Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτσε να δούμε αν είναι τελικά το mtk ή το sd που θα έρθει ελλάδα και θα δούμε τι ρομ θα φοράει.

Είχε βγει πάντως golbal με ελληνικά(την έχω)αλλά την κατέβασαν γιατί σε αρκετούς έβγαζε προβλήματα.

Οπότε αυτά που υπάρχουν στο σκρουτζ με ελληνική γλώσσα αυτή τη στιγμή είναι κάποια ρομ πειραγμένη?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα καλά πως γίνεται η wind από χθες να διαφημίζει συνεχώς στα public το xiaomi redmi note 4 για το πιο γρήγορο 4G δίκτυο όταν δε θα πιάνει 4G με τη wind το συγκεκριμένο κινητό. Παίζει να έχει φέρει άλλη έκδοση; δεν υπάρχει απ ότι βλέπω

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κάτσε να δούμε αν είναι τελικά το mtk ή το sd που θα έρθει ελλάδα και θα δούμε τι ρομ θα φοράει.

Είχε βγει πάντως golbal με ελληνικά(την έχω)αλλά την κατέβασαν γιατί σε αρκετούς έβγαζε προβλήματα.

Τον mtk εφερε τελικα http://www.xiaomi-greece.gr/note4/specs/

Τον mtk εφερε τελικα http://www.xiaomi-greece.gr/note4/specs/

Το διάβασα και εγώ εχθές βράδυ.

όχι ότι θα αλλάξει κάτι για εμάς,αλλά θα ήθελα να φέρει και τα δύο.

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίζει να έχει φέρει άλλη έκδοση;

Δεν παίζει,απλά σου πουλάει παπά.

Xiaomi 12 Pro

Μην ξεχνας οτι απευθυνονται σε μεγαλες αλυσιδες. Ποιο πιασαρικος ο helio x20. Ποσοι καταναλωτες τετοιων καταστηματων πιστευεις οτι ασχολουνται με την μπαταρια; Θα βλεπαν απλα οτι στα benches ειναι κατωτερος και θα πηγαινε ακλαφτος (ειδικα αν ηταν και ακριβοτερος λογω νεοτερου μοντελου).

Προσωπικα και εγω τον x20 προτιμησα (οταν το πηρα ηξερα οτι θα βγει 625) αλλα γνωριζω και τα υπερ του 625. Ο μεσος καταναλωτης ομως οχι... Θα του πεις μπαταρια και θα σου πει "μα 4100 ειναι και οι δυο".

Στα χαρακτηριστικά πάντως του 4g+lte δεν αναγράφεται η Β20....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γιατι οντως δεν εχει b20 - 800αρα. Και το διαφημιζει η wind για 4g+ οταν θα ειναι η μονη που δεν θα χει 4g σε αυτο το κινητο :lol:

Τελικα ποιο ειναι καλυτερο: με mediatek ή με snap?

αυτό ή το RN3 PRO?

σε ολα τα φορουμ εχουν τρελαθει με τις συγκρισεις

Γιατι οντως δεν εχει b20 - 800αρα. Και το διαφημιζει η wind για 4g+ οταν θα ειναι η μονη που δεν θα χει 4g σε αυτο το κινητο :lol:

Τότε αυτό είναι παραπλάνηση με τις όποιες νομικές συνέπειες....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

αυτό ή το RN3 PRO?

Οτι εγραψα και σε γειτονικο φορουμ. Στα βαζω κατα σειρα.

Μπαταρια: Note 4 (snapdragon) > Note 3 pro > Note 4 (mtk)

Αποδοση επεξεργαστη: Note 4 (mtk) > Note 3 pro > Note 4 (snapdragon)

Επειδη ειχα και το Note 3 pro και τωρα το Note 4 (mtk), υπολογισε ενα 10% διαφορα σε μπαταρια υπερ του rn3pro. Για μενα απο το 3 στο 4 θα πας κυριως για τα υπολοιπα (οθονη, καμερα, δαχτυλικο, ποιοτητα κατασκευης, ηχειο).

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα για ένα φίλο το ανωτέρω κινητό.

Ηρθε σήμερα και φοράει την 8.0.4.0 που δεν έχει Ελληνικά.

Κατέβασα την 7.2.9. αλλα δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο για να τη περάσω.

Καμία βοήθεια ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενδιαφέρομαι για το Redmi Note 4 (16gb) για αγορά από Ελλάδα άμεσα και πέτυχα σήμερα αυτό το άρθρο:

http://www.allaboutandroid.gr/?p=36623

στο οποίο αναφέρει μόνο τα μοντέλα με 32gb και 64gb. Αυτά με τα 16gb που βλέπω στο skroutz:

http://www.skroutz.gr/s/9672740/Xiaomi-Redmi-Note-4-16GB.html

τι διαφορά έχουν? ΟΚ, προφανώς στο πρώτο άρθρο είναι αυτά που φέρνει η επίσημη αντιπροσωπεία ενώ αυτά του skroutz είναι εισαγωγές των καταστημάτων από Κίνα ή άλλες χώρες. Η ερώτησή μου αφορά από άποψη λειτουργίας. Αυτά της xiaomi-greece έχουν ας πούμε επίσημη rom ενώ του σκρουτζ έχουν κλασικά κάποια κινεζοαγγλική? Επειδή το κινητό θα πάει στη σύζυγο δεν θέλω να μπλέξω με πολλά πειράματα κλπ με τις ρομ. Αν είναι να περάσω την όποια επίσημη multilanguage κυκλοφορεί και να ησυχάσω. Όμως δεν έχω ξαναπάρει xiaomi και δεν έχω επαφή με το τι γίνεται με τις rom της. Υπάρχει επίσημη ρομ με ελληνικά που να δουλεύει καλά και να ταιριάζει και στο μοντέλο με τα 16gb?

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα για ένα φίλο το ανωτέρω κινητό.

Ηρθε σήμερα και φοράει την 8.0.4.0 που δεν έχει Ελληνικά.

Κατέβασα την 7.2.9. αλλα δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο για να τη περάσω.

Καμία βοήθεια ?

την βάζεις στην μνήμη του κινητού,χύμα και μέσα από τον upgrader,πατάς τις 3 τελείες,πάνω δεξιά,επιλογή αρχείου(κάτι τέτοιο)και διαλέγεις την ρομ.

Xiaomi 12 Pro

αυτό ή το RN3 PRO?

γενικα-συνολικα:

1. RN4 SD 4/64

2. RN4 MTK 3/64

3. RN3P 3/32

Edited by telefoneri

Μα καλά πως γίνεται η wind από χθες να διαφημίζει συνεχώς στα public το xiaomi redmi note 4 για το πιο γρήγορο 4G δίκτυο όταν δε θα πιάνει 4G με τη wind το συγκεκριμένο κινητό. Παίζει να έχει φέρει άλλη έκδοση; δεν υπάρχει απ ότι βλέπω

απλα, κοροιδευουν τον κοσμο.....

Σταματήστε να γράφετε ανακρίβειες. Μια χαρά θα πιάνει 4G στην συντριπτική πλειοψηφία όσων το αγοράσουν. Δε μένουν πολλοί επαρχεία. Κι εμένα το Mi4c δεν έχει την 800άρα αλλά πιάνω παντού στην Αθήνα 4G ακόμη και 60+Mbps

Σταματήστε να γράφετε ανακρίβειες. Μια χαρά θα πιάνει 4G στην συντριπτική πλειοψηφία όσων το αγοράσουν. Δε μένουν πολλοί επαρχεία. Κι εμένα το Mi4c δεν έχει την 800άρα αλλά πιάνω παντού στην Αθήνα 4G ακόμη και 60+Mbps

υπεραπλουστευση και υδροκεφαλισμος

υπεραπλουστευση και υδροκεφαλισμος

Αυτό ακριβώς. Το να λες οτι δε θα πιάνει 4G με τη Wind είναι υπεραπλούστευση και ανακρίβεια. Απέχει πολύ απ την πραγματικότητα.

Αυτό ακριβώς. Το να λες οτι δε θα πιάνει 4G με τη Wind είναι υπεραπλούστευση και ανακρίβεια. Απέχει πολύ απ την πραγματικότητα.

παρερμηνευσες. εννοω το "δε μενουν πολλοι στην επαρχια"

οτι ειναι υπεραπλουστευση και υδροκεφαλισμος :rolleyes: :p

οπως και να 'χει, ας τα βρει η wind με τους πελατες της

αν παραπονεθουν. δεν ειμαστε μετοχοι :lol:

Edited by telefoneri

Eνώ το "δε μένουν πολλοί στην επαρχία" είναι σοβαρό επιχείρημα... :lol:

Σε κάθε περίπτωση το να φέρνει μια εταιρεία και να διαφημίζει κιόλας ένα κινητό με το οποίο στο δίκτυό της, κάποιος ενδέχεται να έχει πρόβλημα είναι αν μη τι άλλο περίεργο, για να μην πω τίποτα άλλο...

Όταν το 85% του πληθυσμού της χώρας μένει σε αστικά κέντρα (και κατα κόρον Αθήνα Θεσσαλονίκη) που δεν στηρίζονται στην 800άρα μπάντα, δεν το λες και υπεραπλούστευση.

Όταν το 85% του πληθυσμού της χώρας μένει σε αστικά κέντρα (και κατα κόρον Αθήνα Θεσσαλονίκη) που δεν στηρίζονται στην 800άρα μπάντα, δεν το λες και υπεραπλούστευση.

Μπα,για θεσσαλονικη παιζει με πολυ 800.Εγω στο σπιτι εχω με 800αρα καλο σημα,ενω η 1800 δεν υπαρχει σχεδον καθολου.Μαζι με B20 4G εχω δει στο κεντρο,πανεπιστημια,νεα παραλια(στην αρχη),λευκο πυργο και Αριστοτελους.Χαριλαου και Καλαμαρια καθως και τουμπα βλεπω συνηθως 800 με το iphone 5s.Πιανει και με 1800 ειδικα σε Ευοσμο,

Σταυρουπολη και γενικως δυτικα.

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνω,αλλα ειδικα επαρχια θα εχει θεματα.Σε πολεις θα πιανει αλλα περιορισμενα και δυσκολα σε εσωτερικους χωρους,ειδικα οπου δεν φτανει το 3G.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24