Jump to content

Αλλαγή cyta double play?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια δεν ξερω πολλα απ αυτα... Αλλα τελειωσε η σύμβαση με την cyta ειχα internet εως 24mbps, απεριόριστα προς σταθερα και 5 ωρες προς κινητα για 23-24 ευρώ.. δεν εχω θεμα να συνεχισω με την ιδια εταιρία απλα μου την σπαει το οτι το τηλέφωνό πρεπει να ειναι συνδεδεμενο στο ρουτερ... Ολα τα doubleplay πακετα ετσι ειναι? Επισης εχετε να μου προτείνεται κατι καλυτερο και φθηνοτερο? :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160830/92bf2688d0f8ea42b73f0cc3ca2f19e1.jpg αυτο ειναι καλο για θεσσαλονικη αραγε? :?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

To κάνουν και άλλοι. Μάλιστα ο ΟΤΕ(Cosmote πλέον) αρχίζει και γυρίζει αρκετούς σε voip και λέγεται πως κάποια στιγμή προς τα εκεί θα πάει για όλους.

Δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα αν το ρούτερ είναι τοποθετημένο στην κεντρική πρίζα. Είναι εύκολο σχετικά να δώσεις τηλεφωνικό σήμα σε όλο το σπίτι.

Αμ θυμάμαι σωστά, όλοι είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν σε voip εως το 2018.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι εχετε δικιο.. μετα το 2017 ολοι θα το κανουν αυτο με το voip...

Οσο για την cyta πιστευεται οτι ειναι καλα? ή μπορω να βρω καλυτερες και φθηνοτερες επιλογες να διαλεξω?

Όλοι θα γυρίσουν σε voip οπότε προτίμησε την εμπειρία της CYTA σε αυτό το κομμάτι. Δίνει VOIP από το 2008 στην Ελλάδα. Εγω δεν θα άλλαζα πάροχο. Απλά θα καλούσα την εξυπηρέτηση και θα ζητούσα νέα προσφορά.

TCL 40 NXTPAPER

Όλοι θα γυρίσουν σε voip οπότε προτίμησε την εμπειρία της CYTA σε αυτό το κομμάτι. Δίνει VOIP από το 2008 στην Ελλάδα. Εγω δεν θα άλλαζα πάροχο. Απλά θα καλούσα την εξυπηρέτηση και θα ζητούσα νέα προσφορά.

ναι ναι εμπειρία δε λες τίποτα. Όταν κατεβάζεις με torrent και φουλάρει η ταχύτητα μένεις χωρίς τηλέφωνο. Η απάντηση των τεχνικών ότι όλα λειτουργούν σωστά. Τα ρούτερ τους δε μπορούν να συγχρονιστούν με entender και αποτέλεσμα να μην πιάνει το wifi σε όλο το σπίτι. Μη ρωτήσεις που το ξέρω. Ήμουν πελάτης και προτίμησα να φύγω και να πληρώσω 72 ευρώ για απενεργοποίηση παρά να με κοροϊδεύουν. Δηλαδή ή θα είχα τηλέφωνο ή θα έπρεπε κάθε φορά που ήθελα να κάνω τηλέφωνο να κάνω επανεκκίνηση το ρούτερ.

ναι ναι εμπειρία δε λες τίποτα. Όταν κατεβάζεις με torrent και φουλάρει η ταχύτητα μένεις χωρίς τηλέφωνο. Η απάντηση των τεχνικών ότι όλα λειτουργούν σωστά. Τα ρούτερ τους δε μπορούν να συγχρονιστούν με entender και αποτέλεσμα να μην πιάνει το wifi σε όλο το σπίτι. Μη ρωτήσεις που το ξέρω. Ήμουν πελάτης και προτίμησα να φύγω και να πληρώσω 72 ευρώ για απενεργοποίηση παρά να με κοροϊδεύουν. Δηλαδή ή θα είχα τηλέφωνο ή θα έπρεπε κάθε φορά που ήθελα να κάνω τηλέφωνο να κάνω επανεκκίνηση το ρούτερ.

4,5 χρόνια στην εταιρία και δεν έχω κάποιο πρόβλημα όπως αναφέρεις παραπάνω. Και ταινίες κατεβάζω και μια χαρά τηλεφωνία έχω παράλληλα. Επίσης το wifi πιάνει σε όλο το σπίτι χωρίς πρόβλημα!

TCL 40 NXTPAPER

4,5 χρόνια στην εταιρία και δεν έχω κάποιο πρόβλημα όπως αναφέρεις παραπάνω. Και ταινίες κατεβάζω και μια χαρά τηλεφωνία έχω παράλληλα. Επίσης το wifi πιάνει σε όλο το σπίτι χωρίς πρόβλημα!

Τι να σου πω. Αυτή είναι η εμπειρία μου. Εννοείται βάση αυτής της εμπειρίας δεν προτείνω σε κανέναν γνωστό μου αυτή την εταιρεία. Δε σημαίνει ότι επειδή σε μένα δεν έκατσε καλά το θεματακι με την εταιρεία αυτή ότι δε θα κάτσει και σε κάποιον άλλο. Εδώ παράπονα έχουν ακόμα και από τον ΟΤΕ. Δε ψάχνουμε τι και πώς. Μακάρι να μην έχεις ποτέ πρόβλημα. Εγώ που είχα και δε το έφτιαχναν έφυγα.

:-)

Τι να σου πω. Αυτή είναι η εμπειρία μου. Εννοείται βάση αυτής της εμπειρίας δεν προτείνω σε κανέναν γνωστό μου αυτή την εταιρεία. Δε σημαίνει ότι επειδή σε μένα δεν έκατσε καλά το θεματακι με την εταιρεία αυτή ότι δε θα κάτσει και σε κάποιον άλλο. Εδώ παράπονα έχουν ακόμα και από τον ΟΤΕ. Δε ψάχνουμε τι και πώς. Μακάρι να μην έχεις ποτέ πρόβλημα. Εγώ που είχα και δε το έφτιαχναν έφυγα.

:-)

Εγώ όλη τη μέρα έχω ανοικτό το torrent στο σπίτι, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το τηλέφωνο?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• 4 weeks later...
Έχω 24 μήνες συμβόλαιο με την cyta και ήδη έχω κλείσει 16 μήνες, αλλά σήμερα είπα ΟΚ σε μια τηλεφωνική προσφορά από wind. Η προσφορά ήταν πολύ καλή και έκρινα ότι έπρεπε να την δεχτώ. Τους είπα όμως ότι πρέπει να πληρώσω 120 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, αν φύγω νωρίτερα και είπαν ότι δεν ισχύει, όλα τα πέναλτυ είναι παράνομα κλπ. Ακριβώς τα ίδια είπαν και από τον ΟΤΕ πριν καμια βδομάδα που μου έκαναν προσφορά, ότι να μη φοβάμαι τα πέναλτυ κλπ. Δεν ξέρω τι ισχύει, τώρα ό,τι έγινε έγινε. Υπάεχει μπλέξιμο ή να αγνοήσω τις όποιες οχλήσεις από την cyta;

Έχω 24 μήνες συμβόλαιο με την cyta και ήδη έχω κλείσει 16 μήνες, αλλά σήμερα είπα ΟΚ σε μια τηλεφωνική προσφορά από wind. Η προσφορά ήταν πολύ καλή και έκρινα ότι έπρεπε να την δεχτώ. Τους είπα όμως ότι πρέπει να πληρώσω 120 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, αν φύγω νωρίτερα και είπαν ότι δεν ισχύει, όλα τα πέναλτυ είναι παράνομα κλπ. Ακριβώς τα ίδια είπαν και από τον ΟΤΕ πριν καμια βδομάδα που μου έκαναν προσφορά, ότι να μη φοβάμαι τα πέναλτυ κλπ. Δεν ξέρω τι ισχύει, τώρα ό,τι έγινε έγινε. Υπάεχει μπλέξιμο ή να αγνοήσω τις όποιες οχλήσεις από την cyta;

Παράνομα δεν είναι, γιατί έχεις υπογράψει συμβόλαιο που τα λέει όλα αυτά. Τώρα αν θες να χρωστάς, αυτό είναι δικό σου θέμα. Εμάς γιατί μας ρωτάς όμως? Τί θέλεις να σου πούμε? Η τα πληρώνεις και είσαι κύριος ή δεν τα πληρώνεις και είσαι απατεώνας.

Εσύ αποφασίζεις.

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

Έτσι ακριβώς. Απλά να συμπληρώσω πως οι υπάλληλοι που δουλεύουν στην τηλεφωνική προώθηση τέτοιων πακέτων, συνήθως θα πουν ένα σωρό πράγματα που ενδέχεται να μην ισχύουν, για να πετύχουν το στόχο τους(μια ακόμη σύνδεση). Ένα από αυτά, που είναι και συνηθισμένο, είναι ότι σε περίπτωση πρόωρης διακοπής συμβολαίου δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις την ποινή στην άλλη εταιρεία(και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα).

Παράνομα δεν είναι, γιατί έχεις υπογράψει συμβόλαιο που τα λέει όλα αυτά. Τώρα αν θες να χρωστάς, αυτό είναι δικό σου θέμα. Εμάς γιατί μας ρωτάς όμως? Τί θέλεις να σου πούμε? Η τα πληρώνεις και είσαι κύριος ή δεν τα πληρώνεις και είσαι απατεώνας.

Εσύ αποφασίζεις.

"V" for V10

Ρωτάω εδώ διότι εδώ γράφουμε για ό,τι μας απασχολεί σε θέματα σχετικά. Υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για τα πάντα. Όποιος ξέρει απαντάει, όποιος δεν ξέρει δεν ασχολείται και όποιος νοιώθει εριστικός απαντάει όπως εσείς. Αν έχεις υπογράψει κάτι καταχρηστικό μπορείς να το δεις έστω και εκ των υστέρων αν γίνεται να αλλάξει, νομιμότατα πάντα. Αν δεν γίνεται και δεν πληρώσεις, τότε ναι, γίνεσαι απαταεώνας. Ακόμα δεν έγινα απατεώνας!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι ακριβώς. Απλά να συμπληρώσω πως οι υπάλληλοι που δουλεύουν στην τηλεφωνική προώθηση τέτοιων πακέτων, συνήθως θα πουν ένα σωρό πράγματα που ενδέχεται να μην ισχύουν, για να πετύχουν το στόχο τους(μια ακόμη σύνδεση). Ένα από αυτά, που είναι και συνηθισμένο, είναι ότι σε περίπτωση πρόωρης διακοπής συμβολαίου δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις την ποινή στην άλλη εταιρεία(και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα).

Ευχαριστώ. Όπως το λέτε. Που ενδέχεται να μην ισχύουν αλλά και να ισχύουν! Προβληματίστηκα γιατί τα ίδια μου ειπαν από τον ΟΤΕ. Θα το ψάξω κι άλλο.

Ρωτάω εδώ διότι εδώ γράφουμε για ό,τι μας απασχολεί σε θέματα σχετικά. Υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για τα πάντα. Όποιος ξέρει απαντάει, όποιος δεν ξέρει δεν ασχολείται και όποιος νοιώθει εριστικός απαντάει όπως εσείς. Αν έχεις υπογράψει κάτι καταχρηστικό μπορείς να το δεις έστω και εκ των υστέρων αν γίνεται να αλλάξει, νομιμότατα πάντα. Αν δεν γίνεται και δεν πληρώσεις, τότε ναι, γίνεσαι απαταεώνας. Ακόμα δεν έγινα απατεώνας!

Έχε πάντως υπόψιν σου ότι θα δημιουργηθεί Τειρεσίας και για τις τηλεπικοινωνίες. Αν χρωστάς, η μετάβαση σου από τη μια εταιρεία στην άλλη θα είναι αδύνατη.

Ρίξε ένα διάβασμα

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26522&subid=2&pubid=114178720

"V" for V10

Ρώτησέ τους, τι γίνεται σε περίπτωση που θελήσεις να σπάσεις το δικό τους συμβόλαιο. Να δούμε τι θα σου πουν. Αυτοί οι πωλητές έχουν πολύ γέλιο.

Ακριβώς τα ίδια είπαν και από τον ΟΤΕ πριν καμια βδομάδα που μου έκαναν προσφορά, ότι να μη φοβάμαι τα πέναλτυ κλπ. Δεν ξέρω τι ισχύει, τώρα ό,τι έγινε έγινε. Υπάεχει μπλέξιμο ή να αγνοήσω τις όποιες οχλήσεις από την cyta;

Σε φίλο μου που δέχτηκε προσφορά της wind , του είπαν από ΟΤΕ, επειδή έχει 6 μήνες συμβόλαιο ακόμη θα πληρώσει ποινή....

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...
ποινή έχεις, το κατα πόσο μεχρι τώρα την πλήρωνες είναι αλλο θέμα. Πλεόν με τον τειρεσία τηλεπικοινωνιών δεν ξέρω τι θα γίνει.