Michael22 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) http://bbs.ydss.cn/forum-cool1-1.html στα ..κινεζικα :blink: (για οποιον αντεχει :lol: ) Edited October 25, 2016 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 http://bbs.ydss.cn/forum-cool1-1.html τι είναι αυτό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Μα για οσους ασχολουνται με root και τετοια.. (εγω οχι :D ) Kαι αυτο για firmware, λεει http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=776801&st=20 Edited October 25, 2016 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 ακριβως!αλλα αγορασα το otg καλωδιο usb type c και δουλευει. Παντως το αλλο ανταπτορακι που πηρα απο Παμπλικ (micro USB se C) δουλευει μαι χαρα για ΦΟΡΤΙΣΗ! (μαζι με τα "παλια" κλασσικα καλωδια που ειχα, για φορτιση USB -> microUSB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Παιδιά κάνεις από θεσσαλονικη να έχει περισια θηκουλα για άμεση αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Παιδιά κάνεις από θεσσαλονικη να έχει περισια θηκουλα για άμεση αγορα Έχεις παραλαβει τη συσκευή φίλε μου? Νομιζω εχεις και redmi pro, αν μπορεσεις να μας πεις 2 λογια σα σύγκριση μεταξυ των 2 συσκευων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Έχεις παραλαβει τη συσκευή φίλε μου? Νομιζω εχεις και redmi pro, αν μπορεσεις να μας πεις 2 λογια σα σύγκριση μεταξυ των 2 συσκευων.... ναι εχει 2 μερες την εχω...επιδωσεις,αυτονομια και καμερα καλυτερο το leeco..το redmi pro υπερτερει σαν ομορφια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 ναι εχει 2 μερες την εχω...επιδωσεις,αυτονομια και καμερα καλυτερο το leeco..το redmi pro υπερτερει σαν ομορφια.. Αυτη την αποψη εχω κι εγω χωρις να τα εχω δει απο κοντα. Ειναι αρκετη η διαφορα στη καμερα ωστε να κανει καποιον να το προτιμησει εναντι του xiaomi? Οθονες; ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Αυτη την αποψη εχω κι εγω χωρις να τα εχω δει απο κοντα. Ειναι αρκετη η διαφορα στη καμερα ωστε να κανει καποιον να το προτιμησει εναντι του xiaomi? Οθονες; ;;; Θα σου απαντήσω απλά ότι είδη ψάχνω τρόπο να το κάνω τραμπα ή να το πουλησω για να πάρω ξανά Redmi pro σε μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Θα σου απαντήσω απλά ότι είδη ψάχνω τρόπο να το κάνω τραμπα ή να το πουλησω για να πάρω ξανά Redmi pro σε μαυροτοσο χαλια ειναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Θα σου απαντήσω απλά ότι είδη ψάχνω τρόπο να το κάνω τραμπα ή να το πουλησω για να πάρω ξανά Redmi pro σε μαυρο δηλαδη για να καταλάβω το letv ειναι καλυτερο σε ολα πλην της εμφανισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Δεν ειναι χαλια το τηλεφωνο ρε παιδια,ειναι πιο δυνατο απ το redmi pro.... απλα κατ εμε(γουστα ειναι αυτα) το xiaomi ειναι ανωτερο εμφανισιακα...για αλλους μπορει να ειναι το leeco..οπως ειχα γραψει ενα μινι review sto θρεντ του redmi pro, οταν το επιασα στα χερια μου και το ειδα ετσι απο κοντα ενιωσα οπως και με το one plus one sandstone black=ενθουσιαστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Εμενα ΚΑΙ εμφανησιακα μια χαρα μου αρεσει! (αν και στο παρελθον ειχα παντα μαυρα) Και εχει και καλο "πιασιμο/κρατημα" στο χερι! Προσωπικα γουστα ειναι απο εκει και περα.. http://www.igeekphone.com/wp-content/uploads/2016/08/8251241_tu41_thumb_%E5%89%AF%E6%9C%AC.jpg LeEco Cool1 http://www.igeekphone.com/wp-content/uploads/2016/08/s_dfcc1fae562f4b019b9feff447f40478_%E5%89%AF%E6%9C%AC-1-768x512.jpg Xiaomi Redmi Pro ετσι για τη συγκριση εμφανησιακα, οριστε και το Huawei P9 http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/p9/images/p9/360-sequence/00.jpg Edited November 9, 2016 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 το κινητακι παιζει αμεσως απτο κουτι;η θελει καμια ρομ απο ιταλια μερια; ειμαι στο τσακ να το αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 το κινητακι παιζει αμεσως απτο κουτι;η θελει καμια ρομ απο ιταλια μερια; ειμαι στο τσακ να το αγορασω Μία χαρά παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) το κινητακι παιζει αμεσως απτο κουτι;η θελει καμια ρομ απο ιταλια μερια; ειμαι στο τσακ να το αγορασω Επιβεβαιωνω, οπως λεει και ο φιλος απο πανω.. Και σιγουρα δεν ειναι "κινητακι" ...κινηταρα ειναι (για την τιμη του κιολας.. ) Ασε που πιστευω ακραδαντα οτι με ενα απντεητ της καμερας (θα γινει ομως?) θα κανει απιστευτα πραγματα (σε ολες τις νυχτερινες, γιατι σε κλειστους χωρους, μερα και bokeh ... συναγωνιζεται συχνα τις "μεγαλες ναυαρχιδες") υγ πλεον πρεπει τωρα να εχει, as it is, το google play (εγω το ειχα ζητησει) και με το swiftkey γραφω ελληνικα σε μυνηματα. σοσιαλ κλπ Edited November 9, 2016 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 ολα ειναι κομπλε στα ελληνικα;γιατι ενα x620 που εφερα δεν ηταν update θα εχει λετε στο μελλον, η μονο με πειραγμενη ρομ; εχω ενα lenovo k3 note και μου το ζητησε ενας φιλος και λεω ειναι ευκαιρια να παρω κατι με καλυτερη μπαταρια κ καμερα γιατι σε ολα με καλυπτε το λενοβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Koiταξε, δεν μιλουσαμε για εληνικα μενου! ΔΕΝ... Οπως εχω ξαναπει δεν με ενδιαφερουν καθολου τα ελληνικα μενου (προτιμω τα αγγλικα). Το swiftkey keyboard (google play) για να γραφουμε μυνηματα κλπ στα ελληνικα ναι :happy: ΥΓ για οποιον ενδιαφερει (εμενα ΟΧΙ) εδω υπαρχει μια ρομ με οδηγιες (στα Ιταλικα) kαι εικονες για εγκατασταση της rom Grossoshop (multilanguage) http://blog.grossoshop.net/cool1-c106-installazione-rom-grossoshop/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorf Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 η παραπάνω rom μιας και την έχω τσεκάρει είναι και αυτή στο ήμισυ Ελληνική, παρόλα αυτά αρκετά απο τα bugs Που είχα γράψει παλιότερα σε εμένα έχουν διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 [/color]παιδια για πητε λιγο με ποια ρομ να το ζητησω η ειναι καλυτερο το κινητο?ποιες ρομ υπαρχουν και ποιες να αποφυγω ?ειναι κατι σαν τα κινητα τις xiaomi με τις ρομ αγγλοκινεζικη στειμπλ ντιβλοπερ?δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 παρτο ετσι οπως ειναι φιλε. Με την οριτζιναλ αφου δεν σε ενδιαφερουν τα ελληνικα (οπως εμενα). Παρα μονο Swiftekey keyboard και Google Play, Eμενα μου ηρθε και με τα δυο αυτα απο Geekbuy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 παρτο ετσι οπως ειναι φιλε. Με την οριτζιναλ αφου δεν σε ενδιαφερουν τα ελληνικα (οπως εμενα). Παρα μονο Swiftekey keyboard και Google Play, Eμενα μου ηρθε και με τα δυο αυτα απο Geekbuy οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Ήρθε αναβάθμιση 1.6gb . Την έκανε κανείς; 5.8.017s stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 τι εννοεις "ηρθε"? που ηρθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 παιδια μετα κοπων και βασανων περασα αυτη τη ρομ http://www.letv.re/topic/1811-bb72c106-cool1-eui-58-17s-multilanguage/?page=1 και το κινητο σπερνει. Εκανε 85.500 στο antutu ειναι rootarismeno 6.0.1 και δεν εχει κανενα απολυτως bug. Google play services κτλπ καθως και τα ελληνικα ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts