gate6 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ενεργοποίηση ΩΣ τη μεθεπόμενη Κυριακή: Μου αναφερει οτι η προσφορά δεν ειναι διαθεσιμη, αν και εχω λαβει sms για την συγκεκριμενη προσφορά (για ενεργοποιηση εως 03/12) Τι παιζει? Το επαθε καποιος αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Έχουν μπει τα δωρεάν λεπτά και mb από νέο φοιτητικό αριθμό? Είμαι στον τρίτο μήνα αλλά τίποτα ακόμα. Για τρεις δεν ήταν η προσφορά? Ναι μπήκαν για 4η φορά από αρχές Σεπτέμβρη που το έκανα φοιτητικό (τα 1000΄όλους + 400ΜΒ): α) αρχες Σεπτέμβρη β) 1/10/2017 γ) 1/11/2017 δ) 1/12/2017........:) Μου αναφερει οτι η προσφορά δεν ειναι διαθεσιμη, αν και εχω λαβει sms για την συγκεκριμενη προσφορά (για ενεργοποιηση εως 03/12) Τι παιζει? Το επαθε καποιος αλλος? Εμένα την εμφανίζει κανονικά στο app αλλά το αφήνω για ενεργοποίηση τελευταία στιγμή (να έχω και την Πρωτοχρονιά). Για στείλε P5 στο 1330 , μήπως στο "πάρει" έτσι. Edited December 1, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ρε παιδεια σας ηρθαν τα mb που μπαινουν καθε μηνα. Εμενα μονο τα λεπτα προς whats up μπηκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ναι ηρθανε 600mb και 600 λεπτα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ήρθαν τελικά αλλά άργησαν σήμερα. Βέβαια τα 600 mb με κάποια προστέθηκαν που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω αρκετά άλλα το μήνυμα το βλέπω ότι ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ρε παιδεια σας ηρθαν τα mb που μπαινουν καθε μηνα. Εμενα μονο τα λεπτα προς whats up μπηκανε. Και εμένα δεν μπήκαν ακόμα, αλλά δεν αγχώνομαι διότι πάντα μπαίνουν. Άλλοτε νωρίτερα άλλοτε αργότερα. ;) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Και εμένα δεν μπήκαν ακόμα, αλλά δεν αγχώνομαι διότι πάντα μπαίνουν. Άλλοτε νωρίτερα άλλοτε αργότερα. ;) Μακαρι να μπουνε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Μακαρι να μπουνε κανονικα Μόλις μου ήρθαν! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Μόλις μου ήρθαν! Εμενα ακομα να μπουνε τα mb. Μαλλον με ξεχασανε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 21.15 μου ηρθε το μηνυμα για τα mb. Ειχα αρχισει να ψαχνομαι. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εχει τσεκαρει κανεις αν το το φοιτητικο πακετο δουλευει σε roaming ? γιατι εχω την εντυπωση οτι μονο το ιντερνετ δουλευει ενω τα λεπτα ομιλιας προς ολους οχι Καμία ενημέρωση σε αυτό? Τα λεπτά ομιλίας γράφει στην εφαρμογή ότι δεν ισχύουν για περιαγωγή αλλά σίγουρα ισχύει αυτό? Το δοκίμασε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Δεν δουλεύουν τα λεπτά ομιλίας σε Roaming στην Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ενεργοποίησα τη προσφορά για τα 5gb streaming. Ξέρει κανείς γιατί μου δείχνει το διπλάσιο? Έτσι είναι ξαι σε εσας? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ενεργοποίησα τη προσφορά για τα 5gb streaming. Ξέρει κανείς γιατί μου δείχνει το διπλάσιο? Έτσι είναι ξαι σε εσας? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk5120 σε μένα. Σίγουρα δεν το πάτησες δύο φορές και δεν χρεώθηκες; Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Βλέπω ότι τόσο στη σελίδα του whats up όσο και της Cosmote, δεν υπάρχει η επιλογή ανανέωσης με όποιο ποσό επιθυμεί ο χρήστης. Υπάρχει μήπως τέτοια δυνατότητα από την εφαρμογή του whats up; ή μόνο τα προεπιλεγμένα ποσά (5, 10, 15 κλπ); Τέλος, έχει καμία διαφορά αν η ανανέωση γίνει μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 5120 σε μένα. Σίγουρα δεν το πάτησες δύο φορές και δεν χρεώθηκες; Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Όχι γιατί δεν έχει αφαιρεθεί τίποτα. Άσε που δοκιμάζοντας δεύτερη μου είπε πως το έχετε ήδη ενεργοποιήσει. Μιλάω για τη προσφορά που είναι μέχρι 3 Δεκεμβρίου για φοιτητές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Όχι γιατί δεν έχει αφαιρεθεί τίποτα. Άσε που δοκιμάζοντας δεύτερη μου είπε πως το έχετε ήδη ενεργοποιήσει. Μιλάω για τη προσφορά που είναι μέχρι 3 Δεκεμβρίου για φοιτητέςΚαι γω την φοιτητοπροσφορά έχω. Σίγουρα θα έχει κάποια εξήγηση αλλά μην το ψάχνεις. Καλό streamάρισμα :-P Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βλέπω ότι τόσο στη σελίδα του whats up όσο και της Cosmote, δεν υπάρχει η επιλογή ανανέωσης με όποιο ποσό επιθυμεί ο χρήστης. Υπάρχει μήπως τέτοια δυνατότητα από την εφαρμογή του whats up; ή μόνο τα προεπιλεγμένα ποσά (5, 10, 15 κλπ); Τέλος, έχει καμία διαφορά αν η ανανέωση γίνει μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής;Μόνο τα προεπιλεγμένα πόσα που ανάφερες έχει και δεν έχει καμία διαφορά από που θα την κάνεις. Τον κωδικό reloadit τον παίρνεις κανονικά και ο περιορισμός στην online ανανέωση είναι ίδιος. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Μόνο τα προεπιλεγμένα πόσα που ανάφερες έχει και δεν έχει καμία διαφορά από που θα την κάνεις. Τον κωδικό reloadit τον παίρνεις κανονικά και ο περιορισμός στην online ανανέωση είναι ίδιος. Ευχαριστώ! Υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης φοιτητικού πακέτου εκτός εφαρμογής; Πχ με SMS ή κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Με κλήση στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Με κλήση στο 1330. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 παιδια και γω θελω φοιτητικο πως γινεται ?πρεπει να εισαι μονο φοιτητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 παιδια και γω θελω φοιτητικο πως γινεται ?πρεπει να εισαι μονο φοιτητης?Προφανώς! Ωστόσο υπάρχουν διάφοροι που υπόσχονται να σου τον μετατρέψουν τον αριθμό σε φοιτητικό... με ένα μικρό τίμημα φυσικά. Το τίμημα αυτό μόνο μικρό δεν είναι και σου συνιστώ να προσέχεις επειδή έχει πολλούς επιτήδειους. Καλύτερα θα σου έλεγα να βρεις φίλο, ανηψιό, μικρό ξάδερφο, είτε φοιτητή, είτε μεταπτυχιακό, είτε διδακτορικό και να σου κάνει σκόντο την ιδιότητα εφόσον είναι σε άλλη εταιρία. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Προφανώς! Ωστόσο υπάρχουν διάφοροι που υπόσχονται να σου τον μετατρέψουν τον αριθμό σε φοιτητικό... με ένα μικρό τίμημα φυσικά. Το τίμημα αυτό μόνο μικρό δεν είναι και σου συνιστώ να προσέχεις επειδή έχει πολλούς επιτήδειους. Καλύτερα θα σου έλεγα να βρεις φίλο, ανηψιό, μικρό ξάδερφο, είτε φοιτητή, είτε μεταπτυχιακό, είτε διδακτορικό και να σου κάνει σκόντο την ιδιότητα εφόσον είναι σε άλλη εταιρία. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk ξερω θελουν 50ευρωπουλακια για να το κανουν φοιτητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Μέχρι τώρα αγόραζα το φοιτητικό πακέτο με τα 1000΄ και δε θυμάμαι πόσα MB. Παρά το ότι είχα ακόμη ~1700΄ μαζεμένα, είπα να αλλάξω και να πάρω το πακέτο των 8€ που δίνει 1200' + 1200sms +1GB. Κυρίως γιατί βολεύει να έχω και κανένα sms να στέλνω. Σκεφτόμουν πως θα χάσω αυτά τα 1700 που έτσι κι αλλιώς λήγουν αύριο. Με έκπληξη διαπιστώνω πως μετά την αγορά του "μεγάλου" πακέτου, έχω 2900΄ που λήγουν όλα μαζί στις 5/1/2018! Πάρα πολύ καλό! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Μέχρι τώρα αγόραζα το φοιτητικό πακέτο με τα 1000΄ και δε θυμάμαι πόσα MB. Παρά το ότι είχα ακόμη ~1700΄ μαζεμένα, είπα να αλλάξω και να πάρω το πακέτο των 8€ που δίνει 1200' + 1200sms +1GB. Κυρίως γιατί βολεύει να έχω και κανένα sms να στέλνω. Σκεφτόμουν πως θα χάσω αυτά τα 1700 που έτσι κι αλλιώς λήγουν αύριο. Με έκπληξη διαπιστώνω πως μετά την αγορά του "μεγάλου" πακέτου, έχω 2900΄ που λήγουν όλα μαζί στις 5/1/2018! Πάρα πολύ καλό! :D Αυτη η κινηση ειναι μεγαλο συν για την κοσμοτε. Στο CU δεν θα μετεφερε τα λεπτα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts