Jump to content

Blogging @ myphone.gr: Pokémon Go, ήρθε για να μείνει;


Psylos_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την περασμένη Δευτέρα βγήκα βόλτα στην νέα παραλία Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά μετά την έλευση του Pokémon Go. Το Pokémon Go σίγουρα ζει και βασιλεύει ανάμεσα μας.

 

Όπως φτάσαμε στην παραλία ανοίξαμε την εφαρμογή με την ελπίδα ότι θα λειτουργούν οι server. Αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες μένει η εφαρμογή ανοιχτή, το κινητό να κρέμεται στο χέρι και ξεκίνησε η βόλτα μέχρι το κοντινότερο μαγαζί για προμήθεια μπύρας. Δεν μπορώ να σχολιάσω πολλά. Σίγουρα όπως κρατάς το κινητό και ακούς μουσική μπορείς εξίσου να έχεις ανοιχτή την εφαρμογή για να καταγράφει τη θέση σου μέχρι να εντοπίσει κάποιο Pokémon ώστε να σε ειδοποιήσει. Εκεί απλά κάνεις μια στάση, "αιχμαλωτίζεις" το άγριο Pokémon και συνεχίζεις την βόλτα. Απλά και ήρεμα χωρίς κανένα πανικό.

 

Μπορεί να έχει διχαστεί ο κοινό σε δύο στρατόπεδα εξαιτίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά μάλλον και τα δύο προαναφερθέντα στρατόπεδα θεωρώ πως είναι κάπως ακραία στις απόψεις τους. Υπάρχει ο κόσμος που τρέχει σε συνθήκες πανικού για το παιχνίδι, σε βαθμό που δημιουργούνται τα γνωστά βίντεο με κόσμο να κάνει πρωτάκουστα πράγματα για να πιάσει ένα σπάνιο παιχνίδι, ενώ από την άλλη υπάρχει και η ομάδα που βλέπει την ακραία συμπεριφορά των πρώτων και τσουβαλιάζει τα πάντα και απορρίπτει καθολικά το παιχνίδι ή την οποιαδήποτε ενασχόληση με αυτό.

 

Η αλήθεια συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση. Δυστυχώς οι δύο προαναφερθείσες ομάδες υπήρχαν ανέκαθεν και θα υπάρχουν πάντα. Θέλετε να θυμηθείτε αντίστοιχες περιπτώσεις; Σκεφτείτε το Carmageddon, κάθε νέο release του GTA ή ακόμα και τα ίδια τα Pokémon ως παιδικό πρόγραμμα, όταν έδειχναν οι ειδήσεις παιδάκια που πηδούσαν από τα παράθυρα γιατί νόμιζαν ότι θα πετάξουν. Δεν μπορώ να κρίνω αν και κατά πόσο μπορεί να ευθύνονται τα παιχνίδια για περίεργες συμπεριφορές των παιδιών και όχι κάποιος άλλος λόγος, αλλά τα παιχνίδια είναι πάντα το εύκολο εξιλαστήριο θύμα. Πόσες φορές έχετε ακούσει από κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας τη χαρακτηριστική φράση "Εμείς στην εποχή μας..." και να γίνεται μια αποδόμηση της σημερινής κατάστασης. Κι εγώ το έχω αναφέρει. Και τα παιδιά του σήμερα θα το πούνε σε 10-20 χρόνια. Οι εποχές αλλάζουν και κάθε γενιά συγκρίνοντας τα παιχνίδια με βάση τις δικές της εμπειρίες καταλήγει πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: Τότε ήταν καλύτερα. Το Pokémon Go έχει ένα μεγάλο ατού σε αυτή την κουβέντα. Βγήκε όταν εγώ ήμουν περίπου στο γυμνάσιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τραβήξει κόσμο από τη δική μου ηλικία και προς τα κάτω άνετα, δηλαδή έχει ένα αρκετά μεγάλο target group, το οποίο δεν θέλει και πολύ για να έρθει, τουλάχιστον αρχικά.

 

Αλλά αρκετά ξέφυγα. Από αυτήν την εμπειρία με τη βόλτα παρέα με το Pokémon Go έχω δύο βασικά συμπεράσματα. Η υπερβολή δεν χρειάζεται, αφού δίνει πάτημα στους επικριτές. Από την άλλη, η συνεχής απόρριψη οτιδήποτε νέου, μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει, αφού έχει σαν αποτέλεσμα την αποξένωση της κοινωνίας από κάθε αλλαγή ή νέο πράγμα. Σίγουρα, υπάρχει περιθώριο για να μπορέσει να παίξει κάποιος χωρίς απαραίτητα να πρέπει να σκοτωθεί ή να ποδοπατηθεί, αρκεί να μη βγει στη μέση μιας λεωφόρου κοιτώντας μόνο το κινητό του, κάτι το οποίο θα μπορούσε να κάνει είτε γράφοντας ένα μήνυμα είτε παίζοντας ένα παιχνίδι. Αν κάτσει και σκεφτεί κάποιος, η οδήγηση με ταυτόχρονη ομιλία στο τηλέφωνο ή με συγγραφή ενός μηνύματος, το οποίο δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο για την ελληνική κοινωνία δυστυχώς, μπορεί να αποδειχτεί εξίσου αν όχι περισσότερο επικίνδυνη. Πάντως, υπήρχε κόσμος με το κινητό στο χέρι να κάνει βόλτες ψάχνοντας για Pokémon ή Pokestops εντός του πεζόδρομου. Το καλύτερο όμως ήταν μια κοπελιά με ποδήλατο που είχε στερεώσει το κινητό της πάνω στο τιμόνι για να δουλεύει η εφαρμογή απρόσκοπτα. Προφανώς, η κοπέλα περίμενε την ειδοποίηση ή έγραφε χιλιόμετρα για να εκκολάψει κάποιο αυγό, αλλά δεν θεωρώ ότι έκανε κάτι επικίνδυνο ούτε για την ίδια ούτε για τους υπόλοιπους πεζούς, αφού κοιτούσε μπροστά και όχι κάτω, κάτι το οποίο δεν μπορώ να πω για πολύ κόσμο. Την συγκεκριμένη κοπέλα την πετύχαμε και λίγο παρακάτω να έχει σταματήσει την βόλτα της για να πιάσει ένα Pokemon.

 

Δεν μπορώ να προβλέψω πόσο θα κρατήσει η μανία με το Pokémon Go ή αν θα ξεφουσκώσει σύντομα ή όχι, αλλά το παιχνίδι προς το παρόν είδα να το παίζει κόσμος παιδιά ή φοιτητές κυρίως σε ομάδες μέσα στα πλαίσια της βόλτας - παρέας. Πάντως είναι το πρώτο ηλεκτρονικό παιχνίδι μετά το Wii που σε αναγκάζει να κινείσαι για να παίζεις. Ακόμα και αν θεωρείτε πως το να παίζεις παιχνίδια είναι για άτομα μικρότερης ηλικίας, κρατήστε ότι το Pokémon Go είναι μια άριστη δικαιολογία για περπάτημα, ειδικά στη σημερινή εποχή που ο χρόνος για γυμναστική ή έστω λίγο περπάτημα είναι από πολύ περιορισμένος μέχρι ανύπαρκτος.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB

Link to comment
Share on other sites

Χα. Εγω σημερα την δοκιμασα στην περιοχη μου. Τιποτα απο pokemon , αλλα ο σκυλος και εγω, καναμε διπλασια βολτα σε χρονο και αποσταση :) Νομιζω ο γιατρος μου σε ενα μηνα θα βρει τις εξετασεις μου εξαιρετικες :p

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Link to comment
Share on other sites

Το ειχα για δυο εβδομαδες και τελικα το έβγαλα,αν και μου αρεσε. Εχει προβληματα που ειναι δυσκολο να τα καταπιει καποιος που ασχολειται με το gaming και εχει στοιχειωδεις απαιτησεις.

Το πρωτο προβλημα αφορα το σχεδιασμο. Τρελη καταναλωση ενεργειας. Τα κινητα καινε. Εφαρμογη που πρεπει να τρεχει συνεχως στο προσκηνιο και μαλιστα με οθονη αναμμένη,πραγμα αδυνατο με δεδομενο οτι θα πρεπει να εισαι συνεχως εν κινησει. Δεν εχει καν κουμπι εξοδου απ το παιχνιδι. Τεραστια προβληματα με σερβερς,log ins,bugs,αρκετο lag,μετραει αποστασεις μονο μεσω gps σε ευθεια γραμμη και οχι με pedometer.

Το δευτερο προβλημα ειναι και αυτο που με εκανε να το βγαλω. Ειναι για ατομα σε κινηση συνεχως ή τουλαχιστον αυτο σε υποχρεωνει να κανεις. Δεν εχει νοημα να το ανοιξεις στον καναπε του σπιτιου σου και να παιξεις πεντε λεπτα. Αυτο ειναι ενα θεμα που σε κανει να το απορριψεις αμεσως ή να το αποδεχτείς.

Δεν εχω μεγαλη εμπειρία απο mobile gaming,παιζω αποκλειστικά σε consoles,αλλα νομιζω οτι η ποιοτητα του παιχνιδιου ειναι φτωχη και το κονσεπτ καπως περιοριστικο,οπως π.χ. τα fitness trackers: ή κινεισαι και τα παιρνεις ή οχι. Ωστοσο πιστευω θα εξακολουθήσει να εχει επιτυχια γιατι τα στανταρς της πλειοψηφιας οσων παιζουν mobile games ειναι πολυ χαμηλα. Και επειδη ετσι και αλλιως ολοι ειναι με το κινητο στο χερι ακομη και οταν δεν ενδείκνυται/πρεπει,οποτε γιατι να μην κυνηγανε ποκεμον μαζι με ολα τα αλλα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειχα παιξει ποτε μου ποκεμον καθως ημουν λιιιιιγο πιο μεγαλος και δεν τα συμπαθησα τοτε που βγηκανε.

Οταν βγηκε το pokemon go κι ειδα ολο τον χαμο που γινοταν ειπα να το παιξω κι εγω λιγο.

Κολλησα για καμια βδομαδα.Λογω δουλειας μετακινομουν συνεχως οποτε το ειχα ανοιχτο και επιασα αρκετα.Ομως σε 1 βδομαδα βαρεθηκα.

Δεν ειχε κατι να με κρατησει.Δεν μπορουσα να το ανοιξω σπιτι μου να παιξω κι εκει λιγο.Μου ρουφουσε και την μπαταρια κι ηθελα powerbank που δεν ηθελα να κουβαλω.

Πιστευω μοδα ειναι θα περασει.Θα μεινουν οι λατρεις κι οι περιστασιακοι σαν εμενα αργα ή γρηγορα θα την κανουν.

Ειναι κατι πρωτοτυπο αλλα εχει ελλειψεις για να σε κρατησει..

Samsung S23 Ultra - Samsung Tab S8+

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι πολύ υπέρ για τον λόγο του ότι πρέπει να βγεις και να κινηθείς ... Αυτό δεν είναι gaming, αυτό είναι real lifeing ... Είναι ωραίο παιχνίδι, μέτρια ιδέα, κακή σαν υλοποίηση .. Δώσε μου καναπέ να σου παίξω ένα 4ωρο χωρίς διάλειμμα για τουαλέτα, τι βλακείες είναι αυτές που πρέπει να βγω και να κάνω 20 χιλιόμετρα για 2 αυγά ??

 

Η υπερβολή δεν χρειάζεται, αφού δίνει πάτημα στους επικριτές.

 

Επί τούτου εγώ έχω να πω να πάνε να πνιγούνε οι επικριτές ... Εδώ έχουμε ζώα να ανοίγουν ο ένας το κεφάλι του άλλου με λοστάρια για μια Α.Ε. (οπαδικά) θα τολμήσουν να σχολιάσουν τι κάνουμε οι άλλοι στον ελεύθερο μας χρόνο ??? Σε ποιον θα δώσουμε άδεια κιόλας ????

 

Γενικά ισχύει το de gustibus non disputandum est αλλά όχι και να μας την πούνε και τα άτομα που ζούνε για μια εταιρία ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Καλή ιδέα κακή υλοποίηση. Μέχρι το 5 lvl περπάταγα και δεν είχα και πιάσει και τίποτα ιδιαίτερο.

Τώρα fake gps lvl 15 και καναπές :P :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειχα παιξει ποτε μου ποκεμον καθως ημουν λιιιιιγο πιο μεγαλος και δεν τα συμπαθησα τοτε που βγηκανε.

Οταν βγηκε το pokemon go κι ειδα ολο τον χαμο που γινοταν ειπα να το παιξω κι εγω λιγο.

Κολλησα για καμια βδομαδα.Λογω δουλειας μετακινομουν συνεχως οποτε το ειχα ανοιχτο και επιασα αρκετα.Ομως σε 1 βδομαδα βαρεθηκα.

Δεν ειχε κατι να με κρατησει.Δεν μπορουσα να το ανοιξω σπιτι μου να παιξω κι εκει λιγο.Μου ρουφουσε και την μπαταρια κι ηθελα powerbank που δεν ηθελα να κουβαλω.

Πιστευω μοδα ειναι θα περασει.Θα μεινουν οι λατρεις κι οι περιστασιακοι σαν εμενα αργα ή γρηγορα θα την κανουν.

Ειναι κατι πρωτοτυπο αλλα εχει ελλειψεις για να σε κρατησει..

 

Αυτή νομίζω είναι και η μέση εκτίμηση.

Μην ξεχνάμε ότι το Pokemon Go είναι το Ingress (το προηγούμενο AR παιχνίδι της Niantic) αλλά υπεραπλουστευμένο, και με το περυτίλιγμα των "οικείων" Pokemon. Αυτό είναι και το πρόβλημά του, αφού το gameplay το έχεις εξαντλήσει την πρώτη μέρα και μετά είναι επαναλαμβανόμενο. Εικάζεται βεβαίως ότι θα αρχίσουν σε λίγους μήνες να εμφανίζονται και νέα Pokemon ώστε να διατηρείται κάπως το ενδιαφέρον των παιχτών...

Link to comment
Share on other sites

Σοβαρευτείτε..........:lol::lol::lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Link to comment
Share on other sites

Η βραδινή μου βολτα με το σκύλο 2σιαστηκε και τα κιλα μου μειώθηκαν με το περπατημα. Εχω περπατησει 40χιλιομετρα απ οταν βγηκε, κι εχασα 3 κιλα που παλευα καιρο για να χασω για να επανέλθω στα κανονικά μου. Το παιχνίδι αυτό ηρθε για να μεινει
Link to comment
Share on other sites

Καλή ιδέα κακή υλοποίηση. Μέχρι το 5 lvl περπάταγα και δεν είχα και πιάσει και τίποτα ιδιαίτερο.

Τώρα fake gps lvl 15 και καναπές :P :rolleyes:

 

Στείλε σε π.μ. info την εφαρμογή! :p

 

--------------------------------------

 

Σχετικά με το παιχνίδι έχω να πω ότι ευτυχώς που ζεματάει το κινητό και τρώει γρήγορα την μπαταρία. Έτσι για μένα λειτουργεί αποτρεπτικά στο να παίζω πάνω από 20-30 λεπτά τη μέρα. Από πρόχειρους υπολογισμούς έχω διαπιστώσει ότι η μπαταρία το 100%--->0% το κάνει σε 2,5 ώρες περίπου... :cry: Το καλό βέβαια είναι ότι σε βγάζει στις πλατείες και στους πεζόδρομους για περπάτημα και χαβαλέ !! :lol:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Link to comment
Share on other sites

Ναι, δεν είναι τυχαίο πως όπου υπάρχουν πλατείες και πεζόδρομοι υπάρχουν και περισσότερα stops και τερατάκια τσέπης να πιάσεις.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν ηρθε για να μείνει,σίγουρα πάντως εγώ,δεν θα μπω στο τρυπακι με το να ασχοληθώ με ένα πραγματικά χαζό παιχνίδι οπως αυτό.

Βλέπω άλλους καβάλα στα μηχανάκια να έχουν το κινητό μπροστά τους και να ψάχνουν,άλλους στο δρόμο να περπατάνε και να μην έχουν τον νου τους,μην τους φάει κανένα αμάξι,μόνο να βλέπουν πού θα εμφανίσει κάποιο pokemon.έλεος.

Τέτοιες εικόνες μόνο λυπη μου δημιουργούν,για το πόσο εύκολη είναι πλέον η πλύση εγκεφάλου στον άνθρωπο από επιτήδειους.

Είμαι καυστικός στην άποψη μου και το ξέρω,όμως είναι και η άποψη μου και προσωπικά έχω σοβαρότερες υποχρεώσεις να κάνω και να σκεφτώ,από ότι να κάθομαι και να κυνηγάω φιγούρες.

 

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

τι βλακείες είναι αυτές που πρέπει να βγω και να κάνω 20 χιλιόμετρα για 2 αυγά ??

Η μπορείς να πεις σε κάποιον φίλο σου να κάνετε βόλτα στο κέντρο.... :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι καυστικός στην άποψη μου και το ξέρω,όμως είναι και η άποψη μου και προσωπικά έχω σοβαρότερες υποχρεώσεις να κάνω και να σκεφτώ,από ότι να κάθομαι και να κυνηγάω φιγούρες.

 

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Και καλά ότι τι, οι άλλοι που ασχολούνται ειναι αργόσχολοι ?

 

Η μπορείς να πεις σε κάποιον φίλο σου να κάνετε βόλτα στο κέντρο.... :p

 

2 χιλιόμετρα ? 5 χιλιόμετρα ? 20 χιλιόμετρα ειναι Κηφισσια Πειραιάς ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλετε να "φαρμαρετε" δηλαδή να ανεβασετε levels τον χαρακτήρα σας και ξεκινάτε τώρα μην επιλέξετε μπλε ομάδα. Έχει γεμίσει ο τόπος και δεν θα μπορείτε να "φαρμαρετε" μέσα από μάχες στα gyms. Μια συμβουλή που δεν θα βρείτε σε κανένα οδηγο.
Link to comment
Share on other sites

Και καλά ότι τι, οι άλλοι που ασχολούνται ειναι αργόσχολοι ?

 

 

 

2 χιλιόμετρα ? 5 χιλιόμετρα ? 20 χιλιόμετρα ειναι Κηφισσια Πειραιάς ..

μωρέ πες εσύ και τα χιλιόμετρα κανονιζονται

 

Τεμπέλη

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Και καλά ότι τι, οι άλλοι που ασχολούνται ειναι αργόσχολοι ?

 

 

 

2 χιλιόμετρα ? 5 χιλιόμετρα ? 20 χιλιόμετρα ειναι Κηφισσια Πειραιάς ..

Θα προτιμούσα να μην δώσω βάπτισμα με χαρακτηρισμό.

Ο καθένας οπως την βρίσκει,μόνο πάνω μου μην πέσει κανείς,η σε δικό μου άνθρωπο.

Ας τηρείται πάνω από όλα η ασφάλεια.

 

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Και καλά ότι τι, οι άλλοι που ασχολούνται ειναι αργόσχολοι ?

Ο καθένας δαπανά τον χρόνο του όπως αυτός νομίζει. Έχω την εντύπωση ότι ο φίλος μας δεν χαρακτήρισε κάποιους ως αργόσχολους. Απλά είπε ότι έχει άλλες υποχρεώσεις, που τις θεωρεί μακράν σημαντικότερες...

Υ.Γ.: Μεταξύ μας, αν κάποιος βρίσκεται σε παραγωγική ηλικία, έχει πάσης φύσεως υποχρεώσεις (προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) και δαπανά κάμποσες ώρες την ημέρα στο να παίζει videogames κάθε είδους, δεν φλερτάρει ελαφρώς με την έννοια "αργόσχολος";...

Edited by nikkal
Link to comment
Share on other sites

Ο καθένας δαπανά τον χρόνο του όπως αυτός νομίζει. Έχω την εντύπωση ότι ο φίλος μας δεν χαρακτήρισε κάποιους ως αργόσχολους. Απλά είπε ότι έχει άλλες υποχρεώσεις, που τις θεωρεί μακράν σημαντικότερες...

Υ.Γ.: Μεταξύ μας, αν κάποιος βρίσκεται σε παραγωγική ηλικία, έχει πάσης φύσεως υποχρεώσεις (προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) και δαπανά κάμποσες ώρες την ημέρα στο να παίζει videogames κάθε είδους, δεν φλερτάρει ελαφρώς με την έννοια "αργόσχολος";...

 

Οταν μιλαμε για ενα χομπι η για ενα βιντεογκειμ ειναι το λιγοτερο κομπλεξικο να πεταγεται ενας ακυρος και να λεει οτι εχει σοβαροτερες υποχρεωσεις .. Ολοι μας εχουμε σοβαροτερες υποχρεωσεις, το τοπικ ειναι για ενα παιχνιδι, θα συζητησουμε για το παιχνιδι η για το πως βγαινει η μεροκαμα ?

 

Επισης ασχολιαστο το πως δαπανα ο καθενας τον χρονο του, τωρα μας εφταιξε το ποκεμον η το γκειμιν ???

Edited by impreza_sti

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Οταν μιλαμε για ενα χομπι η για ενα βιντεογκειμ ειναι το λιγοτερο κομπλεξικο να πεταγεται ενας ακυρος και να λεει οτι εχει σοβαροτερες υποχρεωσεις .. Ολοι μας εχουμε σοβαροτερες υποχρεωσεις, το τοπικ ειναι για ενα παιχνιδι, θα συζητησουμε για το παιχνιδι η για το πως βγαινει η μεροκαμα ?

 

Επισης ασχολιαστο το πως δαπανα ο καθενας τον χρονο του, ανεχομασταν και ανεχομαστε πηθικους που φωναζουν συνθηματα, τωρα μας εφταιξε το ποκεμον η το γκειμιν ???

 

Μάλλον δεν κατάλαβες...

1) Το ότι η κοινωνία κακώς ανέχεται χίλια-δυο, ουδεμία σχέση έχει με το pokemon.

2) Ξαναλέω ότι ο χρόνος και η ζωή του καθενός είναι δικός του λογαριασμός.

3) Ας υποθέσουμε ότι κάποιος δουλεύει από τις 7 μέχρι τις 3. Επιστρέφει σπίτι του, τρώει και μετά διαβάζει τα παιδιά για το σχολείο. Ακολούθως τα πάει σε κολυμβητήρια-μπαλέτα-χορούς-καράτε-αγγλικά-γερμανικά κ.λπ., κ.λπ. Επιστρέφει ξανά στο σπίτι μετά τις 9, αλλά μετά πιθανόν είτε να έχει κάποια κοινωνική υποχρέωση είτε να πρέπει να ετοιμάσει κάποια πράγματα για την δουλειά του είτε να θέλει να συναντήσει κάποιον φίλο του είτε να πάρει την γυναίκα του και να πάνε μια βόλτα. Πες μου λοιπόν... Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος αυτός θα κυνηγάει pokemon τακτικά;;;...

Edited by impreza_sti
Link to comment
Share on other sites

Αυτός ο άνθρωπος ούτε τακτική ενασχόληση με τεχνολογικά forums έχει, αλλά ξεφεύγει η κουβέντα...:)

Όπως είπες/είπατε ο καθένας με τον χρόνο του κάνει ό,τι θέλει.. και δεν είναι τόσο κακό πια να πας σε ένα πάρκο να παίξεις για μισή ώρα, είτε μόνος είτε με παρέα. Αντί να το κάνεις σπίτι...

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Link to comment
Share on other sites

Σαφώς και δεν είναι κακό. Και το να βρεις μισή ώρα είναι εύκολο... Το να βρεις όμως π.χ. 5 ώρες είναι δύσκολο έως αδύνατο.

Και ο τύπος του παραδείγματός μας μια χαρά μπορεί να ασχοληθεί με ένα τεχνολογικό forum. Εκτός κι αν ως ασχολία ορίζουμε το να ποστάρει κάθε 17 δευτερόλεπτα. Άσε που μπορεί να έχει σχετικές γνώσεις μακράν περισσότερες από την πλειοψηφία των μελών του forum...

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει για να ποστάρεις όμως πρέπει να έχεις ρίξει και λίγο διάβασμα, οπότε αν ήμουν ο τύπος του παραδείγματος θα ασχολιόμουν μόνο ενώ θα έτρωγα και περιμένοντας τα παιδιά! :grin: Και για να μη ξεφεύγουμε πάλι, μπορεί και να έπιανα πολλά πόκεμον σε τόσα διαφορετικά μέρη! :luck: Edited by NikoSoti

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν κατάλαβες...

1) Το ότι η κοινωνία κακώς ανέχεται χίλια-δυο, ουδεμία σχέση έχει με το pokemon.

2) Ξαναλέω ότι ο χρόνος και η ζωή του καθενός είναι δικός του λογαριασμός.

3) Ας υποθέσουμε ότι κάποιος δουλεύει από τις 7 μέχρι τις 3. Επιστρέφει σπίτι του, τρώει και μετά διαβάζει τα παιδιά για το σχολείο. Ακολούθως τα πάει σε κολυμβητήρια-μπαλέτα-χορούς-καράτε-αγγλικά-γερμανικά κ.λπ., κ.λπ. Επιστρέφει ξανά στο σπίτι μετά τις 9, αλλά μετά πιθανόν είτε να έχει κάποια κοινωνική υποχρέωση είτε να πρέπει να ετοιμάσει κάποια πράγματα για την δουλειά του είτε να θέλει να συναντήσει κάποιον φίλο του είτε να πάρει την γυναίκα του και να πάνε μια βόλτα. Πες μου λοιπόν... Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος αυτός θα κυνηγάει pokemon τακτικά;;;...

 

Αντί να στέλνει τα παιδιά στα κολυμβητήρια και στα μπαλέτα, μπορεί να τα αμολάει να μαζέψουν κάνα πόκεμον, που είναι και τσάμπα. Αν τους την πέσει και κανένας, κάνουν και καράτε :)

Link to comment
Share on other sites

Οταν μιλαμε για ενα χομπι η για ενα βιντεογκειμ ειναι το λιγοτερο κομπλεξικο να πεταγεται ενας ακυρος και να λεει οτι εχει σοβαροτερες υποχρεωσεις .. Ολοι μας εχουμε σοβαροτερες υποχρεωσεις, το τοπικ ειναι για ενα παιχνιδι, θα συζητησουμε για το παιχνιδι η για το πως βγαινει η μεροκαμα ?

 

Επισης ασχολιαστο το πως δαπανα ο καθενας τον χρονο του, ανεχομασταν και ανεχομαστε πηθικους που φωναζουν συνθηματα, τωρα μας εφταιξε το ποκεμον η το γκειμιν ???

Ακυρος?

δεν νομίζω φιλέ μου να είμαι τόσο ακυρος,ούτε και κομπλεξικός.

ΤΟ ίδιο ακριβώς θα μπορούσα να γράψω κι εγώ για όσους βλέπω να τρέχουν πάνω κάτω,όμως οπως είπα,οπως θέλει ο καθένας και με ότι θέλει,τρώει το χρόνο του.

 

Και φυσικά είναι καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις,αλλωστε το θέμα λέει,ηρθε το pokemon game για να μείνει?

λογικό να υπάρχουν λοιπόν και οι αντίθετες απόψεις.

Δεν επιτέθηκα σε κάποιον....μήπως όμως υπάρχει κόμπλεξ για τις αντίθετες απόψεις?ισως,αν και ούτε κι αυτό με απασχολεί ιδιαιτέρως.

Απλά είναι τι μας αρέσει και τι δεν μας αρέσει.ε αυτό το game,δε με αρέσει.

Αυτός ο άνθρωπος ούτε τακτική ενασχόληση με τεχνολογικά forums έχει, αλλά ξεφεύγει η κουβέντα...:)

Όπως είπες/είπατε ο καθένας με τον χρόνο του κάνει ό,τι θέλει.. και δεν είναι τόσο κακό πια να πας σε ένα πάρκο να παίξεις για μισή ώρα, είτε μόνος είτε με παρέα. Αντί να το κάνεις σπίτι...

για κανε μου το πιο λιανά.

Εννοείς για έναν άνθρωπο με φουλ work time?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by impreza_sti

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...