Aplaz_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Xαχα καλό! :lol: :lol: Τον βούλωσε το βλάκα! γτ βλακας ο ανθρωπος? μπορει να ειχε δικιο :worry: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 γτ βλακας ο ανθρωπος? μπορει να ειχε δικιο :worry: Εεε ένα στοπ παραβίασε μωρέ!!! :p (καταλάβατε τι καλή οδηγός είμαι) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Εεε ένα στοπ παραβίασε μωρέ!!! :p (καταλάβατε τι καλή οδηγός είμαι) η αλλη παραβιασε το stop :) Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 δελέτε Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 η αλλη παραβιασε το stop :) λολ ξαναδιάβασε τα ποστς μου! Το καταλαβα αυτο! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 eixame paei travelotsarka stin siggrou... kai se ena traveli leei enas filos mou... "pppssss ti kaltson mana mou einai auto? san tin ginaika araxni eisai..." kai petagetai to traveli "San tin ginaika araxni alla me P@!##A m@L@K@" katalavainete ti katourima epese apo ta gelia... :D:lol::D Παράθεση ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Τραβελότσαρκα? Άλλο πάλι και τούτο. Όλο νέα σπορ βγαίνουν :confused: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Ε τι να σου πω. Γυαλί, μαλλί και παντελόνι Lee; Όχι βέβαια. Έλα όπως είσαι. Τα σύνεργα θα τα βρείς εδώ. Δεν έχεις κανένα γνωστό "προχωρημένο" εδώ; Αχ φοβάμαι πως δεν μπορείς να καταλάβεις την αργκό.:worry: Τεσπα (ή μήπως κι αυτό δεν το καταλαβαίνεις). Θα δείς κι εσύ μια άσπρη μέρα. Η ιστορία σου συγκινεί το πανελλήνιο αυτή τη στιγμή.:cry: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 το ακόλουθο είχε γίνει στο μάθημα θρησκευτικών και είναι απο τα ''περιστατικά'' που έχω ξεχωρίσει (οοοοοοταν πήγαινα σχολειο :p) {Σημείωση: ο καθηγητής απο τους πιο ηλίθιους καθηγητές της Πάτρας, πασίγνωστος βλαξ,θεματοφύλακας ηθών και λοιπών,άπλυτος 10 χρόνια,πιγκουινόμορφο πλάσμα(μάλλον βρίζω τους συμπαθέστατους πιγκουίνους,sorry),με πείραζε συνέχεια ενώ καθόμουνα ήσυχη, επειδή απο τότε δεν τα πήγαινα καλα με θρησκείες κτλ} -Παιδί μου πες ''το πιστεύω'' -Όχι -Γιατί? -Γιατί έτσι (βγάζω γλώσσα :p) -Να σε στείλω πάνω στην διευθύντρια να σου πω εγώ, θα σου κοπεί η γλώσσα -Κύριε, αυτό πολλοί το οραματίστηκαν, κανείς δεν το κατάφερε, λυπάμαι... Όλη η τάξη έβαλε τα γέλια, αυτός έκανε κανα τέταρτο να το καταλάβει,όταν το κατάλαβε είπε πως θα έπρεπε να ντρέπομαι που είμαι ασέβαστη κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 το ακόλουθο είχε γίνει στο μάθημα θρησκευτικών και είναι απο τα ''περιστατικά'' που έχω ξεχωρίσει (οοοοοοταν πήγαινα σχολειο :p) {Σημείωση: ο καθηγητής απο τους πιο ηλίθιους καθηγητές της Πάτρας, πασίγνωστος βλαξ,θεματοφύλακας ηθών και λοιπών,άπλυτος 10 χρόνια,πιγκουινόμορφο πλάσμα(μάλλον βρίζω τους συμπαθέστατους πιγκουίνους,sorry),με πείραζε συνέχεια ενώ καθόμουνα ήσυχη, επειδή απο τότε δεν τα πήγαινα καλα με θρησκείες κτλ} -Παιδί μου πες ''το πιστεύω'' -Όχι -Γιατί? -Γιατί έτσι (βγάζω γλώσσα :p) -Να σε στείλω πάνω στην διευθύντρια να σου πω εγώ, θα σου κοπεί η γλώσσα -Κύριε, αυτό πολλοί το οραματίστηκαν, κανείς δεν το κατάφερε, λυπάμαι... Όλη η τάξη έβαλε τα γέλια, αυτός έκανε κανα τέταρτο να το καταλάβει,όταν το κατάλαβε είπε πως θα έπρεπε να ντρέπομαι που είμαι ασέβαστη κτλ.. Αυτη η ατακα μου θυμησε το τις Θανασιμες Πεθερες οπου ο γαμπρος ηταν παρανομος και μολις τον ανακαλυψε η πεθερα παει να την σκοτωσει και του λεει: -Τι θα κανεις τωρα; Θα σκοτωσεις την ιδια σου την πεθερα;:worry: -Πολλοι το ονειρευτηκαν λιγοι το καταφεραν...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Αν το είχα ''κλέψει'' θα το έλεγα :p..αλλά αν όπως λες είναι παρόμοιο με ατάκα απο tv, τότε δεν το έχω κλέψει γιατί με την αγαπητή κατά τα άλλα tv έχω τσακωθεί και μόνο για ειδήσεις καμία φορά την ανοίγω..(αυτό το περιστατικό έχει 3 χρόνια ++) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Την καλυτερη ατακα την ελαβα μεσω email πριν απο λιγο. Μου την εστειλε με email η National Express (ας πουμε εταιρια ΚΤΕΛ στην Αγγλια). Το email ειχε το εξης θεμα: Georgios, enjoying the great British summer? Great British summer??? :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_iol Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Φίλος μου "αγγλομαθής" σε Αγγλίδα τουρίστρια σε νησί. Μέσα σε club , την παίρνει αγκαλιά και σε απόσταση αναπνοής απο το πρόσωπό της λέει ενθουσιασμένος: - Too mouch beeeutyfull .. in your face (με τη γνωστή τέλεια προφορά) Αυτή με αποροία του λέει - What ??????? Απο τότε τον λέμε στη παρέα ... Ο Άγγλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 λος μπουλος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salopet Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 i kalyteri ataka isos ohi, itan omos apo tis pio petyhimenes mou kotsanes ever! kathomaste stin avli sto horio, mas ehoun faei ta kounoupia kai de leme na mpoume sto spiti. opote gyrnao kai leo RE paidia kleiste tin kageloporta mi mpoune kounoupia ston kipo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostel Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 "Hello girl, do you have weather for a coffee?" Παράθεση Stumbling, crawling, falling, trying to reach for you... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salopet Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 a cup of τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Σήμερα έκανα μάθημα Αγγλικών σ' ένα παιδάκι. Έγινε ο εξής σπαρταριστός διάλογος: -Η μαμά λέγεται Mum. Το γνωρίζεις; -... -Ωραία. Η μαμά λέγεται Mum. Και ο μπαμπάς; -Κοιμάται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Τάκης Λεμονής, προπονητής Ολυμπιακού, μετά το 1-1 στο Κλ. Βικελίδης: "Το χόρτο είχε 10 πόντους ύψος και αυτό δεν μας επέτρεψε να παίξουμε έτσι όπως θέλαμε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Η ατακα που ειπα σημερα με την παρεα αφου χτες ειχα δει το "Alter Ego" σε dvd!! "Ρε σεις το οτι μου αρεσε η ερμηνεια του Ρουβα στην ταινια με κανει πολυ gay????" :lol::lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Γ. Δώνης, προπονητής ΑΕΛ: "Αντί για βολές να κάνουμε lay up", σχετικά με το γκολ του Λουτσιάνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 το ακοθσα απο τη διαφημιση του σηριαλ ενας μηνας κ κατι... ελεγε 9(δε θυμαμαι νουμερο) να ναι οι ωρεσ σου κ αυτες μες σωληνακια Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lb058 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Μία πελάτισσα έφερε ένα ασύρματο τηλέφωνο γιατί είχε χαλάσει και εμείς φυσικά το στείλαμε στο service. Μετά από 2 μήνες και αφού δεν είχε κανένα νέο για το τηλέφωνο, παίρνει έξαλλη και μιλάει με τον συνάδελφο, ο οποίος της λέει ότι ακόμα είναι στο service και ότι από μέρα σε μέρα το περιμένουμε να έρθει. Και του λέει το εξής απίστευτο και απίθανο: 'Και τί κάνει τόσους μήνες στο service, την τέχνη μαθαίνει;' Περιττό να σας πω ότι ακόμα το θυμόμαστε και λιώνουμε στο γέλιο. Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν τύχει άπειρα γελοία περιστατικά, αλλά χάνουν στο γράψιμο. Άλλο να τα ζεις, άλλο να τα περιγράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Μικρός (6 ετών, κάπου εκεί) είχα πει 2 πράγματα: Στην πόλη μου γίνετε ένα παζάρι που οι ντόπιοι το λένε "μχουστ"(βλάχικα δλδ) και εγώ όταν με ρώτησαν που θα πάω είπα (για να το πο ευγενικά) θα πάω στο μιχούστη:lol: Ένα άλλο, πάλι μικρός, στο σχολείο όμως: Μας ρωτά η δασκάλα τι μας αρέσει να τρώμε και την απαντάω: "Εμένα μου αρέσει να τρώω πολύ πισωμί (για να το πω ευγενικά πάλι)" :lol: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Σε φροντιστηριο αγγλικων και ενω εχω τελειωσει καποιο τεστ νωριτερα αρχιζω να μουτζουρωνω το τετραδιο μου. Αφηρημενος οπως ημουν και ζωγραφιζοντας ενα περιεργο πτηνο, πεταω ενα: "Κυρια, τωρα που τελειωσα, θελετε να δειτε το πουλι μου;" Η υπολοιπη περιγραφη ειναι περιττη. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts