skatzivas Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Για πες μας σε παρακαλώ τι είναι το cellular data firewall ; ενδιαφέρον ακούγεται Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μόλις μ ήρθε αναβάθμιση σε 3.5.3 κατεβαζω ! μεσω VPN? εαν ναι σε ποια χωρα συνδεθηκες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Για πες μας σε παρακαλώ τι είναι το cellular data firewall ; ενδιαφέρον ακούγεται Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μετά από αρκετές μέρες "δοκιμής" της 3.2.6 τολμώ να πω ότι υπάρχει σαφής βελτίωση της μπαταρίας. Κάποιες μέρες όταν το λιώνω χρειάζεται βέβαια επιπλέον φόρτιση, αλλά αρκετά συχνά φτάνω 8 το βράδυ με 50% κάτι που ποτέ δε συνέβαινε με προηγούμενες εκδόσεις. Έτσι ακριβώς με την ν3.2.6 απο την δεύτερη μέρα χρήσεις κατάλαβα την διαφορά στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) 3.5.3 για όσους είναι στην community build..https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160928/3e5488986d9ec3d1b9cc09845998083b.jpg Εγω παλι ρε παιδιά έχω κολλήσει με slim rom. Μου φαίνεται οτι ειναι ότι καλύτερο εχω δοκιμασει. Αφησα για δοκιμη 65 εφαρμογές ανοιχτες χτες το βράδυ και πριν 2 λεπτα που τσεκαρα,ηταν ολες ανοιχτες στο σημείο που ηταν κανονικα.Απιστευτο! Η μαμα ρομ εκλεινε μερικές. Πέρα απο αυτο ομως προτείνω να τη δείτε.. Edited September 28, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 μεσω VPN? εαν ναι σε ποια χωρα συνδεθηκες ? Όχι χωρίς VPN ! Αλλά μου πέρασε την μαμισια recovery και δεν ξέρω πως να περάσω twrp μέσα από το κιν γτ τώρα δεν έχω υπολογιστή ! Κανείς καμιά ιδεα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Όχι χωρίς VPN ! Αλλά μου πέρασε την μαμισια recovery και δεν ξέρω πως να περάσω twrp μέσα από το κιν γτ τώρα δεν έχω υπολογιστή ! Κανείς καμιά ιδεα ? Flashify App Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Και εγώ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160928/7e2fa90b8c09c2c99460a7f8874756c6.jpg Sent from my OnePlus 3 Αυτή είναι η community και όχι η official σωστά ? send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ. Τρομερό! Έχει ανέβει πολύ στα μάτια μου η εταιρεία και δεν το έχω παραλάβει καν Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Flashify App Sent from my iPad using Tapatalk Δεν έχω ούτε root ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 τότε θες υπολογιστή αναγκαστικά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Αυτή είναι η community και όχι η official σωστά ? send from my cave using smoke signals Καλημέρα. Ναι 3.5.x είναι community. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Κατέβασα τώρα πάλι το gsam και αύριο μεθαύριο θα ποσταρω πορεία μπαταρίας.. Προσπαθώ να περάσω την 3.5.3. μέσω adb αλλά δεν τα κατάφερα.δν ξέρω τι κάνω λάθος.κατεβασε τους drivers και μετά παταω ότι λέω το σάιτ της εταιρείας. Μπορεί ν γράψει κάποιος ακριβώς τι πρεπει ν πατήσω στην γραμμή εντολών?