Jump to content

Φοιτητικό what's up

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενεργοποίηση ΩΣ τη μεθεπόμενη Κυριακή:

Screenshot_2017_11_21_20_41_57.png

Μου αναφερει οτι η προσφορά δεν ειναι διαθεσιμη, αν και εχω λαβει sms για την συγκεκριμενη προσφορά (για ενεργοποιηση εως 03/12)

Τι παιζει? Το επαθε καποιος αλλος?

Έχουν μπει τα δωρεάν λεπτά και mb από νέο φοιτητικό αριθμό? Είμαι στον τρίτο μήνα αλλά τίποτα ακόμα. Για τρεις δεν ήταν η προσφορά?

Ναι μπήκαν για 4η φορά από αρχές Σεπτέμβρη που το έκανα φοιτητικό (τα 1000΄όλους + 400ΜΒ):

α) αρχες Σεπτέμβρη

β) 1/10/2017

γ) 1/11/2017

δ) 1/12/2017........:)

Μου αναφερει οτι η προσφορά δεν ειναι διαθεσιμη, αν και εχω λαβει sms για την συγκεκριμενη προσφορά (για ενεργοποιηση εως 03/12)

Τι παιζει? Το επαθε καποιος αλλος?

Εμένα την εμφανίζει κανονικά στο app αλλά το αφήνω για ενεργοποίηση τελευταία στιγμή (να έχω και την Πρωτοχρονιά).

Για στείλε P5 στο 1330 , μήπως στο "πάρει" έτσι.

Edited by jimmiss

Ρε παιδεια σας ηρθαν τα mb που μπαινουν καθε μηνα. Εμενα μονο τα λεπτα προς whats up μπηκανε.

Ήρθαν τελικά αλλά άργησαν σήμερα. Βέβαια τα 600 mb με κάποια προστέθηκαν που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω αρκετά άλλα το μήνυμα το βλέπω ότι ήρθε

Ρε παιδεια σας ηρθαν τα mb που μπαινουν καθε μηνα. Εμενα μονο τα λεπτα προς whats up μπηκανε.

Και εμένα δεν μπήκαν ακόμα, αλλά δεν αγχώνομαι διότι πάντα μπαίνουν. Άλλοτε νωρίτερα άλλοτε αργότερα. ;)

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Και εμένα δεν μπήκαν ακόμα, αλλά δεν αγχώνομαι διότι πάντα μπαίνουν. Άλλοτε νωρίτερα άλλοτε αργότερα. ;)

Μακαρι να μπουνε κανονικα

Μακαρι να μπουνε κανονικα

Μόλις μου ήρθαν!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

21.15 μου ηρθε το μηνυμα για τα mb. Ειχα αρχισει να ψαχνομαι.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εχει τσεκαρει κανεις αν το το φοιτητικο πακετο δουλευει σε roaming ? γιατι εχω την εντυπωση οτι μονο το ιντερνετ δουλευει ενω τα λεπτα ομιλιας προς ολους οχι

Καμία ενημέρωση σε αυτό? Τα λεπτά ομιλίας γράφει στην εφαρμογή ότι δεν ισχύουν για περιαγωγή αλλά σίγουρα ισχύει αυτό? Το δοκίμασε κανείς?

Δεν δουλεύουν τα λεπτά ομιλίας σε Roaming στην Ε.Ε.

Ενεργοποίησα τη προσφορά για τα 5gb streaming. Ξέρει κανείς γιατί μου δείχνει το διπλάσιο? Έτσι είναι ξαι σε εσας?7d3ac124c5c7fd3163013604db65dd7d.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενεργοποίησα τη προσφορά για τα 5gb streaming. Ξέρει κανείς γιατί μου δείχνει το διπλάσιο? Έτσι είναι ξαι σε εσας?7d3ac124c5c7fd3163013604db65dd7d.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

5120 σε μένα.

Σίγουρα δεν το πάτησες δύο φορές και δεν χρεώθηκες;

Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk

Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα!

Βλέπω ότι τόσο στη σελίδα του whats up όσο και της Cosmote, δεν υπάρχει η επιλογή ανανέωσης με όποιο ποσό επιθυμεί ο χρήστης. Υπάρχει μήπως τέτοια δυνατότητα από την εφαρμογή του whats up; ή μόνο τα προεπιλεγμένα ποσά (5, 10, 15 κλπ);

Τέλος, έχει καμία διαφορά αν η ανανέωση γίνει μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής;

5120 σε μένα.

Σίγουρα δεν το πάτησες δύο φορές και δεν χρεώθηκες;

Όχι γιατί δεν έχει αφαιρεθεί τίποτα. Άσε που δοκιμάζοντας δεύτερη μου είπε πως το έχετε ήδη ενεργοποιήσει. Μιλάω για τη προσφορά που είναι μέχρι 3 Δεκεμβρίου για φοιτητές

Όχι γιατί δεν έχει αφαιρεθεί τίποτα. Άσε που δοκιμάζοντας δεύτερη μου είπε πως το έχετε ήδη ενεργοποιήσει. Μιλάω για τη προσφορά που είναι μέχρι 3 Δεκεμβρίου για φοιτητές
Και γω την φοιτητοπροσφορά έχω. Σίγουρα θα έχει κάποια εξήγηση αλλά μην το ψάχνεις. Καλό streamάρισμα :-P

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βλέπω ότι τόσο στη σελίδα του whats up όσο και της Cosmote, δεν υπάρχει η επιλογή ανανέωσης με όποιο ποσό επιθυμεί ο χρήστης. Υπάρχει μήπως τέτοια δυνατότητα από την εφαρμογή του whats up; ή μόνο τα προεπιλεγμένα ποσά (5, 10, 15 κλπ);

Τέλος, έχει καμία διαφορά αν η ανανέωση γίνει μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής;

Μόνο τα προεπιλεγμένα πόσα που ανάφερες έχει και δεν έχει καμία διαφορά από που θα την κάνεις. Τον κωδικό reloadit τον παίρνεις κανονικά και ο περιορισμός στην online ανανέωση είναι ίδιος.

Μόνο τα προεπιλεγμένα πόσα που ανάφερες έχει και δεν έχει καμία διαφορά από που θα την κάνεις. Τον κωδικό reloadit τον παίρνεις κανονικά και ο περιορισμός στην online ανανέωση είναι ίδιος.

Ευχαριστώ!

Υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης φοιτητικού πακέτου εκτός εφαρμογής; Πχ με SMS ή κλήση;

παιδια και γω θελω φοιτητικο πως γινεται ?πρεπει να εισαι μονο φοιτητης?
Προφανώς!

Ωστόσο υπάρχουν διάφοροι που υπόσχονται να σου τον μετατρέψουν τον αριθμό σε φοιτητικό... με ένα μικρό τίμημα φυσικά. Το τίμημα αυτό μόνο μικρό δεν είναι και σου συνιστώ να προσέχεις επειδή έχει πολλούς επιτήδειους. Καλύτερα θα σου έλεγα να βρεις φίλο, ανηψιό, μικρό ξάδερφο, είτε φοιτητή, είτε μεταπτυχιακό, είτε διδακτορικό και να σου κάνει σκόντο την ιδιότητα εφόσον είναι σε άλλη εταιρία.

Προφανώς!

Ωστόσο υπάρχουν διάφοροι που υπόσχονται να σου τον μετατρέψουν τον αριθμό σε φοιτητικό... με ένα μικρό τίμημα φυσικά. Το τίμημα αυτό μόνο μικρό δεν είναι και σου συνιστώ να προσέχεις επειδή έχει πολλούς επιτήδειους. Καλύτερα θα σου έλεγα να βρεις φίλο, ανηψιό, μικρό ξάδερφο, είτε φοιτητή, είτε μεταπτυχιακό, είτε διδακτορικό και να σου κάνει σκόντο την ιδιότητα εφόσον είναι σε άλλη εταιρία.

ξερω θελουν 50ευρωπουλακια για να το κανουν φοιτητικο.

Μέχρι τώρα αγόραζα το φοιτητικό πακέτο με τα 1000΄ και δε θυμάμαι πόσα MB.

Παρά το ότι είχα ακόμη ~1700΄ μαζεμένα, είπα να αλλάξω και να πάρω το πακέτο των 8€ που δίνει 1200' + 1200sms +1GB.

Κυρίως γιατί βολεύει να έχω και κανένα sms να στέλνω.

Σκεφτόμουν πως θα χάσω αυτά τα 1700 που έτσι κι αλλιώς λήγουν αύριο.

Με έκπληξη διαπιστώνω πως μετά την αγορά του "μεγάλου" πακέτου, έχω 2900΄ που λήγουν όλα μαζί στις 5/1/2018!

Πάρα πολύ καλό! :D

Μέχρι τώρα αγόραζα το φοιτητικό πακέτο με τα 1000΄ και δε θυμάμαι πόσα MB.

Παρά το ότι είχα ακόμη ~1700΄ μαζεμένα, είπα να αλλάξω και να πάρω το πακέτο των 8€ που δίνει 1200' + 1200sms +1GB.

Κυρίως γιατί βολεύει να έχω και κανένα sms να στέλνω.

Σκεφτόμουν πως θα χάσω αυτά τα 1700 που έτσι κι αλλιώς λήγουν αύριο.

Με έκπληξη διαπιστώνω πως μετά την αγορά του "μεγάλου" πακέτου, έχω 2900΄ που λήγουν όλα μαζί στις 5/1/2018!

Πάρα πολύ καλό! :D

Αυτη η κινηση ειναι μεγαλο συν για την κοσμοτε.

Στο CU δεν θα μετεφερε τα λεπτα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24