Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia na rwthsw kserei kaneis pote peripou to anamenoume me to kalo kai an exei leitourgiko symbian?

Κυκλοφορεί τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου, θα κοστίζει 450-500 ευρώ και όχι δε θα έχει symbian. Mη ρωτάτε συνέχεια τα ίδια πράγματα. :wacko:

Η τιμή του λογικά θα πέσει το Σεπτέμβρη ή λίγο πιο πριν, όταν θα εμφανιστεί δηλαδή το W800i. Το κυριότερο πρόβλημα που ανέφερε ο Eldar κι έχει να κάνει με hardware είναι η ένταση στα ringtones που ίσα που ακούγεται. :(

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το κυριότερο πρόβλημα που ανέφερε ο Eldar κι έχει να κάνει με hardware είναι η ένταση στα ringtones που ίσα που ακούγεται. :(

Τί κουφό είναι πάλι αυτό ?!?!? ..... Τα νεύρα μου :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

το ακουσαμε να παιζει απο κοντα???οχι,οποτε ας μην πιστευουμε και κανεναν

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ειμαι σίγουρος πως θα έχει καλή ποιότητα ήχου. Ας μην φοβάστε βρε παιδιά. Φυσικά θα ήθελα να έχει καλύτερο ήχο απο το Κ700 και το λογικό ειναι πως θα είναι βελτιωμένος.

Eγώ πιστεύω πως θα έρθει γύρω στα 400€. Θυμίσου το αυτό.

Εγώ πάλι πιστεύω πως όταν έρθει θα κάνει στην καλύτερη 450€. Θυμήσου το αυτό... ;) Μετά από 1 μήνα ίσως πέσει στα 400€.

@ταξιδιωτης22: Όχι δεν το ακούσαμε, αλλά δε νομίζω να λέει βλακείες ο τύπος. Και δεν ανέφερα ποιότητα ήχου, αλλά ένταση μεγάφωνου. Βέβαια αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί το K750i που είχε ο Eldar για το review είναι Μαρτίου 2005 κι αυτό που θα έχουν τα πρώτα (τυχερά ομολογουμένως) μέλη του forum στα χέρια τους θα είναι Μαίου 2005. :cool:

Ακόμα ένα υπέροχο review του Κ750:

Τέλειες φωτογραφίες βγάζει το άτιμο!

http://www.planete-se.net/index.php?act=ST&f=58&t=9162

Και λίνκ για τις φωτογραφίες σε ποιότητα Fine:

http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/k750/photos/DSC00076.JPG

http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/k750/photos/DSC00078.JPG

Φοβερές ε;

:) :O :w00t:

Α και η τιμή του σε Γαλλικό e-shop: http://www.multe-pass.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=301353

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Όσο και καλοπροαίρετος και αν είμαι, δεν πιστευω ως οι συγκεκριμενες δύο φωτο έχουν βγει από το Κ750, καθώς και ότι δεν έχουν υποστεί περαιτέρω φωτογραφική επεξεργασία....Το θεωρώ αδύνατο, αν και δεν θα με χαλούσε καθόλου φυσικά... :rolleyes:

Όσο και καλοπροαίρετος και αν είμαι, δεν πιστευω ως οι συγκεκριμενες δύο φωτο έχουν βγει από το Κ750, καθώς και ότι δεν έχουν υποστεί περαιτέρω φωτογραφική επεξεργασία....Το θεωρώ αδύνατο, αν και δεν θα με χαλούσε καθόλου φυσικά... :rolleyes:

Καλημέρα Χρήστο!

Το mobile-review.com για Sony Ericsson κινητά είναι πολύ αξιόπιστο (όχι για Νόκια) δεν νομίζω να έχουν παραποιήσει την φωτογραφία με αποτέλεσμα να φαίνεται τόσο ωραία. (είναι πραγματικά υπέροχη!!!)

Τέλος πάντων θα δούμε!

Δεν αργεί η κυκλοφορία του στην Ελληνική αγορά!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Καλημερα.Απο οτι καταλαβα διαβαζοντας και εγω για το κινητο ειναι οτι εχει πολυ δυνατους ηχους και ΜΟΝΟ Η ΔΟΝΗΣΗ ειναι ασθενεστερη απο αλλα τηλεφωνα συγκριτικα.

@ταξιδιωτης22: Όχι δεν το ακούσαμε, αλλά δε νομίζω να λέει βλακείες ο τύπος. Και δεν ανέφερα ποιότητα ήχου, αλλά ένταση μεγάφωνου. Βέβαια αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί το K750i που είχε ο Eldar για το review είναι Μαρτίου 2005 κι αυτό που θα έχουν τα πρώτα (τυχερά ομολογουμένως) μέλη του forum στα χέρια τους θα είναι Μαίου 2005. :cool:

Λοιπόν για να μην παραποιούμε εντελώς τα στοιχεία, αυτό που είπε και καλό είναι να το διαβάσουμε λίγο καλύτερα είναι οτι από την μία όντος μειώθηκε η ένταση του μεγαφώνου ΑΛΛΑ από την άλλη επανασχεδιάστικαν οι γρίλιες και τοποθετήθηκαν σε τέτοιο σημείο ώστε να εξισορροπεί την μείωση της έντασης του μεγαφώνου. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ή και καλύτερο από το Κ700 και το πλεονέκτιμα είναι οτι καταναλώνει λιγότερη ενέργεια παράγοντας τελικά το ίδιο αποτέλεσμα με το να είχε μεγαλύτερης εντάσεως μεγαφώνο και χειρότερο σχεδιασμό. Με άλλα λόγια το όλο σύστημα σχεδιάστικε ποιο αποδοτικό.

Αυτά και καλό ειναι να διαβάζουμε ολόκληρη την παράγραφο και να μην κολάμε σε μία-δύο λέξεις μόνο.

Και κατά την γνώμη μου οι γρίλιες είναι πολύ σωστά τοποθετημένες στο πλάι που είναι το καπάκι της κάμερας οπότε όταν το κινητό κάθετε πάνω σε ένα τραπέζι, υπάρχει και κάποιο κενό ώστε να ακούγοντε οι ήχοι.

Αυτα....

Less is more...

καλο αυτο απλα μου φανηκε παραξενο ολα τα sony ericsson που ειχα επαιζαν δυνατα και καθαροτατα κι αυτο θα ειναι μια εξαιρεση?αλλα αφου ειναι ετσι ολα καλα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το καλύτερο θα ήταν να μην φανατιζόμαστε θετικά ή αρνητικά....Άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούια...Μέσα στο ερχόμενο δίμηνο θα βρίσκεται στα χέρια μας για να το επαινέσουμε ή να το θάψουμε...Στη ζωή αυτή άλλωστε όλα είναι ρευστά, σε ανθρώπους, καταστάσεις και μηχανήματα.. ;)

K750i MP3 ringtones are very loud when set to MAXIMUM level of 8..Vibration alert on the other hand is a bit weaker compared to Siemens S65 or the Nokia 6600. If you do not want MP3, you can use the standard MIDI or AAC as an alternative.Εδω βεβαια οπως θα διαβασετε λεει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με την ενταση.Γενικα παντως το υμνει το τηλεφωνο http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k750-en.shtml

K750i MP3 ringtones are very loud when set to MAXIMUM level of 8..Vibration alert on the other hand is a bit weaker compared to Siemens S65 or the Nokia 6600. If you do not want MP3, you can use the standard MIDI or AAC as an alternative.Εδω βεβαια οπως θα διαβασετε λεει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με την ενταση.Γενικα παντως το υμνει το τηλεφωνο http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k750-en.shtml

Που το βλέπεις το πρόβλημα; Very Loud λέει! Μόνο το vibration λέει ότι είναι λίγο χαμηλό.

Να κανω μια ερωτηση?Τα themes που ειναι για το Κ700,θα κανουν και για το Κ750?

Αποκλείεται, έχουν διαφορετική ανάλυση οθόνης

Αποκλείεται, έχουν διαφορετική ανάλυση οθόνης

Λάθος. Έχει ακριβώς την ίδια οθόνη με εξαίρεση τα υποστηριζόμενα χρώματα που είναι 265K αντί για 64Κ...

Οπότε λογικά όλα τα games του K700 θα παίζουν και στο K750i :) Μερικά από τα παιχνίδια που θα έχει preinstalled άλλοστε είναι γνωστά από το K700 :)

Θα μπορούμε άραγε να έχουμε και τα mp3 σαν ήχο κλήσης ή θα πρέπει να τα κάνιυμε wav πρώτα;Και πόσο δυνατά θα είναι:

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

Νομίζω ότι αξίζει να περιμένουμε και το W800 , που δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα από το K750 , αλλά έχει πολύ καλλίτερη διαχείρηση ήχων και multimedia χαρακτηριστικά γενικότερα.
"Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια"

Θα μπορούμε άραγε να έχουμε και τα mp3 σαν ήχο κλήσης ή θα πρέπει να τα κάνιυμε wav πρώτα;Και πόσο δυνατά θα είναι:

Φυσικά και θα μπορούμε να βάζουμε mp3 σαν ringtone άλλωστε αυτό το

feature είναι ήδη διαθέσιμο από το S700i.

Πολύ ωραίο και super φαίνεται να είναι το κινητό!!!!

Βασικά έχω δύο ερωτήσεις.....

1) Λογικά οι photo που βγάζει θα είναι κατώτερες από του S700. Σωστά?

2) Πως γίνεται να βγάλουμε τον εκνευριστικό ήχο όταν τραβάμε photo? Γίνεται μόνο αν γυρίσουμε το κινητό στο αθόρυβο???

ΤΙΑ

:)

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...