orestisgr Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα Μετά την τελευταία εβδομαδιαία αναβάθμιση μου βγάζει συνέχεια μην καλύπτεται την περιοχή του ακουστικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arial Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Εγώ τι να πω που έκανα την παραγγελία 20/11 και είμαι ακόμα στο processing? Γενικά αργεί το geekbuying .σήμερα έστειλα mail να δω τι θα απαντήσουν Ειχαμε καμια απαντηση? Εμενα ακομα processing λεει :) H πλακα ειναι πως πηρα ενα screen protection απο το ebay και εχει ηδη γινει shipped. Πιο γρηγορα θα φτασει αυτο απο το κινητο :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ειχαμε καμια απαντηση? Εμενα ακομα processing λεει :) H πλακα ειναι πως πηρα ενα screen protection απο το ebay και εχει ηδη γινει shipped. Πιο γρηγορα θα φτασει αυτο απο το κινητο :lol::lol: Το geek προφανως τα εχει κανει θαλασσα με τις παραγγελιες. Μαλλον δεν εχει το προσωπικο κα την υποδομη για να τις διεκπεραιωσει. Εγω εχω παραγγειλει 3 xiaomi απο τις 12 του μηνα και ενω οι θηκες ηρθαν ηδη, τα τελεφωνα δεν εχουν σταλει ακομα. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μου απάντησαν αυτα που περιέγραψε ο φίλος νωρίτερα. Ότι έχει μεγάλη ζήτηση και ότι λυπούνται και μπλα μπλα θα παραλάβουν απο βδομάδα και θα θα θα..... Τους απάντησα να μου επιστρέψουν τα χρήματα να παραγγείλω από αλλού. Νούμερα είναι μόνο να στέλνουν μειλ με δήθεν προσφορές ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Το καλύτερο και δοκιμασμένο site για το Redmi 3s είναι το http://www.minideal.net . Το παρήγγειλα για δύο φίλους μου, στην πρώτη παραγγελία ήρθε σε 15 ημερολογιακές ημέρες και το δεύτερο το παρέλαβα στις 10 ημερολογιακές ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arial Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ωχ καταλαβα, και εγω τους εχω στειλει ενα μηνυμα απο χτες και ακομα να μου απαντησουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitri17121 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μου απάντησαν αυτα που περιέγραψε ο φίλος νωρίτερα. Ότι έχει μεγάλη ζήτηση και ότι λυπούνται και μπλα μπλα θα παραλάβουν απο βδομάδα και θα θα θα..... Τους απάντησα να μου επιστρέψουν τα χρήματα να παραγγείλω από αλλού. Νούμερα είναι μόνο να στέλνουν μειλ με δήθεν προσφορές ξέρουν. Ενημέρωνέ μας. Θα σου κάνουν το refund? Εγώ θα κινηθώ με αλληλογραφία μέσω paypal κι αν δεν βγεί άκρη refund Κρίμα, είναι και δωράκια για Χριστούγεννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Με τα τελωνεια εχουμε κανα καλο νεο? Συνεχιζει το τσεκαρισμα? Θελω να παρω δευτερο για την γυναικα μου και θα αναγκαστω να το παρω με καπελο απο ευρωπαικη αποθηκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arial Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Εγω θα περιμενω μεχρι 15/12 και μετα θα ανοιξω dispute στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Το redmi 3 s prime (3/32) me global stable (official) έχει ΕΠΙΣΗΜΑ κάποιο QC Για του λόγου το αληθές (πως ανεβάζω εικόνα από τον δίσκο μου ?????????) με usb tester και φορτιστή με QC3 Amperes 1,45 Volts 6,33 Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό. Ο φορτιστής μου λέει 5volt 2amper. Δηλαδή θα το βάλεις πάνω σε 9βολτο ή 12βολτο φορτιστή; Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Το συγκεκριμένο, σε τιμή κάτω από 100 ευρώ, θα δουλεύει σε 4G στην Ελλάδα; (4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Το συγκεκριμένο, σε τιμή κάτω από 100 ευρώ, θα δουλεύει σε 4G στην Ελλάδα; (4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz) αυτή η ερώτηση ποιαα :) αν έχεις wind , θα είσαι τυχερός αν πιάνεις 4g με τις άλλες , θεωρητικά , σε πόλεις δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Το geek προφανως τα εχει κανει θαλασσα με τις παραγγελιες. Μαλλον δεν εχει το προσωπικο κα την υποδομη για να τις διεκπεραιωσει. Εγω εχω παραγγειλει 3 xiaomi απο τις 12 του μηνα και ενω οι θηκες ηρθαν ηδη, τα τελεφωνα δεν εχουν σταλει ακομα. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Στις 1 του μήνα πάντως που το πήρα εγώ το έστειλαν αμέσως, αυτό θα πει κωλοφαρδία :lol: ειδικά που παρέλαβα και σε 7 ημέρες σύνολο ε σε σκ επεσες :) Λογικά πρέπει να χει πέσει φόρτος εργασίας γιατί ούτε σήμερα. Αν και δεν με καίει απλά έλεγα να δοκιμάσω και την ελληνική που χω να την βάλω από εποχή mi4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arial Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Στις 1 του μήνα πάντως που το πήρα εγώ το έστειλαν αμέσως, αυτό θα πει κωλοφαρδία :lol: ειδικά που παρέλαβα και σε 7 ημέρες σύνολο . Εμεις πεσαμε σε Black Friday , ουτε και σημερα προχωρησαν την παραγγελια ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitri17121 