chios Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Εδώ κανένα πρόβλημα όλα ρολαρουν μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anexikratis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 πωπω ρε παιδιά τι νεκρά είναι αυτή εδώ στο φόρουμ μας. Δεν μου έχει ξαναγίνει με άλλη συσκευή. Τόσο απροβλημάτιστη είναι η όλοι τα έχετε πουλήσει; Εγώ έχω τα παρακάτω προβλήματα: 1. Τα δύο κουμπιά , εκτός του κεντρικού κουμπιού με το δακτυλικό αποτύπωμα, έχουν κολλήσει, δηλαδή πατιούνται μόνα τους, με αποτέλεσμα να τα έχω απενεργοποιήσει και να χρησιμοποιώ για όλες τις λειτουργίες το κεντρικό κουμπί. Δεν είναι πρόβλημα software θεωρώ,διότι και με το τελευταίο update στην rom (MIUI 9.5.2.0 stable), δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. 2. Από την πολύ χρήση ραδιοφώνου και μουσικής η υποδοχή του βύσματος των ακουστικών, δεν δουλεύει καλά ,δεν κάνει δηλαδή καλή επαφή με το βύσμα των ακουστικών, με αποτέλεσμα να διακόπτει πολλές φορές το ραδιόφωνο ή την μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Πριν απο λιγο καιρο ειχα παρει στην αδερφη μου ενα Redmi Pro και μου αναφερει οτι ξαφνικα τους τελευταιους μηνες δεν δουλευει το μικροφωνο οταν ειναι σε ανοιχτή ακρόαση ή οταν κανει βιντεο κλήση. Γενικα οταν μιλαει στο τηλεφωνο και οταν τραβάει βιντεο δουλευει κανονικα. Δυστυχως ειμαι εκτος χωρας και δεν μπορω να φλασαρω custom rom μεχρι και αν ξαναγυρισω. Υπαρχει καποια συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Φίλε μου πρώτο και βασικό το τηλέφωνο φοράει μαϊμού ρομ, αυτή από μόνη της είναι επικίνδυνη για ότι ζημιά πάθει το τηλέφωνο. Έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει άμεσα να μπει στο τηλέφωνο official rom. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Μόνο το split screen λείπει απο την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Μόνο το split screen λείπει απο την συσκευήΕίσαι πίσω φίλε, έχει μπει το split screen και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Είσαι πίσω φίλε, έχει μπει το split screen και δουλεύει μια χαρά. Τι??? Που??? Σε ποια rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Με την τελευταια ελληνική development την προηγούμενη Παρασκευή βγήκε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Σε ευχαριστώ! Android 7 είναι και έχει split screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Android 6, το 7 το ξεχνάμε σε αυτό το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσύ με ποια ρομ είσαι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Την 9.5.2.0 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δεν είχα ούτε θα βάλω ποτέ stable, οι development στο τηλέφωνο μας είναι πολύ καλές. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Είχα δοκιμάσει 3 dev πριν βάλω αυτή και δυστυχώς είχα φοβερό battery drain, κάτι που έχει διορθωθεί κατά πολύ από όταν πέρασα την stable. Κατά τ'αλλα όμως, όντως πατάνε πολύ καλά οι dev στο συγκεκριμένο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Την 9.5.2.0 stable Αυτήν έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 (edited) Δοκίμασα την τελευταία ελληνική. Φανταστική είναι. Σουπερ σμουθ, 2 εφαρμογές στην οθόνη, πολύ καλή μπαταρία. :up: εδιτ: τελικά βιάστικα για την μπαταρία. Τη ρουφάει νεράκι. Πρώτη φορά χτες δεν κράτησε το κινητο μια μέρα. Έβαλα το deep sleep fix να δουμε πως θα πάει. Edited April 13, 2018 by orlox Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Δοκίμασα την τελευταία ελληνική. Φανταστική είναι. Σουπερ σμουθ, 2 εφαρμογές στην οθόνη, πολύ καλή μπαταρία. :up: εδιτ: τελικά βιάστικα για την μπαταρία. Τη ρουφάει νεράκι. Πρώτη φορά χτες δεν κράτησε το κινητο μια μέρα. Έβαλα το deep sleep fix να δουμε πως θα πάει. Αν εννοείς την 8.3.29 , δεν εχω παρατηρήσει τόσο μεγάλο πρόβλημα με μπαταρία. Το 'σπασιμο" οθόνης με 2 εφαρμογες πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Εδώ είσαι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Εδώ είσαι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα αυτό ακριβώς ρώτησα.. Που ακριβώς βρίσκεται η ρύθμιση για τον διαχωρισμό οθόνης. Δεν το βρίσκω..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Τώρα το πήρες το κινητό;; είναι εκεί που καθαρίζουμε τις εφαρμογές που τρέχουν. Δεν ξέρω σε πιο κουμπί το έχεις εσύ, εγώ πατάω κρατημένο το κεντρικό. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Τώρα το πήρες το κινητό;; είναι εκεί που καθαρίζουμε τις εφαρμογές που τρέχουν. Δεν ξέρω σε πιο κουμπί το έχεις εσύ, εγώ πατάω κρατημένο το κεντρικό. Εψαχνα στίς ρυθμίσεις και δεν το είχα προσέξει. Ειχα την ελπιδα μήπως έτρεχε και στο background για να ακουω μουσική απο youtube ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 εδώ είσαι https://www.amazon.com/ShiverMeTimbersoft-QueueTube-YouTube-Music-Player/dp/B0053TQXCW Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 9.5.3.0.MHQCNFA (MIUI9) ,νέο update για την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokmaniak Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση γιατί έχω πολύ καιρό να περάσω rom Κτλ στο κινητό και τα έχω ξεχασει. Το κινητό μου έχει αυτή τη Rom Kαι η απόδοση της μπαταρίας ειναι τραγική. Εχετε να προτίνετε ποια να περάσω η/και εναν απλό οδηγό για το πως? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Η rom που εχει το κινητο ειναι unofficial (μαιμου) και πρεπει να την αλλαξεις και για να εχεις ελληνικα (δεν υπαρχει global rom μονο china) πρεπει να πας στην xtrv του ελληνικου forum και για να την περασεις πρεπει να ξεξλειδωσεις bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokmaniak Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Η rom που εχει το κινητο ειναι unofficial (μαιμου) και πρεπει να την αλλαξεις και για να εχεις ελληνικα (δεν υπαρχει global rom μονο china) πρεπει να πας στην xtrv του ελληνικου forum και για να την περασεις πρεπει να ξεξλειδωσεις bootloader Mπορείς να μου δώσεις καποιο λινκ?? Γιατι απο το επισημο της Xiaomi δεν εβγαλα ακρη γινεται χαμος https://xiaomi.eu/community/threads/8-4-26.44094/ Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts