Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μας πει εμπειρία από την μπαταρία, πάντα σε σύγκριση με άλλη συσκευή . Ευχαριστώ

Από τη συσκευή που βλέπεις στο άβαταρ μου, έχει περίπου 4απλάσια διάρκεια παραπάνω.

Χαλαρή χρήση με, 4-5 τηλέφωνα, data μόνιμα ανοιχτό, viber,fb,messenger, κάποιες gps εφαρμογές κτλπ βγάζει μέρα στο πολύ χαλαρό.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Από τη συσκευή που βλέπεις στο άβαταρ μου, έχει περίπου 4απλάσια διάρκεια παραπάνω.

Χαλαρή χρήση με, 4-5 τηλέφωνα, data μόνιμα ανοιχτό, viber,fb,messenger, κάποιες gps εφαρμογές κτλπ βγάζει μέρα στο πολύ χαλαρό.

Εμένα ο υπολογιστής μου βγάζει 5 ώρες συνεχόμενης χρήσης.

Μπορεί κάποιος να μας πει εμπειρία από την μπαταρία, πάντα σε σύγκριση με άλλη συσκευή . Ευχαριστώ

Λοιπόν η σύγκριση κατ εμε γίνεται πάντα στην ίδια κατηγορία όποτε 6s vs 7

Σε full οθόνη ( 20.00-07.00 night mode)

5 email on

Social / internet ( κυρίως σε wifi)

GPS google maps

4g allaways

Και αρκετή χρήση τηλεφωνικών κλήσεων

Όλα τα παραπάνω σαν οθόνη με βάση τον μετρητή της μπαταρίας είναι από 6.30 έως 8.15' το ανώτερο που έχω δει.

Τώρα σε πραγματική μέτρηση το τηλέφωνο το βγάζω από την Μπερίσα στις 07.15 και στής 21.00 είμαι με περίπου 25-33%.

Στο 6s περίπου στης 18-17.00 πήγαινα για φόρτιση.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Λοιπόν η σύγκριση κατ εμε γίνεται πάντα στην ίδια κατηγορία όποτε 6s vs 7

Σε full οθόνη ( 20.00-07.00 night mode)

5 email on

Social / internet ( κυρίως σε wifi)

GPS google maps

4g allaways

Και αρκετή χρήση τηλεφωνικών κλήσεων

Όλα τα παραπάνω σαν οθόνη με βάση τον μετρητή της μπαταρίας είναι από 6.30 έως 8.15' το ανώτερο που έχω δει.

Τώρα σε πραγματική μέτρηση το τηλέφωνο το βγάζω από την Μπερίσα στις 07.15 και στής 21.00 είμαι με περίπου 25-33%.

Στο 6s περίπου στης 18-17.00 πήγαινα για φόρτιση.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση

Εγώ να πω την αλήθεια μου δεν βλέπω τόση μεγάλη αντοχή στην μπαταρία δηλαδή την μία μερα δεν θα την βγάλει ..Βέβαια μου δείχνει ότι το facetime και το facebook είναι αυτα που καταναλώνουν πιο πολύ οποτε ίσως λογικό επειδή τα χρησιμοποιώ συνέχεια. Φωτεινότητα στο 1/5 περίπου την έχω.

Πάντως φορτίζει αρκετά γρήγορα δηλαδή τώρα που το έβγαλα απο 21% πήγε στο 78% σε περίπου 40 λεπτά

Όσο για αυτα που διαβάζω να κλείσω το hey siri και διάφορα άλλα ...Νο thanx...Πήρα iphone για τις ανέσεις αυτές..

Εγώ να πω την αλήθεια μου δεν βλέπω τόση μεγάλη αντοχή στην μπαταρία δηλαδή την μία μερα δεν θα την βγάλει ..Βέβαια μου δείχνει ότι το facetime και το facebook είναι αυτα που καταναλώνουν πιο πολύ οποτε ίσως λογικό επειδή τα χρησιμοποιώ συνέχεια. Φωτεινότητα στο 1/5 περίπου την έχω.

Πάντως φορτίζει αρκετά γρήγορα δηλαδή τώρα που το έβγαλα απο 21% πήγε στο 78% σε περίπου 40 λεπτά

Όσο για αυτα που διαβάζω να κλείσω το hey siri και διάφορα άλλα ...Νο thanx...Πήρα iphone για τις ανέσεις αυτές..

Πόσες ώρες χρήση βγάζεις;

Μια συσκευή μέσο όσο βγάζει 6 ώρες χρήση

Αν ξεκινήσεις από το πρωί και μέχρι τις 2-3 το μεσημέρι το χρησιμοποιείς 6 ώρες εννοείται δεν θα αντέξει μέχρι βράδυ

Και αυτά τα νούμερα είναι με χρήση wifi με σχετικά καλό σήμα στην περιοχή, χωρίς παιχνίδια

Ανάλογα με την χρήση του καθενός μετα πέφτουν τα νούμερα. Με 4g και facebook και λοιπά μπορεί να πέσει στις 3 ώρες. Δεν είναι τίποτα σίγουρο

Φυσικά αναμένονται μικροδιορθώσεις στο iOS 10 που είναι στις πρώτες του εκδόσεις με ότι αυτό συνεπάγεται

Nokia 8800 Scirocco

Ευχαριστώ πολύ

Εδώ!!! Έχω πάρει ειδικότητα στο facetime κάθε μέρα 2 ώρες μιλάω με το κορίτσι μου από εκεί. Το facetime μου ρίχνει 30% μέσα σε 45-50 λεπτά.

Εδώ!!! Έχω πάρει ειδικότητα στο facetime κάθε μέρα 2 ώρες μιλάω με το κορίτσι μου από εκεί. Το facetime μου ρίχνει 30% μέσα σε 45-50 λεπτά.

Χαχαχα και σύ στο κλάμπ ε? Μιλάμε η μπαταρία βουτάει στο κενό ..Δηλαδή ντιζελογεννήτρια να βάλω θα τελειώσει το πετρέλαιο επιτόπου...

Χαχαχα και σύ στο κλάμπ ε? Μιλάμε η μπαταρία βουτάει στο κενό ..Δηλαδή ντιζελογεννήτρια να βάλω θα τελειώσει το πετρέλαιο επιτόπου...

Εγώ έχω iphone 6. Ο πατέρας μου το 6s και δεν έχει fbk k messenger και facetime μια φορα το μήνα. ΄Ενα θα σου πω! Ξεφτίλισε τα κινητά αναμονή 3 με 3 μιση μέρες. Μόνο φώτο βγάζει 2500 μέσα σε 3 μήνες

Εγώ έχω iphone 6. Ο πατέρας μου το 6s και δεν έχει fbk k messenger και facetime μια φορα το μήνα. ΄Ενα θα σου πω! Ξεφτίλισε τα κινητά αναμονή 3 με 3 μιση μέρες. Μόνο φώτο βγάζει 2500 μέσα σε 3 μήνες

Ντάξει απλά έχω μείνει.. Τρομερός ο μπαμπάς.. ΣΤΗΝ αναμονή όντως φαίνονται σκυλιά..

Απο τις 1 τωρα που το χω full wifi και λιγο 4g σε viber facebook facetime και imessages άπειρα έιναι στο 61% απο 94%..

και ακολουθώ το δίπτυχο 20-95 τις εκατό στην μπαταρία πάντα ... (Είμαστε ή δεν είμαστε ηλεκτρολόγοι γαρ)

παιδια καποιες φορες (ισως 2-3) μου εχει βγαλει το μηνυμα καθως το φορτιζω οτι η συσκευη ειναι φορτισμενη αλλα δεν ειναι στο 100% , ειναι στο 87-90. βεβαια την μια φορα το αφησα και πηγε τερμα.

Ντάξει απλά έχω μείνει.. Τρομερός ο μπαμπάς.. ΣΤΗΝ αναμονή όντως φαίνονται σκυλιά..

Απο τις 1 τωρα που το χω full wifi και λιγο 4g σε viber facebook facetime και imessages άπειρα έιναι στο 61% απο 94%..

και ακολουθώ το δίπτυχο 20-95 τις εκατό στην μπαταρία πάντα ... (Είμαστε ή δεν είμαστε ηλεκτρολόγοι γαρ)

Κλεισε το 4g το ανοιγουμε μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις. Η θα παω στο plus 128 ή θα κανω υπομονη να παω στο επομενο μοντελο. Τι αγωνια και αυτη;

Πήγα χθες να πληρώσω μια δόση στο Κωτσοβολο και βρήκα την ευκαιρία να το δω από κοντά...είχαν μόνο το μαύρο ματ!Πολύ ωραιο και από κοντά....ίσως τις προσεχείς μέρες να προχωρήσω στην παραγγελία του!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μαύρο Ματ, 128αρι κι εγώ από σήμερα . . . Προερχόμενος από 6αρι (όχι S), δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα . . .

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Μαύρο Ματ, 128αρι κι εγώ από σήμερα . . . Προερχόμενος από 6αρι (όχι S), δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα . . .

Καλησπέρα, από ποια άποψη δεν ενθουσιάστηκες??

Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από Κωτσόβολο και μου είπαν ότι λογικά θα το έχω τέλη του μήνα όπου περιμένουν νέες παραλαβές.

Υπομονή....:p

My Device:

Καλησπέρα, από ποια άποψη δεν ενθουσιάστηκες??

Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από Κωτσόβολο και μου είπαν ότι λογικά θα το έχω τέλη του μήνα όπου περιμένουν νέες παραλαβές.

Υπομονή....:p

Μην σου πούμε την αλήθεια και απογοητευτείς

Είχα εκφράσει την άποψη μου λίγο παρά πίσω. Το περιεργάστηκα λίγο στην Θεσσαλονίκη σε κατάστημα.

Δεν μου άρεσαν τα χρώματα που βγαίνει η συσκευή, το χρωμα της οθόνης που ήταν αρκετά κίτρινο σε σχέση με την δίκη μου συσκευή (6s) όμως έχει και θετικά

Ηχεία, μπαταρια, κάμερα με σταθεροποιητή στο βίντεο που έχει μεγάλη διαφορά

Γενικά είναι ανάλογα τι περιμένεις από την συσκευή και από το ποια συσκευή είχες πριν

Αν περιμένεις το σούπερ ουαου νομίζω δεν το προσφέρει. Επίσης αν Προέρχεσαι από 6s πάλι δεν πιστεύω ότι αξίζει η μετάβαση

Από παλαιότερα τηλέφωνα εντάξει αξίζει γιατί έχει πολύ καλό hardware.

Πολλά τα λεφτά όμως πλέον ειδικά για την ελλαδιτσα με τα 500€ βασικό μισθό.

Nokia 8800 Scirocco

Μην σου πούμε την αλήθεια και απογοητευτείς

Είχα εκφράσει την άποψη μου λίγο παρά πίσω. Το περιεργάστηκα λίγο στην Θεσσαλονίκη σε κατάστημα.

Δεν μου άρεσαν τα χρώματα που βγαίνει η συσκευή, το χρωμα της οθόνης που ήταν αρκετά κίτρινο σε σχέση με την δίκη μου συσκευή (6s) όμως έχει και θετικά

Ηχεία, μπαταρια, κάμερα με σταθεροποιητή στο βίντεο που έχει μεγάλη διαφορά

Γενικά είναι ανάλογα τι περιμένεις από την συσκευή και από το ποια συσκευή είχες πριν

Αν περιμένεις το σούπερ ουαου νομίζω δεν το προσφέρει. Επίσης αν Προέρχεσαι από 6s πάλι δεν πιστεύω ότι αξίζει η μετάβαση

Από παλαιότερα τηλέφωνα εντάξει αξίζει γιατί έχει πολύ καλό hardware.

Πολλά τα λεφτά όμως πλέον ειδικά για την ελλαδιτσα με τα 500€ βασικό μισθό.

Εγώ προέρχομαι από το HTC One M8 και θα είναι η πρώτη φορά που είπα να δοκιμάσω ένα μηλοφωνο... γενικά μετά από τόσα χρόνια ενασχολησεις με το Android,αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Συμφωνώ ότι για τα στάνταρ της χώρας το τηλέφωνο όντως είναι ακριβό!

Ελπίζω να μην με απογοητεύσει το software...

My Device:

Eγω παντως μετα απο 3 εβδομαδες χρησης δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Τα δυνατα σημεια του iPhone, που τα ξεραμε χρονια, στο απλο 7αρι δυστυχως ξεθωριαζουν.

Το viber αμα κλεισει, αργει να ανοιξει, το onedrive κλεινει για πλακα παροτι το εχω βαλει στο backround app refresh, το google classroom αμα κλεισει κανει 2 χρονια να ανοιξει και αλλα "ωραια"

Με 2 λογια τα 2gb ram πλεον δεν αρκουν στο iOS.

Λογικα στο Plus δε θα υπαρχουν αυτα τα ζητηματα.

Σορρυ apple αλλα πολυ κακως εβαλες 2gb ram σε συσκευη με iOS 10.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Eγω παντως μετα απο 3 εβδομαδες χρησης δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Τα δυνατα σημεια του iPhone, που τα ξεραμε χρονια, στο απλο 7αρι δυστυχως ξεθωριαζουν.

Το viber αμα κλεισει, αργει να ανοιξει, το onedrive κλεινει για πλακα παροτι το εχω βαλει στο backround app refresh, το google classroom αμα κλεισει κανει 2 χρονια να ανοιξει και αλλα "ωραια"

Με 2 λογια τα 2gb ram πλεον δεν αρκουν στο iOS.

Λογικα στο Plus δε θα υπαρχουν αυτα τα ζητηματα.

Σορρυ apple αλλα πολυ κακως εβαλες 2gb ram σε συσκευη με iOS 10.

Αυτά που αναφέρεις είναι θέματα των εφαρμογών όχι της συσκευής.

Θα λυθούν σε επόμενες ενημερώσεις μην νομίζεις

Θα δεις σε λίγες μέρες

Nokia 8800 Scirocco

Αυτά που αναφέρεις είναι θέματα των εφαρμογών όχι της συσκευής.

Θα λυθούν σε επόμενες ενημερώσεις μην νομίζεις

Θα δεις σε λίγες μέρες

Το οτι κλεινουν τα apps αρκετα συχνα δεν ειναι θεμα των apps αλλα της RAM. Εκτος κι αν εχει κανει η apple πατατα στο iOS 10...

Και να φανταστεις οτι το viber εχει παρει ηδη 3 ενημερωσεις απο τοτε που βγηκε το iOS 10.

Στην αρχη δεν ερχονταν καν τα μηνυματα αμα δεν ανοιγες την εφαρμογη μπροστα σου...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Το οτι κλεινουν τα apps αρκετα συχνα δεν ειναι θεμα των apps αλλα της RAM. Εκτος κι αν εχει κανει η apple πατατα στο iOS 10...

Και να φανταστεις οτι το viber εχει παρει ηδη 3 ενημερωσεις απο τοτε που βγηκε το iOS 10.

Στην αρχη δεν ερχονταν καν τα μηνυματα αμα δεν ανοιγες την εφαρμογη μπροστα σου...

Το ποιος φταιει που κλεινουν οι εφαρμογες θα το δουμε στη 10.1!

Οσο για το viber και αλλες 30 ενημερωσεις να παρει, δε θα φτιαξει αν δε το φτιαξουν! Μονιμως εχει προβλημα σε ολες του τις εκδοσεις!

κ @ τ @ ν τ ι @

Το ποιος φταιει που κλεινουν οι εφαρμογες θα το δουμε στη 10.1!

Οσο για το viber και αλλες 30 ενημερωσεις να παρει, δε θα φτιαξει αν δε το φτιαξουν! Μονιμως εχει προβλημα σε ολες του τις εκδοσεις!

Πες τα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας

Οι εφαρμογές και μόνο αυτές φταίνε για τα προβλήματα που εμφανίζουν.

Για κάποια bug που έχω εντοπίσει ναι φταίει το iOS αλλα προβλήματα με ειδοποιήσεις και λοιπά φταίει η εκάστοτε εφαρμογή

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned