broxopios Δημ. 24 Αυγούστου Δημ. 24 Αυγούστου Έχω 15,42€ υπόλοιπο χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει σε κάποιο πακέτο. Αν αλλάξω πάροχο με μεταφορά αριθμού, τι μπορώ να κάνω το ποσό αυτό; Είδα ότι μπορώ να το μεταφέρω σε άλλο whats up αριθμό. Μπορώ κάτι άλλο; 1 Παράθεση
tiniakos Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου On 24/8/2026 at 12:04 ΜΜ, tiniakos said: Είμαι πολύ πάνω από 30 αλλά νόμιμος μεταπτυχιακός φοιτητής. Μίλησα με το 13888 κατέγραψαν το αίτημα μου και αναμένω απάντηση η οποία αν είναι αρνητική θα προχωρήσω σε καταγγελία στο γνωστό συνήγορο. Προχτες επανήλθα στο U30 μέχρι τέλος Νοεμβρίου μετά από αρκετά τηλέφωνα. Βέβαια μέχρι τότε κάθε εβδομάδα μου έβαζαν δωρεάν 1500 λεπτά και απεριόριστα gb. Ήταν παράτυποι και δεν τους έπαιρνε να κάνουν κάτι διαφορετικό. Ναι θέλει κόπο και χρόνο αλλά δεν αξίζει να σκύβουμε σε όλα το κεφάλι. 2 Παράθεση
_NikitaS_ Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, tiniakos said: Προχτες επανήλθα στο U30 μέχρι τέλος Νοεμβρίου μετά από αρκετά τηλέφωνα. Βέβαια μέχρι τότε κάθε εβδομάδα μου έβαζαν δωρεάν 1500 λεπτά και απεριόριστα gb. Ήταν παράτυποι και δεν τους έπαιρνε να κάνουν κάτι διαφορετικό. Ναι θέλει κόπο και χρόνο αλλά δεν αξίζει να σκύβουμε σε όλα το κεφάλι. Και εμένα με επανέφεραν μέχρι τέλος Νοέμβρη. Το θέμα είναι ότι σαν απλός χρήστης whats up, χάθηκαν όλα τα λεπτά ομιλίας που είχα σαν φοιτητής. Σε τα κράτησε όταν ενεργοποίησα απλό DIY. Ευτυχώς κράτησε τα mbs και τρώω τα έτοιμα. 1 Παράθεση
tiniakos Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Δημ. 25 Σεπτεμβρίου On 20/9/2026 at 3:18 ΜΜ, _NikitaS_ said: Και εμένα με επανέφεραν μέχρι τέλος Νοέμβρη. Το θέμα είναι ότι σαν απλός χρήστης whats up, χάθηκαν όλα τα λεπτά ομιλίας που είχα σαν φοιτητής. Σε τα κράτησε όταν ενεργοποίησα απλό DIY. Ευτυχώς κράτησε τα mbs και τρώω τα έτοιμα. Μονό τα gb κράτησε και σε εμένα. 1 Παράθεση
pn1fon1 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Καλημέρα. Είναι τελεσίδικο ότι όσοι είμαστε άνω των 30 τέλος Νοεμβρίου θα χάσουμε τα φοιτητικά προνομια; 2 Παράθεση
_NikitaS_ Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, pn1fon1 said: Καλημέρα. Είναι τελεσίδικο ότι όσοι είμαστε άνω των 30 τέλος Νοεμβρίου θα χάσουμε τα φοιτητικά προνομια; Όχι. Για πλάκα το λέει η cosmote εδώ και μήνες. 😋😂😋😂 2 Παράθεση
johnny_htc Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, pn1fon1 said: Καλημέρα. Είναι τελεσίδικο ότι όσοι είμαστε άνω των 30 τέλος Νοεμβρίου θα χάσουμε τα φοιτητικά προνομια; Yes. Finito della parastasi. 😜 Αιώνιοι φοιτητές τέλος κύριοι, μεγαλώσατε 😜😂 1 Παράθεση
Recommended Posts