diecast Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Μην το μελετάς και το βάλουμε αγγελία από αύριο Εγώ πάντως θα ψάξω τρόπο να ξαναγυρίσω σε 10.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Εγώ πάντως θα ψάξω τρόπο να ξαναγυρίσω σε 10.3 Δεν υπάρχει Μόνο αν βρεις άλλη συσκευή με 10.3.3 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 εσεις που λετε οτι κολλατε και τα παρουσιαζετε σαν καταστροφη, δοκιμασατε clean install? AN και δεν θα επρεπε, λεω μηπως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 εσεις που λετε οτι κολλατε και τα παρουσιαζετε σαν καταστροφη, δοκιμασατε clean install? AN και δεν θα επρεπε, λεω μηπως.... Και εγώ τις μεγάλες ενημερώσεις τις κάνω με clean instal ..αλλα έχω όλες κι όλες 32 εφαρμογές μαζί με του IOS....καί τις υπόλοιπες ενημερώσεις μέσω itunes...Tωρα αν είχα καμμιά 60 αριά εφαρμογές δεν ξέρω τι θα έκανα ...Παντως για να επαναφέρω backup με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 εγω χθες παιδια βρεθηκα σε καταστημα public και επαιξα με τα νεα iphone 8 + plus και επαθα σοκ με την αποκριση και τα κολληματακια που ειχε το ios. πλεον εχει καταντησει συλλεκτικο κινητο με ios 10.εγω αισθανομαι τυχερος που δεν εκανα την αναβαθμιση,και ολα πανε μια χαρα.αλλα στεναχωριεμαι γιατι οσοι φιλοι μου την εβαλαν ειναι καταπογοητευμενοι και ολοι θελουν ,μαλλον οι μισοι προεβηκαν σε αντικατασταση συσκευης.ειδικα στο θεμα μπαταριας μιλαμε η απολυτη ξενερα.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 χωρις να θελω να τρολαρω...εχω 7αρι με 10 και 6σ με 10....και φυσικα δεν θα αναβαθμισω...το θεμα ειναι θα μου το επιτρεψει το μηλο...ή κάποια στιγμη θα βρουν τροπο να το επιβάλουν; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 χωρις να θελω να τρολαρω...εχω 7αρι με 10 και 6σ με 10....και φυσικα δεν θα αναβαθμισω...το θεμα ειναι θα μου το επιτρεψει το μηλο...ή κάποια στιγμη θα βρουν τροπο να το επιβάλουν; Δεν είναι αναγκαστική η αναβάθμιση Οποιος θέλει την κάνει Καλύτερα μείνει λίγο καιρό έτσι μην τα πειράζεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 εννοειται οτι θα τα αφησω ετσι....ποιος ξέρει μπορεί και να ανέβει και η τιμή τους ..... σκέφτομαι να τα βάλω για πούλημα...αχαχαχαχ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 καταστροφικο update το iOS11 για το 7αρι. επιανα usage 9 ωρες ανετα και τωρα πηγα στις 5. απαραδεκτο update Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 καταστροφικο update το iOS11 για το 7αρι. επιανα usage 9 ωρες ανετα και τωρα πηγα στις 5. απαραδεκτο update Στο 7αρι έγινε το χειρότερο update ever Σε όλες τις συσκευές και όλες τις εκδόσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Επειδή είμαι νέος σε I phone πιστεύετε θα το στρώσουν η θα μας αφήσουν έτσι; Εμένα με εκνευρίζει περισσότερο τα λαγκαρισματα κατά την κύλιση των οθονών . Δώσαμε κάτι παραπάνω να μην έχουμε αυτά που είχαμε στα android και το έχουμε και εδώ . Βέβαια σε εφαρμογές κτλπ είναι σφαίρα αλλά ....... Apple είσαι το software σου πρέπει να είναι τέλειο . Αυτό πουλάς Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Θα διορθωθεί η συσκευή Έβαλα πριν λίγο 11.1 beta 2 Αρχικά βλέπω ότι τα animations δουλεύουν λίγο καλύτερα Μπαταρίες και τέτοια θα δω από αύριο αλλά κυρίως τα πολλά κολλήματα να φύγουν Τουλάχιστον η οθόνη στο άγγιγμα άρχισε να ανταποκρίνεται πιο άμεσα όχι σαν πριν που σχεδόν πατούσες δυο φορές το ίδιο εικονίδιο μέχρι να ανοίξει ο φάκελος η εφαρμογή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Θα διορθωθεί η συσκευή Έβαλα πριν λίγο 11.1 beta 2 Αρχικά βλέπω ότι τα animations δουλεύουν λίγο καλύτερα Μπαταρίες και τέτοια θα δω από αύριο αλλά κυρίως τα πολλά κολλήματα να φύγουν Τουλάχιστον η οθόνη στο άγγιγμα άρχισε να ανταποκρίνεται πιο άμεσα όχι σαν πριν που σχεδόν πατούσες δυο φορές το ίδιο εικονίδιο μέχρι να ανοίξει ο φάκελος η εφαρμογή διαβασα οτι με την 11.1 beta 2 κατα την διαρκεια μια κλησης παγωνει η οθονη και χρειαζετε να πατησεις καποιο κουμπι για να την "ξυπνησεις". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Επειδή είμαι φρέσκος με το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω παιδιά που το έχουν από την αρχή μέχρι και την 10.3.3 είχαν τέτοια σκαμπανεβάσματα όλο αυτόν τον χρόνο ; Μα να έχεις μια αξιοπρεπέστατη συσκευή και με ένα update να τα χαλάς όλα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Επειδή είμαι φρέσκος με το κινητό θα ήθελα να ρωτήσω παιδιά που το έχουν από την αρχή μέχρι και την 10.3.3 είχαν τέτοια σκαμπανεβάσματα όλο αυτόν τον χρόνο ; Μα να έχεις μια αξιοπρεπέστατη συσκευή και με ένα update να τα χαλάς όλα. Sent from my iPhone using Tapatalk Δούλευε μια χαρά η 10.3.2 Η 10.3.3 απλά είχε ελάχιστα μια μεγαλύτερη κατανάλωση Η 11.x ακόμα είναι σε επίπεδα χειρότερα από beta Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 εγω χθες παιδια βρεθηκα σε καταστημα public και επαιξα με τα νεα iphone 8 + plus και επαθα σοκ με την αποκριση και τα κολληματακια που ειχε το ios. πλεον εχει καταντησει συλλεκτικο κινητο με ios 10.εγω αισθανομαι τυχερος που δεν εκανα την αναβαθμιση,και ολα πανε μια χαρα.αλλα στεναχωριεμαι γιατι οσοι φιλοι μου την εβαλαν ειναι καταπογοητευμενοι και ολοι θελουν ,μαλλον οι μισοι προεβηκαν σε αντικατασταση συσκευης.ειδικα στο θεμα μπαταριας μιλαμε η απολυτη ξενερα.:whistle: Όπως ακριβώς τα λες φίλε μου! A11 bionic επεξεργαστής και κολλάνε τα animations έχει γίνει μεγάλο φάουλ από την apple Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Αυτή τη βδομάδα πιθανότατα θα έχω στα χέρια μου ένα καινούργιο iPhone 7. Τι πρέπει να κάνω μόλις το ανοίξω για να μην κάνει αναβάθμιση;. Φαντάζομαι θα με ρωτήσει έτσι;..Επίσης έτσι για την ιστορία λαγκ στις ναυαρχίδες του Android δεν υπάρχει πια παιδιά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Αυτή τη βδομάδα πιθανότατα θα έχω στα χέρια μου ένα καινούργιο iPhone 7. Τι πρέπει να κάνω μόλις το ανοίξω για να μην κάνει αναβάθμιση;. Φαντάζομαι θα με ρωτήσει έτσι;..Επίσης έτσι για την ιστορία λαγκ στις ναυαρχίδες του Android δεν υπάρχει πια παιδιά. Αν δεν έχει iOS 11 άφησε το έτσι προς το παρών Δούλεψε το και αν σε ρωτήσει για αναβάθμιση πάτησε αργότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Λέω μήπως μπορώ να το απενεργοποιησω πριν με ρωτήσει Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Λέω μήπως μπορώ να το απενεργοποιησω πριν με ρωτήσει Όχι δεν υπάρχει επιλογή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ήθελα να ήξερα ποιοι ειναι αυτοί που δοκιμάζουν τις beta εκδόσεις πριν βγει επίσημα στη πιάτσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ήθελα να ήξερα ποιοι ειναι αυτοί που δοκιμάζουν τις beta εκδόσεις πριν βγει επίσημα στη πιάτσα Εγώ είναι ένας από αυτούς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Εγώ είναι ένας από αυτούς Ε τότε ευκαιρία είναι να τους στείλετε ένα κατεβατό με τις βλακείες που κάνουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ε τότε ευκαιρία είναι να τους στείλετε ένα κατεβατό με τις βλακείες που κάνουνε Και στις δισεκατομμύρια συσκευές σίγουρα θα εισακουστούν μόνο οι δικές μας Το θέμα είναι να τα διορθώσουν γρήγορα για όλο το κόσμο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Και στις δισεκατομμύρια συσκευές σίγουρα θα εισακουστούν μόνο οι δικές μας Το θέμα είναι να τα διορθώσουν γρήγορα για όλο το κόσμο Βασιζόμαστε σε εσάς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts