Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν καταλαβαίνω τι το δύσνοητο περιγράφω..Τεσπά..

Αρχίζω λοιπόν από το 100℅

Υπόλοιπο χρήσης αναφέρει 16 ώρες κ 30 λεπτα

Ώρα 8.30

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα λέω πιο καθαρά.οθονη σε αυτόματο σε σκοτεινό περιβάλλον..Ίσως 50%φωτεινοτητα...

ς

1,5 μέρα χρήσης αδερφέ μου...

όλα να ξέρεις είναι θέμα χρήσης και ρυθμίσεων.

Εγώ πχ συνήθως δεν κλείνω ποτέ το 4G οπότε κάθε βράδυ θέλει σίγουρα φόρτιση.

Και εννοείται πως με 4g all time δεν βγάζω 5 ώρες με ενεργή οθόνη,καθώς μου έρχονται όλη μέρα mails ειδοποιήσεις και τα σχετικά.

όσο για το πως θα δεις την χρήση σου,δες αυτό:

http://i63.tinypic.com/2e3o1f5.jpg

http://i67.tinypic.com/t8qbeu.jpg

Xiaomi 12 Pro

Παιδια μην το κουραζουμε.εχω την εκδοση 8.1.4.0 σταθερη με ελληνικα.η μπαταρια ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ.μολις το βγαλω απο τη πριζα με 100% φορτιση κλειστα ολα σε 2 ωρες εχει παει 95%.Με την προηγουμενη εκδοση ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα αλλα και καμια σχεση με αλλη μαρκα κινητο κινεζικο που ειχα πριν με 4000mh μπαταρια.εγω το φορτιζω δυο φορες την ημερα ενω το αλλο κινητο με την ιδια χρηση ανα 1,5 μερα.η καταναλωση εμενα γινετε περισσοτερο στο android και συστημα android.

Να το κουράσουμε,αρκεί να ξέρουμε και τι λέμε.

Εσένα λογικά σου έβγαλε το κλασσικό bug για το οποίο και αποσύρθηκε η ρομ.

Δεν το έβγαλε σε όλους.

Πχ εγώ έχω πολύ καλύτερη αυτονομία από ότι με την Global που έχουν ακόμα στο site.

Για να δούμε,θεωρητικά από σήμερα και εμπρός περιμένουμε καινούρια έκδοση.

Xiaomi 12 Pro

Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Κοιτάζω το κινητό λίγες μέρες τώρα και έχω μπερδευτεί λίγο. Αυτό που η xiaomi Ελλάς ονομάζει Pro είναι το Prime που βλέπω σε ξένα site; Είναι 5 ίντσες το Pro ( xiaomi Ελλάς ) και όχι 5,5 που βλέπω στο gsmarena redmi note 4 snapdragon

Παιδια εχετε προβλημα προσαθησει να συνδεθειτε με το Helium app σε pc?

Ενω το pc βλεπει κανονικα το κινητο η εφαρμογη δεν το βρισκει.

Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Κοιτάζω το κινητό λίγες μέρες τώρα και έχω μπερδευτεί λίγο. Αυτό που η xiaomi Ελλάς ονομάζει Pro είναι το Prime που βλέπω σε ξένα site; Είναι 5 ίντσες το Pro ( xiaomi Ελλάς ) και όχι 5,5 που βλέπω στο gsmarena redmi note 4 snapdragon

Έχεις μπερδέψει τα "τεσσάρια"...

Άλλο το Redmi 4 / Pro / Prime και άλλο το Redmi Note 4....

Τα "Redmi Note" είναι στις 5,5" ενώ τα "Redmi" στις 5"

Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro

Παιδια μην το κουραζουμε.εχω την εκδοση 8.1.4.0 σταθερη με ελληνικα.η μπαταρια ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ.μολις το βγαλω απο τη πριζα με 100% φορτιση κλειστα ολα σε 2 ωρες εχει παει 95%.Με την προηγουμενη εκδοση ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα αλλα και καμια σχεση με αλλη μαρκα κινητο κινεζικο που ειχα πριν με 4000mh μπαταρια.εγω το φορτιζω δυο φορες την ημερα ενω το αλλο κινητο με την ιδια χρηση ανα 1,5 μερα.η καταναλωση εμενα γινετε περισσοτερο στο android και συστημα android.
δυστυχώς με το ίδιο προβλέπω κι εγώ.. Το πήρα γι αυτό το λόγο να μου βγάλει μέρα με μέτρια χρήση και βλέπω ότι σήμερα με χρήση πολύ πολύ ελαφριά έχει πάει στο 50%ηδη...σε7ωρες.....

Υγ.φιλε Χρυσόστομε τι bug δηλαδή?

Κ στην δική μου έκδοση αυτή που περιμένατε 8.1.0.2 έχω τις ίδιες επιδόσεις... Κ πλαίσιο που πήγα κι είδα αλλά δύο τα ίδια φειχναν

.. Με 30%υπολοιπο χρήσης 3.5ωρςς.. Τρίχες δηλαδή... Αν το πλακώσω δηλαδή λίγο στρημ και λίγο ομιλία σε 5ωρες θέλει φόρτιση... Χσιρετα μου τον πλατανο δηλαδή από μπαταρία...

Τεσπα είναι πολύ καλό στα υπόλοιπα το έχω αγαπήσει ήδη, αλλά το βασανο της πσουερ στην τσέπη η του φορτιστή στο αμάξι μόνιμα δεν το γλύτωσαμε....

Η 8.1.2 και ειδικά η 8.1.4 υποτίθεται ότι πέραν της οπτικής αλλαγής σε μερικά μενού,θα έλυνε και το "μεγάλο"(σε πολλούς)πρόβλημα με την μπαταρία.

Ε,μόνο αυτό δεν έκαναν.Σε αρκετούς μάλιστα,τα έκαναν χειρότερα.

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με την ελληνικη gtv εχει 3ωρες και 45λεπτα κ ειναι στο 29% ........

Πολύ λίγο,σύμφωνα με τα στατιστικά των παιδιών στην κοινότητα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κ στην δική μου έκδοση αυτή που περιμένατε 8.1.0.2...

την 8.2 περιμένουμε εμείς πλέον.

όχι 8.1.Χ.Χ

Xiaomi 12 Pro

δυστυχώς με το ίδιο προβλέπω κι εγώ.. Το πήρα γι αυτό το λόγο να μου βγάλει μέρα με μέτρια χρήση και βλέπω ότι σήμερα με χρήση πολύ πολύ ελαφριά έχει πάει στο 50%ηδη...σε7ωρες.....

Υγ.φιλε Χρυσόστομε τι bug δηλαδή? Όλα μπαγκς έχουνε?

Κ στην δική μου έκδοση αυτή που περιμένατε 8.1.2. 0 έχω τις ίδιες επιδόσεις.. Κ βασικά ανδροιντ . Κ συστεμ αντροιντ η κατανάλωση... .. Τα ίδια με του φίλου δηλαδή.. Χωρίς wifi σήμερα.. Μάλλον με πολύ λίγο... Αν το πλακώσω δηλαδή λίγο στρημ και λίγο ομιλία σε 5ωρες θέλει φόρτιση... Χσιρετα μου τον πλατανο δηλαδή από μπαταρία... ΔΕΝ ΚΡΑΤΆΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ θα λεγα.. Τρατζικ... Κ βασικά γι αυτό το πήρα

Τεσπα είναι πολύ καλό στα υπόλοιπα το έχω αγαπήσει ήδη, δεν μου ρχεται να το δώσω πίσω για κάνα J7 που σαφώς κατώτερο αλλά ΚΡΑΤΆΕΙ αρκετά, ναι ξέρω πιο χαμηλή ανάλυση και μπλα μπλα τεροια αλλά το βασανο της πσουερ στην τσέπη η του φορτιστή στο αμάξι μόνιμα δεν θα το γλύτωσουμε? .... αυτό με προβλημάτιζει ήδη εντονα..

Ερώτηση μήπως το 5αρι με τον σναπ625ειναι ΘΕΑΜΑΤΙΚΆ καλύτερο.…? Δηλαδή βγάζει μέρα με έντονη χρήση?

Θενκς

Edited by giokosta

.

Διάβασε παραπάνω.

Δεν είναι ανάγκη να επαναλαμβάνεις το ίδιο μήνυμα συνέχεια.

Δεν περιμένουμε την δική σου προβληματική,όπως αποδείχτηκε έκδοση(καταργήθηκε) αλλά την 8.2

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Έχεις μπερδέψει τα "τεσσάρια"...

Άλλο το Redmi 4 / Pro / Prime και άλλο το Redmi Note 4....

Τα "Redmi Note" είναι στις 5,5" ενώ τα "Redmi" στις 5"

Σωστός....δεν το είχα προσέξει.... Τελικά ποιο να πάρω; Redmi Note 4 ή Redmi 4 Pro ; Μπορεί να με βγάλει κάποιος από το δίλημμα ;

• Administrators
Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ. Στο παρόν θέμα συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο.

Modpic.gif

Καλησπέρα.Αγόρασα πριν 3 μέρες το Xiaomi Note 4 από το Skroutz με περασμένη την Global version με Ελληνικά και ήθελα να ρωτήσω όσουν το έχουν αρκετό διάστημα το κινητό εάν όταν βγάζουν το συσκευή από την πρίζα πέφτει το ποσοστό της μπαταρίας σχετικά γρήγορα σε αναμόνη στο 97 ή 96 της εκατό χωρίς να το πειράξουν και γενικά κατα την διάρκεια της ημέρας.Γενικά αυτά που είχα διαβάσει για την μπαταρία του και ήταν ένας από τους πρώτους λόγους που το επέλεξα νομίζω ότι στην δικιά μου περίπτωση είναι λίγο υπερβολικά εκτός και εάν χρειάζονται κάποιες ιδιαίτερες επιπλέον ρυθμίσεις.Ευχαριστώ!

Τι εννοεις φιλε μου; Οτι το πρωτο 3% με 5% της μπαταριας φευγει γρηγορα αλλα μετα ειναι οκ ο ρυθμος που ξεφορτιζει; Επειδη ισχυει σε αρκετους αυτο, ειναι η μπαταρια ετσι στημενη. Αν παλι το φορτισεις και το αφησεις μετα το 100% κανα τεταρτο με εικοσαλεπτο ακομα τοτε ξεφορτιζει αργα απο τη πρωτη μοναδα.

Προσωπικα δεν του δινω σημασια. Μειον 3% στη μπαταρια δεν ειναι τοσο τραγικο. Ή αν οντως σου λειπουν απλα αστο κανα τεταρτο παραπανω στη φορτιση (παντα με το δικο του φορτιστη).

Edited by Antretng

Χάνει και παραπάνω από 10%σε λιγότερο από μισή ώρα... Μάλλον φταίει η έκδοση που έχουμε. Δεν βγάζει ούτε μέρα με μέτρια χρήση.. Την πατήσαμε τυπε.κι εγώ διάβαζα τέρας αυτονομίας βγάζει 2μερες κλπ κλπ δεν ισχύει τίποτα... Ούτε μισή δεν βγάζει με έντονη χρήση. Ας ελπίσουμε με την αναβάθμιση να βελτιωθει.. Κατά τα άλλα σούπερ είναι μόνο που ζεσταίνεται λίγο παραπάνω... Edited by giokosta

Παιδες δεν ξερω τι καρτα σιμ εχετε αλλα εχει αναφερθει οτι οταν ειναι παλια η σιμ κ οχι καινουργια 4 g καταναλωνει πολυ περισσοτερη μπαταρια σε stand by mode..... δειτε το

Χάνει και παραπάνω από 10%σε λιγότερο από μισή ώρα... Μάλλον φταίει η έκδοση που έχουμε. Δεν βγάζει ούτε μέρα με μέτρια χρήση.. Την πατήσαμε τυπε.κι εγώ διάβαζα τέρας αυτονομίας βγάζει 2μερες κλπ κλπ δεν ισχύει τίποτα... Ούτε μισή δεν βγάζει με έντονη χρήση. Ας ελπίσουμε με την αναβάθμιση να βελτιωθει.. Κατά τα άλλα σούπερ είναι μόνο που ζεσταίνεται λίγο παραπάνω...

Χάνει και παραπάνω από 10%σε λιγότερο από μισή ώρα... Μάλλον φταίει η έκδοση που έχουμε. Δεν βγάζει ούτε μέρα με μέτρια χρήση.. Την πατήσαμε τυπε.κι εγώ διάβαζα τέρας αυτονομίας βγάζει 2μερες κλπ κλπ δεν ισχύει τίποτα... Ούτε μισή δεν βγάζει με έντονη χρήση. Ας ελπίσουμε με την αναβάθμιση να βελτιωθει.. Κατά τα άλλα σούπερ είναι μόνο που ζεσταίνεται λίγο παραπάνω...

Για αρχή κάνε ένα hard reset.

Στήσε το πάλι από την αρχή όπως τώρα.

Αν πέφτει πάλι,έχει πρόβλημα η συσκευή σου.

Αν πάλι χάνεις 10%χωρίς να κάνεις τίποτα,πάλι έχεις πρόβλημα.

Δεν χάνει τόσο πολύ και φυσικά βγάζει εύκολα την μέρα το κινητό αυτό.Τέρας αυτονομίας,δεν είναι αλλά μία μέρα την βγάζει με απόλυτη ευκολία.

επίσης,παλιές σιμ και κομμένες.να ξέρετε μπορεί να σας κάνουν αυτά τα κόλπα.

Xiaomi 12 Pro

Σε θέμα αυτονομίας, από τα καλύτερα που είχα...και έρχομαι από iphone 6s Plus, iPhone 7 kai Samyang s7 kai s7 edge...

Κανένα παράπονο σ αυτό το τομέα...

Sent from my iPad using Tapatalk

Συμφωνώ για το πρωτο 3-4 % που φεύγει σε χρόνο dt

Όμως πιστεύω μια μέρα την βγάζει για πλάκα.

Επίσης μια συμβουλή για εξοικονόμηση είναι η εξής:

Αν η σιμ 1 είναι ορισμένη να δουλεύει για internet

η sim2 δεν είναι ανάγκη να δουλεύει σε 3G, για απλή ομιλία αρκεί και το 2g (βέβαια χάνεις τον πολύ καλό ήχο στην ομιλία, αδιάφορο προσωπικά σε σχέση με το ποσοστό μπαταρίας που θα κερδίσεις) οπότε η κίνηση είναι

Settings --> Sim cards & mobile networks --> και απενεργοποίηση του VoLTE enabled

Επίσης τα κινητά αυτού του τύπου (Xiaomi, Meizu κτλ) έχουν στοκ την εφαρμογή Security όπου μπορεί κανείς να ορίσει το τρόπο που θα δουλέυουν οι εφαρμογές. Εμένα πχ ενώ ήμουν σε καφετέρια μου έσκαγε notification από το google maps ότι στην περιοχή μου έχει πολλή κίνηση.

ΤΖΑΜΠΑ μπαταρία κατα την γνώμη μου. Μέσα από το Security και από το Settings --> Battery --> Manage apps μπορεί κάποιος να κλείσει ή να περιορίσει ή ότι δυνατότητα του δίνεται τέλοσπάντων κάποιες εφαρμογές που δουλεύουν background χωρίς λόγω και τρώνε μπαταρία.

Αυτά συμβαίνουν σε MIUI Global 8.1 Stable 8.1.2.0

Edited by tsport

Παιδια δεν εβαλα αποτυπωμα στην αρχη και τωρα δεν μπορω να βρω πως θα το βαλω .

Στα settings εχει add fingerprint αλλα λεει pattern pin kai password

Γινεται ή θελει factory reset

Πρέπει να ορίσεις πρώτα pin και μετά σε πάει στο δάκτυλο :D

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

αυτό που λέει ο ovelix.

έχει διπλή χρήση,θέλει πρώτα ένα patern ή pin και μετα θα ρυθμίσεις το δαχτυλικό.

Xiaomi 12 Pro

Πάντως αντί για νούμερα κοκ μπορείτε να ανεβάζετε ένα print screen από τη χρήση της μπαταρίας; Για να δούμε τα στατιστικά...