petran66 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδια,απο χθες το εχω κι εγω!Ειπα να το δοκιμασω κι αυτο!Λοιπον,θελω να ρωτησω,το ledακι στις ειδοποιησεις δεν υπαρχει κανενας τροπος,να το κανουμε ν'αναβει?Ειδα καποια βιντεακια που δειχνουν με καποιες εφαρμογες (απο play store),να δουλευει!!Το led της μπροστινης καμερας!Αλλα οποια και να δοκιμασα,δε δουλευανε...!!:confused: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλημέρα. Γνωμη μου,μην ασχολείσαι με αυτο.Βαλε το noled και καθαρισες.Ακομη και στο Νοτε2 που ειχα παλιά που ειχε και λεντ αυτο δουλευα.Τεραστια εικονιδια που σε ειδοποιουν για τα παντα,σε οτι χρωμα και μέγεθος θες και φαινονται απο μακρυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλημέρα. Γνωμη μου,μην ασχολείσαι με αυτο.Βαλε το noled και καθαρισες.Ακομη και στο Νοτε2 που ειχα παλιά που ειχε και λεντ αυτο δουλευα.Τεραστια εικονιδια που σε ειδοποιουν για τα παντα,σε οτι χρωμα και μέγεθος θες και φαινονται απο μακρυα. Ok,ευχαριστω!:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μετά απο πραγματικά γκαμτεμικο σπάσιμο του digitizer όπου το γυαλί μπροστά δεν έπαθε τίποτα αποφάσισα να του φορέσω tempered για μια A παραπάνω προστασία. Εσείς φοράτε στο δικό σας κάποιο? Και αν ναι τι μαρκας? Αν υπαρχει Nilkin-δε ξερω-αλλα ειναι απο τα καλυτερα!!Οπως και να 'χει,ειναι καλυτερο ενα τζαμακι απο μια ζελατινα!!:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλησπέρα. Χθες κατω απο νταλα ηλιο διπλα διπλα με Νοτε4 φιλου και με το "υπαιθρια" τικαρισμενο και το Νοτε στο φουλ και το J ηταν πολυ ποιο φωτεινο.Δεν το περίμενα καθως η οθονη του Νοτε ειναι κορυφαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Λαθος κανεις... Χοχο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Σκέψου το αλλιώς εμείς φοράμε 6.0 ενώ το noteli ακόμα 5 χάχα5 το note;;;;;ποιο το 3;:confused::confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 καλημερα.την 6 φοραει και το Νοτε4,η διαφορα ομως στην φωτεινοτητα υπερ του j7 ειναι διαφορα.Δεν εχει σχεση η version.Το κουφο μονο που παρατηρησα στο 7αρι ειναι το εξης.Πηρα στην γυναικα μου το J5 2016 και οι φωτο που βγαζει με φλας ειναι πολυ ποιο φυσικες,ποια ζεστα χρωματα,απο το 7αρι που βγαζει ψυχρες και σαν ζομπυ φωτο και πρεπει να κανω επεξεργασια να τις στρωσω.Εχει να κανει με τον επεξεργαστη,δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλημέρα πριν τρείς μέρες πήγα στην smartec στο χαϊδάρι για αλλαγή σπασμενης οθόνης (digitizer για την ακρίβεια) στο j7 2016 πάω εκεί 87 εύρω μου λέει ολα οκ προχωραμε,μου λέει το bezel είναι στραβό του λέω αλλαξε το και αυτό μιάς και είχε σημάδια μου κάνει κάνα 10ικο παραπάνω θα πάει. Και φτάνουμε στο σήμερα που μου ζητάνε 181 εύρω για αλλαγή πλακετας επειδή λέει ήταν root η οποία αλλαγή έγινε χωρίς να το ξέρω και προφανώς δεν υπήρχε λόγος να αλλαχτεί δίχως να με ρωτήσουν. Ρωτάω εγώ τώρα πως μπορώ να κινηθώ? Έχει κάποια σύνδεση η οθόνη με την motherboard του κινητου? Απο τη στιγμή που η εγγύηση ούτως η άλλος δεν καλύπτει σπάσιμο γιατί μπλεκουν το root που δεν έχει σχέση με την οθόνη?Είναι λίγο "μπέρδεμα" και μια πικραμένη ιστορία το θέμα με το ρουτ και την εγγύηση στα service της samsung (και όχι μόνο δε αυτήν). Καταρχήν έπρεπε να σε ενημερώσουν για την αλλαγή πλακέτας και να σε ρωτήσουν αν συμφωνείς. Βέβαια αν τους έλεγες όχι, το πιθανότερο θα ήταν να σου αρνούνταν την αλλαγή οθόνης αλλά θα ήταν κατόπιν γνώσεως σου. Έχουν ένα "κόλλημα" με το ρουτ και συνήθως ( όχι πάντα, εξαρτάται τον τεχνικό και την όρεξη του από ότι έχουμε κατά καιρούς καταλάβει) δεν αναλαμβάνουν συσκευές ρουταρισμένες αν δε τους αλλάξουν πλακέτα ώστε να δώσουν εγγύηση καλής λειτουργίας μετά το πέρας της επισκευής όπως είναι υποχρεωμένοι. Το δικό σου σφάλμα ήταν που δεν έφερες τη συσκευή σε πλήρη εργοστασιακή μορφή πριν τους το παραδώσεις. Δε το πάμε ποτέ έτσι στα service, είναι κανόνας ;) Πάρε τους ένα τηλέφωνο και πες τους ότι δε σε ενημέρωσαν γι αυτό και ότι δεν έχεις χρήματα για κάτι τέτοιο να δούμε τι θα σου απαντήσουν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkyr81 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με ένα samsung J7 αγορασμένο απο Αμερική με συμβόλαιο στην T-Mobile. Επικοινώνισα με την T-Mobile και μου έκανε unlock τη συσκευή και παίρνει την Ελληνική SIM , το πρόβλημα είναι οτι η συσκευή δεν έχει ελληνικό μενού (πληκτρολόγιο έβαλα). Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω ελληνικό μενού? έστω και με Root. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkyr81 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Που μπορω να βρώ Ελληνική rom...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με ένα samsung J7 αγορασμένο απο Αμερική με συμβόλαιο στην T-Mobile. Επικοινώνισα με την T-Mobile και μου έκανε unlock τη συσκευή και παίρνει την Ελληνική SIM , το πρόβλημα είναι οτι η συσκευή δεν έχει ελληνικό μενού (πληκτρολόγιο έβαλα). Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω ελληνικό μενού? έστω και με Root. Σας ευχαριστώ. Δοκίμασε με το Language enabler https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wanam&hl=el ή με το morelocale 2 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkyr81 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δοκιμασα και τα 2. Το πρωτο μαλλον θελει root το 2 δεν εχει ελληνικα. Εχουμε αλλη λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthiras_mes Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδια καλημερα!! Μια ερωτηση. Επειδη του χω βαλει καρτα sd απο προηγουμενο κινητο που την ειχα, συγκεκριμενα LG g4 και εχω καποια βιντεο mp4 δεν μου τα ανοιγει. Κατεβασα σημερα ενα προγραμμα το mx player και διαβαζονται κανονικα μεσω του προγραμματος. Το θεμα ειναι να μπορεσω να διαλεξω οταν πηγαινω στη Συλλογη να παιζει κατευθειαν απο κει, γιατι παιζει απο το αυτοματο "Αναπαραγωγη βιντεο". Υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο στο κινητο καπου?? Υ.Γ.: Με χαλαει μονο που δεν υπαρχουν ρυθμισεις στη Συλλογη για να μπορεσεις να κλειδωσεις αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) καλησπερα στην παρεα ...ειχε κανεις το αντιστοιχο προβλημα σε εγκατασταση gapps https://www.dropbox.com/s/ajrpqgs7x90y4it/j7.jpg?dl=0 Edited October 18, 2016 by nick1967 edit δεν μπορω να ανεβασω Screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλημέρα!!Μετα από 4 χρόνια σε windows ξανα android..Λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις από το τηλ πολύ καλες,λοίπουν κάποια πραγματάκια αλλα εντάξει..Εχει πολύ καλή οθόνη και μπαταρία.Θέλω να ρωτήσω,η εφαρμογή no led τρώει μπαταρία?Και κατι ακόμα,δεν μπορώ να συχρονίσω τις φωτογραφίες μου από το google drive και one drive,εχω επιλέξει να εμφάνιζονται οι φωτογραφίες αλλα δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Καλημέρα!!Μετα από 4 χρόνια σε windows ξανα android..Λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις από το τηλ πολύ καλες,λοίπουν κάποια πραγματάκια αλλα εντάξει..Εχει πολύ καλή οθόνη και μπαταρία.Θέλω να ρωτήσω,η εφαρμογή no led τρώει μπαταρία?Και κατι ακόμα,δεν μπορώ να συχρονίσω τις φωτογραφίες μου από το google drive και one drive,εχω επιλέξει να εμφάνιζονται οι φωτογραφίες αλλα δεν.. Η εφαρμογή No LED είναι σαν να μην υπάρχει. Η μπαταρία δεν τρώγεται με τίποτα...μην φοβάσαι! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161023/f005a0038a3e0a045bf862f4df1db2c7.jpg Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Η εφαρμογή No LED είναι σαν να μην υπάρχει. Η μπαταρία δεν τρώγεται με τίποτα...μην φοβάσαι! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161023/f005a0038a3e0a045bf862f4df1db2c7.jpg Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση!! Βλέπω πως στο site δεν υπάρχει επίσημο νήμα για το j7 γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Το stock recovery δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση τα gapps που υπάρχουν στο internet. Βασικά γιατί να τα βάλεις δεν τα έχει ήδη? φιλε μου δεν εχει ουτε ειχε playstore μεσα.. ειναι αγορασμενο απο κινα εχω δοκιμασει τα παντα στο να εγγαταστησω τα open gaaps αλλα τιποτα ...δεν εχει gaαps το τηλεφωνο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το stock recovery δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση τα gapps που υπάρχουν στο internet. Βασικά γιατί να τα βάλεις δεν τα έχει ήδη? QUOTE=panthiras_mes;6942355]Παιδια καλημερα!! Μια ερωτηση. Επειδη του χω βαλει καρτα sd απο προηγουμενο κινητο που την ειχα, συγκεκριμενα LG g4 και εχω καποια βιντεο mp4 δεν μου τα ανοιγει. Κατεβασα σημερα ενα προγραμμα το mx player και διαβαζονται κανονικα μεσω του προγραμματος. Το θεμα ειναι να μπορεσω να διαλεξω οταν πηγαινω στη Συλλογη να παιζει κατευθειαν απο κει, γιατι παιζει απο το αυτοματο "Αναπαραγωγη βιντεο". Υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο στο κινητο καπου?? Υ.Γ.: Με χαλαει μονο που δεν υπαρχουν ρυθμισεις στη Συλλογη για να μπορεσεις να κλειδωσεις αρχεια. Πήγαινε ρυθμισεις-> εφαρμογές βρες το mx player και σβήσε εκεί που λέει προεπιλογες! φιλε μου δεν εχει ουτε ειχε playstore μεσα.. ειναι αγορασμενο απο κινα εχω δοκιμασει τα παντα στο να εγγαταστησω τα open gaaps αλλα τιποτα ...δεν εχει gapps το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Παιδιά δεν έχει led για ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Παιδιά δεν έχει led για ειδοποιήσεις; Δεν έχει.Και εμένα στην αρχή με παραξένεψε αλλά με την εφαρμογή no led από το store όλα καλά..Η οποία εφαρμογή και μπαταρία δεν χαλάει και σου βγάζει ειδοποιήσεις στην οθόνη του τηλ όταν είναι κλειστό,σαν glance screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Έχετε να προτείνετε καμια καλη screen protector από Ελλάδα γιατί την θέλω άμεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κάτοχος του κινητού εδώ και 4 μέρες και έχω να πω τα καλύτερα..Γενικά αλλαζω συσκευές σχεδόν κάθε μήνα..τελευταίους μήνες έχω δοκιμάσει xiaomi redmi note 3 pro,xiaomi redmi pro,leeco cool1(όλα με μπαταρία 4000).το j7 απλά πολύ καλύτερη εξοικονόμηση..δεν το συζητώ...λαγκαρισμα μηδέν...κάμερα καλυτερη του redmi note 3 pro,ισαξια του redmi pro και κατοτερη του leeco..διαφορες στις επιδώσεις αν δε παίξεις κάνα βαρύ παιχνίδι δεν πρόκειται να δεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δεν έχει.Και εμένα στην αρχή με παραξένεψε αλλά με την εφαρμογή no led από το store όλα καλά..Η οποία εφαρμογή και μπαταρία δεν χαλάει και σου βγάζει ειδοποιήσεις στην οθόνη του τηλ όταν είναι κλειστό,σαν glance screen. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κάτοχος του κινητού εδώ και 4 μέρες και έχω να πω τα καλύτερα..Γενικά αλλαζω συσκευές σχεδόν κάθε μήνα..τελευταίους μήνες έχω δοκιμάσει xiaomi redmi note 3 pro,xiaomi redmi pro,leeco cool1(όλα με μπαταρία 4000).το j7 απλά πολύ καλύτερη εξοικονόμηση..δεν το συζητώ...λαγκαρισμα μηδέν...κάμερα καλυτερη του redmi note 3 pro,ισαξια του redmi pro και κατοτερη του leeco..διαφορες στις επιδώσεις αν δε παίξεις κάνα βαρύ παιχνίδι δεν πρόκειται να δεις.. Πως το βλέπεις το j7 σε σχέση με το redmi note 3 pro που έχω εγώ? Σκέφτομαι να το πάρω(το j7) για την γυναίκα για να μην μπλεκω με Κινες κ φλασαρισμα. Μπορεί να ανταπεξέλθει σε σχέση με το redmi note 3 pro η θα ζοριζεται στα fb,viber,messenger κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts