Tasos19s Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Γεια σας παιδιά καινούργιος στη παρέα και ήθελα να ρωτήσω πριν είχα android και έκανα συγχρονισμό επαφών με gmail τώρα τι ακριβώς γίνεται μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; επίσης δεδομένα και κωδικοί σύγχρονιζονται με gmail στο iOS? Sent from my iPhone using Tapatalk Το ίδιο ακριβώς Ρυθμίσεις email βάζεις τα στοιχεία σου και θα περαστούν οι επαφές Τι εννοείς δεδομένα και κωδικοί; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Ωραία το βρήκα αυτό σε ευχαριστώ! Να ρωτήσω κάτι ακόμα συγχρονισμό σελιδοδείκτων από google μπορώ να κάνω στον safari ? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Ωραία το βρήκα αυτό σε ευχαριστώ! Να ρωτήσω κάτι ακόμα συγχρονισμό σελιδοδείκτων από google μπορώ να κάνω στον safari ? Sent from my iPhone using Tapatalk Νομίζω πως δεν γίνεται Εννοείς σελιδοδείκτες από τον chrome να τους περάσεις σε safari? Από υπολογιστή mac σίγουρα γίνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Νομίζω πως δεν γίνεται Εννοείς σελιδοδείκτες από τον chrome να τους περάσεις σε safari? Από υπολογιστή mac σίγουρα γίνεται Από κινητό όχι ε; οκ σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Νομίζω πως δεν γίνεται Εννοείς σελιδοδείκτες από τον chrome να τους περάσεις σε safari? Από υπολογιστή mac σίγουρα γίνεται Και από Windows γίνεται με τo iCloud. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μεταφέρθηκαν μηνύματα που αφορούσαν θήκες και λοιπά αξεσουάρ στο αντίστοιχο νημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Γεια σας παιδιά καινούργιος στη παρέα και ήθελα να ρωτήσω πριν είχα android και έκανα συγχρονισμό επαφών με gmail τώρα τι ακριβώς γίνεται μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; επίσης δεδομένα και κωδικοί σύγχρονιζονται με gmail στο iOS? Sent from my iPhone using Tapatalk Επαφες και ημερολογιο κανονικα.Καταρχας πας ρυθμισεις>mail>Λογαριασμοι και κανεις προσθηκη το gmail.Αφου περαστει και συγχρονιζει mail(μεσα απο το mail app του iPhone),επαφες και ημερολογιο θα πας στις ρυθμισεις>επαφες(κατω απο το mail στο iOS 10) και θα πας στο προεπιλογη.Θα το κανεις απο icloud σε gmail.Θα ερθουν και οι επαφες μετα στη συσκευη(θα φαινονται οταν ανοιγεις τις επαφες). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μεταφέρθηκαν μηνύματα που αφορούσαν θήκες και λοιπά αξεσουάρ στο αντίστοιχο νημα Σορρυ για το off topic Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επαφες και ημερολογιο κανονικα.Καταρχας πας ρυθμισεις>mail>Λογαριασμοι και κανεις προσθηκη το gmail.Αφου περαστει και συγχρονιζει mail(μεσα απο το mail app του iPhone),επαφες και ημερολογιο θα πας στις ρυθμισεις>επαφες(κατω απο το mail στο iOS 10) και θα πας στο προεπιλογη.Θα το κανεις απο icloud σε gmail.Θα ερθουν και οι επαφες μετα στη συσκευη(θα φαινονται οταν ανοιγεις τις επαφες). Άψογα το βρήκα ευχαριστώ πολύ φίλε Πάντως παιδιά το μοναδικό που σκεφτόμουνα πριν 3 μέρες πριν το αγοράσω ήταν η μπαταρία και δυστυχώς βγήκε αλήθεια η ανησυχία αυτή η μπαταρία είναι μέτρια προς κακή ! Τι μπορώ να κάνω από ρυθμίσεις για έστω λίγη βελτίωση ; έχω κλείσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές να μην ανανεώνονται στο υπόβαθρο αλλά και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Σορρυ για το off topic Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άψογα το βρήκα ευχαριστώ πολύ φίλε Πάντως παιδιά το μοναδικό που σκεφτόμουνα πριν 3 μέρες πριν το αγοράσω ήταν η μπαταρία και δυστυχώς βγήκε αλήθεια η ανησυχία αυτή η μπαταρία είναι μέτρια προς κακή ! Τι μπορώ να κάνω από ρυθμίσεις για έστω λίγη βελτίωση ; έχω κλείσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές να μην ανανεώνονται στο υπόβαθρο αλλά και πάλι Κλεινεις τον συγχρονισμο(χειροκινητο,οχι ωθηση και καθε 30 λεπτα).Επισης κλεινεις το 4G,τοποθεσια,ενημερωσεις εφαρμογων στο app store.Υπ οψην προσεχε το imessage,οποτε βγαζει το μηνυμα για ενεργοποιηση χρεωνεσαι 0,25€ γιατι στελνει sms στην apple(αγγλια).Σε Cu και F2G τη πατησα,σε Whats Up δεν χρεωθηκα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Κλεινεις τον συγχρονισμο(χειροκινητο,οχι ωθηση και καθε 30 λεπτα).Επισης κλεινεις το 4G,τοποθεσια,ενημερωσεις εφαρμογων στο app store.Υπ οψην προσεχε το imessage,οποτε βγαζει το μηνυμα για ενεργοποιηση χρεωνεσαι 0,25€ γιατι στελνει sms στην apple(αγγλια).Σε Cu και F2G τη πατησα,σε Whats Up δεν χρεωθηκα. Ωραία ο συγχρονισμός που είναι ; τα αλλά τα έχω κάνει ήδη φίλε μου Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ωραία ο συγχρονισμός που είναι ; τα αλλά τα έχω κάνει ήδη φίλε μου Sent from my iPhone using Tapatalk Ρυθμίσεις, mail, λογαριασμοί, νέα δεδομένα Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Το βρήκα είσαι άψογος! Δεν νομίζω να υπάρξει μεγάλη διαφορά αλλά οκ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 παιδια η ιδεα μου ειναι η τα δεδομενα φευγουν νερο στο iphone? μ ενα δικαρτο χιαομι που ειχα τα mb δεν εφευγαν ετσι! με το που ανοιξα λιγο το appstore δευτερολεπτα και μια σελιδα in.gr 5,5 mb!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 παιδια η ιδεα μου ειναι η τα δεδομενα φευγουν νερο στο iphone? μ ενα δικαρτο χιαομι που ειχα τα mb δεν εφευγαν ετσι! με το που ανοιξα λιγο το appstore δευτερολεπτα και μια σελιδα in.gr 5,5 mb!!! Ειναι δυνατον να εχει σχεση η συσκευη με τη καταναλωση ΜΒ?! Αν εχει να κατεβασει 5,5ΜΒ τοτε 5,5ΜΒ θα κατεβασει οτι συσκευη και να εχεις! Δε θα κατεβασει η apple 5,5 η hiaomi 4 η samsung 4,4 κοκ! Aν στο 7ρι τα εχεις ολα ανοικτα και στο hiaomi σου ολα μπλοκαρισμενα τοτε εχει λογικη! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ειναι δυνατον να εχει σχεση η συσκευη με τη καταναλωση ΜΒ?! Αν εχει να κατεβασει 5,5ΜΒ τοτε 5,5ΜΒ θα κατεβασει οτι συσκευη και να εχεις! Δε θα κατεβασει η apple 5,5 η hiaomi 4 η samsung 4,4 κοκ! Aν στο 7ρι τα εχεις ολα ανοικτα και στο hiaomi σου ολα μπλοκαρισμενα τοτε εχει λογικη! μηπως ο σαφαρι και το appstore δεν κανουν καποια οικονομια στα mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ειναι δυνατον να εχει σχεση η συσκευη με τη καταναλωση ΜΒ?! Αν εχει να κατεβασει 5,5ΜΒ τοτε 5,5ΜΒ θα κατεβασει οτι συσκευη και να εχεις! Δε θα κατεβασει η apple 5,5 η hiaomi 4 η samsung 4,4 κοκ! Aν στο 7ρι τα εχεις ολα ανοικτα και στο hiaomi σου ολα μπλοκαρισμενα τοτε εχει λογικη! Πρέπει να ισχύει αυτό Το έχω παρατηρήσει κι εγώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ειναι δυνατον να εχει σχεση η συσκευη με τη καταναλωση ΜΒ?! Αν εχει να κατεβασει 5,5ΜΒ τοτε 5,5ΜΒ θα κατεβασει οτι συσκευη και να εχεις! Δε θα κατεβασει η apple 5,5 η hiaomi 4 η samsung 4,4 κοκ! Aν στο 7ρι τα εχεις ολα ανοικτα και στο hiaomi σου ολα μπλοκαρισμενα τοτε εχει λογικη! Ε πως δεν ειναι δυνατον? Ιδια συμπιεση εχεις με εναν απλοϊκο browser, ιδια με τον browser πχ της xiaomi? Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πρέπει να ισχύει αυτό Το έχω παρατηρήσει κι εγώ Με την καμία όμως...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Απλά ο safari δεν έχει εξοικονόμηση δεδομένων που έχει ο chrome ίσως γιαυτο Επίσης παιδιά εφαρμογή για καιρό ποια θεωρείται καλή ; του iPhone μου φαίνεται δεν πέφτει τόσο μέσα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Απλά ο safari δεν έχει εξοικονόμηση δεδομένων που έχει ο chrome ίσως γιαυτο Επίσης παιδιά εφαρμογή για καιρό ποια θεωρείται καλή ; του iPhone μου φαίνεται δεν πέφτει τόσο μέσα Sent from my iPhone using Tapatalk Με τον καιρό φέτος δεν μπορεί να πέσει μέσα κανένας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Χαχα ναι αυτό ισχύει απλά ρωτάω μήπως χρησιμοποιεί κανείς κάποιο άλλο προγράμμα και του φαίνεται αξιόπιστο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Χαχα ναι αυτό ισχύει απλά ρωτάω μήπως χρησιμοποιεί κανείς κάποιο άλλο προγράμμα και του φαίνεται αξιόπιστο Sent from my iPhone using Tapatalk Μόνο poseidon weather να διαβάζεις τους χάρτες του καιρού, αν και έτσι όπως είναι ο καιρός χλομό το κόβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Παιδιά καλησπέρα γιατί στο messenger δεν παίζει τα gif που μου στέλνουν κι πρέπει να τα ανοίξω ;;δεν μπορώ να καταλάβω το είδα και σε έναν φίλο στο 6s Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Παιδιά καλησπέρα γιατί στο messenger δεν παίζει τα gif που μου στέλνουν κι πρέπει να τα ανοίξω ;;δεν μπορώ να καταλάβω το είδα και σε έναν φίλο στο 6s Sent from my iPhone using Tapatalk Εμενα στο 5s μια χαρα παιζουν.Σε εσενα δεν ξερω.Και στο fb app επισης ολα οκ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εμενα στο 5s μια χαρα παιζουν.Σε εσενα δεν ξερω.Και στο fb app επισης ολα οκ. Στο fb κανονικά δεν παίζουν κάποια αλλά αυτά που στέλνει κάποιος μέσα από την εφαρμογή παίζουν κανονικά περίεργο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts