Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και ενα μηνα περιπου σε ανταλλαγες μηνυματων απο το iphone 7 με μια iphone 6 συσκευη (δεν ξερω αν συμβαινει και με αλλη συσκευη) ειτε με messages ειτε με viber εχουμε καθυστερηση στην αποστολη και στην ληψη.

Σαν να κολλαει το μηνυμα και δεν γραφει ουτε delivered ενω εχει φυγει το μηνυμα. To κανει 4-5 φορες την μερα, οχι συνεχεια.

Αυτο συμβαινει και σε 3g και σε wifi.

Καμμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδω και ενα μηνα περιπου σε ανταλλαγες μηνυματων απο το iphone 7 με μια iphone 6 συσκευη (δεν ξερω αν συμβαινει και με αλλη συσκευη) ειτε με messages ειτε με viber εχουμε καθυστερηση στην αποστολη και στην ληψη.

Σαν να κολλαει το μηνυμα και δεν γραφει ουτε delivered ενω εχει φυγει το μηνυμα. To κανει 4-5 φορες την μερα, οχι συνεχεια.

Αυτο συμβαινει και σε 3g και σε wifi.

Καμμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

Μόνο στις δυο συγκεκριμένες συσκευές;

Προς άλλη συσκευή πως συμπεριφέρεται;

Από άλλη συσκευή σε εσένα πως συμπεριφέρεται;

Nokia 8800 Scirocco

Μόνο στις δυο συγκεκριμένες συσκευές;

Προς άλλη συσκευή πως συμπεριφέρεται;

Από άλλη συσκευή σε εσένα πως συμπεριφέρεται;

Δεν εχω ιδεα να σου πω την αληθεια. Σε αυτες τις δυο συσκευες υπαρχει συνεχης και καθημερινη ροη μηνυματων, η οποιαδηποτε αλλη συνομιλια ειτε ειναι ανυπαρκτη ειτε πολυ συντομη κ ετσι δεν μπορω να κρινω.

Δεν εχω ιδεα να σου πω την αληθεια. Σε αυτες τις δυο συσκευες υπαρχει συνεχης και καθημερινη ροη μηνυματων, η οποιαδηποτε αλλη συνομιλια ειτε ειναι ανυπαρκτη ειτε πολυ συντομη κ ετσι δεν μπορω να κρινω.

Δεν μπορείς έτσι ασφαλές συμπέρασμα να βγάλεις όμως τι φταίει

Οι ρυθμίσεις στις γνωστοποιήσεις είναι σωστές και στις δυο συσκευές;

Nokia 8800 Scirocco

Δεν μπορείς έτσι ασφαλές συμπέρασμα να βγάλεις όμως τι φταίει

Οι ρυθμίσεις στις γνωστοποιήσεις είναι σωστές και στις δυο συσκευές;

εννοεις στα notifications?Ναι, αλλα ουτως η αλλως μεσα στην συνομιλια να ειμαι το κανει.

εννοεις στα notifications?Ναι, αλλα ουτως η αλλως μεσα στην συνομιλια να ειμαι το κανει.

Όταν είσαι μέσα στην συνομιλία εσυ μπορεί η άλλη συσκευή να είναι κλειδωμένη και να μην έρχονται ειδοποιήσεις.

Έτσι όπως μου τα λες εάν εσυ στέλνεις το μήνυμα αλλά αργεί να παραδοθεί μάλλον το θέμα το έχει η άλλη συσκευή

Εάν σου στέλνουν μήνυμα αλλά εσυ αργείς να το πάρεις τότε πρέπει να ψάξεις στην δίκη σου συσκευή

Δεν υπάρχουν πάντως πολλά να ψάξεις.

Κατά κύριο λόγο είναι θέμα ειδοποιήσεων από τις ρυθμίσεις

Επίσης καλό είναι να μην κλείνουμε τις εφαρμογές από το multitask γιατί ορισμένες φορές συμβαίνει αυτό που παθαίνεις εσυ

Nokia 8800 Scirocco

Όταν είσαι μέσα στην συνομιλία εσυ μπορεί η άλλη συσκευή να είναι κλειδωμένη και να μην έρχονται ειδοποιήσεις.

Έτσι όπως μου τα λες εάν εσυ στέλνεις το μήνυμα αλλά αργεί να παραδοθεί μάλλον το θέμα το έχει η άλλη συσκευή

Εάν σου στέλνουν μήνυμα αλλά εσυ αργείς να το πάρεις τότε πρέπει να ψάξεις στην δίκη σου συσκευή

Δεν υπάρχουν πάντως πολλά να ψάξεις.

Κατά κύριο λόγο είναι θέμα ειδοποιήσεων από τις ρυθμίσεις

Επίσης καλό είναι να μην κλείνουμε τις εφαρμογές από το multitask γιατί ορισμένες φορές συμβαίνει αυτό που παθαίνεις εσυ

Συμβαινουν και τα δυο στις συσκευες. Δεν ειναι θεμα των notifications, επειδη συμβαινει και στις δυο συσκευες ενω και οι δυο ειναι μεσα στην συνομιλια. Σιγουρα καποιο σκαλωμα του ios.

Συμβαινουν και τα δυο στις συσκευες. Δεν ειναι θεμα των notifications, επειδη συμβαινει και στις δυο συσκευες ενω και οι δυο ειναι μεσα στην συνομιλια. Σιγουρα καποιο σκαλωμα του ios.

Τι να πω δεν ξέρω παραπάνω

Δοκίμασε προς άλλη συσκευή και αν συμβαίνει το ίδιο ίσως να υπάρχει μια καθυστέρηση που δεν έχουμε παρατηρήσει

Nokia 8800 Scirocco

Δεν υπάρχει καμια καθυστέρηση σε μένα που έχουν αρκετοί iPhone με iMessage, αυτο που έχετε λογικά ειναι fake data και το παθαίνετε όταν αλλάζετε χώρο ή όταν βγαίνετε έξω. Όταν λες σε wifi, το έχετε δοκιμάσει να είστε και οι δυο σε wifi;

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by dgeorge4

καλησπερα..να ρωτησω...το βραδυ οταν ξαπλωνω κλεινω το κινητο...την αλλη μερα οταν το ανοιγω ξερετε γιατι δεν μου ερχετε σε μνμ οι κλησεις που μου εχουν κανει? εχει να κανει με το κινητο η με τον παροχο?

Αυτό είναι θέμα του φορέα δικτύου σου.

Δεν έχει σχέση το iPhone.

Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών, να τους ρωτήσεις.

Δεν υπάρχει καμια καθυστέρηση σε μένα που έχουν αρκετοί iPhone με iMessage, αυτο που έχετε λογικά ειναι fake data και το παθαίνετε όταν αλλάζετε χώρο ή όταν βγαίνετε έξω. Όταν λες σε wifi, το έχετε δοκιμάσει να είστε και οι δυο σε wifi;

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν ειναι η ιδια καθυστερηση με την αλλαγη απο wifi σε δεδομενα. Εκεινο περνει καποια δευτερολεπτα μεχρι να πιασει, ή ανοιγοκλεινω wifi/3G μεχρι να στρωσει.

Ναι τις περισσοτερες ωρες της ημερας ειμαστε και οι 2 σε wifi. Και εχει συμβει ενω ημασταν και οι 2 στο ιδιο wifi.

Τι είναι καλύτερα για την Mπαταρία να είναι η φωτεινότητα στο αυτόματο και full η στο μη αυτόματο και μέση

Τι είναι καλύτερα για την Mπαταρία να είναι η φωτεινότητα στο αυτόματο και full η στο μη αυτόματο και μέση

Το αυτόματο είναι ρυθμιζόμενο

Αν το στήσεις σωστά δεν καταναλώνει μπαταρία πολύ

Σε ένα εντελώς σκοτεινό σημείο κλείνεις το αυτόματο, τραβάς την φωτεινότητα τέρμα κλειστή και μετα ξανά ανοίγεις το αυτόματο και είσαι εντάξει

Βέβαια για κάποιους αυτό είναι λίγο σκοτεινό

Nokia 8800 Scirocco

Πάνω σε αυτό που λεει ο φίλος για την φωτεινότητα ! Αν το έχω Φούλ είναι το ίδιο με το να το έχω αυτόματο κάτω από ήλιο ; ή με το αυτόματο πηγαίνει πιο ψηλά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάνω σε αυτό που λεει ο φίλος για την φωτεινότητα ! Αν το έχω Φούλ είναι το ίδιο με το να το έχω αυτόματο κάτω από ήλιο ; ή με το αυτόματο πηγαίνει πιο ψηλά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το αυτόματο είναι ρυθμιζόμενο

Αν βγεις στον ήλιο και το βάλεις στο αυτόματο και παράλληλα στο τέρμα μετά όταν η ποσότητα φωτός που δέχεται ο αισθητήρας είναι αυτή θα έχει ένταση στο τέρμα

Δηλαδή όπου και να είσαι αν απλά μετακινήσεις την φωτεινότητα εκεί που σου αρέσει αυτό μετά σύμφωνα με εκείνη την μέτρηση θα δίνει αντίστοιχες τιμές

Nokia 8800 Scirocco

Bοήθεια γιατί κόλλησα, ξαφνικά σταμάτησε ο ήχος του κλείστρου της κάμερας( όταν τραβάω φωτό είναι εντελώς αθόρυβο ) και δεν μπορώ να βρώ από που ενεργοποιείται ο ήχος. Κάθε βοήθεια ( αναλυτικά) θα το εκτιμούσα και ευχαριστώ εκ των προτέρων

Bοήθεια γιατί κόλλησα, ξαφνικά σταμάτησε ο ήχος του κλείστρου της κάμερας( όταν τραβάω φωτό είναι εντελώς αθόρυβο ) και δεν μπορώ να βρώ από που ενεργοποιείται ο ήχος. Κάθε βοήθεια ( αναλυτικά) θα το εκτιμούσα και ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κλείσε το τηλέφωνο και ξανά άνοιξε το μήπως κάτι κόλλησε

Nokia 8800 Scirocco

Το έκλεισα και τοξανανοιξα αλλά τίποτα, κάτι από ρυθμίσεις ήχων πρέπει να γίνρται

Πατημένο το power & volume down μέχρι να κλείσει

Αλλιώς μέσα στις ρυθμίσεις ήχων μήπως πείραξες κάτι

Nokia 8800 Scirocco

Στους ήχους που έχει ρε παιδιά ρύθμιση ήχου κάμερας;

Δεν νομιζω να εχει η να ειχε ποτε τετοια ρυθμιση.

Ο ηχος της καμερας απενεργοποιείται αν βαλεις τη συσκευή στο αθορυβο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεν νομιζω να εχει η να ειχε ποτε τετοια ρυθμιση.

Ο ηχος της καμερας απενεργοποιείται αν βαλεις τη συσκευή στο αθορυβο

Μήπως έχει καταργηθεί με την αναβάθμιση 10.3.2 και δεν το έχετε αντιληφθεί? Γιατί στο skreenshot ακούγεται κανονικά το κλείστρο ενώ στη λήψη φωτό τίποτα και σε ένα Γερμανό που πήγα δεν μπόρεσε να βρεί ο τεχνικός καμμία ρύθμιση Μπορείτε όποιος έχει την τελευταία έκδοση να το τσεκάρει σας παρακαλώ !

Μήπως έχει καταργηθεί με την αναβάθμιση 10.3.2 και δεν το έχετε αντιληφθεί? Γιατί στο skreenshot ακούγεται κανονικά το κλείστρο ενώ στη λήψη φωτό τίποτα και σε ένα Γερμανό που πήγα δεν μπόρεσε να βρεί ο τεχνικός καμμία ρύθμιση Μπορείτε όποιος έχει την τελευταία έκδοση να το τσεκάρει σας παρακαλώ !

Από το iPhone 3G εγώ τέτοια ρύθμιση δεν θυμάμαι να είχε.

Hard reset δοκίμασες;

Ταυτόχρονο πάτημα vol.down+power button μέχρι να εμφανιστεί το μήλο.

Με την τελευταία έκδοση εμένα ακούγεται κανονικά ο ήχος του κλείστρου όταν βγάζω φωτογραφία.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned