Jump to content

[S7 series] Ασφάλεια Κινητού

earthdog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς, στα νέα συμβόλαια (από 01/07/2018) αφαιρέθηκε η κάλυψη αποζημίωσης σε περίπτωση ληστείας και καλύπτεται πλέον μόνο η κλοπή κατόπιν διαρρήξεως. Edited by pluss

• Απαντήσεις 220
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς, στα νέα συμβόλαια (από 01/07/2018) αφαιρέθηκε η κάλυψη αποζημίωσης σε περίπτωση ληστείας και καλύπτεται πλέον μόνο η κλοπή κατόπιν διαρρήξεως.

Στα παλαιότερα που έχει ληστεία, πως είναι η διαδικασία? Απλώς κάνει την αίτηση στην αστυνομία και μετά επικοινωνείς με την ασφάλεια?

Google Pixel 9 Pro XL

Πας στην αστυνομία, παίρνεις αντίγραφο του Δελτίου Συμβάντος και ύστερα το παραδίδεις στην ασφαλιστική για να αποζημιωθείς.

Ληστεία με την χρήση βίας αναφέρει, αν δεν κάνω λάθος αυτό απαιτεί δικογραφία διότι δεν μιλάμε για απλή κλοπή.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Πάντως, στο συμβόλαιό μου αναφέρονται μόνο αυτά που είπα παραπάνω. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζω εάν θέλουν κι άλλα δικαιολογητικά ή απαιτούνται επιπρόσθετες διαδικασίες... Edited by pluss

Eπειδη δεν βρισκω το ασφαλιστιριο για οταν ειχα κανει στο s7 edge

ζητσα φορμα για να κανω ασφαλεια σε ενα op 6 και βλεπω οτι μου γραφει

Η αποζημίωση θα υπολογίζεται στο 70% επί του συνολικού ύψους της ζημιάς / απαίτησης και η απαλλαγή (ίδια συμμετοχή) 30% της ζημιάς αντίστοιχα.

Παντα ετσι ηταν?

Eπειδη δεν βρισκω το ασφαλιστιριο για οταν ειχα κανει στο s7 edge

ζητσα φορμα για να κανω ασφαλεια σε ενα op 6 και βλεπω οτι μου γραφει

Παντα ετσι ηταν?

Όχι σίγουρα δεν ήταν έτσι. Κάλυπτε όλο το ποσό , μέχρι την τελευταία μέρα ασφάλισης. Λογικό να το κάνουν έτσι (70-30)αφού οι περισσότεροι μάγκες του τράβαγαν μια από κάτω την τελευταία βδομάδα και άλλαζαν οθόνη και πλάτη ( και πλαίσιο αφού πάει μαζί πια)και είχαν κινητό ξανά καινούργιο. Το παίζανε και ιστορίες ότι εγώ τα κινητά μου τα θέλω χωρίς θήκη και το παίζανε μαγκάκια στην καφετέρια ,το πεταγαν και σερνόταν στο τραπεζάκι καμία 30αρια πόντους . Να τους δω τώρα που θα πρέπει να δώσουν σε περίπτωση ζημιάς ένα 100 απαλλαγή και ένα 30αρι η ασφάλεια αν είναι το ίδιο άνετοι. Η πήγαινε ο άλλος στην αστυνομία και έλεγε μου το έκλεψαν και τα έκανε 2 τα κινητά. Γι'αυτό δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ. Βέβαια μπορουν κάποιοι να ισχυριστούν ,ότι βρηκαν ένα παραθυράκι και το εκμεταλλεύτηκαν , σωστό και αυτό. Θα μου πεις ρε φίλε ,γιατί βγάζεις τόσο πόνο, δεν πρόλαβες να τους τα πάρεις. Όχι ,φιλε καχυποπτε, απλά όταν θα την χρειαστω στο μέλλον για το Χ,ψ s10,note 10 κτλ δεν θα με καλύπτει όπως με κάλυπτε

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα!

Μετά απο μια οικογενιακή ένταση πάνω στα νεύρα μου έστειλα το κινητό στον τοίχο και δεν έμεινε τίποτα.

έσπασε προς πίσω και είναι νεκρό.

Την έχω αγορασμένη απο kaizer με ασφάλεια, νομίζω στον Ξηρογιανόπουλο τα ασφαλίζουν.

Επειδή μένω επαρχεία γνωρίζεται να μου πείτε πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την επισκευή μεσω της ασφάλειας?

Θα πληρώσω εγώ τη ζημειά και θα περιμένω απο την ασφάλεια χρήματα ή κανονίζει το κέντρο επισκευής με την ασφαλιστική?

Το τηλέφωνο στην σμαρτεκ επισκευάζευται σωστά?

Παιδιά καλησπέρα!

Μετά απο μια οικογενιακή ένταση πάνω στα νεύρα μου έστειλα το κινητό στον τοίχο και δεν έμεινε τίποτα.

έσπασε προς πίσω και είναι νεκρό.

Την έχω αγορασμένη απο kaizer με ασφάλεια, νομίζω στον Ξηρογιανόπουλο τα ασφαλίζουν.

Επειδή μένω επαρχεία γνωρίζεται να μου πείτε πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την επισκευή μεσω της ασφάλειας?

Θα πληρώσω εγώ τη ζημειά και θα περιμένω απο την ασφάλεια χρήματα ή κανονίζει το κέντρο επισκευής με την ασφαλιστική?

Το τηλέφωνο στην σμαρτεκ επισκευάζευται σωστά?

Αυριο το πρωι επικοινώνησε με την ασφάλεια για να σου πει την ακριβή διαδικασία. Αν είναι στην generalli θα πρέπει να τους στείλεις φωτογραφίες απο το σπασμένο κινητό με το imei (αν φυσικά είναι εφικτό) και μετά το τιμολόγιο που θα πάρεις απο την smartec. Πληρώνεις πρώτα εσύ και μετά τους δίνεις iban και σου βάζουν τα λεφτά. Για την smartec δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια

Ελπίζω να βοήθησα:)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Αυριο το πρωι επικοινώνησε με την ασφάλεια για να σου πει την ακριβή διαδικασία. Αν είναι στην generalli θα πρέπει να τους στείλεις φωτογραφίες απο το σπασμένο κινητό με το imei (αν φυσικά είναι εφικτό) και μετά το τιμολόγιο που θα πάρεις απο την smartec. Πληρώνεις πρώτα εσύ και μετά τους δίνεις iban και σου βάζουν τα λεφτά. Για την smartec δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια

Ελπίζω να βοήθησα:)

Ευχαριστώ!

Αυτό με το imei είναι όντως δύσκολο μιας και η οθόνη δεν αναβει.

Σε περίπτωση μη επισκευής τι γίνεται?

Σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται (δύσκολο το κόβω) τότε δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Μάλλον θα πρέπει είτε να σου δωθεί από τη samsung πιστωτικό, ισόποσο με το ποσό της αγοράς, για αγορά νέας συσκευής samsung (εφόσον δεν κυκλοφορεί το μοντέλο που έχεις και δεν επισκευάζεται) ή αντικατάσταση με νέα συσκευή.

είτε να σου πιστώσει η generalli το ποσό της αγοράς, ένα από τα 2.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Όταν λέμε μη επισκευή, σε τι αναφερόμαστε. Η ασφάλεια, νομίζω καλύπτει μόνο την τυχαία θραύση κρυσταλλων. Για να υπάρξει λοιπόν μη επισκευή μιλάμε για έλλειψη ανταλλακτικων. Διαφορετικά, για να μην είναι επισκευασιμο, τότε η ζημιά είναι παραπάνω από θραύση κρυσταλλων! Και άρα η λογική λέει ότι δεν καλυπτεται από την ασφάλεια.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

• 3 weeks later...

Τελικά κατόπιν εντολής της generali το κινητό στάλθηκε στη smartec.

Η αρχική εκτίμηση ήταν για κρύσταλλα μπρος πίσω, αλλά μετά από κάνα 2ημερο ενημερώθηκα ότι το κινητό χρειάζεται και αλλαγή πλακέτας. Μιας και το σύνολο ήταν περίπου όσο δηλαδή έχει καινούργιο τώρα τους ζήτησα εγγράφως την εκτίμηση και την έστειλα στη generali ρωτώντας τους αν μπορώ να προχωρήσω στην επισκευή. Η generali μου είπε να προχωρήσω μιας και το κόστος δεν ξεπερνά το ποσό αγοράς της ασφαλισμένης συσκευής.

Το κινητό έγινε και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αποζημίωση τα έστειλα.

Τώρα περιμένω...

Edited by Xras

Υπάρχει κάποια ασφάλεια που να μπορώ να ασφάλισω το κινητό, το οποίο το αγόρασα πριν ένα μισή μήνα;

Υπάρχει κάποια ασφάλεια που να μπορώ να ασφάλισω το κινητό, το οποίο το αγόρασα πριν ένα μισή μήνα;
Πλέον όχι... Πρέπει να είναι λιγότερο από μήνα.

Παιδιά κι εγώ έστειλα έγγραφα στην ασφάλεια γιατί μου έπεσε από την τσέπη το S7 και έκανε δύο ραγισματα στις άκρες. Αλλά γενικά έχω ανταλλάξει πολλά email και βλέπω μια αχρειαστη σχολαστικότητα.

Τι εννοώ. Στέλνω φωτογραφίες με την ζημιά, που δεν έχει επεκταθεί στο κύριο μέρος της οθόνης, αλλά είναι στην γωνια στο ύψος των navigation button και σημειώνω και το γεγονός ότι μου έκανε ένα δύο αναβοσβησηματα σε άκυρη φάση (κάτι που μου είπαν από το iRepair ότι είναι προάγγελος ότι θα νεκρώσει τελείως). Μου στέλνουν email πίσω ότι φαίνεται η ζημιά μονο στο πλαίσιο και δεν φαίνεται η οθόνη (; Ενώ δεν ειχα στείλει από το πλάι τίποτα). Και μου ζήτησαν τεχνική έκθεση από το κατάστημα!

Ελπίζω να έχουμε καλό τέλος και να γίνει επισκευή της οθόνης.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 4 weeks later...

Καλημέρα παιδιά.

Σήμερα πήρα απάντηση για την αποζημίωση επισκευής πως η αποζημίωση βγαίνει στις 45 εργάσιμες μέρες.

Καλημέρα παιδιά.

Σήμερα πήρα απάντηση για την αποζημίωση επισκευής πως η αποζημίωση βγαίνει στις 45 εργάσιμες μέρες.

Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό...…

Παγκόσμια πρώτη στα χρονικά...… Αυτά μόνο στην Ελλάδα και αυτό επειδή βρίσκουν και τα κάνουν. Επειδή είμαι στο χώρο των ασφαλειών, σου λέω πως αυτά δε γίνονται, εκτός και αν υπέγραψες κάτι σχετικό με τη σύναψη του ασφαλιστηρίου. Ακόμα και έτσι όμως, δε στέκει.

Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό...…

Παγκόσμια πρώτη στα χρονικά...… Αυτά μόνο στην Ελλάδα και αυτό επειδή βρίσκουν και τα κάνουν. Επειδή είμαι στο χώρο των ασφαλειών, σου λέω πως αυτά δε γίνονται, εκτός και αν υπέγραψες κάτι σχετικό με τη σύναψη του ασφαλιστηρίου. Ακόμα και έτσι όμως, δε στέκει.

Αναφέρει το ασφαλιστήριο της ημέρες για την αποζημίωση? Ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι να το είχα διαβάσει. Και το έχω εύκαιρο για να το κοιτάξω.

Google Pixel 9 Pro XL

Τηλεφωνικός μου απάντησαν στην Generali πως θα κάνει 45 μέρες για να βγει η αποζημίωση.

Τώρα πληρώνουν τις αποζημιώσεις του Ιουλίου.

Πως μπορώ να ασφαλίσω μία συσκευή που αγόρασα εχθές?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Τηλεφωνικός μου απάντησαν στην Generali πως θα κάνει 45 μέρες για να βγει η αποζημίωση.

Τώρα πληρώνουν τις αποζημιώσεις του Ιουλίου.

Το θέμα είναι αν αναγραφει κάτι διαφορετικό το συμβόλαιο που να μπορείς να τους πιέσεις.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Καλημέρα παιδιά.

Καλή πληροφορία γιατί κι εγώ περιμένω ήδη 11 εργάσιμες .. Πάντως μεγάλο το διάστημα για τέτοια ποσά

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν αναφέρει πουθενά στο συμβόλαιο τον χρόνο αποζημίωσης , γι'αυτό εκμεταλλεύονται και τα κάνουν.

Ελλάδα είμαστε.......

Οι αποζημιώσεις σας που έχουν καθυστερήσει αφορούν σε αλλαγή οθόνης ή κλοπή όπου μένεις χωρίς τηλέφωνο? Γιατί τουλάχιστον στην επισκευή σε 1-2 μέρες το έχεις το τηλέφωνο πάλι αλλά σε περίπτωση κλοπής δεν έχεις καν τηλέφωνο.

Google Pixel 9 Pro XL

Οι αποζημιώσεις σας που έχουν καθυστερήσει αφορούν σε αλλαγή οθόνης ή κλοπή όπου μένεις χωρίς τηλέφωνο? Γιατί τουλάχιστον στην επισκευή σε 1-2 μέρες το έχεις το τηλέφωνο πάλι αλλά σε περίπτωση κλοπής δεν έχεις καν τηλέφωνο.
Αποζημίωση για την επισκευή οθόνης

• The title was changed to [S7 series] Ασφάλεια Κινητού