aoratos Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Πολυ καλο το επεισοδιο σημερα, κριμα ομως για το ΤΤ! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 καλο ητανε αλλα περιμενα ποιο πολυ γελιο.... μαλλον ακομα ειναι νωρις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Περιστερόπουλος Περιστερόπουλος Περιστερόπουλος:up: :yahoo: :respect: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Φάση είχε και το τρίτιο επεισόδιο. Νομίζω πως το σενάριο πάει πολύ καλά και ξεδιπλώνεται με μαεστρία σε κάθε επεισόδιο. Μου αρέσουν οι παραλληλισμοί που γίνονται σε κάθε επεισόδιο. Στο πρώτο ας πούμε ήταν το τάβλι, στο χθεσινό οι ευθείες γραμμές κ τα σημεία που τις ενώνουν. Πολύ έξυπνο, πραγματικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ειχε τρελο γελιο και το τριτο επισοδειο καλα ο Περιστεροπουλος δινει ρεστα!!!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ο Περιστερόπουλος πράγματι ήταν όλα τα λεφτά.!:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Λοιπόν... Το σενάριο πάει καλά. Αργά μεν (ίσως μου φαίνεται εμένα γιατί ανυπομονώ να δω τι θα γίνει παρακάτω) αλλά σταθερά. Φροντίζει να καλύψει τις όποιες απορίες μας από πέρυσι και δίνει συνέχεια στα φετινά. Θα συμφωνήσω με τον Lerris σχετικά με τους παραλληλισμούς. Είναι από τις λίγες σειρές που με τις "Θεωρίες της Ράνιας" και της αφηγήσεις δίνει το έναυσμα για σοβαρές φιλοσοφικές συζητήσεις. Ο τρόπος με τον οποίο ο Γιάννης προσεγγίζει τη Ράνια κάνει μπαμ ότι είναι αντιγραφή της προσέγγισης του Λουκά και κάνει επίσης μπαμ ότι είναι βαλτός!!! Τα μαλλιά της Σολωμού έχουν μακρύνει λίγο ή μου φαίνεται; (ΟΚ, έχω φάει κόλλημα με την κοπέλα!!! :love: ) Θέλω κι εγώ να πάω το seicento μου στο συνεργείο και να μου το κάνουν Ferrari. Μπορώ; :lol: :lol: :lol: Στην τελευταία σκηνή στο πίσω μέρος της Ράνιας (στο βάθος) φαίνεται κάποιος νεαρός. Το πρόσεξε κανείς; Κατάλαβε κανείς ποιος είναι; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 paidia egw pistebw oti mexri stigmhs einai h fash ths metavashs kai ths nostalgias gia tous palious....to poly gelio pisteyw tha pesei sto epomeno epeisodio pou tha nai sth Nakso gia na xalasoun ton gamo.....padws mexri stigmhs ap ta kala sirial pou pezontai fetos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Φοβερή σειρά!Πιστεύω ότι συναγωνίζεται το Παρα Πέντε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Επειδή δεν το έπιασα, μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς έγιναν οι άλλοι;; Ο Αρθούρος, η Βλαντή, ο Μουμούρης (ναι, το παραδέχομαι, δεν έχω δει το finale της προηγούμενης σεζόν) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Καλά πάει σεναριακά, αλλά σε καμία περίπτωση ο δεύτερος κύκλος δε συναγωνίζεται τον πρώτο στο σενάριο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 o arthouros pige stin ameriki se kapoio panepistimio pou ton kalese oi alloi duo den thimame nomizw den anaferotan tote Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Επειδή δεν το έπιασα, μπορεί κανείς να μου πει τι ακριβώς έγιναν οι άλλοι;; Ο Αρθούρος, η Βλαντή, ο Μουμούρης (ναι, το παραδέχομαι, δεν έχω δει το finale της προηγούμενης σεζόν) Ο Αρθουρος δεχτηκε την προταση για να παει στο ΜΙΤ και εκει κατεληξε...οσο για τους αλλους δυο οπως πολυ σωστα ειπε και ο φιλος diaoloS πραγματι ποτε δεν εγινε γνωστο ποιο ηταν το μελλον τους!!!!!! Παντως αν δεν κανω λαθος εχει βγει η σειρα σε κομικς οπου εκει αναφερονται γεγονοτα που εχουν γινει μεταξυ των 5 χρονων που μεσολαβησαν ωστε η ιστορια να φτασει εδω που ειναι τωρα!!!!:) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Παντος ειναι πολυ ωραια η μουσικη επενδυση στη σειρα.Ειναι πραγματικα απιστευτη.Ξερει κανεις που μπορω να βρω τον πρωτο κυκλο γιατι δεν τον θυμαμαι σχεδον καθολου? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Κι εμένα μ'αρέσει παρόλο που δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την προηγούμενη σαιζόν. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ωραίο φαίνεται μέχρι στιγμής το επεισόδιο.Αλλά δεν μου αρέσει και τόσο έτσι όπως βάφτηκε η Λίλα... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 το εχουνε κανει πολυ δραματικο. ποτε θα πεσει το γελιο???:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Γέλιο?Στο επόμενο που θα του πει το όχι!!! Πάντως ενταξει,καλό ήταν. Σουτ όμως τώρα γιατί αρχίζει το Πάλι από την αρχή... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 paidia mexri stigmhs me ton mono pou gelaw eina i me ton peristeropoulo.....afasia t atomo!!!kata t alla to senario paei me argous rythmous...elpizw se kalytera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 paidia mexri stigmhs me ton mono pou gelaw eina i me ton peristeropoulo.....afasia t atomo!!!kata t alla to senario paei me argous rythmous...elpizw se kalytera... Ισως το κανει αυτο για να μας βαλει στο κλιμα αυτον τον πεντε ετων που περασαν και να συνδεσει καπως τους δυο κυκλους για το πως εχει αλλαξει η ζωη των "ηρωων"!! Να μην μας πεταξει αμεσως τον νεο κυκλο σαν να ειναι νεο σηριαλ!;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 το καλο που τους το θελω....... οχι αλλο δραμα.στο s1ngles 1 ειχε ολη την ωρα γελιο.:D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 το καλο που τους το θελω....... οχι αλλο δραμα.στο s1ngles 1 ειχε ολη την ωρα γελιο.:D :D Δε θα το έλεγα αυτό.. Να σου θυμίσω δραματικά επεισόδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Δε θα το έλεγα αυτό.. Να σου θυμίσω δραματικά επεισόδια; ενταξει δεν ειπα οτι ολα ητανε μεσα στην χαρα ειχε δραμα και πολυ μαλιστα[λουκας].αλλα αυτα τωρα αρχισαν και δεν βλεπω καποια ενεργεια.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Δε λεω καλη η σειρα φετος, αλλα δεν πιανει ΜΙΑ μπροστα στην προπερσινη... Τιποτα ομως!... Ο Περιστεροπουλος γιατι μου τη σπαει ωρες ωρες;.!!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Ρε παιδες ακομα δεν εχει παρει καποια πλοκη η σειρα, τωρα γνωρζονται οι πρωταγωνιστες μεταξυ τους, και αρχιζουν να φτιαχνουν την παρεα!!! Ειμαστε ακομα νωρις....οι σειρα θα εχει γελιο!!!! Μην τσιτωνετε.... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts