Jump to content

Τουλάχιστον 3 χρόνια κρατά το κινητό του, το 42% των κατόχων smartphone! [poll]


Mythozz
 Κοινοποίηση

Πόσο καιρό κρατάτε το κινητό σας μέχρι να το αλλάξετε για το επόμενο;  

704 members have voted

  1. 1. Πόσο καιρό κρατάτε το κινητό σας μέχρι να το αλλάξετε για το επόμενο;

    • 0-3 μήνες: τα αλλάζω σαν πουκάμισα
      19
    • 3-6 μήνες: τα κρατάω μέχρι να τα βαρεθώ
      48
    • 6-12 μήνες: σταθερός στην αρχική επιλογή για αρκετό καιρό
      98
    • 1-2 χρόνια: όταν δένομαι με κινητό... δένομαι!
      229
    • Πάνω από 2 χρόνια: Ένα κινητό και ΚΑΛΟ για χρόνια!
      302
    • Δεν ξέρω / δεν απαντώ
      8


Recommended Posts

Το xperia mini το κράτησα (σαν βασική συσκευή) 2,5 χρόνια. Το Lumia 930 τώρα το έχω 1,5 χρόνο και θα το κρατήσω φαίνεται ένα χρόνο ακόμα. Πάει σφαίρα, δεν κολλάει πουθενά και έχει φοβερή κάμερα. Θα έμπαινα στον πειρασμό να αλλάξω, αλλά μια χαρά κρατάει ακόμα.
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 169
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To να κυνηγάμε ανούσια σπεκς στα χαρτιά είναι βούτυρο στο ψωμί των εταιρειών. Να κοιτάμε και την ουσία όμως. Το να τραβώ 4Κ (ο θεός να το κάνει) με το κινητό ή γιατί το ένα έχει κυρτή και το άλλο επίπεδη οθόνη και για αυτό να σκάω 600αρες κάθε χρόνο συγνώμη αλλά δεν το θεωρώ λόγο αναβάθμισης.

Είναι άλλο αν υπάρχουν διαφορές κι άλλο αν τις χρειάζεσαι. Ούτε εγώ τις χρειάζομαι, αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι το G4 είναι σε πολλούς τομείς καλύτερο από το G2...

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Είναι άλλο αν υπάρχουν διαφορές κι άλλο αν τις χρειάζεσαι. Ούτε εγώ τις χρειάζομαι, αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι το G4 είναι σε πολλούς τομείς καλύτερο από το G2...

 

Σου ξαναλέω ουσιώδεις διαφορές τα σμαρτοφώνια δεν έχουν πλέον.

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Όλα έχουν να κάνουν με το timing.

Οι iPhoneαδες αλλάξανε όταν είδαν μεγάλες οθόνες.

Οι σαμσουνγκαδες όταν είδαν premium υλικά.

Οι ρεστοι ανάλογα τα οικονομικά τους.

 

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 13 Pro Max

Link to comment
Share on other sites

Σου ξαναλέω ουσιώδεις διαφορές τα σμαρτοφώνια δεν έχουν πλέον.

 

Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

 

Παρε το blackberry passport :p

 

Εκει θα καταλήξουμε στο τέλος απο τη φτώχεια και μιζέρια των κατασκευαστών!

Ίσως τιμήσω και το κινητό του avatar μου :lol::lol:

 

Μάλλον ομως θα πρεπει να περιμένουμε την επόμενη φουρνιά με τις αναδιπλούμενες οθόνες να δούμε προκοπή και άνεμο ανανέωσης!!

 

 

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά η είδηση έρχεται την ίδια στιγμή που βγαίνει και ότι το iPhone θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ίδιο ακριβώς με τα προηγούμενα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Link to comment
Share on other sites

Galaxy s

Galaxy s4

Galaxy s7 edge.

Το s4 ειδικά το αλλαξα λόγω κάμερας ,μπαταριας και premium υλικών που έχει το s7 edge. Στο ενδιάμεσο έχουν περάσει κάποια xiaomi απο τα χέρια μου χωρίς να είναι δικα μου (από 1 βδομάδα εως ενα μηνα) όπως και ένα iphone 5s (2 μήνες)το οποίο δεν με βολεψε λόγω ios.

Οπότε νομίζω ότι τα 3 χρόνια είναι μία χαρά για αλλαγή συσκευής ώστε να παίρνεις κάτι πραγματικά καινούργιο στα χέρια σου.

Link to comment
Share on other sites

Στο γκάλοπ δεν μπορώ να απαντήσω. Διότι άλλα κρατάω πολλούς μήνες και άλλα ελάχιστους!!! Πάντως 2-3 χρόνια που λέει το άρθρο, σε καμιά περίπτωση!

BRAZILEIROS - Hellas

 

Video-Sakis :respect:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας παιδια προσωπικα εγω παλιοτερα πριν απο 2 χρονια αλλαξα κινητο μια φορα τον χρονο αντε στους 6 μηνες τωρα τελευταια ομως τον φλεβαρη του 15 πηγα στο νοκια 730 μετα απριλιο του 15 στο μοτορολα μοτο γ 2νδ τον ιδιο μηνα πηρα και το 830 Νοκια Λυμια μετα τα κρατησα ως τον σεμπεβριο μετα πηγα στο Lenovo A6000 αφου μου κολαγε το αλλαξα με htc 620 τον νοεμβριο μετα πηγα στο lg g4 τον φλεβαρι του 16 μετα σε s6 απλο τα πουλησα αυτα και μετα τον μαρτη πηγα σε samsung Galaxy Note 4 το πουλησα μετα τον Απριλιο πηγα σε iphone 5s το πουλησα τωρα ειμαι τον μαιο του 16 s6 edge plus + και τον περασμενο μηνα πηρα το lg g5 τωρα να δουμε αν θα μεινω με αυτα ή αν θα παω και στο s7 αλλα να τα πουλησα αυτα τα δυο αποκλειεται τα ερωτευτικα.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Quote

 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αν έχεις Ζ2 δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κινητό.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνησα στα τέλη του 2009 και τα αλλαζα κάθε 4-6 μήνες(ναυαρχιδες πάντα) γιατί δεν με ικανοποιούσαν... έπεσε στα χέρια μου τότε το Motorola Razr ,το οποίο είχε όλα όσα ήθελα και το κράτησα 2 χρόνια ώσπου το χάρισα στον πατέρα μου και πήρα το εκπληκτικό ν5 ,το οποίο έχω ως σήμερα και δε βλέπω τον λόγο να τ αλλάξω αφού ακόμα πάει σφαίρα..

 

Υ.Γ. το Razr το χει ακόμα ο πατέρας μου ως δεύτερο κινητό ,αφού ζήλεψε κ πήρε και αυτός ένα ν5 ...

:D

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά αλλαζα κάθε 2 χρόνια, έτσι ήρθε πριν 2 χρόνια η στιγμή να αλλάξω πάλι. Τελικά τότε προτιμησα να δώσω +100 ευρω από όσα διέθετα και να πάρω το g3 με 3 giga ram (τα περισσότερα κινητά ήταν με 2 ραμ) και να το κρατήσω ενα χρονο παραπάνω. Πριν λίγες μέρες επέστρεψε το κινητό από σέρβις με αλλαγή πλακέτας, οθόνης και frame , σχεδόν καινούρια συσκευή δηλαδή και ίσως αντέξει περισσότερο από όσο αρχικά υπολογιζα. Βέβαια η πρόσφατη εμπειρία μου με έκανε να σκεφτώ ότι καλύτερα να διαθετω λιγοτερα χρήματα και να τα αλλαζω εντός εγγύησης. Να δώσω 1000 ευρώ για να το κρατήσω 4 χρόνια και τελικά να χαλάσει λιγο μετά την εγγύηση είναι χαμένα λεφτά.

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Link to comment
Share on other sites

Έχω το το Samsung S4 38 μήνες τώρα και δεν βρίσκω κανένα λόγο να το αλλάξω. Πριν 1 χρόνο του άλλαξα και μπαταρία και όλα ΟΚ.
Link to comment
Share on other sites

Η λέξη σαν τα πουκάμισά μου κολλάει.

Αν και πλέον το 7edge πάντα το κρατάω.

 

2016 λοιπόν.

Sony z5(κρίμα τα λεφτά)

6 φορές το 7edge.τις 2 ελαττωματικό.

2 φορές το μικρό s7.

One plus 3.

Htc 10.

Htc a9.

Xiaomi mi5.

Note 5.

S6 edge+.

Iphone 6s,1 ήμερα το άντεξα.

Huawei mate s.

Huawei p9.

Huawei p9 plus.

 

Κι όλο και κάτι θα μου διαφεύγει στάνταρ.δεν τα έχω βάλει βέβαια ανά σειρά προτεραιότητας.

νταραβέρι να γίνεται κι όλα καλά και ανθηρά.

Πάντως μέχρι τώρα,από τα κινητά πού έχω αλλάξει,4 διακρίνω.

S7 απλό και edge.

Note 5.

Και το one plus.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορώ να το αλλάξω χωρίς να πληρώσω πολλά θα το κάνω μέσα στο χρόνο. Συνήθως με πώληση/αγορά μέσω αγγελίας. Πάει καιρός που έχω να κρατήσω κινητό 2 χρόνια...συγκεκριμένα από την εποχή του N8 που ήταν και το μοναδικό κινητό το οποίο μου έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω! Edited by Conception
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι αν εξαιρέσουμε την περσινή χρονιά όπου από παροξυσμική (καταναλωτική ?) μανία απέκτησα ένα σωρό πανάκριβα κινητά με το σκεπτικό να έχω τις καλύτερες προτάσεις από το κάθε λειτουργικό σύστημα και κάπου εκεί ξέφυγα λίγο η αλήθεια είναι, όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου άλλαζα κινητό όταν εβγαινε κάποιο με πολύ ιδαίτερα μέχρι εκείνη την στιγμή χαρακτηριστικά και που κατά κάποιο τρόπο σηματοδοτούσε την εποχή του με τον ένα η τον άλλο τρόπο ( εντάξει πείτε με και θύμα του μαρκετινγκ δεν θα είναι και πολύ ψέμμα ίσως).

Με αυτή την οπτική γωνία απέκτησα ας πούμε το n93 για την σπαστή και γυριστή του κάμερα, το omnia 1 της σαμσουνγκ το πολλά υποσχόμενο τότε..iphone killer, κατόπιν ένα από τα σημαντικότερα κινητά που κυκλοφόρησαν ποτε το htc hd2, αργοτερα το galaxy s2 το δευτερο τη σειρά iphone killer,( βλεπετε πάντα ήθελα να το σκοτώσω αλλά δεν τα κατάφερνα οπότε είπα να το αγοράσω γιατί θα μου έμενε απωθημένο !!), οπότε στο περίπου προκύπτει αγορά καινουργιου smartphone κάθε 1-1,5 χρόνο

samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...
Link to comment
Share on other sites

Όταν είμαι στο iOS στρατόπεδο ηρεμω και δεν ψάχνω αγγελίες , κραταω την συσκευή ένα με δύο χρόνια , όταν είμαι στο Android μετά από 3 με 6 μήνες βρίσκω τον εαυτό μου να περνάει αρκετό χρόνο στο thread των αγγελιων :lol: αν και τώρα τελευταία απλά κοιτάζω χωρίς να κάνω κίνηση....

 

Κατά ένα περίεργο τρόπο , χαλαω λιγότερα όταν παίρνω iphone

 

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με μένα. Αλλάζω συσκευές περίπου ανά 6 μήνες.

Αλλά το iPhone 4 το είχα κρατήσει 2 χρόνια, μέχρι που μου έφυγε από το μπαλκόνι, έπεσε 2 ορόφους κάτω και δεν έπιανε καλό wifi :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Κατά μέσο όρο στην διετία, όχι γιατί έχουν χαλάσει αλλά επειδή βαριέμαι και θέλω κάποια αλλαγή, συν ότι μετά από δύο χρόνια όλο και κάποια νέα καλούδια εμφανίζονται στο προσκήνιο.
Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Eγω ειχα P800 2002-2004 μετα το 5140 2004-2014 ( δεκα χρονια το σκυλι )...... δουλευει ακομα

2014-2015 ενα μεταχειρισμενο sony απο την αδελφη και 2015 μεχρι σημερα Z ULTRA

A ειχα και πριν το 800 το siemens sl 45 ( απλα υπεροχο )

Link to comment
Share on other sites

Note 3 το έχω 2μιση χρόνια και όσο υπάρχουν οι developers να το υποστηρίζουν δεν έχω κανένα λογο να φύγω. Του πήρα και καινούργια μπαταρία και με 5 ώρες sot που βγάζει περιπου με βλέπω για κάνα χρονο ακόμη στανταρ να το έχω σαν πρωτη συσκευή.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...