elteo Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Είναι κρίμα που η Ericsson άνοιξε το δρόμο για τα κινητά με πορτάκι και τώρα τα έχουν εγκαταλείψει... Σχεδιαστικά ήταν και είναι μπροστά. Βρίσκω το Τ39 πολύ πιο πρωτότυπο σε σχέδιο από το Κ750 που έχω τώρα !!! δυστυχώς για αυτά, επικράτησαν τα "κοχύλια"...ή αλλιώς clamshells. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 δυστυχώς για αυτά, επικράτησαν τα "κοχύλια"...ή αλλιώς clamshells. Μόνο που έχουν τον διπλάσιο όγκο (τα περισσότερα) από το τ39 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Μόνο που έχουν τον διπλάσιο όγκο (τα περισσότερα) από το τ39 1. όχι όλα 2. έχουν και περισσότερα features που πιάνουν χώρο (μεγάλη έγχρωμη οθόνη, κάμερα κτλ) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Ειδικά το θέμα της οθόνης ήταν σημαντικό. Αν και θεωρώ το Τ39 μου το αγαπημένο μου κινητό (πριν από αυτό είχα το Motorola V3690 και όταν το πήρα και το έβαλα για φόρτιση ΕΠΑΘΑ με την οθόνη του και δεν έγραφε και τίποτα, είχε μακράν από τις καλύτερες grayscale οθόνες), αλλά τέτοιο κινητό με μεγάλη έγχρωμη οθόνη θα ήταν πραγματικά δύσκολο. Άσχετο, αλλά ποιό ήταν το τελευταίο κινητό της Ericsson με πορτάκι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Αν δεν κάνω λάθος, το τελευταίο ericsson με πορτάκι ήταν το Τ39. Μετα η Ericsson το εγκατέλειψε πλήρως και κρίμα, γιατί ήταν πολύ βολικό στον χειρισμό των κλήσεων. Παντως είναι δύσκολο να συνδυαστεί το πορτάκι με τις σημερινές μεγάλες οθόνες Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Αν δεν κάνω λάθος, το τελευταίο ericsson με πορτάκι ήταν το Τ39. Μετα η Ericsson το εγκατέλειψε πλήρως και κρίμα, γιατί ήταν πολύ βολικό στον χειρισμό των κλήσεων. Παντως είναι δύσκολο να συνδυαστεί το πορτάκι με τις σημερινές μεγάλες οθόνες Όντως και είναι πράγματι κρίμα. Δεν πειράζει όμως, νομίζω το τελευταίο κινητό με πορτάκι είναι μακράν το καλυτερο όλων των προηγούμενων και γενικά το πιο ολοκληρωμένο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 oso anafora to t39m ntaksei pezei na htane koryfeo kinito twn epoxon to agapimeno mou afou eixa faei kolima kai eixa 2 lol treles epoxes ti thimithika tora mexri kai to t18s exw treloo. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Μόλις παρέλαβα ένα Τ28 σχεδόν καινούριο! Πολύ όμορφο τηλέφωνο κι πολύ μικρό σε μέγεθος, αλλά απίστευτά αργά μενού!! Το είχα το 2000 και μου έκανε εντύπωση πως είχα συνηθίσει αυτό το μένου που κυριολεκτικά σερνεται! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ειχα τρέξει να παρω το Τ28 όταν είχε βγει, αλλά το έδωσα ένα μήνα μετά! Τώρα θυμήθηκα γιατί! :D Όντως, πολύ αργό μενού, αλλά κορυφαίο σχεδιαστικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Μόλις παρέλαβα ένα Τ28 σχεδόν καινούριο! Πολύ όμορφο τηλέφωνο κι πολύ μικρό σε μέγεθος, αλλά απίστευτά αργά μενού!! Το είχα το 2000 και μου έκανε εντύπωση πως είχα συνηθίσει αυτό το μένου που κυριολεκτικά σερνεται! πρόσεξε γιατί έχει πολύ υψηλό SAR (δείκτης ακτινοβολίας) : 1.27 W/kg με ανώτατο όριο που έχει θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα 2,0 W/kg, ενώ για τις Η.Π.Α. το όριο είναι 1,6 W/kg. :X ...ψηστήρι κανονικό δηλ! :cry: * W/Kg = watt ανα κιλό μάζας μυϊκού ιστού Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Πάντως εγώ ακόμη έχω το τ28 που πήρα το 2000! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 το πρωτο μου κινητο ηταν το GA628! το ειχαμε παρει προσφορα τοτε δεν θυμαμαι ποσο..και περναμε το συγκεκριμενο κινητο με 2 αριθμους... μιλαμε περιπου το 95-96 αν θυμαμαι καλα..και περα απο αυτο...ετυχε να το δω τωρα προσφατα σε εναν ανθρωπο..που το ειχε απο τοτε μεχρι και σημερα!! χαρικα παρα πολυ παντως που το ειδα και μου θυμισε τις τοτε εποχες.. τελικα ειμαστε συναισθηματικα δεμενοι με τα κινητα μας...ειδικα τα πρωτα.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ίσως γιατί δούλευαν καλύτερα, ήταν λιγότερο περίπλοκα και έβγαζαν λιγότερα προβλήματα;; Άσε το απίστευτο ενεργό πορτάκι που δυστυχώς καταργήθηκε για τα νέα "πρωτότυπα" SE !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Δεν νομίζω οτι τα παλια ericsson ηταν πιο αξιοπιστα απο τα σημερινα μοντελα (θυμιζω οτι το Τ39 μου αντικατασταθηκε 5 φορες, το Τ28 2 φορές). Παντως λειτουργουσαν πολύ καλυτερα απο τα SE, ιδιως σε θεματα αυτονομιας και bluetooth, το οποίο λειτουργεί πολύ καλύτερα και πιο σταθερά στο Τ39 απ' οτι στο Κ700... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Δεν νομίζω οτι τα παλια ericsson ηταν πιο αξιοπιστα απο τα σημερινα μοντελα (θυμιζω οτι το Τ39 μου αντικατασταθηκε 5 φορες, το Τ28 2 φορές). Παντως λειτουργουσαν πολύ καλυτερα απο τα SE, ιδιως σε θεματα αυτονομιας και bluetooth, το οποίο λειτουργεί πολύ καλύτερα και πιο σταθερά στο Τ39 απ' οτι στο Κ700... Η αυτονομία στο Τ68 και Κ750 της Sony Ericsson δεν σου κάνει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Άν το Τ39 είχε την μπαταρία του κ750, θα έβγαζε κανα μήνα σίγουρα. Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Οι απαιτήσεις ενός κινητού με την οθόνη του Τ39 είναι μηδαμινές σε σχέση με τα σημερινά κινητά. Για την εποχή του ήταν όντως κορυφή, από πλευράς αυτονομίας Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Εσύ μάλλον κάπου τα μπερδεύεις...οι μπαταρίες έχουν εδώ και χρόνια σχεδόν μηδενική εξέλιξη. Η μπαταρία που τοποθετείται στο Κ750 έχει να επιτελέσει δυσκολότερο έργο με τόσα τσιμπλίκια επάνω. Αντίθετα στο Τ39 μόνο από την ομιλία μπορούσες να καταναλώσεις σεβαστό ποσοστό της. Α και να σου θυμίσω ότι εκείνη την εποχή είχαν και άλλα τηλέφωνα εκπληκτική αυτονομία (Νokia 6110 και λίγο μετά το απόλυτο 6310). Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 re pedia ti pezei exw to t39 t20 t18 t28 telos padon oloi ti silogh pezei na exo ala exo paratirisi meta apo poly kairo ta ksethapsa kai d litourgoune dn anigoune exo kai tous fortistes ta bazo gia fortisi kai tpt nekra ase pou h mia mpataria apo to t28s einai etimi na skasi exei fouskosi kai einai etimi na ekragh...lete na fteei pou d fortizan toso kairo oi mpataries kai xalasan?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Η πλέον λογική εξήγηση είναι η μπαταρία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Εσύ μάλλον κάπου τα μπερδεύεις...οι μπαταρίες έχουν εδώ και χρόνια σχεδόν μηδενική εξέλιξη. Η μπαταρία που τοποθετείται στο Κ750 έχει να επιτελέσει δυσκολότερο έργο με τόσα τσιμπλίκια επάνω. Αντίθετα στο Τ39 μόνο από την ομιλία μπορούσες να καταναλώσεις σεβαστό ποσοστό της. Α και να σου θυμίσω ότι εκείνη την εποχή είχαν και άλλα τηλέφωνα εκπληκτική αυτονομία (Νokia 6110 και λίγο μετά το απόλυτο 6310). Μπράβο, είπες ακριβώς ότι έλεγα και εγώ. Για το 6310 έχεις δίκαιο. Ηταν το μόνο τηλέφωνο με καλύτερη αυτονομία από το Τ39 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Μπράβο, είπες ακριβώς ότι έλεγα και εγώ. Για το 6310 έχεις δίκαιο. Ηταν το μόνο τηλέφωνο με καλύτερη αυτονομία από το Τ39 Κι ακριβώς με το διπλάσιο μέγεθος! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 ακόμα δεν θα ξεχάσω το καταπληκτικό πρώτο μου (δικό μου όμως) κινητό ένα ελαφρά μεταχειρισμένο 788 που το έκανα κάρτα... Τι μεγάλη ευκολία τα πορτάκια ειδικά όταν εγίναν ενεργά (μετά πέιρα για λίγο ένα Τ18, και τελευταία το άπαιχτο για την εποχή του Τ39). Πολυ κρίμα που εξαφανιστίκαν τα πορτάκια. Δεν κλείδονες πληκτρολόγιο Δεν πάτεγες YES, NO σε μία κλήση Δεν πιστευω ότι η οθόνη είναι πρόβλημα. :mad: δικαιολογία είναι. Ανετα με μία οθόνη 128χ128 (η και μεγαλύτερη) μπορείς να έχεις πορτάκι το οποίο απλά θα έιναι πιο μικρό (και βέβαια αντί Joistick να έχεις βελάκια). Αχ αυτά τα μέρκετινγκ.. πως μπρούν να αγνωούν μία τόσο μεγάλη μεριδα κόσμου. Έτσω για την τιμή των όπλων πρέπει η (sony)ERRICSON να βγάλει με προτάκι έστω ένα και μόνο μοντέλο. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Θα έπρεπε αλλά δυστυχώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο (εώς απίθανο, απίστευτο κλπ). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Δεν νομίζω ότι ένα πορτάκι στο κ750 π.χ. θα ήταν ότι καλύτερο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Δεν νομίζω ότι ένα πορτάκι στο κ750 π.χ. θα ήταν ότι καλύτερο. Δεν λέμε να ενσωματώσουν πορτάκι σε υπάρχον κινητό, αλλά να δημιουργηθεί ένα κινητό με πορτάκι. κακά τα ψέματα όμως, τα candy-bar, clamshell και slide-up κινητά διαφεντεύουν την αγορά με ελάχιστες εξαιρέσεις... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts