Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

Με πήρε η volterra λέει για νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο με 3€ τι εννοούσαν;

Σου είπε τιμή KWH?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όχι δε ρώτησα γιατί είμαι καλά στη watt and volt. Αν θέλω τους παίρνω ξανά βέβαια. Από κινητό με πήραν

Σου είπε τιμή KWH?

Επειδη την εχω ακουσει κι εγω αυτη την προσφορα η τιμη ειναι ιδια με της ΔΕΗ!

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Επειδη την εχω ακουσει κι εγω αυτη την προσφορα η τιμη ειναι ιδια με της ΔΕΗ!

Και τότε τι διαφορά θα έχει;Και τα 3 ευρώ που λεέι τι είναι;Η ΔΕΗ έχει πάγιο 1,52 το 4μηνο, ή λίγο παραπάνω σε τριφασικό μετρητή.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι δε ρώτησα γιατί είμαι καλά στη watt and volt. Αν θέλω τους παίρνω ξανά βέβαια. Από κινητό με πήραν

Καλά αφού είσαι οκ.Απλά κάτι δεν είπαν σωστά, ή δε θυμάσαι.Γιατί είναι περίεργο αυτό το ποσό.Αν το πάνε 3 ευρώ τη μέρα(όσο και να καις) είναι πολλά λεφτά, και σε σύγκριση με της ελπεντισον που λέει 1 ευρώ τη μέρα.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Και τότε τι διαφορά θα έχει;Και τα 3 ευρώ που λεέι τι είναι;Η ΔΕΗ έχει πάγιο 1,52 το 4μηνο, ή λίγο παραπάνω σε τριφασικό μετρητή.

Δικιο εχεις,εμενα με αφηνει αδιαφορο,μια χαρα ειμαι στην ΔΕΗ και δεν εχω σκοπο να φυγω!:)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Δικιο εχεις,εμενα με αφηνει αδιαφορο,μια χαρα ειμαι στην ΔΕΗ και δεν εχω σκοπο να φυγω!:)

Καλά, ούτε εγώ, αλλά κουβέντα να γίνεται.

''Μ. Παναγιωτάκης: Οι πέντε λόγοι που κάνουν τους καταναλωτές να είναι πιστοί στη ΔΕΗ''

https://energypress.gr/news/m-panagiotakis-oi-pente-logoi-poy-kanoyn-toys-katanalotes-na-einai-pistoi-sti-dei

Τον έχει ενημερώσει καποιος για τα α), β), δ), ε)?

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Όταν έχεις προσωπικό πλεονάζον, ακίνητα που κρατάς τσάμπα και παρόλο αυτά η εμπορία σου είναι ελάχιστα καταστήματα με ελάχιστο προσωπικό για ποια εξυπηρέτηση μιλάμε;

Όταν έχεις προσωπικό πλεονάζον, ακίνητα που κρατάς τσάμπα και παρόλο αυτά η εμπορία σου είναι ελάχιστα καταστήματα με ελάχιστο προσωπικό για ποια εξυπηρέτηση μιλάμε;

Η εξ από το 11770 έχει βελτιωθεί τρομερά.Κάνεις τα πάντα, από υπογραφή νέου συμβολαίου, μέχρι και απλή αίτηση.Και διόρθωση στοιχείων online.

Η εξ από το 11770 έχει βελτιωθεί τρομερά.Κάνεις τα πάντα, από υπογραφή νέου συμβολαίου, μέχρι και απλή αίτηση.Και διόρθωση στοιχείων online.

Αν θες να κάνεις νέο συμβόλαιο, να πάρεις δλδ ρολόι στο όνομά σου και να δώσεις και την εγγύηση γίνεται μέσω τηλεφώνου;

Ρωτάω γιατί το να πηγαίνεις στις 4 & στις 5 για να πιάσεις θέση να είσαι από τους πρώτους μόλις ανοίξουν, δεν το λες και παραγωγικό.

Αν θες να κάνεις νέο συμβόλαιο, να πάρεις δλδ ρολόι στο όνομά σου και να δώσεις και την εγγύηση γίνεται μέσω τηλεφώνου;

Ρωτάω γιατί το να πηγαίνεις στις 4 & στις 5 για να πιάσεις θέση να είσαι από τους πρώτους μόλις ανοίξουν, δεν το λες και παραγωγικό.

Ναι πλέον γίνεται και τηλεφωνικά έρχεται courier και παραλαμβάνει έγγραφα και προχωράει έτσι η διαδικασία. Βέβαια μου είχαν διευκρινίσει ότι από κοντά σε 1-3 μέρες θα γίνει η σύνδεση ενώ μέσω courier θα ήθελε ένα δεκαήμερο σίγουρα οπότε αναγκάστηκα να στηθώ.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ναι πλέον γίνεται και τηλεφωνικά έρχεται courier και παραλαμβάνει έγγραφα και προχωράει έτσι η διαδικασία. Βέβαια μου είχαν διευκρινίσει ότι από κοντά σε 1-3 μέρες θα γίνει η σύνδεση ενώ μέσω courier θα ήθελε ένα δεκαήμερο σίγουρα οπότε αναγκάστηκα να στηθώ.

Ετσι γίνεται.Όσο για την καθυστέριση δεν το έχω ακούσει, αλλά έχει μια λογική.Δηλαδη 1 μέρα να έρθει το κουριερ και 1 να παει συν επιπλέον χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να γίνει εσωτερικά η μεταφορά του εγγράφου...

• 2 weeks later...
Κανείς σας δε μίλησε για το ότι οι χαμηλές τιμές ισχύουν μόνο όταν η Οριακή Τιμή Συστήματος (ΟΤΣ) είναι εντός μιας συγκεκριμένης κλίμακας (συνήθως 40 με 60 ευρώ MWh), αν ξεφύγει η ΟΤΣ από το άνω όριο που θέτει η εταιρεία πολύ απλά την πάτησες και μπορεί να πληρώσεις πολύ παραπάνω από τη ΔΕΗ. Τελευταία συχνά πάει πάνω από 70ευρώ/MWh.

Οπότε εκτός της NRG που νομίζω ότι δεν εφαρμόζει όρια ΟΤΣ οι υπόλοιπες απλά δε συμφέρουν. Ακόμα στη ΔΕΗ είμαι γιατί προσπαθώ να διαβάσω τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων. Πάντως οι περισσότερες εταιρίες αν όχι όλες είναι απατεώνες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ πριν υπογράψετε και μην ακούτε τους άσχετους τηλεφωνικούς πωλητές που δε ξέρουν καν τι είναι η ΟΤΣ.

:worry: - απο αναζητηση βρηκα αυτο, εσεις που εχετε ιδιωτη παροχο το εχετε δει να ισχυει (?)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Παράθεση:

Κανείς σας δε μίλησε για το ότι οι χαμηλές τιμές ισχύουν μόνο όταν η Οριακή Τιμή Συστήματος (ΟΤΣ) είναι εντός μιας συγκεκριμένης κλίμακας (συνήθως 40 με 60 ευρώ MWh), αν ξεφύγει η ΟΤΣ από το άνω όριο που θέτει η εταιρεία πολύ απλά την πάτησες και μπορεί να πληρώσεις πολύ παραπάνω από τη ΔΕΗ. Τελευταία συχνά πάει πάνω από 70ευρώ/MWh.

Οπότε εκτός της NRG που νομίζω ότι δεν εφαρμόζει όρια ΟΤΣ οι υπόλοιπες απλά δε συμφέρουν. Ακόμα στη ΔΕΗ είμαι γιατί προσπαθώ να διαβάσω τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων. Πάντως οι περισσότερες εταιρίες αν όχι όλες είναι απατεώνες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ πριν υπογράψετε και μην ακούτε τους άσχετους τηλεφωνικούς πωλητές που δε ξέρουν καν τι είναι η ΟΤΣ.

:worry: - απο αναζητηση βρηκα αυτο, εσεις που εχετε ιδιωτη παροχο το εχετε δει να ισχυει (?)

Γενικώς οι ιδιώτες πάροχοι έχουν τα θεματάκια τους, κάνουν οτι μπορούν για να τσιμπήσουν κανα € παραπάνω, αλλά δε νομίζω να ισχύει αυτό που γράφει ο φίλος παραπανω. Αν ισχύσει θα ισχύσει για όλους, της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένης. Ολοι απο τον ίδιο φορεα (ΔΕΔΔΗΕ) παίρνουν το ρεύμα.

Για εμένα elpedison τέλος :up:

Την άλλη εβδομάδα τελειωνει το συμβόλαιο και λεω να παω στη Ζενιθ. Λογω χρήσης και Φυσικού αερίου εχει πολύ ελκυστικούς όρους (αν πληρώνεις στην ωρα σου)

Η ΟΤΣ ισχύει όπως τα λέει στην παράθεση. ΔΕΗ και nrg δεν την εφαρμόζουν, τουλάχιστον πριν δυο μήνες που το είχα κοιτάξει.

Στην ουσία όταν το εφαρμόζει κάποιος πάροχος, θέλουμε την κατώτερη και την ανώτερη τιμή που έχουν ορίσει, να είναι αρκετά ψηλά έτσι ώστε να μας επηρεάσει, αρνητικά, το λιγότερο δυνατό.

Παιδιά καλησπέρα:

Για voltera που μου δίνει για Γ1Ν......3 ευρώ πάγιο και όλες τις κιλοβατώρες με νυχτερινή χρέωση της ΔΕΗ, αξίζει να το δω;

Επίσης λένε έκπτωση για πληρωμή μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής και επιστροφή της εγγύησης που έχω καταβάλει στη ΔΕΗ στούς δύο πρώτους λογαριασμούς .

Έχετε κάτι υπόψιν σας. τι προσέχετε;

στο allazorevma.gr μου βγάζει αυτό

https://postimg.cc/image/8wtsc1kkb/

είναι ενδεικτικό ή μπα;;;

Edited by Green_Dragon

Παιδιά καλησπέρα:

Για voltera που μου δίνει για Γ1Ν......3 ευρώ πάγιο και όλες τις κιλοβατώρες με νυχτερινή χρέωση της ΔΕΗ, αξίζει να το δω;

Επίσης λένε έκπτωση για πληρωμή μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής και επιστροφή της εγγύησης που έχω καταβάλει στη ΔΕΗ στούς δύο πρώτους λογαριασμούς .

Έχετε κάτι υπόψιν σας. τι προσέχετε;

στο allazorevma.gr μου βγάζει αυτό

https://postimg.cc/image/8wtsc1kkb/

είναι ενδεικτικό ή μπα;;;

Αυτό με το νυκτερινό θα πρέπει να το δεις για την δική σου περίπτωση και να κάνεις υπολογισμούς. Τα 3 ευρώ είναι κάθε μήνα; Γιατί κάτι τέτοιο κάνει η protergia από όσο ξέρω (με 3,50 ευρώ).

Η εγγύηση της ΔΕΗ επιστρέφεται στον τελευταίο λογαριασμό που θα σου εκδόσει η ΔΕΗ

Η volterra έχει τη μισή εγγύηση της ΔΕΗ και αν κάνεις πάγια εντολή στην επιστρέφει (τη δική της εγγύηση)

Η πάγια εντολή έχει χρέωση σε κάθε λογαριασμό που εκδίδεται (χρέωση της τράπεζας)

50 λεπτά στη eurobank

40 λεπτά στην alpha

30 στην πειραιώς

εθνική πρέπει να πας από κατάστημα για volterra, και δεν υπάρχει περίπτωση

(alpha και πειραιώς παίζει να τα έχω γράψει ανάποδα)

Άν πάρεις τηλέφωνο τη volterra θα σου δώσει την ίδια προσφορά με το allazorevma (τουλάχιστον έτσι έκαναν σε εμένα) για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου και όχι μόνο για 6 μήνες (όταν το κοίταγα εγώ η προσφορά από το allazorevma ήταν μόνο για τους 6 πρώτους μήνες).

Καλημερα σε ολους!

Ειμαι στην Green με 0,076 απ τον Σεπτεμβριο 2017

Μου κανει μια προσφορα η watt &volt μεσω του ασφαλιστη μου σταθερη τιμη 0,064, δηλαδη τιμη νυχτερινου:) εφοσον δεν ξεπερναω τις 5000 κιλοβατωρες το 4μηνο

Μονο στην αρχη μου λεει πληρωνω ενα ποσο 59,00 ευρω..

Πως το βλεπετε αξιζει,το θεμα ειναι μπορω να φυγω απ την green ή θα υπαρχει καποια ρητρα;

ο ασφαλιστης μου λεει δεν ειναι μονο η τιμη της κιλοβατωρας χαμηλοτερη αλλα σε συνεχεια και το ΦΠΑ πιο χαμηλο:rolleyes:

Καλημερα σε ολους!

Ειμαι στην Green με 0,076 απ τον Σεπτεμβριο 2017

Μου κανει μια προσφορα η watt &volt μεσω του ασφαλιστη μου σταθερη τιμη 0,064, δηλαδη τιμη νυχτερινου:) εφοσον δεν ξεπερναω τις 5000 κιλοβατωρες το 4μηνο

Μονο στην αρχη μου λεει πληρωνω ενα ποσο 59,00 ευρω..

Πως το βλεπετε αξιζει,το θεμα ειναι μπορω να φυγω απ την green ή θα υπαρχει καποια ρητρα;

ο ασφαλιστης μου λεει δεν ειναι μονο η τιμη της κιλοβατωρας χαμηλοτερη αλλα σε συνεχεια και το ΦΠΑ πιο χαμηλο:rolleyes:

Αν μπορούν να χαμηλώσουν το ΦΠΑ, να το κάνουν μηδενικό τότε! :lol:

Τα 59 ευρώ να υποθέσω δεν τα παίρνεις πίσω, σωστά; Θεωρώ ότι με τόσο μικρή διαφορά (0,076 σε 0,064) δε νομίζω ότι θα γλιτώνεις 59 ευρώ το χρόνο. Οπότε ίσως και να μην αξίζει, αλλά θα πρέπει να το υπολογίσεις βάσει της χρήσης σου.

Επίσης, η τιμή που σου έδωσε, είναι με ή χωρίς το ΦΠΑ;

Τα 59 δεν τα πέρνεις πίσω...είναι ''συνδρομη''...νέα κόλπα αυτά.

Και συνεχίζονται οι επιθέσεις στα ΕΛΤΑ για τον τομέα του ρεύματος απο τα γνωστά έντυπα που κατά τα άλλα έχουν ολοσέλιδες διαφημίσεις από τους άλλους παρόχους...Τα ΕΛΤΑ πλησιάζουν μερίδιο 1%, δηλαδή κάτω από protergia, elpedison και ηρων, που έχουν δαπανήσει εκατομμύρια σε διαφήμιση....

Και συνεχίζονται οι επιθέσεις στα ΕΛΤΑ για τον τομέα του ρεύματος απο τα γνωστά έντυπα που κατά τα άλλα έχουν ολοσέλιδες διαφημίσεις από τους άλλους παρόχους...Τα ΕΛΤΑ πλησιάζουν μερίδιο 1%, δηλαδή κάτω από protergia, elpedison και ηρων, που έχουν δαπανήσει εκατομμύρια σε διαφήμιση....

Δεν είναι ότι κάνουν κάτι καλύτερα στην παροχή όμως. Απλά έχουν δωρεάν διαφήμιση και φυσική παρουσία παντού.

Επίσης οι περισσότεροι πάνε στα ΕΛΤΑ για να πληρώσουν τη ΔΕΗ, άρα θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο και δε θα δίνουν και τα 30 λεπτά προμήθεια. Από εκεί και πέρα (και βάσει των δικών μου υπολογισμών για της δικής μου κατανάλωσης) δεν είδα κάτι εξαιρετικά συμφέρον όταν άλλαξα πάροχο πριν 2 μήνες.