energetic Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Δυστυχώς μόλις σταμάτησε η παραγωγή του. Samsung temporarily halts production of Galaxy Note 7: Official Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Για διαθεσιμότητα δυστυχώς, όσοι προλάβατε διότι μόλις σταμάτησε η παραγωγή του. Samsung temporarily halts production of Galaxy Note 7: Official Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Στο Forbes αναφέρει ότι η ΑΤ&Τ σταματάει την πώληση του.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Λαμπρά... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Φιλε μου σε παρακολουθω μερες,τετοιο ρεπορταζ για την εξελιξη του θεματος ουτε η Νικολουλη... Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Στο Forbes αναφέρει ότι η ΑΤ&Τ σταματάει την πώληση του.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk O κολλητός μου είναι μεγαλκοστέλεχος της ΑΤ@Τ. Θα του πω να μου κρατήσει ένα..χαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Στη Σουηδία οι πάροχοι δε θα το φέρουν καθόλου. Declined. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Δυστυχώς μόλις σταμάτησε η παραγωγή του. Samsung temporarily halts production of Galaxy Note 7: Official Eυτυχώς να λες. Δυστυχώς για τη Samsung, ευτυχώς για εμάς που δε θα κοιτάμε αν μπαίνει κανείς στο αεροπλάνο με Νοτε 7. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Eυτυχώς να λες. Δυστυχώς για τη Samsung, ευτυχώς για εμάς που δε θα κοιτάμε αν μπαίνει κανείς στο αεροπλάνο με Νοτε 7. Ειρωνικα πρέπει να το εννοει το δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Φανταζομαι οτι μιας και σταματησε η παραγωγη του θα επρεπε να εχουν ενημερωσει να μην βγαζουν αλλα updates εκει στην Samsung γιατι οπως βλεπω εδω οι ενημερωσεις συνεχιζονται...... με την τελευταια να βγαινει μολις 30 λεπτα πριν...... http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N930F Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Πηρα Spigen θηκες πηρα κινεζικες θηκες πηρα καλωδια και το μονο που θα μου μεινει ειναι τα καλωδια.Τωρα τις θηκες θα τις εχω σουβενιρ η αν βρω καποιον θα τις δωσω.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι θα κανω. Απο την μια θελω Note γιατι περιμενω πανω απο χρονο για μια τετοια συσκευη και απο την αλλη λεω σε 4 μηνες ερχεται το S8.Θα εχει οτι πιο καινουργιο εχει να δωσει η Samsung και θα τα δωσει και με το τσουβαλι για να ξανα κερδισει κοσμο. Με λιγα λογια να θες να δωσεις τοσα χρηματα και να μην ξερεις ποτε και σε τι χαχαχα Τα ιδια ακριβως και εγω φιλε μου.Πηρα θηκη,προστατευτικο οθονης αλλα μου λειπει το βασικοτερο.Το κινητο :p Ακυρωσα την παραγγελια απο το clove και θα περιμενω να δω τι θα γινει.Το πολυ πολυ να περιμενω το νοτε 8 Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annavas Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Άχ τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες... Νέο κινητό είπα να πάρω η δύσμοιρη και βγήκε φλόμπα... Σταμάτησε και επισήμως η παραγωγή σε Ασία http://www.capital.gr/diethni/3160643/anestali-i-paragogi-tou-galaxy-note-7-tis-samsung Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Εγώ πάντως παιδιά το περιμένω και πάλι. Βασικά έχει αγοραστεί από Ντουμπάι μεριά το ασημί αυτή τη φορά της δεύτερης παρτίδας και απλά περιμένουμε τον φίλο να έρθει για να μας το παραδώσει. Η αγορά πήγε κοντά στα 820 ευρώ. Και το πρώτο που έδωσα (Κακώς τελικά)στην χρήση του ήταν υποδειγματικο, ελπίζω και αυτό να είναι το ίδιο. Είδη μου λείπει από την πρώτη μέρα που το έδωσα. Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Κι εγώ έχω βολευτει με το 6ρ μέχρι να έρθει το note7, θα δούμε ή ελπίδα λένε πεθαίνει πάντα τελευταία .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) "Samsung Galaxy Note 7 shipments in Europe on hold indefinitely?" http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-7-shipments-in-Europe-on-hold-indefinitely_id86377 "Explosion galaxy note 7 in the burger king korea" Edited October 10, 2016 by koufos Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciscosec Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Πρέπει να δείτε όλοι αυτό το βίντεο. Θα κλείσει πολλά στόματα. Παράθεση Bits and bytes of my life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Πρέπει να δείτε όλοι αυτό το βίντεο. Θα κλείσει πολλά στόματα. Όντως... Αλλά τι το θες. Πάμε για οριστική ανάκληση... Κρίμα γτ είναι το τέλειο smartphone....... Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciscosec Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Όντως... Αλλά τι το θες. Πάμε για οριστική ανάκληση... Κρίμα γτ είναι το τέλειο smartphone....... Βασικά ίσως, (ανεπιβεβαίωτο είναι) να έχει γίνει πάυση στη γραμμη παραγωγής του Note 7 προκειμένου να προβούν σε αναλυτικούς ελέγχους. Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι στην Αμερική σταμάτησαν τις πωλήσεις μέχρις ότου η Samsung, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι συμβαίνει. Πιστεύω ότι είναι μια φυσιολογική εξέλιξη όπως ήρθαν τα πράγματα. Αν οπαδός της σειράς Note απο το Note 1 έως 4, δε θα αγόραζα πάλι το Νote 7 αν δεν βγει η Samsung επίσημα και πει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και πώς αντιμετωπίστηκε. Και φυσικά μια τέτοια ανακοίνωση όταν και αν υπάρξει, οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη "ασφαλή" παρτίδα. Παράθεση Bits and bytes of my life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 "Samsung Galaxy Note 7 shipments in Europe on hold indefinitely?" http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-7-shipments-in-Europe-on-hold-indefinitely_id86377 "Explosion galaxy note 7 in the burger king korea" Αρα να υποθεσω κουφε οτι δεν θα ερθη ουτε Κυπρο ουτε καν ευρωπη με αυτο σωστα ; Εκτος και αν ερθουν μονο οσα παραγγιστικαν αλλα και παλι δεν το νμζω αρα το ξεχναμε το θεμα κλειστεεεεεεεε και το θεμα και κανει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Αποδεικνύει πώς το #GorillaGlass5scratcheseasily#Gate ήταν μούφα....και το βίντεο βάζει τα πράγματα στη θέση τους.. http://www.phonearena.com/news/Gorilla-Glass-5-test-gets-redone-nope-Note-7-doesnt-scratch-easily-video_id86392 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Όπως και να χει όλο αυτό κούρασε... Ακύρωσα την προπαραγγελία που είχα κάνει στις 16 αυγούστου 1η μέρα από τα public ακόμα και να ξεδιαλύνει το τοπίο δν πρόκειται να υπάρξει κάτι νεότερο πριν τα τέλη του Νοέμβρη... Και επειδή δν μπορώ χωρίς συσκευή πια ήδη είμαι 1.5 μήνα χωρίς κινητό παρήγγειλα το iPhone 7 Plus 128GB σε μαύρο ματ... Για 1η φορά μετά από πάρα πολλές συσκευές Samsung που είχα (S2, Note 2, S4, Note 3, Note 4, S6 edge, S6 edge+, Note 5, S7 edge, A7 2016, C5) παίρνω κάτι διαφορετικό και μάλιστα Apple...!!! Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) Θα ξαφνιασω κάποιους αλλά από σήμερα και εγώ πάλι στο s7 edge duos χωρίς και το 2ο safe green battery ΝΟΤΕ 7 DUOS ... το τηλέφωνο πουλήθηκε 900ευρω σήμερα.... αν και με καλό κέρδος δεν το εχω χονεψει ακομα....για τα δικά μου γούστα και τις 2 συσκευές NOTE 7 που πέρασαν από τα χέρια μου δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο τηλέφωνο που θα με καλύψει όσο το Note 7 μέχρι το τέλος του 2017.....ούτε mate 9 ούτε LG v20 ούτε τα pixel ούτε τίποτα (μιας και οι 5,7 & 6 ίντσες είναι ιδανικές για μενα)...βέβαια αρνούμαι και να φορτίζω το οποίο τηλέφωνο στο πάτωμα....πάντως ήταν μια δύσκολη απόφαση που πόνεσε αρκετά....ίσως προς το τέλος Νοεμβρίου....ίσως....ίσως.... Edited October 10, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Θα ξαφνιασω κάποιους αλλά από σήμερα και εγώ πάλι στο s7 edge duos χωρίς και το 2ο safe green battery ΝΟΤΕ 7 DUOS ... το τηλέφωνο πουλήθηκε 900ευρω σήμερα.... αν και με καλό κέρδος δεν το εχω χονεψει ακομα....για τα δικά μου γούστα και τις 2 συσκευές NOTE 7 που πέρασαν από τα χέρια μου δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο τηλέφωνο που θα με καλύψει όσο το Note 7 μέχρι το τέλος του 2017.....ούτε mate 9 ούτε LG v20 ούτε τα pixel ούτε τίποτα (μιας και οι 5,7 & 6 ίντσες είναι ιδανικές για μενα)...βέβαια αρνούμαι και να φορτίζω το οποίο τηλέφωνο στο πάτωμα....πάντως ήταν μια δύσκολη απόφαση που πόνεσε αρκετά....ίσως προς το τέλος Νοεμβρίου....ίσως....ίσως.... Γιατι το εδωσες φιλε μου αν επειτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Γιατι το εδωσες φιλε μου αν επειτρεπεται? Γιατί όπως έγραψα δεν θέλω να μπω στο τρύπακι να φορτίζει το τηλέφωνο στο πάτωμα μην τυχόν και κατά δεύτερον δεν θέλω να ζήσω άλλη μια ανακληση Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Γιατί όπως έγραψα δεν θέλω να μπω στο τρύπακι να φορτίζει το τηλέφωνο στο πάτωμα μην τυχόν και κατά δεύτερον δεν θέλω να ζήσω άλλη μια ανακληση Πολύ καλά έκανες, αν μου επιτρέπεις να σου εκφράσω την άποψή μου. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί - συμβαίνουν, αυτό θα έκανα στα σίγουρα και γω στη θέση σου. Εξάλλου το S7 Edge είναι και αυτό διαμάντι, με μερικά καράτια λιγότερα από του Note 7 ( πάντα αν ήταν εντάξει τα πράγματα με το Note 7 , όχι τώρα ...... ) αλλά και αυτό πολλών καρατίων σε πείσμα πολλών.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts