Jump to content

Redmi 3S

Baniko
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.Μόλις παρέλαβα από geek το 3s international για λογαριασμό φίλου (εγώ έχω το note 3 pro internaltional :p ).

Ήρθε πολύ γρήγορα σε ~2 εβδομάδες και σφραγισμένο φυσικά όπως και το note που είχα πάρει από εκεί.

Για τα λεφτά του το 3s είναι άψογο.

Έχω μία ερώτηση.Τα πλήκτρα δεν έχουν φωτισμό;Νόμιζα πως έχουν κανονικά.

Ευχαριστώ :)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα πλήκτρα δεν έχουν φωτισμό;Νόμιζα πως έχουν κανονικά.

στο 3s δεν εχουν. στα note 3 και 4 εχουν (5.5 ιντσες). δεν ξερω αν το νεο redmi 4 εχει (5 ιντσες)

Καλησπέρα, θέλω να πάρω ένα 3s για γνωστό μου άτομο και λέω να το αφήσω με την official global dev rom που το στέλνει το vickmall, για να έχει ελληνικά (έστω όχι στο 100% ακόμα) και να παίρνει και ota updates. Δηλαδή να μην ασχοληθώ με unlock bootloader και πέρασμα ελληνικής ρομ κλπ (όπως έχω κάνει στο δικό μου redmi note 3 pro). Θα έχει θέματα λέτε η συσκευή με μικρο bugs κλπ ή όχι σε γενικές γραμμές;

Έπεσε η παραγγελία. Αναμένω να έρθει για να ξεκινήσω το πείραγμα όταν θα έχω χρόνο.

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Xceed kernel v7a

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παραλαβή σήμερα του τηλεφώνου.

Ποιοτικοτατο, σε 9 εργασιμες μέρες στα χέρια μου από βικ.

Γρήγορο, με το που μπήκε σε WiFi έδωσε ενημέρωση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι τώρα που το έχω ζορισει δεν έχει χάσει ούτε ένα fingerprint scanning.

Keep xiaoming...

Έπεσε η παραγγελία. Αναμένω να έρθει για να ξεκινήσω το πείραγμα όταν θα έχω χρόνο.

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Xceed kernel v7a

Περίπου 3 εβδομάδες έκανε να μου έρθει, με το καλό να παραλάβεις.

http://promotion.geekbuying.com/promotion/mi_singles_day

http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-371273.html

Μολις εριξα και εγω μια παραγγελια στα 120.77ευρα.

ελπιζω να παρηγγειλα το σωστο ευρωπαικο με την Β20...

Αυτό που -πέρα των γνωστών προτερημάτων- μου κάνει εντύπωση ότι είναι έχει αισθητά καλύτερο σήμα κινητής άρα και δεδομένων από το προηγούμενο μου smartphone, LG G Flex 2!

Αν τα μηδενικά είναι σωστά τότε πειραγμενη (αλλιώς θα είχε κι αναβάθμιση)

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Redmi-3S-4G-LTE-2GB-16GB-Smartphone---Gold-368625.html

http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-2GB-16GB-Smartphone---Gold-370961.html

Παιδια το χτυπαω σε αυτη την τιμη? Αν περασω rom αλλη καποια στιγμη δεν χρεαζεται να παω στο ακριβοτερο ετσι δεν ειναι?

Εγω εχω το redminote 2 pro και θελω να το παρω για την κορη μου.

Μια γρηγορη απαντηση παρακαλω γιατι ειναι λιγα κοματια.

Καλησπέρα παιδιά

είμαι κάτοχος ενός Redmi Note 2 και όλα μια χαρά

Ενας φίλος σημερα μου εφερε ένα Redmi 3s 2G Ram 16G Rom χωρίς ελληνικά να του τα περασω.

Τι γίνεται: Οταν μπάινω σε Recovery είναι στα Κινέζικα! Επειδή μικρός δεν ήμουν καλός σε αυτά δεν μπορώ να βρω άκρη.

Εχω μπει σε όλα σχεδόν τα forum αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη !

Εχει κλειδωμένο bootloader? ή όχι?

Πως περνάω την έκδοση https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767106036 από εδώ . Βλέπω τον οδηγό ξανά και ξανά και κάτι κάνω λάθος δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς !

Κάποια βοήθεια?

Ευχαριστώ

Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

Αν τα μηδενικά είναι σωστά τότε πειραγμενη (αλλιώς θα είχε κι αναβάθμιση)

Ναι έτσι ήταν τα μηδενικά, άρα πάει για αλλαγή. Μου αρέσει που είπαν ότι θα στείλουν με official stable

Ναι έτσι ήταν τα μηδενικά, άρα πάει για αλλαγή. Μου αρέσει που είπαν ότι θα στείλουν με official stable

ελληνικά είχε ;

επίσης βλέπω οι τελευταίες είναι 7.5.κάτι οπότε θα έπρεπε να είχες Update

Το τηλέφωνο πάει για αλλαγή ή η ROM;

ελληνικά είχε ;

επίσης βλέπω οι τελευταίες είναι 7.5.κάτι οπότε θα έπρεπε να είχες Update

Έχει ναι, αν και δεν υπήρχε η Ελλάδα ως χώρα στο στήσιμο :/

Να ναι καλά το geek που θα με βάλει να φλασάρω μετά από καιρό.

Το τηλέφωνο πάει για αλλαγή ή η ROM;

Η rom, το τηλέφωνο εως και τώρα έστω με αυτή την πειραγμένη που έχει πετάει.

http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Redmi-3S-4G-LTE-2GB-16GB-Smartphone---Gold-368625.html

Παιδια το χτυπαω σε αυτη την τιμη? Αν περασω rom αλλη καποια στιγμη δεν χρεαζεται να παω στο ακριβοτερο ετσι δεν ειναι?

Εγω εχω το redminote 2 pro και θελω να το παρω για την κορη μου.

Μια γρηγορη απαντηση παρακαλω γιατι ειναι λιγα κοματια.

Εγω εχω το ΜΑΧ 4/128 & το ΝΟΤΕ 3 PRO 2/16 και πηρα και εγω αυτο χτες με τα 100$ για τη μανα μου η για κανα φιλο , δε ξερω με τη ρομ θα ερθει αλλα ηταν καλη τιμη και το ρισκαρα , εξαλλου και το ΜΑΧ ηρθε μονο με κινεζικα και του εβαλα τη ρομ απο το φορουμ , οποτε αν εχει θεμα και αυτο παλι θα παμε σ αυτα τα μονοπατια !! Παντως καμμια 10 αρια ΝΟΤΕ 3 και εχω παρει για φιλους ΟΛΑ απο vickmall με την official dev εκαναν ολες τις ενημερωσεις μονα τους δε πειραξα τιποτα , οποτε βλεπουμε απο Geek..

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Θηκη και Τempered glass παιρνει τα ιδια με το Xiaomi Redmi 3 Pro ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θηκη και Τempered glass παιρνει τα ιδια με το Xiaomi Redmi 3 Pro ?

Ναι είναι ακριβώς τα ίδια εξωτερικά ;)

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Τελικά ήταν πειραγμένη αγγλοκινέζικη. Έβαλα την official global stable.

Μια ερώτηση, στο στήσιμο όταν πατάμε π.χ γλώσσα Αγγλικά γιατί μετά δεν έχει στο location την Ελλάδα ή Αγγλία έστω ;

Καλημέρα να ρωτησω μηπως κάποιος εχει το redmi 3s με την global dev με ελληνικά? και αν ναι δουλεύει καλά?

ρωταω γιατί 3 μερες τωρα δεν μπορω να ξεκλειδωσω(μαλλον λογω server) και λεω να το δώσω στο φιλο μου με την global dev που εβαλα μια χαρα ελληνικά εχει

Θα πρότεινα σε όσους θέλουν να το αγοράσουν εάν μπορούν να δώσουν λίγα παραπάνω για το international. πχ το international version 3/32 στο geek έχει 130 δολάρια. Ειδικά για όσους έχουν wind/Vodafone/Q και είναι επαρχία να το προτιμήσουν λόγο 4g. Πήρα 2 κομμάτια πριν ένα μήνα για την ανηψια και το πατέρα μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Τελικά ήταν πειραγμένη αγγλοκινέζικη. Έβαλα την official global stable.

Μια ερώτηση, στο στήσιμο όταν πατάμε π.χ γλώσσα Αγγλικά γιατί μετά δεν έχει στο location την Ελλάδα ή Αγγλία έστω ;

Η dev - beta είναι πιο global :))