μήπως κάνω εκεί το λάθος. Λάθος τοπικ είμαστε συγνώμη για αυτό . Κατεβάζεις αυτό; Μετά το γυρνάς στον μαμά bootloader και πατάς εκεί που λέει install from usb. Μετά ανοίγεις command prompt μέσα από το φάκελο c:/android και συνδέεις το usb.. Αν γράψεις adb devices, σου δείχνει κάτι από κάτω; Αν όχι, δεν βλέπει τη συσκευή. Δεν περάστηκαν καλά οι drivers. Αν ναι, συνεχίζεις με το adb sideload όνοματουαρχείου.zip με το path του σωστά. Τα έχω ξαναγράψει κι εδώ με πιο λεπτομέρεια, αλλά για άλλη έκδοση rom. Edited September 29, 2016 by Delijohn Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Κατεβάζεις αυτό; Μετά το γυρνάς στον μαμά bootloader και πατάς εκεί που λέει install from usb. Μετά ανοίγεις command prompt μέσα από το φάκελο c:/android και συνδέεις το usb.. Αν γράψεις adb devices, σου δείχνει κάτι από κάτω; Αν όχι, δεν βλέπει τη συσκευή. Δεν περάστηκαν καλά οι drivers. Αν ναι, συνεχίζεις με το adb sideload όνοματουαρχείου.zip με το path του σωστά. Τα έχω ξαναγράψει κι εδώ με πιο λεπτομέρεια, αλλά για άλλη έκδοση rom. Το δοκιμασία πάνω από 20 φορές μου γράφει load το zip και μετά με πετάει έξω και μου γράφει δεν το διαβάζει.τι κάμω λάθος απορω..μόνο που δεν έσπασε τον υπολογιστή...:lol: Μάλλον πρέπει ν πάω για ρουτ και λοιπά να ησυχασω... Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Το δοκιμασία πάνω από 20 φορές μου γράφει load το zip και μετά με πετάει έξω και μου γράφει δεν το διαβάζει.τι κάμω λάθος απορω..μόνο που δεν έσπασε τον υπολογιστή...:lol: Μάλλον πρέπει ν πάω για ρουτ και λοιπά να ησυχασω... πού το έχεις το αρχείο; Στο φάκελο; Το command prompt πώς το άνοιξες; Σαν administrator; Ξεκινά να το κάνει load ή πετά σφάλμα κατευθείαν; Μήπως δεν το βρίσκει σαν αρχείο; Δοκίμασε να βάλεις όλο το path ή βάλε του κι ένα πιο απλό όνομα π.χ. update.zip. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 και εγώ όταν δοκίμασα να γυρίσω σε στοκ με adb δεν γύρναγε, πέταγε σφάλμα αλλά δεν θυμάμαι τι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) πού το έχεις το αρχείο; Στο φάκελο; Το command prompt πώς το άνοιξες; Σαν administrator; Ξεκινά να το κάνει load ή πετά σφάλμα κατευθείαν; Μήπως δεν το βρίσκει σαν αρχείο; Δοκίμασε να βάλεις όλο το path ή βάλε του κι ένα πιο απλό όνομα π.χ. update.zip. Το αρχείο το έβαλα όπως έχεις γράψει στον φάκελο android το οποίο βρίσκεται στον δίσκο c.τ ο command το ανοιξα σαν user εγώ δηλαδή,πεταει σφάλμα κατευθειαν.και δοκιμασία και με το όνομα του αρχείου κ με κάποιο άλλο όνομα.δν μπορώ ν φανταστώ τι φταίει. !!!!!!άλλαξα υπολογιστή τελικά και πήγα το αρχείο στο desktop και επιτέλους έγινε ή μετάβαση ...oxygen 3.5.3. Μόλις άνοιξε το κινητό.για να δούμε τι θα δούμε. Πέρασα ξανά τους drivers δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε αλλά τέλος καλά όλα καλά. Edited September 29, 2016 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Το αρχείο το έβαλα όπως έχεις γράψει στον φάκελο android το οποίο βρίσκεται στον δίσκο c.τ ο command το ανοιξα σαν user εγώ δηλαδή,πεταει σφάλμα κατευθειαν.και δοκιμασία και με το όνομα του αρχείου κ με κάποιο άλλο όνομα.δν μπορώ ν φανταστώ τι φταίει. !!!!!!άλλαξα υπολογιστή τελικά και πήγα το αρχείο στο desktop και επιτέλους έγινε ή μετάβαση ...oxygen 3.5.3. Μόλις άνοιξε το κινητό.για να δούμε τι θα δούμε. Πέρασα ξανά τους drivers δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε αλλά τέλος καλά όλα καλά. αρκεί που έγινε.. μην ξεχάσεις να καθαρίσεις την cache, μη σου αφήσει κουσούρια Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 αρκεί που έγινε.. μην ξεχάσεις να καθαρίσεις την cache, μη σου αφήσει κουσούρια Το έκανα αμέσως..ωραία χρώματα παίζουν στην community!!! Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον φίλε μου.!!!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Το έκανα αμέσως..ωραία χρώματα παίζουν στην community!!! Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον φίλε μου.!!!! έχει και το screen mode στις ρυθμίσεις της οθόνης, να βάλεις εσύ ό,τι θες.. παίξε με τα χρώματα όπως σου αρέσουν.. Τίποτα, να'σαι καλά, γι'αυτό είναι το φόρουμ, για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. ;) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Επειδή με την Official τελευταίες δύο εκδόσεις δεν βγάζω πάνω από 3.5 SoT λέω να δοκιμάσω σήμερα την community... Θα σβηστούν όλα τα δεδομένα μου? Επίσης έχει κανένα σοβαρό bug στη νέα έκδοση? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Επειδή με την Official τελευταίες δύο εκδόσεις δεν βγάζω πάνω από 3.5 SoT λέω να δοκιμάσω σήμερα την community... Θα σβηστούν όλα τα δεδομένα μου? Επίσης έχει κανένα σοβαρό bug στη νέα έκδοση? Καλησπέρα. την εγκατέστησα και εγώ σήμερα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. 1. Παρατήρησα ότι μετά το FP μου ξαναζητάει να κάνω authentication με τον κωδικό που έχω ορίσει, εκτός από την 1η φορά μετά από reboot. Τα δεδομένα θα σβηστούν αν χρησιμοποιήσεις το adb sideload. Αν έχεις twrp, τότε νομίζω δεν θα έχεις θέμα με τα δεδομένα. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλησπέρα. την εγκατέστησα και εγώ σήμερα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. 1. Παρατήρησα ότι μετά το FP μου ξαναζητάει να κάνω authentication με τον κωδικό που έχω ορίσει, εκτός από την 1η φορά μετά από reboot. Τα δεδομένα θα σβηστούν αν χρησιμοποιήσεις το adb sideload. Αν έχεις twrp, τότε νομίζω δεν θα έχεις θέμα με τα δεδομένα. Εγώ που την πέρασα χθες δεν μου σβήστηκε απολύτως τίποτα μόνο κάποιες ρυθμίσεις άλλαξαν από μόνες στο ξυπνητήρι,ηχους κ.λ.π.χρησιμοποιησα adb sideload . Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι φεύγει νερό ή battery αλλά ξεκάθαρα πράγματα θ φανούν μετά από 3-4 φορτισεις. Πάντως ή community σαν αίσθηση είναι πολύ πιο ωραία και πιο smooth και τρέχει καλύτερα. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Επειδή με την Official τελευταίες δύο εκδόσεις δεν βγάζω πάνω από 3.5 SoT λέω να δοκιμάσω σήμερα την community... Θα σβηστούν όλα τα δεδομένα μου? Επίσης έχει κανένα σοβαρό bug στη νέα έκδοση? Αν την περάσεις από πάνω, δεν σβήνεται τίποτα. Τους ήχους σου τσέκαρε μετά, γιατί έχει λίγο διαφορετικούς, οπότε κάποιες ειδοποιήσεις δεν "χτυπάνε", ενώ εμφανίζονται.. εμένα μου διόρθωσε τα προβλήματα που είχα και τα overnight drains και τώρα βλέπω από 5:30 μέχρι 6:30 ωρες SOT. Δεν έχω δει κάτω από 5 όσο κι αν το παιδέψω. Με adb sideload πέρνα την αν είσαι μαμά. Εμένα δε μου άλλαξε ούτε ρύθμιση π.χ. στον nova. Είμαι τόσο ευχαριστημένος, που δεν το περίμενα.. :lol: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Δοκίμασα την 3.5.3 και όπως μπήκε έτσι την ξήλωσα.Δεν δούλευε ούτε το adaway ούτε το wakelock detector υγ δεν φτάνει αυτό κάνω restore το nandroid backup ανοίγει μια χαρά το κινητό, ζητάει patern για να ανοίξει και το βγάζει λάθος, ήμαρτον... πως γίνεται να μην ζητάει ποτέ patern αλλά να έχει fingerprint? Edited September 30, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts