potakas Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Παιδιά μια ερώτηση... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα Streaming Audio για το 6680? Να ακούμε δηλαδή Radio μέσω 3G, ή GPRS? Εγώ έχω το Virgin Radio και μυρίζει τέλεια....εμμ παίζει τέλεια θέλω να πω :lol: .Επίσης υπάρχει και αυτό ,αλλά και αυτό . Το Virgin Radio το βρήκα στο γνωστό iτηλέφωνο-φόρουμ.οργ αλλά δεν έχω κάποιο άλλο link να σου δώσω για να πας να δεις πως είναι το πρόγραμμα,ενώ με τα άλλα δύο δεν έχω ασχοληθεί ακόμη. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 @potakas na sou pw potaka,to vergin radio ti katalixi exei??? .sis?? den boro na to vro sto dc++ -(to iphone me berdevei\) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 @potakas na sou pw potaka,to vergin radio ti katalixi exei??? .sis?? den boro na to vro sto dc++ -(to iphone me berdevei\) Εχει κατάληξη .sis (αν υπάρχει κάποιος τρόπος να στο στείλω πες μου γιατί δοκίμασα με pm αλλά δεν ξέρω αν γίνεται) Στο my symbian το έχει σαν freeware οπώτε μπορείς να πας να το κατεβάσεις Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Ρε παιδια αλλη βλακεια που βρηκα ειναι η μη ικανοτητα χρησης του flash οταν τραβας βιντεο οποτε τη νυχτα μαπα!!Μπορει αυτο να διορθωθει ή ειναι θεμα hardware?? Στο fscaller γιατι σταματαει ο ηχος κλησης για 1" καθως ανοιγει την photo??Στο sx1 μου δεν ειχα παρομοιο προβλημα! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 ευχαριστώ φίλε μου με το θεμα της μπαταρίας τι παίζει?ξέρει κανείς τι πρέπει να ρυθμίσω στη συσκευή για να μην καταναλώνει τόση μπαταρία?το θέμα είναι οτι είναι κλειστό το τηλέφωνο και όταν το ανοιγώ μετα απο ένα βραδυ η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει Χωρίς να είμαι σίγουρος και με δεδομένο ότι έχεις δοκιμάσει όλα όσα έχουν γραφτεί για να κάνεις οικονομία στην μπαταρία και έχεις δοκιμάσει 2 μπαταρίες (6600 και 6680) ΄να σε ρωτήσω πόσο καιρό έχεις το κινητό και τι version έχεις ; Μήπως χρειάζεσαι αναβάθμιση ; Γιατί συνήθως τέτοια προβλήματα μεαναβάθμιση λύνονται. Απλά μια γνώμη λέω για να βοηθήσω. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Εσυ τι λες να μην ειχαμε;;; :p Virtual Radio Virgin Radio Player Αααα ευχαριστώ, ευχαριστώ. Το Virtual Radio είναι άψογο, έχει και έτοιμα bookmarks για το Digitally Imported με τα καλύτερα Trance, Progressive και Vocal κομμάτια live... Και με GPRS και με 3G πολύ καλή ποιότητα...! :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citroen Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Ρε παιδια αλλη βλακεια που βρηκα ειναι η μη ικανοτητα χρησης του flash οταν τραβας βιντεο οποτε τη νυχτα μαπα!!Μπορει αυτο να διορθωθει ή ειναι θεμα hardware?? Στο fscaller γιατι σταματαει ο ηχος κλησης για 1" καθως ανοιγει την photo??Στο sx1 μου δεν ειχα παρομοιο προβλημα! Σχετικα με το flash δεν μπορεις να το αναψεις χειροκινιτα αλλα δοκιμασε να τραβηξεις video καπου που ειναι λιγο σκοτεινα και θα δεις οτι θα αναψει μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Παιδιά μήπως ξέρετε αν τρέχει η εφαρμογή FCcaler ? Αν ναι μπορει κάποιος να μου το στείλει με email σπασμένο ? Το email είναι mpekatsa61@yahho.gr Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jl2004 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Έκανα format στη memory card μόλις το πήρα νομίζοντας οτι όλες τις εφαρμογές μπορώ να τις ξαναβάλω από το CD. Το CD απότι είδα εκ των υστέρων έχει πολύ λίγες. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω όσα ήταν στη memory card πριν το format? Κάπου από το internet? Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάω στη NOKIA... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Έκανα format στη memory card μόλις το πήρα νομίζοντας οτι όλες τις εφαρμογές μπορώ να τις ξαναβάλω από το CD. Το CD απότι είδα εκ των υστέρων έχει πολύ λίγες. Πώς μπορώ να εγκαταστήσω όσα ήταν στη memory card πριν το format? Κάπου από το internet? Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάω στη NOKIA... :O Ola 8a ta vreis...ΕΔΩ ;) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythodeia Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) ευχαριστώ φίλε μου με το θεμα της μπαταρίας τι παίζει?ξέρει κανείς τι πρέπει να ρυθμίσω στη συσκευή για να μην καταναλώνει τόση μπαταρία?το θέμα είναι οτι είναι κλειστό το τηλέφωνο και όταν το ανοιγώ μετα απο ένα βραδυ η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει Χωρίς να είμαι σίγουρος και με δεδομένο ότι έχεις δοκιμάσει όλα όσα έχουν γραφτεί για να κάνεις οικονομία στην μπαταρία και έχεις δοκιμάσει 2 μπαταρίες (6600 και 6680) ΄να σε ρωτήσω πόσο καιρό έχεις το κινητό και τι version έχεις ; Μήπως χρειάζεσαι αναβάθμιση ; Γιατί συνήθως τέτοια προβλήματα μεαναβάθμιση λύνονται. Απλά μια γνώμη λέω για να βοηθήσω. Einai 2 bdomadwn thlefwno.Kserw oti exei bgei mia kainouria ekdosh logismikou alla den lunei polla!Allwste kaneis den exei tetoio problhma apo oso exw diavasei sta forum.Anyway thnx for answering man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jl2004 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Ευχαριστώ Melo. Είχα μπει από πριν στο site της NOKIA και είχα δει εδώ http://www.nokia.com/nokia/0,,71438,00.html διάφορες εφαρμογές. Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον να μου πει ποιες ήταν εγκατεστημένες από πριν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Παιδιά μήπως ξέρετε αν τρέχει η εφαρμογή FCcaler ? Αν ναι μπορει κάποιος να μου το στείλει με email σπασμένο ? Το email είναι mpekatsa61@yahho.gr Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Παιδιά μήπως ξέρετε αν τρέχει η εφαρμογή FCcaler στο 6681 χωρης προβληματα? Αν ναι μπορει κάποιος να μου το στείλει με email σπασμένο ? Το email είναι mpekatsa61@yahho.gr Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 @jl2004 Sosta bikes. Den exw to 6680 , alla oi efarmoges einai idies me to 6630.katevase oti 8es na xrisimopoiiseis. protinw:Quickoffice,Photo Editor,Movie Director,Snake Ex :-) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Xειροκινητα μεσα απο το fexplorer θα τα διαγράφω? φυσικα μπορεις αρκει να ξερεις τι διαγραφεις;) 2:δοκίμασα πλοήγηση στο ιντερνετ με 3g και χωρίς 3g και στην 2η περίπτωση άνοιγαν πιο γρήγορα οι σελίδες. προφανως εψαχνε συνεχεια για 3G σημα και το διεκοπτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Εγώ έχω το Virgin Radio και μυρίζει τέλεια....εμμ παίζει τέλεια θέλω να πω :lol: .Επίσης υπάρχει και αυτό ,αλλά και αυτό . Το Virgin Radio το βρήκα στο γνωστό iτηλέφωνο-φόρουμ.οργ αλλά δεν έχω κάποιο άλλο link να σου δώσω για να πας να δεις πως είναι το πρόγραμμα,ενώ με τα άλλα δύο δεν έχω ασχοληθεί ακόμη. Καλά, με τί δίκτυο το χρησιμοποιείς; Δε χρεώνει τα μαλλιοκέφαλά του;;;... Κάθε 100Kbytes, 1ευρώ, λογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Καλά, με τί δίκτυο το χρησιμοποιείς; Δε χρεώνει τα μαλλιοκέφαλά του;;;... Κάθε 100Kbytes, 1ευρώ, λογικά... Ε με GPRS εχεις 40ΜΒ προπληρωμένα... αρκουν για 5 ώρες περίπου μουσικής... στην χειρότερη που θα είσαι τόσο απελπισμένος για Ράδιο, που θα χαλάσεις όλο το διαθέσιμο ποσό σε αυτό :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Καλά, με τί δίκτυο το χρησιμοποιείς; Δε χρεώνει τα μαλλιοκέφαλά του;;;... Κάθε 100Kbytes, 1ευρώ, λογικά... Οταν γράφω ότι παίζει τέλεια,δεν σημαίνει ότι το προτείνω κιόλας.Απλά όσες φορές το χρησιμοποίησα περισσότερο για να κάνω φιγούρα στους φίλους μου λειτούργησε άψογα.Από ΄κει και πέρα αν θέλετε οπωσδήπωτε να έχετε ραδιοφωνάκι μαζί σας προτιμήστε κάτι άλλο(έτσι κι αλλιώς υπάρχουν στο εμπόριο αμέτρητα μικρά ραδιοφωνάκια ή usb mp3 players με ραδιόφωνο που κάνουν τέλεια την δουλειά τους). Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Πως μπορω να αντιγραψω τα μηνυματα μου απο την μνημη τηλεφωνου στην καρτα μνημης; Η αν αυτο δεν γινεται μπορω να βλέπω με καποιο τροπο ή αλλο προγραμμα ταυτόχρονα τα μηνύματα της μνημης του τηλεφωνου και της κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Πως μπορω να αντιγραψω τα μηνυματα μου απο την μνημη τηλεφωνου στην καρτα μνημης; Η αν αυτο δεν γινεται μπορω να βλέπω με καποιο τροπο ή αλλο προγραμμα ταυτόχρονα τα μηνύματα της μνημης του τηλεφωνου και της κάρτας;Δεν είμαι σίγουρος εάν γίνεται ΚΑΙ στο 6680, αλλά δοκίμασε το εξής (το οποίο ισχύει σίγουρα για προηγούμενα μοντέλα): Εφόσον έχεις τα μηνύματα στη μνήμη του κινητού, εάν επιλέξεις στις ρυθμίσεις μηνυμάτων αποθήκευσης την Κάρτα μνήμης, τότε σε ρωτάει εάν θέλεις να μεταφέρει και τα μηνύματα εκεί. Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ εάν στην κάρτα μνήμης δεν έχει "δημιουργήσει" τη δομή καταλόγων για αποθήκευση μηνυμάτων, κάτι που κάνει την πρώτη φορά που επιλέγεις την κάρτα για αποθήκευση μηνυμάτων. Με λίγα λόγια, αυτό θα το ρωτήσει την πρώτη μόνο φορά που θα επιλέξεις αποθήκευση μηνυμάτων στην κάρτα. Εάν υπάρχει ήδη η δομή των καταλόγων, οπότε δε σε ρωτάει, τότε το πρόβλημα λύνεται σβήνοντας πρώτα τον κατάλογο E:\system\mail, οπότε δε θα το βρει και θα σε ρωτήσει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με αυτό, δε συστήνεται η διαγραφή καταλόγων συτήματος για να μη δημιουργηθούν προβλήματα (απλώλεια δεδομένων κλπ). Πρακτικά, μην το δοκιμάσεις εάν δεν ξέρεις καλά τι κάνεις. HINT: Μετά τη μεταφορά, μπορείς να εναλάσσεσαι μεταξύ της μνήμης του κινητού και της κάρτας, έχοντας διαφορετικά μηνύματα στην κάθε μια! ;) :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 petran ετσι ακριβως ειναι.... γινεται και στο 6680 το "συστημα" που λες... (εγω ηδη το χω κανει...)..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟΝ ΗΧΟ NOSTALGIA.ACC ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 6680 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΕΧΩ 6230i.e-mail.jimst73@in.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Υπαρχει τροπος να μειωσω τη διαρκεια του φωτισμου? Στο 6680 μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Υπαρχει τροπος να μειωσω τη διαρκεια του φωτισμου? Στο 6680 μου? Aπo τις ρυθμισεις τηλεφωνου-> Προβολη, μπορεις να μειωσεις την "φωτεινοτητα" ,το "οριο χρονου γραφικου οθονης" καθως επισης και τον "χρονο φωτισμου" (ελαχιστος χρονος 5 δευτ) (ριξε μια ματια στο manual ) ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts