Chryssostomos Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 και τις δυο global τις λεει. Official DEV Global ROM(OTA update&Greek language) Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) Προφανώς και με την stable. έχει ελληνικά πλέον. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μια ερώτηση. Έχω παραγγείλει το κινητό με την Official Global ROM(installed google play&Greek Language&OTA update) και επειδή όλα μου τα κινητα τα κάνω root θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει αν γίνεται και αυτό με το Kingroot χωρίς PC. Θα κάνει update μετά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 ευχαριστω για την απαντηση σου Γιαννη. Προφανως στο site τους γραφει No Greek Language για την Global stable επειδη ακομα δεν το χουν αλλαξει, αλλα πλεον υποστηριζει κανονικα τα ελληνικα Αυτό ακριβώς ! μην αγχώνεσαι όμως, όποιο και να πάρεις θα είσαι κομπλέ με τα Ελληνικά. Γενικά πρέπει να αποφεύγεις τις μη επίσημες Rom που θέλουν χέρι (για όσους δεν γνωρίζουν όπως και ο υποφαινόμενος) Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 εγω το περιμενω απο τις 10/12 που εφυγε απο vicmall εχει ερθει Ελλαδα αλλα το θεμα ειναι ποτε θα ερθει στα χερια μου. αν επαιρνα τωρα τηλεφωνο θα επαιρνα το redmi pro που με το που εφυγε το δικο μου βγηκε σε ιδια τιμη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) ευχαριστω για την απαντηση σου Γιαννη. Προφανως στο site τους γραφει No Greek Language για την Global stable επειδη ακομα δεν το χουν αλλαξει, αλλα πλεον υποστηριζει κανονικα τα ελληνικα αμα δεν θελεις συνεχως ενημερωσεις την παιρνεις με την stable. Αν θες να δοκιμαζεις καθε βδομαδα τις ρομ παιρνεις την dev. Επισης με αυτην ξεκλειδωνει πιο ευκολα και περνας και την πληρως ελληνικη Edited December 28, 2016 by twmnnmik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος και αν είναι δυνατόν και οδηγός για να κάνουμε un branded την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος και αν είναι δυνατόν και οδηγός για να κάνουμε un branded την συσκευή; un branded? τι θες να πεις ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος και αν είναι δυνατόν και οδηγός για να κάνουμε un branded την συσκευή; δεν είναι branded η συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση. Έχω παραγγείλει το κινητό με την Official Global ROM(installed google play&Greek Language&OTA update) και επειδή όλα μου τα κινητα τα κάνω root θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει αν γίνεται και αυτό με το Kingroot χωρίς PC. Θα κάνει update μετά; Ευχαριστώ. είχα δοκιμάσει 2 φορές,δεν πέτυχε μέσω κινητού,θέλει υπολογιστή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 δεν είναι branded η συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είχα δοκιμάσει 2 φορές,δεν πέτυχε μέσω κινητού,θέλει υπολογιστή. Δηλαδή να βάλουμε SurerSu με αυτόν τον τρόπο; Θέλει πρώτα ξεκλείδωμα του Bootloader και εγκατάσταση TWRP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Βγηκε και επισημα πλεον η V8.1.2.0.MBFMIDI. Οσοι δεν την ειχατε, για τσεκαρετε για updates. Έχω 8.1.6.0 stable. Update δεν βλέπω όπως ούτε και ελληνικά.. .. .. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Δηλαδή να βάλουμε SurerSu με αυτόν τον τρόπο; Θέλει πρώτα ξεκλείδωμα του Bootloader και εγκατάσταση TWRP; ναι........ Έχω 8.1.6.0 stable. Update δεν βλέπω όπως ούτε και ελληνικά.. .. .. αυτη που φορας ειναι η οφφισιαλ κινεζικη ρομ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Έχω 8.1.6.0 stable. Update δεν βλέπω όπως ούτε και ελληνικά.. .. .. ρε συ,σίγουρα έχεις το κινητό αυτό;:p δεν πρέπει να έχεις οφίσιαλ γκλόμπαλ ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή να βάλουμε SurerSu με αυτόν τον τρόπο; Θέλει πρώτα ξεκλείδωμα του Bootloader και εγκατάσταση TWRP; Ακριβώς. Δεν γίνετε αλλιώς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Είμαι σε διαδικασία αλλαγής κινητού και σκέφτομαι να πάρω το Redmi Note 4 ή το Redmi 4 Prime. Αυτή τη στιγμή έχω το Mi4 και ο κύριος λόγος που το αλλάζω είναι η χωρητικότητα του (16Gb). Σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα 5.5 ιντσών όπως το Note 4 αν και έχω λίγο βολευτεί με την 5 αυτού που έχω. Επίσης με φοβίζει ο επεξεργαστής του. Είναι πολύ πιο αργός από τον 801 του Mi4 ή όχι; Καλύτερος ο SD 625 του 4 Prime ή ο MTK X20 του Note; USB Type-C νομίζω δεν έχει κανένα από τα δύο έτσι; Ξέρουμε αν ο fingerprint αισθητήρας είναι καλύτερος σε κάποιο από τα δύο; Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 αυτη που φορας ειναι η οφφισιαλ κινεζικη ρομ..... Ναι, αυτή χωρίς Google play. Δεν έπρεπε να έχω πάρει ελληνικά? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε συ,σίγουρα έχεις το κινητό αυτό;:p δεν πρέπει να έχεις οφίσιαλ γκλόμπαλ ρομ. Official έχω. Πριν 2 βδομάδες πήρα update. Τώρα δεν βλέπω φως.... ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε συ,σίγουρα έχεις το κινητό αυτό;:p δεν πρέπει να έχεις οφίσιαλ γκλόμπαλ ρομ. Official έχω. Πριν 2 βδομάδες πήρα update. Τώρα δεν βλέπω φως.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Βρήκα αυτό http://en.miui.com/unlock/download_en.html για ξεκλείδωμα του Bootloader. Από δω θα ξεκινήσω; Κάπου διάβασα ότι πρέπει να αιτηθώ άδεια ξεκλειδώματος; Edited December 28, 2016 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Βρήκα αυτό http://en.miui.com/unlock/download_en.html για ξεκλείδωμα του Bootloader. Από δω θα ξεκινήσω; Κάπου διάβασα ότι πρέπει να αιτηθώ άδεια ξεκλειδώματος; ναι κατεβαζεις αυτο κανεις log in στο mi account και κανεις αιτηση για ξεκλειδωμα μετα αφου παρεις εγκριση το ξανατρεχεις και το ξεκλειδωνεις https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13849-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-Mi-Flash-Unlock-Tool-%CE%9E%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94/?pageNo=1 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι σε διαδικασία αλλαγής κινητού και σκέφτομαι να πάρω το Redmi Note 4 ή το Redmi 4 Prime. Αυτή τη στιγμή έχω το Mi4 και ο κύριος λόγος που το αλλάζω είναι η χωρητικότητα του (16Gb). Σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα 5.5 ιντσών όπως το Note 4 αν και έχω λίγο βολευτεί με την 5 αυτού που έχω. Επίσης με φοβίζει ο επεξεργαστής του. Είναι πολύ πιο αργός από τον 801 του Mi4 ή όχι; Καλύτερος ο SD 625 του 4 Prime ή ο MTK X20 του Note; USB Type-C νομίζω δεν έχει κανένα από τα δύο έτσι; Ξέρουμε αν ο fingerprint αισθητήρας είναι καλύτερος σε κάποιο από τα δύο; (κουτσουμπα αμα εισαι εσυ) μην μπερδευεις τα κινητα το note4 ειναι πολυ πιο δυνατο απο το redmi4, αλλα εχουν και διαφορα στην τιμη to mi4 ειχε 45 κ antutu το redmi4 ειναι περιπου 62κ το πηρα στην γυναικα το redmi4 και το note4 το εχει ο αδελφος μου Edited December 28, 2016 by twmnnmik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 @Montoya official έχεις βρε αγόρι μου,αλλά όχι την Global Stable,γιαυτό δεν βλέπεις φως... ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρήκα αυτό http://en.miui.com/unlock/download_en.html για ξεκλείδωμα του Bootloader. Από δω θα ξεκινήσω; Κάπου διάβασα ότι πρέπει να αιτηθώ άδεια ξεκλειδώματος; Δεν μπαίνεις στο site της Ελληνικής κοινότητας;Έχει όλους τους οδηγούς αναλυτικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slazor Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Παιδιά καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω το redmi note 4 με την official global firmware. Υποστηρίζει πλήρως ελληνικά και playstore το τηλέφωνο? Παράθεση H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Παιδιά καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω το redmi note 4 με την official global firmware. Υποστηρίζει πλήρως ελληνικά και playstore το τηλέφωνο? Εχει Ελληνικά πλήρως και playstore με την official global rom. άντε καλορίζικο. :D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slazor Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Ευχαριστώ πολύ!:D Από minideal σκέφτομαι να το χτυπήσω στα 151 euro. Πως σας φαίνεται η τίμη? Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποιο φθηνότερο site? Παράθεση H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Ευχαριστώ πολύ!:D Από minideal σκέφτομαι να το χτυπήσω στα 151 euro. Πως σας φαίνεται η τίμη? Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποιο φθηνότερο site? έχε στο νου σου ότι μπορεί να περάσει τελωνείο πλέον...:X Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. ¨Έκανα αίτηση ξεκλειδώματος και περιμένω έγκριση. Αύριο μάλλον το παραλαμβάνω γιατί όπως βλέπω στα ΕΛΤΑ είναι δίπλα μου….. Θα ανεβάσω και μία φώτο το "About phone" Για drivers υπάρχει κάτι ή το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αμέσως;; ¨Έχω windows 10 Pro 64bit Edited December 28, 2016 by pdt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. ¨Έκανα αίτηση ξεκλειδώματος και περιμένω έγκριση. Αύριο μάλλον το παραλαμβάνω γιατί όπως βλέπω στα ΕΛΤΑ είναι δίπλα μου….. Για drivers υπάρχει κάτι ή το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αμέσως;; ¨Έχω windows 10 Pro 64bit σε εμένα με τα ίδιο λειτουργικό το αναγνώρισε αμέσως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Ευχαριστώ πολύ!:D Από minideal σκέφτομαι να το χτυπήσω στα 151 euro. Πως σας φαίνεται η τίμη? Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποιο φθηνότερο site? Ποια έκδοση έχει 151 euro? Sent from Tapatalk Lg g3 32gb Zoe Rom v3.0 Gabriel kernel 2.2 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 @Montoya official έχεις βρε αγόρι μου,αλλά όχι την Global Stable,γιαυτό δεν βλέπεις φως... Θα έρθει το φως από μόνο του ή θα πρέπει να κουνήσω την ουρά μου?.... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts