Jump to content

DrStorage

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DrStorage

  1. Θα απαντήσω λίγο άσχετα, καθώς δεν θα αναφέρω καμία σκηνή, η αποκορύφωση όμως της σειράς, κατ' εμέ, είναι ότι έκλεισε τον κύκλο της, χαρίζοντας απλόχερα γέλιο, χωρίς να ακουστεί ούτε μια βρισιά. Φορ γουατ ιτ καουντς, ένα μεγάλο μπράβο & ένα αντίστοιχο ευχαριστώ.
  2. Μα κατά τα άλλα και πάλι σαν Έλληνες φερόμαστε! "Ωχ αδερφέ.... Έλα μωρέ στην Ελλάδα ζούμε!", οπότε καλό είναι να έχουμε και καμμιά τονωτική ενεσούλα (έστω και από σκηνής Tonotil) ώστε να μην ήμαστε όλο στην κλάψα. Η ταινία, κατ' εμέ, είναι όντως μια εξαιρετική μεταφορά ενός κόμικ (το οποίο παρεπιπτόντως ασχολείται με ιστορία Ελληνικού ενδιαφέροντος) και δικαίως κάνει τόσο ντόρο. Αλήθεια, τώρα που η Ιστορία που διδάσκεται στα σχολεία αναιρεί όλα τα ηρωϊκά του Έθνους στοιχεία, μήπως ν' αρχίσουν να προβάλλουν το "300" στις αίθουσες διδασκαλίας;
  3. Silicon Star εν έτει 1998, έρχεται πελάτισσα παραπονούμενη πως ο Η/Υ του γιού της, που είχε αγοράσει μόλις 3 μήνες πριν, έχει χαλάσει. Φέρνει μαζί της και το tower για να το κοιτάξουμε. Το παραλαμβάνει ο τεχνικός και διαπιστώνει πως είναι βαρύ, πάρα πολύ βαρύ. Ανοίγοντάς το διαπιστώνει πως μέσα βρίθει 50ρικων (τότε είχαμε τις δραχμές). Έντρομος ρωτά την εν λόγω κυρία τι έχει συμβεί και αυτή με απαράμιλλη φυσικότητα απαντά: Το παιδί κάθε φορά που έπαιζε παιχνίδι, έριχνε και από ένα πενηντάρικο μέσα! (από τη σχισμή που υπάρχει κάτω από το floppy drive) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απίστευτο, κι όμως αληθινό!
  4. :blink: Να και τα παραπονάκια..... Μαύρα μάτια έχουμε κάνει,να σε δούμε, αγαπητέ Κυνηγέ, και αυτιά λαγάνες, για να σε ακούσουμε... Να τσοντάρουμε βρε αδερφέ, κανά ευρώπουλο, να παίρνεις κανά τηλέφωνο..., να βάλεις κανά δράμι μπενζίνα, και να σε δούμε... που περιμένεις το μήτινγκ για να μας δεις! Λες να φταίνε οι μελαχρινές, που πλέον έχεις στο στόχαστρο????
  5. 1.Αν, με θέλετε... (καθώς είμαι και νεούδι 'δω μέσα!!!) 2.Αν μου το αναφέρει και η :bear: -ιτσα μου, και θέλει να έρθουμε... Πολύ θα χαρώ να είμαι κι εγώ εκεί! :)
  6. Μεγαλέ, τεράστιε, παγκόσμιε!!!! Να 'σαι καλά βρε φιλαράκι..... τόσο γέλιο έιχα καιρό να ρίξω!!!!!! Με ξάφνιασες και με έκανες να γελάσω πολύ!!!!!!!
  7. Παραθέτω: "Είτε πρόκειται για τους άντρες είτε για τις γυναίκες, για την τέχνη της αποπλάνησης, το γάμο, τη ζήλια, τον πόθο ή το πάθος, τα παραστρατήματα και άλλες περιπέτειες, πάντα οι παρατηρήσεις του Perte Ustinov διέπονται από εκείνο το αινιγματικό χιούμορ που βάζει στο στόχαστρο ακόμα και το πιο ανθρώπινο απ' όλα τα συναισθήματα: την αγάπη. Όλα όσα ήξερε ο Peter Ustinov για την αγάπη. Όλα όσα πρέπει να μάθετε κι εσείς." 'Ενα εξαιρετικό ανάγνωσμα, το οποίο, κυριολεκτικά, το "ρουφάς" και ανυπομονείς να το ξαναδιαβάσεις!!!!!!!
  8. Στην αυτή περίπτωση, προσωπικά θα απεχθανόμουν τον εαυτό μου, που τον έφερα στη θέση να με εκμεταλλευτούν, παρά αυτούς που είδαν το θύμα και απλά το έσπρωξαν πιο χαμηλά στον κάδο...
  9. Το ρέψιμο...... Μακράν....... Και ιδίως από μια κυρία..... Σκέψου τώρα, να είσαι μέσα στα μέλια, να έχεις βγεί όξω με την επίλεκτη (και τυχερή, μην πω) και εκεί που παραγγέλνεις το 2ο κρασί μετά το εξαίσιο γεύμα (για το οποίο θα κληθείς να πλερώκεις κιόλας), να σου ρευτεί καταπρόσωπο, σαν να σπινιάρει γκρεϊντερ με αλυσίδες, σε στεγνή άσφαλτο!!!!! Πω πω.... πάω να αποθέσω κάτι πίτσες και μπύρες στον απόπατο και μόνο με τη σκέψη!!!!
  10. Πριν από αρκετά χρόνια, έχω πάει 'τσάρκα' με νεαρά, και με 'άγριες' διαθέσεις... Σταματάμε σε έρημη, ειδυλλιακή τοποθεσία, περνάω -τεχνιέντως- το χέρι μου γύρω απ'τον ώμο της, γέρνω πάνω της, και ξεστομίζω το επικό: - Κοίτα πράση, κοίτα φύσινο...... (!!!!!!!!!!)
  11. Έχει κανείς αίσθηση του τι παίζεται με τα δάνεια που συγκεντρώνουν τις υποχρεώσεις όλων των καρτών και δανείων σε ένα? [πιχιδειγμα: ΕΝτάξει κτλ.]
×
×
  • Create New...