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό. Ο φορτιστής μου λέει 5volt 2amper. Δηλαδή θα το βάλεις πάνω σε 9βολτο ή 12βολτο φορτιστή; Μην το βάλεις σε λάθος φορτιστή Εγώ έχω αυτόν http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S7-QC3_0-40W-5-USB-Desktop-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1060300.html?rmmds=buy 4 πόρτες 2Α/5V 1 πόρτα QC3 Εχω κι ένα usb tester που δείχνει Α/V για να τσεκάρω καλώδια usb, φορτιστές, τηλέφωνα Πολύ χρήσιμο φθηνό εξάρτημα. Ξεχώρισα τους καλούς από τους κακούς φορτιστές και τα καλώδια Εχω δεί φόρτιση με 0,7Α και με αλλαγή καλωδίου ιδίου μήκους 1,6Α http://www.skroutz.gr/c/2268/Testers-PC.html?keyphrase=usb+tester Βάζω το τηλέφωνο σε πόρτα usb 2A/5V και στην QC3. Εχω άλλες ενδείξεις για Α/V Edited November 30, 2016 by dimitri17121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Σωστά τόσο κάνει. Περίπου 140 λεπτά από το 5% Το κινητο ποστηριζει QC, απλα χρειαζεται τον καταλληλο φορτιστη. Ο stock charger με τον οποιο ερχεται δεν υποστηριζει fast charging. αν δεν κάνω λάθος "επίσημα" δεν υποστηρίζεται (δεν υπάρχουν redmi στις λίστες της qualcomm) με πειραγμένο kernel μπορείς να το ενεργοποιήσεις (φυσικά αν έχεις qc φορτιστή δοκιμάζεις :) ) Τελικά παιδιά ισχύει ότι με τον original φορτίζει δεν υποστηρίζεται QUICK CHARGE ; Ποιον QC φορτιστή προτείνετε και θα είναι ασφαλές για το κινητο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ τι να πω που έκανα την παραγγελία 20/11 και είμαι ακόμα στο processing? Γενικά αργεί το geekbuying .σήμερα έστειλα mail να δω τι θα απαντήσουν Τι να πω και εγω που εκανα την παραγγελια 17/11 και ακομα στο procesing ειναι. Χθες τους εστειλα και email, και ακομα δεν εχουν απαντησει. :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Αυτή είναι η διαφορά με τα EU warehouses. Εγώ πήρα από EU warehouse του vickmall. Παραγγελία 4/11. Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 08-11-2016 15:51 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 08-11-2016 16:02 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ 09-11-2016 05:06 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ 09-11-2016 05:20 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 09-11-2016 05:33 ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 09-11-2016 06:36 ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 09-11-2016 11:12 Δηλαδή παράδοση σε 3 εργάσιμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Αυτή είναι η διαφορά με τα EU warehouses. Εγώ πήρα από EU warehouse του vickmall. Παραγγελία 4/11. Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 08-11-2016 15:51 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 08-11-2016 16:02 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ 09-11-2016 05:06 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ 09-11-2016 05:20 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 09-11-2016 05:33 ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 09-11-2016 06:36 ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 09-11-2016 11:12 Δηλαδή παράδοση σε 3 εργάσιμες! Καλοδουλευτο. Σε τι τιμη το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ θέλω να ρωτήσω: το geekbuying γιατί βγάζει 41$ μεταφορικά κατά το checkout; μπορούμε να το αποφύγουμε; Μιλώ για αγορά από την ευρωπαϊκή αποθήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλοδουλευτο. Σε τι τιμη το πηρες? $175.99 αλλά μετά έπεσε στα $169.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arial Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ θέλω να ρωτήσω: το geekbuying γιατί βγάζει 41$ μεταφορικά κατά το checkout; μπορούμε να το αποφύγουμε; Μιλώ για αγορά από την ευρωπαϊκή αποθήκη. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις απο HK αν θελεις να αποφυγεις τα 40$ αλλα ετσι θα αργησει παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Το rootαρα ευκολα Τωρα μου βγαζει ΟΤΑ updates Τα βαζω η οχι? Θα χασω root? Ας μου απαντησω για να το δει κανας αλλος με ιδια απορια Δρν αντεξα και εκανα ΟΤΑ αναβαθμιση και δυστυχως παει το ρουτ... Τωρα πρεπει να το ξανακανω το ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ θέλω να ρωτήσω: το geekbuying γιατί βγάζει 41$ μεταφορικά κατά το checkout; μπορούμε να το αποφύγουμε; Μιλώ για αγορά από την ευρωπαϊκή αποθήκη. είπες τις λέξεις κλειδί "ευρωπαική αποθήκη" δες από vickmall ή minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 είπες τις λέξεις κλειδί "ευρωπαική αποθήκη" δες από vickmall ή minideal Ναι για να διατυπώσω καλύτερα την ερώτηση μου: Γιατί η ευρωπαϊκή αποθήκη του geek χρεώνει 40$ μεταφορικά ενώ των άλλων κινεζομαγαζων δεν χρεώνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts