nestora Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 mi flash και fastboot rom. ευχαριστω για την απαντηση. αλλα ειπα ασχετος. δεν εχω ιδεα τη να κανω με αυτο που ειπες. καμια διευκρίνιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Καλησπέρα, τα φώτα σας παρακαλώ. ενας φίλος έχει πάρει απ το Vickmall το 3S International. Εχει επάνω global dev rom αλλά θέλει να περάσει τη Global stable για να μην εχει update καθε Παρασκευη. Η rom που πρέπει να περάσει, μεσω fastboot παντα, ειναι η ίδια που υπάρχει και για το απλο 3S? Δηλαδή η land_global_images_V8.5.4.0.MALMIED_20170913.0000.00_6.0_global_b9b764ea85.tgz? Θέλω να πω, δεν υπάρχει ξεχωριστή rom για Redmi 3s και για Redmi 3s international, σωστά? edit: Έχει ξεκλειδώσει τον bootloader επίσημα. Edited October 13, 2017 by STOLIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 σωστα. Δεχεται την Global http://en.miui.com/download-303.html#453 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) ηρθε ΟΤΑ global stable 8.5.4.0. Edited October 17, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 ηρθε ΟΤΑ global stable 8.5.4.0. απο την Παρασκευη. Το αναφερει πιο πανω κ αλλος. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 απο την Παρασκευη. Το αναφερει πιο πανω κ αλλος. οκ :happy: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Είναι θέμα χρόνου να πάρουμε την miui 9. Την δώσανε χτες οπότε αναμένουμε. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Είναι θέμα χρόνου να πάρουμε την miui 9. Την δώσανε χτες οπότε αναμένουμε. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk stable global; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 stable global;Έτσι λένε. Εν αναμονή. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Δεν νομίζω ότι το 3S είναι μέσα σε αυτή τη «φουρνιά» :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Εχει βγει επισημη λιστα https://www.androidcentral.com/miui-9-global-rollout-eligible-devices με τα κινητα απο την Xiaomi που θα αναβαθμιστουν σε stable 9 και το 3αρι (και οχι μονο) ειναι μεσα! Respect μαλιστα στην εταιρεια που αναβαθμιζει κινητα ετων εστω και με καθυστερηση... Edited December 1, 2017 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εδώ φοράω miui 9 στο redmi note 3g που είναι τηλέφωνο 4 χρόνων. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Επιτέλους ήρθε η stable MIUI 9 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εκδοση android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Android 6 είναι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) android 6.0.1 / miui global stable 9.2.2.0 (OTA) Edited February 11, 2018 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 android 6.0.1 / miui global stable 9.2.2.0 (OTA) Την έβαλε κανένας να μας πει τις εντυπώσεις του? Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως αλλάξει κάτι στην αυτονομία,καθώς έτσι όπως είμαι τώρα με την MIUI8 βγάζω τρεις μέρες με 6 ώρες οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Την έβαλε κανένας να μας πει τις εντυπώσεις του? Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως αλλάξει κάτι στην αυτονομία,καθώς έτσι όπως είμαι τώρα με την MIUI8 βγάζω τρεις μέρες με 6 ώρες οθόνη... δεν το εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμη αλλα μια γρηγοραδα που επαιξα νομιζω λιγο πιο σβελτο, λιγο πιο ομορφα εικονιδια (πχ το task killer) και ενα σημαντικο: στις επαφες δεξια, πλεον εμφανιζονται τα γραμματα του αλφαβητου στα ελληνικα (εαν εχεις ελληνικα ως γλωσσα συσκευης) και δουλευει η γρηγορη μεταπηδηση στο γραμμα που θες (index στα ελληνικα) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Το touch ξαφνικά πάπαλα. Ίσως να φταίει που ειχε φάει και μια βουτά πριν λίγο καιρό. Παίζει να το σώσω με κάποιο τρόπο ή πάω για αλλαγή οθόνης πράγμα που θα το σκεφτώ πολύ γιατί δεν νομίζω να αξίζει λόγω κόστους? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Το touch ξαφνικά πάπαλα. Ίσως να φταίει που ειχε φάει και μια βουτά πριν λίγο καιρό. Παίζει να το σώσω με κάποιο τρόπο ή πάω για αλλαγή οθόνης πράγμα που θα το σκεφτώ πολύ γιατί δεν νομίζω να αξίζει λόγω κόστους? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απο την βουτια που εφαγε πρεπει να ειναι. αν μπορεις ανοιξε το κινητο και καθαρισε με φαρμαμακευτικο οινοπλευμα (ισοπροπυλική αλκοόλη) την μητρικη πλακετα ολες τις επαφες τις καλωδιοταινιες απο την οθονη πρεπει να εχουν παθει οξειδωση απο το νερο .αν δεν μπορεις να το πας σε καποιο service να στο καθαρισουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μετα το πέρασμα της MIUI9 έχω λιγότερες γραμμές και επομένως και προβλήματα στην λήψη και WIFI και 4G . Εχει παρατηρήσει κανένας το πρόβλημα αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 απο την βουτια που εφαγε πρεπει να ειναι. αν μπορεις ανοιξε το κινητο και καθαρισε με φαρμαμακευτικο οινοπλευμα (ισοπροπυλική αλκοόλη) την μητρικη πλακετα ολες τις επαφες τις καλωδιοταινιες απο την οθονη πρεπει να εχουν παθει οξειδωση απο το νερο .αν δεν μπορεις να το πας σε καποιο service να στο καθαρισουν λάθος μου, όχι βουτιά σε νερό, στο πάτωμα είχε πέσει πριν καμιά βδομάδα αλλά δούλευαν όλα καλά. Ξαφνικά το έπιασε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Μετα το πέρασμα της MIUI9 έχω λιγότερες γραμμές και επομένως και προβλήματα στην λήψη και WIFI και 4G . Εχει παρατηρήσει κανένας το πρόβλημα αυτό?? Και γω τα ίδια, σε δίκτυο Cosmote. Ενώ ποτέ δεν είχα θέμα με κάλυψη δικτύου μετά την αναβάθμιση έχω 2 ή 3 γραμμές (ή και 1) στις 5 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Ξέρει κανείς αν γίνεται επιστροφή στην 8; Η 9 έχει αφήσει ελάχιστα widgetοδιακοπτάκια (γρήγορη λειτουργία) διαθέσιμα. Επίσης μου έχει βγάλει στην τέρμα αριστερή επιφάνεια ένα widget ημερολογίου/σημειώσεων που δεν μπορώ να βρω πως αφαιρείται εντελώς και μου έχει κλειδώσει την προσθήκη πρόσθετων επιφανειών αριστερά. Αν τραβήξω δλδ ένα οποιοδήποτε εικονίδιο αριστερότερα αυτού του widget δεν το αφήνει να περάσει οπότε και δεν δημιουργεί νέα επιφάνεια. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Ξέρει κανείς αν γίνεται επιστροφή στην 8; Η 9 έχει αφήσει ελάχιστα widgetοδιακοπτάκια (γρήγορη λειτουργία) διαθέσιμα. Επίσης μου έχει βγάλει στην τέρμα αριστερή επιφάνεια ένα widget ημερολογίου/σημειώσεων που δεν μπορώ να βρω πως αφαιρείται εντελώς και μου έχει κλειδώσει την προσθήκη πρόσθετων επιφανειών αριστερά. Αν τραβήξω δλδ ένα οποιοδήποτε εικονίδιο αριστερότερα αυτού του widget δεν το αφήνει να περάσει οπότε και δεν δημιουργεί νέα επιφάνεια.Λογικά με φλασάρισμα μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts