achileas Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 παιδια ..το μελλον ειναι κινεζικα....!!!!!!! η Ελλαδα σε μια δεκαετια θα γινει το μεγαλυτερο εμπορικο λιμανι εισαγωγων για την Κινα.... Πολυ σωστη η αποψη σου. Οταν ανοιξει και λειτουργησει και το λιμανι στο Λαυριο θα γινεται το ελα να δεις. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Έχω μάθει Αγγλικά και τώρα μαθαίνω Γερμανικά και Ρώσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Αγγλικά-Γαλλικά. Και σκέφτομαι να μάθω Τουρκικά. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Θα ηθελα να μαθω αρχαια ελληνικα(δεν ειναι ξενα αλλα θα ηθελα να μαθω). Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Αγγλικα (Proficiency) - Γαλλικά (Sorbonne I). Κάποια στιγμή θέλω να ξεκινήσω Ιταλικά, καθώς μου φαίνεται πολύ οικεία γλώσσα και θεωρώ ότι δεν θα έχω μεγάλα εμπόδια να τη μάθω.:) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 agglika kai liga galika :) ta kritika metriounte? :p Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Ιταλικ. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Aγγλικά και Γερμανικά Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Aγγλικα και Σουηδικα. Ας το διορθωσει καποιος στην δημοσκοπηση το ορθογραφικο λαθος στη λεξη "Σουηδικα". Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Αγγλικά Σέρβοκροάτικα Τσέχικα Και πάω για ρώσικα και ισπανικά Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Μιλάω Ελληνικά (γιατί και αυτά ξένα είναι:p), Αγγλικά, Λίγα Γαλλικά, Κορακίστικα, ά! Και ποντιακά! Τεμέτερον :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Αγγλικά από δευτέρα δημοτικού και εχω πάρει Lower και Γερμανικά από έκτη δημοτικού και εχω πάρει απλά ZD.Σταμάτησα όμως τα αγγλικά μέχρι να τελειώσω το λύκειο,γιατί φέτος 2α λυκείου ίσως χρειαστώ φροντιστήριο για το σχολείο,αλλά τα κατέχω τα αγγλικά,εχω και προφορά.Συνεχίζω όμως τα γερμανικά για να τα συνηθίσω κι αυτά, αν και τα εχω κάπως συνηθίσει. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ο Bayern7 αποδεικνύεται τελικά ο πιο πολύγλωσσος. Εύγε :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 1 ) Αγγλικά (επίπεδο lower) 2) την γλώσσα του σώματος ( διδακτορικό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Εγώ ξέρω να μιλώ την αγγλική και την γερμανική γλώσσα.επίσης ξέρω και κάτι λίγα γαλλικά... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Αγγλικά,γαλλικά και ιταλικά Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Εγώ ελληνικά (για εμας ok, αλλά για τους ξένους είναι ξένη γλώσσα), γλώσσα του σώματος, αγγλικά, λίίίίίγα γαλλικά και σύντομα γερμανικά! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Εγώ ελληνικά (για εμας ok, αλλά για τους ξένους είναι ξένη γλώσσα), γλώσσα του σώματος, αγγλικά, λίίίίίγα γαλλικά και σύντομα γερμανικά! Αυτή τη γλώσσα του σώματος την έμαθες σε φροντιστήριο ή έκανες...ιδιαίτερα;;; :p :D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Αυτή τη γλώσσα του σώματος την έμαθες σε φροντιστήριο ή έκανες...ιδιαίτερα;;; :p :D πηγαίναμε στο ίδιο φροντιστήριο ,όπως έγραψα παραπάνω ξέρω αγγλικά και την γλώσσα του σώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ο Bayern7 αποδεικνύεται τελικά ο πιο πολύγλωσσος. Εύγε :rotfl: :lol: εγω παντως ξερω λιγο απ'ολα αλλα πιο καλα τα αγγλικα! :p τα ποντιακα μετρανε?? :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ο Bayern7 αποδεικνύεται τελικά ο πιο πολύγλωσσος. Εύγε :rotfl: Opws fainetai.....:shifty: Pou einai to asteio?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 μιλαω αγγλικα και γαλλικα,ομως τα γαλλικα τα μισω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Anywayz, μιλάω άπταιστα αγγλικά και καλά ισπανικά. Μετά από ενάμισυ έτος μπορώ να πω ότι μιλάω και καλά ιταλικά. Επόμενο βήμα; Τα κροατικά (τ' ακούς βρεεε; ) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 na ta balo me f8inousa seira ellhnika boulgarika agglika gallika kati liga latinika(2 xronia sto sxoleio kai epipleon alla 2 xronia meta) θελω και ιταλικα τωρα:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Αγγλικά Γαλλικά Ιταλικά Θέλω και γερμανικά να ξεκινήσω αλλά ακόμα το σκέφτομαι! Και όλα με πτυχίο :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts