REDHOTSTEF Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 http://s23.postimg.org/p7l0icpkr/ericssons.jpg Τρια τηλεφωνα της συλλογης μου αν και ποτε δεν τα συμπαθησα. Δεν ηταν τοσο νεανικα εκεινη την εποχη που ολοι στο σχολειο κυκλοφορουσαν με nokia ή alcatel που ηταν και φθηνα. http://s28.postimg.org/n33ejv331/ericssons_2.jpg Η παρακατω φωτογραφια εχει φαση διοτι το καθε ενα, ενω παιρνει την ιδια μπαταρια, στο ενα ειναι τερμα μεγαλη σε ογκο, η αλλη μεσαιου μεγεθους, και η αλλη τελειως επιπεδη με το τηλεφωνο. http://s9.postimg.org/4lwi4nsdr/ericssons_1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πολύ ωραία (Y) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ισχύει ότι δεν τα είχαν στο σχολείο αυτά, αλλά το Τ39m είναι λατρεία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ισχύει ότι δεν τα είχαν στο σχολείο αυτά, αλλά το Τ39m είναι λατρεία! Προσωπικά τα είχα στο σχολείο, πρώτα το Τ28 και μετά το Τ39, το οποίο το είχα πάρει - τότε - 600 Ευρώ... Το Τ39 μου ακόμη δουλεύει και προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο τηλέφωνο που έχει περάσει από τα χέρια μου (τηρουμένων πάντα των αναλογιών). :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Προσωπικά τα είχα στο σχολείο, πρώτα το Τ28 και μετά το Τ39, το οποίο το είχα πάρει - τότε - 600 Ευρώ... Το Τ39 μου ακόμη δουλεύει και προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο τηλέφωνο που έχει περάσει από τα χέρια μου (τηρουμένων πάντα των αναλογιών). :) Διόρθωση: Δεν τα είχαν πολλοί. Εγώ είχα το Τ65. Μου είχε βγάλει πολλά προβλήματα τότε, αλλά παραμένει από τα αγαπημένα μου. Δυστυχώς δεν μου δουλεύει ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Διόρθωση: Δεν τα είχαν πολλοί. Εγώ είχα το Τ65. Μου είχε βγάλει πολλά προβλήματα τότε, αλλά παραμένει από τα αγαπημένα μου. Δυστυχώς δεν μου δουλεύει ακόμα. Ένα επίσης αγαπημένο τηλέφωνο. Το πιο funky πάντως ήταν το Τ20 που είχε ο κολλητός μου. :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Για μένα το προβλημα πάντα ηταν το εξής: σε εμφάνιση μου άρεσε πολύ το T28· σε χαρακτηριστικά το Τ39. Νομίζω πως το δεύτερο μπορείς ακομα και σήμερα, με περισσότερη ευκολία, λόγω οθόνης, Bluetooth και, άλλων βελτιώσεων στο software να το χρησιμοποιήσεις. Για παράδειγμα Θα ήθελα ας πούμε το t28 να εχει σιγαση μιας κλήσης ενώ χτυπάει. Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ισχύει ότι δεν τα είχαν στο σχολείο αυτά, αλλά το Τ39m είναι λατρεία! Θα συμφωνήσω. Από τα αγαπημένα τηλέφωνα πού πέρασαν από τα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εγώ είχα το t29 ! Απίστευτο τηλέφωνο και πανέμορφο! Το έχω ακόμη αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί. Απλα το καμαρωνω :D Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Τελικά αφού σήμερα βρήκα κατσαβίδι αποφάσισα να ανοίξω το Τ65 μου, και λέω να του πάρω καμιά μπαταρία. Ποιος ξέρει μπορεί να δουλέψει. Εκτός από το ebay που βρήκα μερικές, ξέρετε αν θα μπορούσα να βρώ από Ελλάδα κάπου. Στο betteries.gr που ήξερα σαν site δεν βρήκα κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 ερικσονακιας ημουν. ειχα το 628 μετα πηγα σε Τ28, Τ29, t39, Τ65. μετα απο ενα διαστημα με σαρπ πηγα ξανα σε ερικσον w900, μετα σε αυτο που γυριζε ο φακος της καμερας δεν θυμαμαι μοντελο, κ750 τοχω ακομη, κ850, σατιο το εχω ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufetoula Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) ΑΥΤΆ ΤΑ 2 ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΌΡΑΣΑ ΓΙΑΤΊ ΌΤΑΝ ΕΊΧΑ ΒΓΕΙ ΉΜΟΥΝ ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΆΦΗΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΊ ΜΟΥ ΝΑ ΈΧΩ ΚΙΝΗΤΌ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΚΟΎΣΕ ΝΑ ΤΑ "ΠΑΙΖΩ" ΌΤΑΝ ΠΗΓΑΊΝΑ ΣΤΗ ΘΕΊΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ .. ΕΠΊΤΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΈΚΤΗΣΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΠΟΛΎ ΨΆΞΙΜΟ!!! ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΆ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ? ΔΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ!! ARE YOU JEALOUS??? :D :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited September 15, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ολοκαίνουργια και αυθεντικά? Από που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ΑΥΤΆ ΤΑ 2 ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΌΡΑΣΑ ΓΙΑΤΊ ΌΤΑΝ ΕΊΧΑ ΒΓΕΙ ΉΜΟΥΝ ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΆΦΗΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΊ ΜΟΥ ΝΑ ΈΧΩ ΚΙΝΗΤΌ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΚΟΎΣΕ ΝΑ ΤΑ "ΠΑΙΖΩ" ΌΤΑΝ ΠΗΓΑΊΝΑ ΣΤΗ ΘΕΊΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ .. ΕΠΊΤΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΈΚΤΗΣΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΠΟΛΎ ΨΆΞΙΜΟ!!! ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΆ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ? ΔΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ!! ARE YOU JEALOUS??? :D Με γεια σου.... Αλλα δεν μοιάζουν με Ericsson . ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 ΝΟΚΙΑ μου μυρίζουν και η μυρωδιά με χαλάει!!! :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 ΝΟΚΙΑ μου μυρίζουν και η μυρωδιά με χαλάει!!! :p Χα χα ... Σωστός !!! Τι avatar ειναι αυτο ; Αλλαξοπιστησες ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Όχι, όχι! Το εταιρικό μου τηλέφωνο είναι και είπα να πειράξω κόσμο. Πάντα εδώ είμαστε, φανατικός Ericsson-άκιας! Συνεχίζουμε στο θέμα μας. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 It's alive! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Γειά στην παρέα! Ψάχνω κάποια γνήσια πραγματάκια για να κάνω restore ένα T28s και ένα T29s που είχα για χρόνια στο συρτάρι και λειτουργούν κανονικά. Αν κάποιο μέλος έχει τίποτα γνήσια ρετάλια σε καλή κατάσταση ας μου πεί. Επίσης αν κάποιος διαθέτει προς πώληση κανένα T28,Τ29,Τ39,8210,8850 όχι ανακατασκευής θα με ενδιέφερε.Ευχαριστώ! Edited March 6, 2015 by Xras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μακάρι να έβρισκα και εγώ ένα λειτουργικό t29s! Ψάχνω καιρό αλλά τίποτα! Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ξέρει κανείς τι παίζει με τα κινέζικα ανακατασκευασμένα ericsson? Στις φωτό δείχνουν σαν γνήσια.Είχα αλάξει και εγώ στο παρελθόν σε τέτοια τηλέφωνα κάλυμα αλλα θυμάμαι οτι μόνο τα γνήσια κάθονταν κουτί.Τα ημιτασιόν ουτε κουμπόναν σωστά,άλλα είχαν κενά και άλλα έσπαγαν ή ράγιζαν κατα τη συναρμολόγηση.Με γνήσια δεν θυμάμαι να είχα ποτέ θέμα. Τώρα έχω βάλει στο μάτι ένα τ39 απο ένα κινέζο πωλητή-κατάστημα,ο οποίος έχει μεγάλη γκάμα απο vintage ericsson-nokia ανακατασκευής και σε όλες του τις φωτό τα κιν δείχνουν τέλεια...Αν υπάρχουν άτομα με εμπειρίες απο τέτοια κιν ας πουν καμια γνώμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Νομιζω οτι καποιος απο εδω ειχε παρει και δεν ηταν ευχαριστημενος, νομιζω οτι δεν ανταποκρινοταν με την φωτο, αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, ψαξε λιγο πιο πισω, μην σε παρω και στον λαιμο μου. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλημέρα και από εμένα. Έχω ένα R320 Μπλε αλλά από μπαταρία ούτε να ανάψει θέλει ούτε να φορτώσει. Καμία ιδέα η αλλιώς μπαταρία που να βρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μπαταρια θα βρεις, αν βρεις ebay νομιζω. Εγω θα προσπαθουσα να την ξυπνησω, δινοντας της ταση με μια 12βολτη. Ενωνεις τους πολους και την αφηνεις για 1 λεπτο περιπου και μετα δοκιμαζεις αν φορτιζει. Αν μπορεις να της δωσεις ταση και με κανενα μετασχηματιστη, ακομα καλυτερα. Αν εχεις και πολυμετρο, μπορεις να δεις αν θα παρει ταση κιολας. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Οκ σε ευχαριστώ.θα δοκιμάσω με μπαταρία και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts