george_xp_pro Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Πηγαινε στις ρυθμισεις ( πληροφοριες συσκευης - αριθμος κατασκευης ή εκδοση βασικου φασματος)και δες απο την εικονα που στελνω πιο firmware φοραει ετσι βλεπεις και την χωρα https://postimg.org/image/yqffa64wt/ Φίλε μου μόλις το πούλησα. Sorry δεν θα μπορέσω να το κοιταξω αυτο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Ελληνικά έχει κανονικά. Για τις μπάντες που να το κοιταξω; ψάξε στο ίντερνετ για το κρυφό μενού.. Edited September 7, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Φίλε μου μόλις το πούλησα. Sorry δεν θα μπορέσω να το κοιταξω αυτο:D γιατι το εδωσες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 γιατι το εδωσες ? Γιατι πηρα το huawei honor 8 note. Μου αρεσουν τα τεραστια phablet(εχω ξεφυγει τελειως). Το κινητο ηταν τελειο αλλα μου την εσπαγε παρα πολυ που δεν ειχε led ειδοποιησεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Το δικό μου είναι έκδοση Hong-Kong με προεγκατεστημένα Google Play Services. Πιάνει κανονικότατα 4G σε Vodafone & Cosmote και έχει κανονικά την ελληνική γλώσσα. Στο κρυφό μενού δεν βρήκα κάποια επιλογή που να εμφανίζει τις μπάντες, πάντως. Σκέφτομαι κι εγώ να το πουλήσω, αν και δεν το έχω αποφασίσει 100%. Όχι ότι μου φταίει σε κάτι το τηλέφωνο, ίσα ίσα. Αλλά θέλω να επιστρέψω στο iOS (για κάποιον ανεξήγητο λόγο) Edited September 9, 2016 by dBpanos τυπογραφικό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 εκτός απο ebay, έχει βρει κανείς το pro σε ηλεκτρονικό κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα σε νορμάλ τιμή? Επειδή και έμενα με ενδιαφέρει το pro υπάρχει τελικά κάποιο κατάστημα? Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Να φανταστω δεν εχει κανεις το κινεζικο ε? Μου εφεραν ενα αλλα δεν εχει google play. Δοκιμασα με apk να το βαλω αλλα δεν τρεχει. κολλανε τα services λεει... :( Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wintermute23 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλησπέρα! Έπεσε στα χέρια μου ένα A9 Pro Κινέζικο(A9100) και δεν έχει ούτε ελληνικά, ούτε Google Play Store... Το ερώτημά μου είναι απλό: Αν του περάσω Rom από το ολόιδιο σε specs αλλά με άλλο Model Number International A9 Pro(A910F) θα δουλέψει ή οχι? Αν δεν το έχει κάνει κανείς, είτε στο Α9 είτε σε άλλο μοντέλο, να το ρισκάρω? Σκέφτομαι ότι στην καλύτερη λόγω baseband δεν θα δουλεύει η SIM και απλά ξαναγυρνάω στην κινέζικη ROM. Αλλά η χειρότερη είναι brick... Τα φώτα σας παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_b Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Η καλύτερη τιμή αυτήν τη στιγμή (Παρασκευή 2/12) στην Ελλάδα φαίνεται να υπάρχει σε κατάστημα του bestprice (περίπου 349 ευρώ). Με το οποίο επικοινώνησα, και παρότι δείχνει να έχει διαθεσιμότητα 7 τεμαχίων, ο συνομιλητής μού δήλωσε ότι στο χρώμα που με ενδιαφέρει (χρυσό κι όχι ροζ-χρυσό βέβαια) τα 3 υπάρχοντα κομμάτια έχουν ήδη παραγγελθεί κι ότι από βδομάδα θα φέρει καινούργια. Ίδωμεν... Παράθεση Έχασε η μάνα το παιδί, και το παιδί τη βρήκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letzi Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Έχω το galaxy s4 και είμαι στο ψάξιμο ενός νέου κινητού. Είμαι στο "τσακ" να παραγγείλω το Α9. Μ'αρέσει πολύ σαν κινητό αλλά με φοβίζει λίγο το θέμα της εγγύησης. Σ'αυτήν την τιμή και με αυτές τις προδιαγραφές δεν βρήκα κάτι άλλο. Έψαξα κριτικές, διάβασα καλά λόγια αλλά και αυτές είναι λίγες. Όσοι το έχετε πάρει, είστε ακόμα ικανοποιημένοι; Να καταλήξω στο Α9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος στο που μπορώ να βρώ την διεθνή έκδοση του Α9 pro 4GB dual, γιατί δεν μπορώ να βρώ κάτι, προτιμώ από Ελληνικό ή Ευρωπαικό κατάστημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Η μπάντα Β20 δεν υποστηριζεται με ότι αυτό συνεπάγεται στην επαρχία Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_b Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Άργησες να δώσεις την πληροφορία. Πρόλαβα και το αγόρασα. Παράθεση Έχασε η μάνα το παιδί, και το παιδί τη βρήκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 κατοχος του a9 pro απο σημερα σε μαυρο χρωμα. μπορω να πω οτι ειναι απλα απιθανο. Ποιοτητα αναλογη note 5, s7, οθονη τρομερη. Δεν εχω λογια. Αρκετα μαζεμενο για 6". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 καλημερα και χρονια πολλα.Απο που το πηρες και ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 μένω εξωτερικό στην Ασία. εδώ κυκλοφορεί επίσημα. Εάν το βρεις φίλε αξίζει. Απλά δεν έχει την 800αρα μπάντα , δεν ξέρω κατά πόσο την χρειάζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_b Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Σε σχέση με τις μπάντες, η cosmote δεν φαίνεται να έχει να έχει πρόβλημα πάντως. Οσον αφορά στην κάμερα, δεν ξέρω αν θέλει κάποιος να ανεβάσω φωτος σε διάφορες συνθήκες φωτισμού ή και βίντεος. Παράθεση Έχασε η μάνα το παιδί, και το παιδί τη βρήκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepas Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ελλάδα το PRO δεν παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 ενδιαφέρον αν έρθει και προς τα εδώ και έχει ευρωπαική εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 καλησπερα κατοχος κ εγω εδω κ μια εβδομαδα πολυ ικανοποιημενος απ ολα αν εχει καποιος φιλο να προτεινει καμια θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilma167 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 καλησπερα κατοχος κ εγω εδω κ μια εβδομαδα πολυ ικανοποιημενος απ ολα αν εχει καποιος φιλο να προτεινει καμια θηκη Aπο που το αγορασατε? με ενδιαφερερει και μενα Περνει 2 σιμ? και εξτρα sd? ποσο καιρο εκανε να φτασει? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια ερωτηση που με ενδιαφερει Η δυο ΣΙμ ειναι ταυτοχρονα ενεργες? δηλαδη δεν χρειαζετε να τις εναλασω στις εισερχομενες κλησεις? στις εξερχομενες λογικο αλλα στι εισερχομενες αν με παρει κανεις και στα 2 νουμερα θα χτυπησει το τηελφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 http://www.1price.gr ναι παιρνει κ 2 σιμ κ εξτρα καρτα,οχι οι 2 σιμ δεν ειναι ενεργες κ οι2 αν μιλας στην μια η αλλη φαινετε κλειστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilma167 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 http://www.1price.gr ναι παιρνει κ 2 σιμ κ εξτρα καρτα,οχι οι 2 σιμ δεν ειναι ενεργες κ οι2 αν μιλας στην μια η αλλη φαινετε κλειστη αυτο που ενοω σιγουρα αμα μιλας στην μια η αλλη ειναι ενεργη το κινητο που εχω τωρα zuk z1 παιρνει 2 σιμ ας πουμε σιμ1 και σιμ2 καποιος με περνει σε 1 λεπτο στο σιμ 1 χτυπαςει το τηλεφωνο μετα απο 5 λεπτα εχω τελειωσει το τηελφωνημα καποιος περνει στην σιμ 2 παλι χτυπαει το τηελφωνο αυτο ποθ θελω να ξερω αν ειναι και οι δυο ενεργες ταυοτχρονα στο να με περνουν τηλ ισχυιει κατι τετοιο στο Α9? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 σου απαντησα οταν μιλας στην μια κ σε παρουν στην 2 δειχνει κλειστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_b Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Άργησα να το δω, γι' αυτό κι η καθυστερημένη απάντηση. Εγώ πήρα 2 θήκες από εδώ http://www.tforall.gr/index.php?option=com_mijoshop&route=product/category&path=117_1383&Itemid=2955&lang=el , το μαύρο "πορτοφόλι" και τη λεπτή διάφανη. Το πορτοφόλι δεν το έχω χρησιμοποιήσει, καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια θήκη, η λεπτή με βολεύει πάρα πολύ. Παράθεση Έχασε η μάνα το παιδί, και το παιδί τη βρήκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts