Jump to content

myphone Poll: Ήρθε το τέλος των επίπεδων οθονών για τη σειρά S της Samsung;

Homer_GR
 Κοινοποίηση

Ήρθε το τέλος των επίπεδων οθονών για τη σειρά S της Samsung;  

236 members have voted

1. 1. Ήρθε το τέλος των επίπεδων οθονών για τη σειρά S της Samsung;

• Ναι, πιστεύω πως ήρθε. Το προτιμώ.
      92
    • Ναι, πιστεύω πως ήρθε. Λάθος επιλογή όμως.
      77
    • Όχι, δεν το πιστεύω και συμφωνώ σε αυτή την επιλογή.
      48
    • Όχι δεν το πιστεύω και διαφωνώ. Θα ήθελα κυρτές οθόνες σε όλα τα επόμενα S μοντέλα
      9
    • Δεν ξέρω / δεν απαντώ
      10

Recommended Posts

Το poll ειναι τραγικά κακογραμμένο.

Σορυ κιολας αλλα αυτός που το έφτιαξε ειλικρινά δεν ξέρει να γράφει Ελληνικά ή δεν ήθελε να βάλει μια συγκεκριμένη επιλογη.

Ποια απο τις επιλογές ειναι θετική στο να παραμείνουν οι κλασικές επίπεδες οθωνες και θεωρεί λάθος την απόφαση να καταργηθούν???

Αντί να προσβάλεις το άτομο που το έγραψε γιατί δεν διαβάζεις λίγο καλύτερα το poll? Είναι ξεκάθαρα η τρίτη επιλογή «Όχι, δεν το πιστεύω και συμφωνώ σε αυτή την επιλογή» (επιλογή=να μην καταργηθούν οι επίπεδες οθόνες σύμφωνα με το πρώτο σκέλος της απάντησης)...

Οι υπόλοιποι χρήστες γιατί το βρήκαν δηλαδή?

:!: Το παρόν ποστ δεν προσφέρεται για δημόσια συζήτηση. :!:

Οποιαδήποτε απορία έχετε μόνο μέσω ΠΜ. Οποιοδήποτε off topic θα σβήνεται.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μετά και την υλοποίηση του Note 7 είναι φανερό ότι πάμε για scrap των flat οθονών στα flagship τουλάχιστον. Η Samsung ψάχνεται για την τελειοποίηση των υλοποιήσεων των dual edge και δεν χρειάζεται κάποιος παρά να παρακολουθήσει πως πήγε από το S6 μέχρι το Note 7 και να αντιληφθεί ότι edge με edge διαφέρει.

Ήδη , τα review του Note 7 αναφέρουν ότι δεν έχει σχέση με το S7 edge σε σχέση με το feel και από κει και πέρα φυσικά και έχει Functionality και για να προλάβω και κάποιους, απλά ψάξτε λίγο το youtube...όπως και γώ :P

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Ειναι διατυπωμενο ετσι το κειμενο, ωστε να πιστευει κανεις οτι το s7 edge εχει καλυτερες πωλησεις απο το απλο s7 λογω της edge οθονης.

ΛΑΘΟΣ

Μη ξεχναμε οτι

1. η οθονη του edge ειναι σε διασταση του σημερινου mainstream (5.5') εναντι των μολις 5.1' του απλου s7.

2. To edge διαθετει σημαντικα μεγαλυτερη μπαταρια απο το απλο s7 (3600 vs 3000 mah)

Eκ των πραγματων λοιπον δεν μπορουμε να συγκρινουμε πωλησεις 2 τοσο διαφορετικων συσκευων, και ας μοιραζονται το ονομα s7.

Oσον αφορα το poll : Δεν θα κουραστω να το λεω, την τελευταια διετια η σαμσουνγκ βαζει το ενα αυτογκολ πισω απο το αλλο, μια με τη σειρα ΝΟΤΕ και αλλο ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα με το S7.

Aποψη μου ειναι οτι θελει να επιβαλλει τις κυρτες οθονες, να τις κανει mainstream, με το ζορι.

Θες το s7 κυριε ? ΟΚ παρε το εdge me +100 euro μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια

Δεν θελεις την 'τρομερη' edge τεχνολογια που προσφερουμε ? Παρε το κουτσουρεμενο s7 με μικρη οθονη διαστασεων 2011 και επειδη εισαι και κακο παιδι τσιμπα και 600mah λιγοτερα. :lol:

Ξεμπερδεψα απο τη σαμσουνγκ και βρηκα την υγεια μου.

Μετα απο s2-note 1-2-3-4 που ηταν τηλεφωναρες, η απολυτη απογοητευση.

Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τις ναυαρχίδες της εταιρίας και έστω κι αν συμφωνώ πως οι κυρτές οθόνες μάλλον δεν προσφέρουν τίποτα χρηστικά, δίνουν μια καταπληκτική "μοναδικότητα" στις premium συσκευές της.

πέραν της ομορφιάς στην κυρτή οθόνη, ειλικρινά δε βρίσκω λογο προτιμησης της. Χώρια που είναι και πιο ευαισθητη σε ατυχη πεσίματα ή και πιο ακριβη σαν ανταλλακτικο. Χρηστικά δεν νομιζω οτι κανεις κερδιζει κατι ουσιαστικο. Edited by alex_gate_7
Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

η κυρτες οθονες ειναι το 'σκαλοπατι' η 'μεταβαση' απο τις flat στις ευκαμπτες ....

2 εταιριες μπορουν να το προχωρησουν το θεμα,,,sammy & lg

H sammy με την ποιοτητα που εχει φτασει τις amoled αλλα και με τις edge ταυτοχρονα δειχνει να προετοιμαζεται γοργα & να ειναι πιο μπροστα...

οι 2 αυτες τεχνολογιες δειχνουν να γινονται ακομα περισσοτερο mainstream αφου ξεκινανε οι κινεζοι να τις βάζουν σε αρκετα επιτυχημενα μοντελα τους....και αφου θα μπει συντομα και στο αντιπαλο δεος ....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Μπορεί να ήρθε για τη Samsung, αν θέλει να επιβάλλει τις κυρτές οθόνες, αλλά και μη πρακτικές είναι και δεν είναι και ο "wow" σχεδιασμός. Απλά "ok" είναι.

Εξηγώ το "μη πρακτικές".

Δυσκολία τοποθέτησης μεμβρανών ή tempered glasses. Αν όντως έχουν βγει (δεν το έχω ψάξει και δεν θα το κάνω), είμαι σίγουρος θα προσφέρουν μειωμένη προστασία, λόγω σχήματος.

Καμία προστασία της οθόνης σε πτώσεις ή μικρά χτυπήματα (π.χ. στο τραπέζι), από το "σασί" του κινητού, αφού στα σημεία της κύρτωσης δεν υφίσταται.

Δυσκολία τοποθέτησης θηκών και αν υπάρχουν, πάλι προσφέρουν μειωμένη προστασία.

Δυσκολία χρήσης της συσκευής. Είμαι σίγουρος ότι, επειδή είναι και πολύ λεπτή σαν συσκευή (και το Galaxy και το Note), θα υπάρχουν ακούσια πατήματα της οθόνης, με το εσωτερικό τμήμα του χεριού, με το οποίο γίνεται η χρήση. Δεν καθόμαστε συνεχώς, έτσι ώστε να "ξαπλώνουμε" τη συσκευή στα 4 δάχτυλά μας, για να μπορούμε να την "κολυμπάμε" και να τη χρησιμοποιούμε.

Edited by alex_gate_7
Huawei Nova 5T

Για τελευταία φορά:

Το «συμφωνώ» και «διαφωνώ» είναι ανάλογα με το τι πιστεύουμε στην κύρια ερώτηση του άρθρου. Οι δύο τελευταίες απαντήσεις που ξεκινούν με το «όχι» σημαίνει ότι πιστεύουμε ότι θα διατηρήσει τις flat οθόνες και μετά είναι το σκέλος αν συμφωνούμε ή όχι με αυτό.

Όχι, δεν το πιστεύω και συμφωνώ σε αυτή την επιλογή = Δεν πιστεύω ότι ήρθε το τέλος των επίπεδων οθονών και συμφωνώ με αυτό άρα θέλω επίπεδες...

Όχι δεν το πιστεύω και διαφωνώ. Θα ήθελα κυρτές οθόνες σε όλα τα επόμενα S μοντέλα = Δεν πιστεύω ότι ήρθε το τέλος των επίπεδων οθονών και διαφωνώ με αυτό άρα θέλω να περάσουμε στις κυρτές οθόνες και να ξεπεράσουμε μια και καλή τις flat.

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλές οι κυρτές οθόνες αρκεί να μην καταναλώνουν περισσότερη μνήμη με τις εξτρά εφαρμογές που σημαίνει 2 πράγματα. Η να βάζει μόνιμα πάνω από 4GB ram (6 τουλάχιστον δηλαδή) η να υπάρχει η δυνατότητα κατάργησης των. Επίσης να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της οθόνης εύκολα όταν σπάσει και έλεος να είναι οικονομική και να μην κοστίζει το μισό κόστος του κινητού.

Αλλιώς ναι.. Μια χαρά οι κυρτές οθόνες. ΟΧΙ όμως να κλείσει μόνιμα σε αυτές.

Η Samsung την μαγική κίνηση θα την έκανε να έβγαζε ένα ακριβό μοντέλο δίχως πενάκι (s7/s7edge), ένα ακριβό με πενάκι (note7) και ένα φτηνό μοντέλο (J5) και τίποτε άλλο. Αλλά να έδινε την απαραίτητη έμφαση σε ποιότητα και προγραμματισμό ώστε όχι απλά να διέλυε τον ανταγωνισμό αλλά να μην άφηνε σε καμιά εταιρία περιθώριο ανταγωνισμού.

Όλοι οι υπόλοιποι μετά αναγκαστικά θα πουλάνε τις συσκευές στην μισή τιμή για να μπορέσουν να ακολουθήσουν. Τώρα με χίλια διαφορετικά μοντέλα a,j,d,s1,2,3,4,5,6,7,8,9 μπλα μπλα μπλα το έχει ξεφτιλήσει το θέμα χειρότερα και από την MLS η στρατηγική της.

Ποιότητα και τεχνογνωσία samsung και μάρκετινγκ επιτυχία apple. Ο απόλυτος συνδυασμός της δεκαετίας που διανύουμε....

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Η γνωμη μου για τις κυρτες οθονες ειναι η ιδια με μπεζελ-λες κινητα.

ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ μη πρακτικα. Το κινητο που εχει φαει απειρες τουμπες και κοπανηματα και εχει επιβιωσει γιατι ειναι πλαστικο και εχει αρκετο περιθωρειο... Ειμαι σιγουρος πως κατι τετοια κινητα θα τα βγαλω οφ πολυ συντομα...

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Οι edge συσκευές είναι κοσμήματα... Εμένα με βρίσκει σύμφωνο η κατάργηση των flat οθονών στις premium συσκευές της

Ειναι διατυπωμενο ετσι το κειμενο, ωστε να πιστευει κανεις οτι το s7 edge εχει καλυτερες πωλησεις απο το απλο s7 λογω της edge οθονης.

ΛΑΘΟΣ

Μη ξεχναμε οτι

1. η οθονη του edge ειναι σε διασταση του σημερινου mainstream (5.5') εναντι των μολις 5.1' του απλου s7.

2. To edge διαθετει σημαντικα μεγαλυτερη μπαταρια απο το απλο s7 (3600 vs 3000 mah)

Eκ των πραγματων λοιπον δεν μπορουμε να συγκρινουμε πωλησεις 2 τοσο διαφορετικων συσκευων, και ας μοιραζονται το ονομα s7.

Oσον αφορα το poll : Δεν θα κουραστω να το λεω, την τελευταια διετια η σαμσουνγκ βαζει το ενα αυτογκολ πισω απο το αλλο, μια με τη σειρα ΝΟΤΕ και αλλο ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα με το S7.

Aποψη μου ειναι οτι θελει να επιβαλλει τις κυρτες οθονες, να τις κανει mainstream, με το ζορι.

Θες το s7 κυριε ? ΟΚ παρε το εdge me +100 euro μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια

Δεν θελεις την 'τρομερη' edge τεχνολογια που προσφερουμε ? Παρε το κουτσουρεμενο s7 με μικρη οθονη διαστασεων 2011 και επειδη εισαι και κακο παιδι τσιμπα και 600mah λιγοτερα. :lol:

Ξεμπερδεψα απο τη σαμσουνγκ και βρηκα την υγεια μου.

Μετα απο s2-note 1-2-3-4 που ηταν τηλεφωναρες, η απολυτη απογοητευση.

Αυτογκόλ όταν το note 7 χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει καλά καλά έχει κάνει ρεκόρ προπωλήσεων και όλοι το περιμένουν σαν τρελοί;

Δεν θα το έλεγα αυτογκόλ προσωπικά.

Επίσης, αρέσει η μη, όντως το Edge S7 πουλά περισσότερο από το S7 και βεβαίως ισχύει και αυτό που λες περι της μπαταρίας και της μεγαλύτερης οθόνης αλλά guess what, αυτό δημιουργεί και το κύμα του κόσμου προς το edge και στο S8 μάντεψε τι θα ψάχνουν... ;)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Μονο και μονο για την ομορφια ειναι η 3η μου συσκευη με edge οθονη.

Μακραν οι πιο ομορφες συσκευες.Ολα τα αλλα μου φαινονται τοσο βαρετα σε σχεδιασμο...

Θεωρώ τις κυρτές οθόνες πολύ πιο βολικές από τις flat. Θυμάμαι όταν είχα το Note 3 είχε στα δεξιά η αριστερά ένα παραθυράκι το οποίο το έσερνες και άνοιγε ένα panel με εφαρμογές που είχες επιλέξει. Το πρόβλημα μου τότε ήταν ότι λόγο του γυαλιού το δάχτυλο "σκάλωνε" στο screen protector. Πλέον με τις edge οθόνες υπάρχει η ίδια λειτουργία αλλά πολύ πιο εύχρηστη και χρήσιμη . Προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με το πιάσιμο του κινητού και πότε δεν πατήθηκε κάτι κατά λάθος. Επίσης δεν υπάρχει καμία διαστρέβλωση στην οθόνη,ίσα ίσα είναι απίστευτα ωραία γιατί βλέπεις μόνο οθόνη και όχι ένα βαμμένο κομμάτι bezel.

Εάν η Samsung υιοθετήσει τις κυρτές οθόνες θα πρέπει να ρίξει τις τιμές στα επίπεδα του "απλού".

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εάν η Samsung υιοθετήσει τις κυρτές οθόνες θα πρέπει να ρίξει τις τιμές στα επίπεδα του "απλού".

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κ εμένα μου αρέσουν οι edge οθόνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτές. Απλά νομίζω ότι πρέπει να δινει κ flat στα ίδια specs. Αυτο που δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι θα δίνει μονο "κυρτες" από εδώ και πέρα κ ο λόγος είναι ένας : Να κρατάει τις τιμές της στο Θεό με την δικαιολογία των edge οθονών, μέχρι να γίνουν mainstream τουλάχιστον. Μετα βλέπουμε, κάτι άλλο θα βρει για να της ακουμπάμε τα ωραία μας λεφτά.

Μεγαλυτερο gimmick απο τις κυρτες οθονες δεν υπαρχει. Παντελως αχρηστες, δημιουργουν προβληματα στο κρατημα και στην σωστη σταση της συσκευης.

Σε δυσκολευουν στην ευρεση αξεσουαρ για το κινητο οπως καλυμα οθονης και θηκη.

Το μερος της κυρτης οθονης δεν εχει καλη ορατοτητα απο πανω, σου λεει 5.5" αλλα στη ουσια σε "κλεβει" αφου μετραει μεσα και την κυρτη οθονη που δεν φενεται αρα ειναι σαν να εχεις 5.1".

Καθρεφτακια για ιθαγενεις

iPhone 2g, 3g, 3gs, 4, 4s, 5, 5s, 6 - Samsung galaxy s3 - Note 2 - Lumia 800, 1020 κιτρινο - iPad mini retina, iPad 2 - Motorola Defy+

Θα συμφωνουσα στο να μην αλλαξει τις επιπεδες η τολαχιστον να κρατησει δυο εκδοσεις παροτι στο S7 edge δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα αλλα..... με την ελευση στα χερια μου του Note 7 λεω κατηγορηματικα πλεον ναι στις κυρτες....

Οταν με το καλο δειτε και πιασετε στα χερια σας το Note 7 πολλοι απο εσας θα συμφωνησουν μαζι μου.... τελειο πιασιμο χωρις θηκη πλεον και ολα οφειλονται στην πλατη του κινητου και στην μειωση της κυρτοτητας της οθονης που πλεον ειναι πιο εντονη με αποτελεσμα να μην χανεις σε επιπεδη οθονη και να εχεις μικροτερο μεγεθος κινητου με μεγαλυτερη οθονη....

Αλλα οτι και να πεις δεν αρκει. Πρεπει να το δεις και να το δουλεψεις για να καταλαβεις την διαφορα και τα πλεονεκτηματα που δινει.

Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Πάντως για το ποσό εύκολα σπάνε έβλεπα χθες σε πολύ γνωστό site στο YouTube (συγνώμη δεν μπορώ να το βρω τωρα) δοκιμή αντοχης σε πτώσεις μεταξύ note7 και iPhone 6s plus. Σε πτώσεις με την πλάτη και τα πλάγια το iPhone λόγω μέταλλικης κατασκευής έκανε κάποιες γρατσουνιές και το note 7 ραγιζματα στο πίσω γυαλί και γρατσουνιές στα πλαϊνά.

Μόλις δοκιμασαν πτώση με την μπροστινη όψη, στις 3 πτώσεις το iPhone αχρηστευθηκε η οθόνη και η δυνατότητα λειτουργίας του, ενώ στο note 7 εφτασαν τις 50 και σταμάτησαν αφού δεν μπορούσαν να την σπάσουν και η οθόνη δούλευε κανονικά με όλες τις λειτουργίες της.

Edit αυτό είναι το βιντεο

Τα edge μου αρέσουν πάρα πολύ...αρκεί να μην είναι δικά μου.

Μου αρέσει να τα πιάνω στα χέρια μου, να τα περιεργάζομαι, να τα χαζεύω, αλλά δεν τα θέλω για δικά μου. Παραμόρφωση στις άκρες, χάνεται ωφέλιμος χώρος οθόνης, το κινητό γίνεται πολύ μακρόστενο, η προστασία του είναι δύσκολη. Δεν σκοπεύω να αγοράσω κάποιο στο ορατό μέλλον.

To edge μαρεσει παρα πολύ εμφανισιακά και να την χαζεύω, είναι πραγματικά κάτι άλλο, αλλά να το έχω για κυρίω κινητό ούτε για αστείο, ούτε χριστικη είναι ούτε καλή αντοχή στην πτώση έχει