tsiftsism Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Κάποιος που είναι με stock rom μπορεί να περάσει την beta χωρίς να κάνει τα wipes; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος, από την στοκ στην μπέτα μπορείς να πας χωρίς wipes, το αντίθετο όχι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος, από την στοκ στην μπέτα μπορείς να πας χωρίς wipes, το αντίθετο όχι. Σωστότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Κατέβασα το αρχείο με τα 84mb πάτησα για αναβάθμιση αλλά μου έβγαλε fail.οταν ξανάνοιξα το κινητό μου έβγαλε πάλι ότι έχω ενημερώση αλλά πλέον μου βγάζει το αρχείο 1526mb. Τι παίζει; Ακριβώς το ίδιο και μένα. Τώρα κατεβάζω το 1.5 GB. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Βλέπω ότι γκρινιάζουν για το bootanimation στην ob24... δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που κοιτάει το bootanimation? άντε ας δεχτώ ότι κλείνεις το κινητό και το βλέπεις κάθε φορά, αλλά υπάρχει άνθρωπος που το κοιτάει? ήμαρτον δηλαδή. Εκτός από αυτό πάντως εγώ το γουστάρω, πολύ μου αρέσει νομίζω όμως ότι η vertex με eas κερνελ είναι λίγο πιο σμουθ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Καλησπερα παιδια, με vertexos και παρατηρησα οτι οταν τραβαω βιντεο η ποιτητα πεφτει παρα πολυ, δηλαδη στα 1080p γραφει 2,1 mpixels ενω στα 720 γραφει 0,9. Ετσι ειναι κανονικα, ή εχω κανει κατι λαθος εγω; Ευχαριστω Μπορει καποιος με Vertex να μου πει αν εχει το ιδιο; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Δεν το πρόσεξα εγώ αυτό.βέβαια δεν τράβηξα ποτέ βίντεο, δεν το δουλεύω συχνά.ρώτα στο θέμα τους στο xda, ο dev είναι πάρα πολύ καλός και πρόθυμος να βοηθήσει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Μπορει καποιος με Vertex να μου πει αν εχει το ιδιο; Ευχαριστω που το βλέπεις αυτό, να το δω τώρα που έβαλα vertex.Δεν αντέχεται η ob, έχει λαγκ σε σχέση με vertex. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 που το βλέπεις αυτό, να το δω τώρα που έβαλα vertex.Δεν αντέχεται η ob, έχει λαγκ σε σχέση με vertex.Τράβηξα ένα βίντεο και όταν πήγα να το δω εχει ένα i κάτω(μαζί με το share,κτλ). Το πατάς και σου λέει πληροφορίες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) ναι με ποιο πρόγραμμα?Στο mxplayer δεν βλέπω κάτι τέτοιο.μου βγάζει απλά ότι είναι 1080 Edited September 21, 2017 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 ναι με ποιο πρόγραμμα?Στο mxplayer δεν βλέπω κάτι τέτοιο.μου βγάζει απλά ότι είναι 1080Με το Google photos έλεγα. Άσε, κατάλαβα ότι η ερώτηση μου είναι ηλίθια, οπότε σταματάω εδώ :p . 1920*1080 = 2 073 600 όπου είναι 2.1mp.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 χαχαχαχα το είδα στο xda, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό... Πάντως οι eas kernel είναι απίστευτοι.Ότι ρομ έχω δοκιμάσει με eas το κινητό είναι 2 κλικ πιο γρήγορο και με καλύτερη μπαταρία απ ότι με οτιδήποτε άλλο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 χαχαχαχα το είδα στο xda, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό... Πάντως οι eas kernel είναι απίστευτοι.Ότι ρομ έχω δοκιμάσει με eas το κινητό είναι 2 κλικ πιο γρήγορο και με καλύτερη μπαταρία απ ότι με οτιδήποτε άλλο. Το ακριβώς αντίθετο για μένα, ούτε η vertex ούτε η atomic έχει καλύτερη μπαταρία από την stock based (ob24) freedom, ούτε ποιο γρήγορες είναι, όπως είχα γράψει και νωρίτερα έχω lag όταν πάω σε home screen από μια εφαρμογή, με την fos και στοκ launcher κανένα θέμα Ειδικά για την μπαταρία έχω σχεδόν διπλάσια αυτονομία με την fos έναντι των δύο που προανέφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Το ακριβώς αντίθετο για μένα, ούτε η vertex ούτε η atomic έχει καλύτερη μπαταρία από την stock based (ob24) freedom, ούτε ποιο γρήγορες είναι, όπως είχα γράψει και νωρίτερα έχω lag όταν πάω σε home screen από μια εφαρμογή, με την fos και στοκ launcher κανένα θέμα Ειδικά για την μπαταρία έχω σχεδόν διπλάσια αυτονομία με την fos έναντι των δύο που προανέφεραΑυτό με το λαγκαρισμα το είχα και εγώ και το είχα αναφέρει και εδώ και απλά έσβησα τα πάντα και τώρα είναι μια χαρά. Αλλά ταλαιπωρία για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται να ψάχνεται με τις ρομ πιστεύω. Αν και μπαταρία μετά το τελευταίο update, vertex 3.6, μου φαίνεται ότι χάλασε λίγο.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 δεν ισχύει κάτι τέτοιο, 20 φορές φλασαρα την μπετα, έχει τρελό λαγκ ειδικά σε σκρολ και εναλλαγή παραθύρων. δεν υπάρχει καμία σύγκριση με την vertex, τρέχει απίστευτα ομαλά χωρίς ίχνος λαγκ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Εμένα η vertex δεν μου φαίνεται τόσο ομαλή.. Βέβαια είναι και ανάλογα τι τρέχει και ο καθένας... Έχω βάλει και το xposed με δύο modules οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν δημιουργεί κάποιο conflict με το magisk κλπ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Δεν ξέρω, τόσες φορές τα δοκίμασα, η στοκ δεν μου κάθεται με τίποτα καλά, έχει λαγκ ειδικά στο σκρολ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Βγήκε update 17mb στην beta 24.Διορθωση για τα app.σε μένα πολλές εφαρμογές με την 24 κέρασαν. Για να δούμε τώρα Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Στην vertex 3.6 τώρα που την έχω μερικές μέρες, βλέπω κάποια κολλήματα.. Έχει δοκιμάσει κανείς PureFusion ή NucleaRom να πει γνώμες; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Στην vertex 3.6 τώρα που την έχω μερικές μέρες, βλέπω κάποια κολλήματα.. Έχει δοκιμάσει κανείς PureFusion ή NucleaRom να πει γνώμες; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΕιχα την nuclear αρκετα καλη ειχε καποια κρασαρισματα σε εφαρμογες αλλα μπορεί να έφταιγε και το substratum που είχα, καμερα καλη με την Gcam βέβαια, απο sot γυρω στης 4,30 ωρες με αρκετα data και δύο sim. Τωρα δοκιμάζω την Purefusion, απο χθες που την εβαλα μου φαίνεται καλύτερή, ρολαρει καλύτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ειχα την nuclear αρκετα καλη ειχε καποια κρασαρισματα σε εφαρμογες αλλα μπορεί να έφταιγε και το substratum που είχα, καμερα καλη με την Gcam βέβαια, απο sot γυρω στης 4,30 ωρες με αρκετα data και δύο sim. Τωρα δοκιμάζω την Purefusion, απο χθες που την εβαλα μου φαίνεται καλύτερή, ρολαρει καλύτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ nuclear δεν έχει και την κάμερα της OnePlus? Όταν την κρατήσεις μερικές μέρες την PureFusion, γράψε γνώμη αν μπορεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 (edited) Εχουμε update στην Oxygen - 4.5.0 Περάστηκε με Opera VPN (Canada) εύκολα! Εχει όλες τις αλλαγες που δόθηκαν προχτες στις beta versions System Added lift up display Added Gaming Do Not Disturb Added low priority notification Added network speed in status bar Added scheduled night mode Added OnePlus Slate font Redesigned Dash Charge animation System stability and battery improvements Launcher Added Shot on OnePlus wallpaper Phone Redesigned calling UI Camera / Gallery Added Shot on OnePlus watermark Redesigned photo editor in Gallery File Manager Added secure box --------------------------- Δεν είναι και λίγες οι αλλαγές, μάλιστα κάποιες είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, ειδικά αν σκεφτεί κανείς οτι είναι συσκευή (σχεδόν) 18 μηνών...! Edited September 25, 2017 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 στα τελευταία firmware της μπετα, σας αργεί καθόλου το fingerprint? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εχουμε update στην Oxygen - 4.5.0 Περάστηκε με Opera VPN (Canada) εύκολα! Εχει όλες τις αλλαγες που δόθηκαν προχτες στις beta versions System Added lift up display Added Gaming Do Not Disturb Added low priority notification Added network speed in status bar Added scheduled night mode Added OnePlus Slate font Redesigned Dash Charge animation System stability and battery improvements Launcher Added Shot on OnePlus wallpaper Phone Redesigned calling UI Camera / Gallery Added Shot on OnePlus watermark Redesigned photo editor in Gallery File Manager Added secure box --------------------------- Δεν είναι και λίγες οι αλλαγές, μάλιστα κάποιες είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, ειδικά αν σκεφτεί κανείς οτι είναι συσκευή (σχεδόν) 18 μηνών...! Αυτό για να καταλάβω είναι update για το 4.1.7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αυτό για να καταλάβω είναι update για το 4.1.7?Για την 4.5.0 :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts