Jump to content

Ποια είναι η καλύτερη ατάκα που έχετε πει/ακούσει ποτέ;

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος εδωσε τετοια Θεικη απαντηση???

Θελω να τον συγχαρω αυτοπροσωπως.... Ελιωσα απο το γελιο! Μαλλον εκανα γραμμωση στους κοιλιακους μου...! ;)

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι απο τον bayern7... πραγματικά αυτό το παιδί ωρες-ώρες πετάει κατι ατάκες.... :lol:

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι απο τον bayern7... πραγματικά αυτό το παιδί ωρες-ώρες πετάει κατι ατάκες.... :lol:

Οχι.

Ο Mythozz το είπε...

Όχι δλδ ότι δεν λέω τρομερές ατάκες.. :p

Οχι.

Ο Mythozz το είπε...

Όχι δλδ ότι δεν λέω τρομερές ατάκες.. :p

Το επιβεβαιώνω... Bayern7 rullez... :cool:

εκτός από τα pwned victories που του κανω, που και που... :p :lol:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Μόλις εκτοξεύθηκε απο το στόμα κάποιου: TIMa**kas :p

Αυτή που λέω στους πελάτες μου:

"Αν δεν μπορούμε να το φτιάξουμε τότε δεν είναι χαλασμένο".

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

stin tainia Loufa kai paralagi pou einai ta fantaria sti seira kai enas zitaei apo to doiikiti adeia:

-parousiasou zagari

-eimai o bla bla bla kai thelo adeia na pao na voithiso to patera mou

-kai ti douleia kanei o pateras sou?

-exei zoa kirie diikita

-to vlepo!

ekei lionw kathe fora :lol:

• 3 months later...

Ατάκες βγαλμένες από το... ΝΒΑ

Το ΝΒΑ είναι σόου, αλλά αυτό δεν περικλείεται αποκλειστικά στα καρφώματα και στις alley-hoop πάσες, αλλά και στις σαρπαριστές δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το SPORT 24 σας παρουσιάζει τις καλύτερες...

• Πατ Ουίλιαμς (για το γεγονός ότι οι Μάτζικ έχουν κερδίσει τρεις φορές το δικαίωμα της Νο1 επιλογής στο ντραφτ): "Οι περισσότερες ομάδες έχουν μια τροπαιοθήκη γεμάτη με τρόπαια. Η δικιά μας είναι γεμάτη με μπαλάκια του πινκ-πονκ".
  • Αντουάν Ουόκερ: (σε ερώτηση γιατί σουτάρει τόσα πολλά σουτ τριών πόντων): "Γιατί δεν υπάρχουν σουτ τεσσάρων πόντων".
  • Ορλάντο Γούλριτζ: "Είναι εντάξει να το ακούς από τον προπονητή σου. Όταν όμως ακούς και τη γυναίκα σου να σου λέει ότι είσαι χάλια, τότε υπάρχει πρόβλημα".
  • Σακίλ Ο’Νιλ (όταν τα έβαλε με τον προπονητή των Νετς): "Δεν έχω να πω τίποτα για τη... Λόρα Φρανκ. Με ακούσατε; Λόρα Φρανκ. Όχι Λόρενς... Λόρα. Δεν είναι ότι τον κατηγορώ, απλά θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσει ανδρικές τακτικές για να με πολεμήσει. Να μην κλαψουρίζει. Όταν κλαψουρίζει θα αλλάζω το όνομα του».
  • Κέβιν ΜακΧέιλ (όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι βλέπει για το μέλλον των Σέλτικς): "Αν μπορούσα να δω το μέλλον, δεν θα μιλούσα σε σας τους βλάκες. Θα επένδυα στο χρηματιστήριο".
  • Σαμ Μίτσελ (διαμαρτυρόμενος για νικητήριο καλάθι που ακυρώθηκε): "Ασφαλώς και πιστεύω ότι μετράει. Εκτός αν χοροπηδούσα στη γραμματεία επειδή είμαι καθυστερημένος".
  • Ρασίντ Ουάλας (κατά την επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο): "Δεν έχω τίποτα να του πω, γαμ... Δεν τον ψήφισα. Απλά πρέπει να βγάλω την υποχρέωση".
  • Ντουέιν Ουέιντ (απαντώντας σε ερώτηση φιλάθλου για το αν έχει καρφώσει μπροστά στον Σακίλ Ο'Νιλ στην προπόνηση): "Όχι. Προσπάθησα μια φορά, αλλά μου είπε να μην το ξανακάνω".
  • Διάλογος του Νταγκ Μο με τον παίκτη του Άλεξ Ίνγκλις.
    Μο: "Άλεξ καργ...."
    Ίνγκλις: "Μην με λες καργ... Εσύ είσαι καργ..."
    Μο: "Το ξέρω ότι είμαι καργ.... Τώρα μπες μέσα και παίξε λίγη άμυνα ρε καργ...."
  • Τιμ Λέγκλερ: "Δεν μπορούμε να κερδίσουμε ούτε... εμάς. Προσπαθούσα να σκεφτώ μια πολύ κακή ομάδα και σκέφτηκα εμάς. Δεν μου ερχόταν κάποιος άλλος".
  • Έντι Τζόνσον: "Είναι ωραία να παίζεις κόντρα στον Μάικλ Τζόρνταν. Έτσι βλέπεις τον εαυτό σου στην εφημερίδα".
  • Ντικέμπε Μουτόμπο: "Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κουνάω το δάχτυλο μου στον παίκτη μετά από κάποιο κόψιμο. Για αυτό και το έκανα προς τον κόσμο, αλλά ο διαιτητής μου είπε ότι υπήρχε ένας πάγκος μπροστά από τις κερκίδες".
  • Ρολάντο Μπλάκμαν (πριν έρθει στην ΑΕΚ): "Τα μόνα ελληνικά που πρέπει να μάθω είναι το "δως μου τη μπάλα" και το "φύγε από τη μέση". Τα άλλα θα τα βρούμε".

και άλλες πολλές ακόμα εδώ

Bασιλη μιλαμε ξεραθηκα στα γελια...:lol: :lol: :lol:

Μια ατακα που θυμαμαι οτι ειχα πει ηταν περσυ οταν ημουν στην Παρμα και ειχα παει για καφε μια την κολλητη μου.

Μπορει στην Ελλαδα να εχουμε ολους τους μουγκους-κουφους και ολα τα γυφτακια κτλ κτλ κτλ να ερχονται στα τραπεζια και να αφηνουν δωρακια με καρτουλες και να ζητουν λεφτα, εδω στην ταλια εχουμε αποκλειστικα πακιστανους με τριανταφυλλα...:rolleyes:

Εκει λοιπον που καθομασταν και λεγαμε μαμακιες περναει την πρωτη ορα του λεω οχι...

Φευγει...

Ξαναγυρναει και σε σπαστα Ιταλικα μου λεει "Λουλουντι για το κοπελα;"

Του λεω οχι και ξαναφευγει...

Ξαναερχεται τριτη φορα και εκει που με λιβανιζε κανα 10λεπτο να της παρω "λουλουντι"...αγανακτω και κοιτονταστον του λεω δυνατα

"Τι να τα κανω λουλουδια;Γιατι να της παρω λουλουδια;Δεν βλεπεις οτι ειναι ακομα ζωντανη;":p

(Κοκκαλο κι αυτος και τα τραπεζακια διπλα,αλλα μετα απο κανα 2 λεπτα σιγης ξεκαρδιστηκαν στα γελια...οπως και η κολλητη μου...παλι καλα!)

ακομα μια ηταν οταν εφευγα απο ελλαδα και μια αλλη κολλητη μου απο Αργος μου λεει

"Μαριουλη για να σου στειλω sms στο εξωτερικο μηπως πρεπει να μπω σε καμια υπηρεσια;(εννοουσε τηλεφωνικη)"

Κι εγω της λεω

"Νταξ' δεν πιστευω οτι αν μπεις στην Εθνικη ή στη εφορια για να μου στειλεις sms θα ερθει και σιγουρα...":p

ego simera

piga me tous filous mou gia na ftiaxsoume ta xartia gia periodevon kai meta leme na pame gia kana kafe kai afou ftiaxno ta xartia lene pame sto odeio gia kafe?me rotaei ena pedi xsereis pou einai?kai ego tou apantao giati na xsero afou den paizo mousiki gia na pao sto odeio... ola ta paidia kagelo kai meta eliosan sta gelia kai mou leei re asxete to odeio einai kafetereia kai einai kai konta sto spiti sou.

Φίλος με συναντά μετά από καιρό στο δρόμο:

-Τι έγινε? Πώς τα πας με τη νέα σου δουλειά?

Εξηγώντας του πόσες δουλειές έχω κλείσει:

-Μπράβο, ρε 'σύ! Αποδείχθηκες πολύ προσυδροφόρα για την εταιρεία!!!

Και φεύγοντας:

-Στο επαμηδείν!!!

Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια...

Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση...

ατακες ατακες ατακες...οι περισοτερες βγαινουν χωρις να το καταλαβεις, υπαρχουν ομως και καποιες που σκεφτομαστε πριν την πουμε...

τι ατακες εχετε ακουσει/χρησιμοποιησει για το αλλο φυλλο? γυναικες για ανδρες και ανδρες για γυναικες?

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr

ατακες ατακες ατακες...οι περισοτερες βγαινουν χωρις να το καταλαβεις, υπαρχουν ομως και καποιες που σκεφτομαστε πριν την πουμε...

τι ατακες εχετε ακουσει/χρησιμοποιησει για το αλλο φυλλο? γυναικες για ανδρες και ανδρες για γυναικες?

δεν νομιζω να θελει διαφορετικη κατηγορια, θα μας πουν ετσι και αλλιως οι μοντ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr

Σ ενα σπίτι βλέπαμε μαζεμένοι όλοι μια ταινία.Ο κολλητός μου βαριόταν αρκετά και είχε ξαπλώσει.ξαφνικά πετάει το θεικό " αν ξυπνήσω κοιμήστε με " :D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παλιά σε μια σχολική αίθουσα..

Μαθητής ξαφνικά σηκώνεται να φύγει μέσα στην ώρα του μαθήματος..

Εγώ ψιθιριστά: "Που πας ρε μαλ...;"

Καθηγητής: "Παπαδόπουλε τρελλάθηκες ; Κάτσε κάτω γρήγορα!Δεν έχεις να πας πουθενά! "

Κοπανατζής Παπαδόπουλος απευθύνεται σε μένα..: "Ε.. Πές του να σταματήσει να παίζει με τις σκοτεινές δυνάμεις!" και φεύγει :lol: :lol:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Λοιπόν..

1)Κάποτε είχα ένα φίλο που ήταν φαντάρος στην Κύπρο και συγκατοικόυσε όποτε είχε άδεια με κάτι άλλα παιδιά...

Όταν ήρθε στην Ελλάδα λοιπόν και μου έλεγε τα νέα του,για το στρατό και για την συγκατοίκηση του με τα άλλα παιδιά μου λέει το εξής θεϊκό.."Ξέρεις τί είναι να συγκατείς με άλλα πέντε άτομα???":blink: :lol:

2)Κάποτε είχα πάει διακοπές με μία φίλη μου..Είχαμε ξεμείνει απο λεφτά και πήραμε τους πατεράδες μας να μας βάλουν λεφτά στην τράπεζα..Όταν πήρε η φίλη μου τον πατέρα της,της λέει:"Τί έγινε?Γουρλώσατε απ'την πείνα??"(Περιττό να σας πώ ότι 3 χρόνια μετά γελάω ακόμα με αυτή την ατάκα...) :lol: :lol:

Επιστρέφω από Σόφια πριν μερικές μέρες. Έρχεται ο Βούλγαρος σενοριακός για να ελέγξει τα διαβατήριά μας.

Βούλγαρος: Φοιτητές είστε;

soublaki-3: Οχι, ήρθαμε για το Ακαντέμικ-ΑΡΗΣ.

Βούλγαρος: Πόσο έληξε; Το είχα αφήσει στους 12 πόντους.

soublaki-3: Χάσαμε 66-65. Σας το δώσαμε.

Βούλγαρος: Μας το δώσατε; Χαχαχαχα....

soublaki-3: Ναι...Μας δώσατε γυναίκες, σας δώσαμε το ματς.

Πώς δεν μείναμε για πάντα στη Σόφια με αυτή τη ******* που πέταξα, ένας θεός ξέρει (και ας μην πιστεύω σε θεούς και δαίμονες).

Στη λαϊκή καλοκαίρι, μεσημέρι. Η λαϊκή γινεται κατω απο το σπιτι μου κι εκείνη τη μερα έρχεται να μας επισκεφτεί μια φίλη μου. Φοράει τζην και άσπρη κολλητη μπλούζα και έχει ένα σχετικά μεγάλο στηθος.

Και της φωνάζει ο μανάβης καθώς περνάει απο δίπλα του "Εγώ πάντως είμαι Βύζας":lol: :lol:

Ομολογώ δεν έχω ακούσει κάτι πιο έξυπνο και ταυτοχρονα αστείο.

Ομάδα: Βύζας Μεγάρων (ΒΥΖΑΣ)

Χώρα: Ελλάδα

Ιδρυση:

Γήπεδο: Μεγάρων Δημοτικό

Αυτή είναι η ομάδα. Τώρα τι να σου αναλύσω? Νομίζω ότι ειναι εμφανές το υπονοούμενο.:rolleyes:

Δεν χρειάζεται να αναλύσεις τπτ παραπάνω.

Απλά το Βύζας στα μέρη μου ειναι πολύ «διαδεδομένο» επίθετο πήγε το μυαλό μου κατευθείαν εκεί.

Στο δρομο μια τυπισσα(ψυχολογος οπως αποδειχτηκε στο τελος) προσπερναει επικινδυνα ενα τυπα(ψυχολογος και αυτος).Πηγαιναν και οι δυο σε συνεδριο.Οταν λοιπον φτασανε λιγα μετρα πιο περα στο παρκινγκ του χωρου που γινοταν το συνεδριο!κατεβαινει αυτος και της λεει: Τι το περασες κοπελα μου το αυτοκινητο...πεος να το καβαλας και να χτυπας 60 οργασμους?:lol: :lol: :lol:
Η γνώση είναι για όλους

Επιστρέφω από Σόφια πριν μερικές μέρες. Έρχεται ο Βούλγαρος σενοριακός για να ελέγξει τα διαβατήριά μας.

Βούλγαρος: Φοιτητές είστε;

soublaki-3: Οχι, ήρθαμε για το Ακαντέμικ-ΑΡΗΣ.

Βούλγαρος: Πόσο έληξε; Το είχα αφήσει στους 12 πόντους.

soublaki-3: Χάσαμε 66-65. Σας το δώσαμε.

Βούλγαρος: Μας το δώσατε; Χαχαχαχα....

soublaki-3: Ναι...Μας δώσατε γυναίκες, σας δώσαμε το ματς.

Πώς δεν μείναμε για πάντα στη Σόφια με αυτή τη ******* που πέταξα, ένας θεός ξέρει (και ας μην πιστεύω σε θεούς και δαίμονες).

mpa mh masas..les kai de kserie ti ginete...

xaxaxaxa...na po leptomereies pou ksero ? :p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πριν από αρκετά χρόνια, έχω πάει 'τσάρκα' με νεαρά, και με 'άγριες' διαθέσεις...

Σταματάμε σε έρημη, ειδυλλιακή τοποθεσία, περνάω -τεχνιέντως- το χέρι μου γύρω απ'τον ώμο της, γέρνω πάνω της, και ξεστομίζω το επικό:

- Κοίτα πράση, κοίτα φύσινο......

(!!!!!!!!!!)

Όταν η κούραση και το άγχος με καταβάλλουν,

τότε, πιότερο, χρειάζομαι το χαμόγελό σου.