Jump to content

Nism0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nism0

  1. Καλή τύχη σε εμένα! Ελπίζω να μην μου πάρετε το δώρο μέσα από τα χέρια... Σπυριδούλα Κουτσοπούλου
  2. Nism0

    Honor 10

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αυτό το κάνω ήδη με το δακτυλικο που σε εμένα τουλάχιστον είναι αστραπιαίο. Εννοούσα πλήρη κατάργηση του κλειδώματος. Δηλαδή να μην έχει καθόλου οθόνη κλειδώματος. Πάντως σαν επιλογή δεν υπάρχει όπως στο Stock android. Edit: Τελικά το βρήκα. Είναι στις επιλογές για προγραμματιστες
  3. Nism0

    Honor 10

    Υπάρχει κάποιος γνώστης emui να βοηθήσει σε 2 πραγματάκια; 1ον: Πως απενεργοποιώ αυτό το σπαστικό scroll down που βγάζει την αναζήτηση στην αρχική οθόνη; 2ον: Υπάρχει δυνατότητα απενεργοποιησης της οθόνης κλειδώματος; Δηλαδή να πατάω το κουμπί και να πηγαίνει κατευθείαν στην αρχική οθόνη. Καλό το κινητό σε γενικές γραμμές δεν το έχω πιέσει ακόμα. Έχει πολύ καλό σήμα γενικά (βέβαια το προηγούμενο κινητό μου είχε κλείσει 4ετία). Ελπίζω ο kirin να μην με απογοητεύσει. (το GPS του είναι λίγο ασταθές)
  4. Nism0

    Sony Xperia XZ1

    Ναι αυτό που το έχει σε μαύρο. Το άλλο είχε μόνο ροζ
  5. Nism0

    Sony Xperia XZ1

    Λοιπόν παιδιά το συγκεκριμένο μαγαζί μου ακύρωσε την παραγγελία και μου επέστρεψε τα χρήματα. Προφανώς τα 292 ευρώ για xz1 ήταν λάθος του λογιστηριου τους. Το απαράδεκτο είναι ότι ο υπάλληλος προφασίστηκε "έλλειψη του προϊόντος από τον προμηθευτή" την στιγμή που μετά την παραγγελία μου άλλαξαν απλά την τιμή σε 393 και το κινητό ήταν ανεβασμένο και στο σκρουτζ και στο site τους. Η μόνη έλλειψη που είχαν ήταν σεβασμού προς τον πελάτη ενώ δεσμευσαν και τα χρήματα μου για 6 ημέρες. Λάθη συμβαίνουν και παραβλεπονται, τα ψέμματα κ η κοροϊδία όμως είναι αντιεπαγγελματισμός
  6. Nism0

    Sony Xperia XZ1

    Καλησπέρα σας, από ότι φαίνεται τα δύο μαγαζιά που το είχαν 292 το ανέβασαν και αυτά στα 393. Εγώ το τσίμπησα σε μαύρο από το ένα μαγαζί. Θα σας ενημερώσω όταν παραλάβω σχετικά με το μαγαζί και το κινητό. Αν έχετε συμβουλές για να προσέξω στη συσκευασία πριν το ανοίξω θα μου ήταν χρήσιμες!
  7. Καλή τύχη σε όλους! Καλό καλοκαίρι!
  8. Καλη επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά
  9. Οι εταιρείες που προτιμούν το Android έχουν μεγάλη γκάμα κινητών σε μεγέθη και hw. Τέτοιες ανανεωσεις γίνονται από τις εταιρείες έτσι και αλλιώς. Επομένως η ερώτηση μου φαίνεται κάπως ατοπη. Τα μόνο Android που θα ειχε νόημα να ξαναδώ με κορυφαία specs είναι το G2 και το oneplus X.
×
×
  • Create New...