Jump to content

bill1989

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bill1989

  1. bill1989

    LG G5

    παιδες..Ολοι οσοι μιλατε για το ir .. Eχετε δοκιμασει να βαλετε την εφαρμογη sfilter??? To αναφερω διοτι και το v10 πασχει απο ir και με την εγκατασταση αυτης της εφαρμογης λυνεται το θεμα αυτο..
  2. Ηρθε το lg v10 σημερα... Αλλαγμενη πλακετα και πισω κουμπια. Σε 6 μερες η 4 εργασιμες ετοιμο το κινητο. --------------------- Αγγελίες μόνο στην αντίστοιχη ενότητα, αφαιρέθηκε, ευχαριστώ. ZZW30
  3. ετοιμο ειναι,ναι..Λογικα αυριο θα σ βγαλει invoiced, δηλαδη οτι σου εσταλη..
  4. Εστειλα το v10 μου Παρασκευη 10/03 και εχθες μου το εμφανισε ready. Σημερα το βγαζει invoiced. ειχε προβλημα στην μητρικη,στα πισω κουμπια και στην οθονη. Μου ειπαν οτι αλλαξαν πλακετα,κουμπια αλλα οχι οθονη διοτι το image retention δεν θεωρειται προβλημα γι αυτους. Αναμενω να την παρω στα χερια μου να πω εντυπωσεις.
  5. Καλησπερα! Εν τελει , τους καλεσα και το δεχθηκαν το κινητο αφηνοντας μου ενα μικρο παραθυρακι στο checkout. Σημερα, την βρηκα την αποδειξη και ξανακαλεσα για να τους το πω..και το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι δε χρειαζεται η αποδειξη αφου υπαρχει το serial number.. οποτε ακομα δεν την εχω στειλει... αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω.
  6. ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και τον χρονο!!!! θα προσπαθησω..
  7. ευχαριστω παρα πολυ!!! Μια ακομη ερωτηση(σορρυ για το πρηξιμο). Δε βρισκω την αποδειξη και ουτε θυμαμαι απο που πηρα το κινητο αφου το αγορασα μεταχειρισμενο και δυστυχως δεν φυλαξα την αποδειξη αγορας που το ειχε παρει ο προηγουμενος... παιζει να το δεχτει η lg ?
  8. καλημερα!! το βραδυ το lg V10 μου, εσβησε ξαφνικα μολις πηγα να κανω μια κληση..και απο τοτε εχει κολλησει στο boot logo screen. καμια ιδεα παιδες??? απ οσο εψαξα , ειναι καψιμο μητρικης αυτο. που να καλεσω να μιλησω με υπευθυνο lg?
  9. Ξεκίνησα στα τέλη του 2009 και τα αλλαζα κάθε 4-6 μήνες(ναυαρχιδες πάντα) γιατί δεν με ικανοποιούσαν... έπεσε στα χέρια μου τότε το Motorola Razr ,το οποίο είχε όλα όσα ήθελα και το κράτησα 2 χρόνια ώσπου το χάρισα στον πατέρα μου και πήρα το εκπληκτικό ν5 ,το οποίο έχω ως σήμερα και δε βλέπω τον λόγο να τ αλλάξω αφού ακόμα πάει σφαίρα.. Υ.Γ. το Razr το χει ακόμα ο πατέρας μου ως δεύτερο κινητό ,αφού ζήλεψε κ πήρε και αυτός ένα ν5 ... :D
×
×
  • Create New...