Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας. Είμαι εντελώς άσχετως με το psp και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση σπασμένων παιχνιδιών, πως χακάρω το psp.

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλημερα θα παρω το 3004 ξερω οτι μπορω να το χακαρω

αλλα θελω να ρωτησω απο θεματα μπορει να παρει αυτα του slim?

ή εχει καποια αλλη διαδικασια? γιατι καπου μπερδευομαι βλεποντας να αναφερουν

θεματα τα διαφορα sites για συγκεκριμενες εκδοσεις , ενω τα .ctf .xmb. .ptf themes τι ειναι και πως μπαινουν ολα αυτα? HELP GUYS!

και ακομα παιδια αν τελικα προτιμησω slim αυτο χακαρεται ολα τα μοντελα με pandora και magic ή

πρεπει να προσεξω κατι στα motherboard? ή στη firmware version που θα φορα?

ΤΗΑΝΚΣ!

για τα θεματα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν του περασα ποτε δεν εχω ασχοληθει

για το slim που λες τωρα πια στα καταστηματα θα βρεις μονο το psp 3000 το οποιο δεν μπορεις να χακαρεις με πανδωρα θελει αλλο τροπο και δεν ειναι μονιμος οπως παλια γιατι φοτωνεται στην μνημη ram και οχι στη flash και με το που σβησεις την συσκευη σβηνει και το χακαρισμα εκτος αν το βαλεις standby

ψαξε για ChickHEN R2 και το 5.03GEN-A firmware αλλα θα πρεπει να εχεις οριτζιναλ 5.03 για να γινει

Καλησπέρα παιδιά :)

Ένας ξάδελφος μου έδωσε το PSP fat. Θέλω να πάρω έναν φορτιστή και ένα καλώδιο USB για ανταλλαγή δεδομένων με τον υπολογιστή ( μουσική, βίντεο κλπ ..).

Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει καλώδιο USB για το PSP fat το οποίο να μεταφέρει δεδομένα αλλά και να φορτίζει κιόλας την συσκευή;

φιλε μου ενα οποιοδηποτε καλωδιο usb κανει ακομη και απο φωτογραφικη sony αν εχεις (φυσικα υπαρχουν καποια διαφορετικα βυσματα οπως της olympus αλλα αν ειναι απο sony 'η βρεις στο εμποριο ενα κοινο usb καλωδιο) το φατ δεν μπορει να φορτισει απο usb μονο το slim

οσο για τις καρτες ολα τα μοντελα παιρνουν memory stick pro duo

για τα θεματα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν του περασα ποτε δεν εχω ασχοληθει

για το slim που λες τωρα πια στα καταστηματα θα βρεις μονο το psp 3000 το οποιο δεν μπορεις να χακαρεις με πανδωρα θελει αλλο τροπο και δεν ειναι μονιμος οπως παλια γιατι φοτωνεται στην μνημη ram και οχι στη flash και με το που σβησεις την συσκευη σβηνει και το χακαρισμα εκτος αν το βαλεις standby

ψαξε για ChickHEN R2 και το 5.03GEN-A firmware αλλα θα πρεπει να εχεις οριτζιναλ 5.03 για να γινει

καλημερα βρηκα slim το ερωτημα ειναι αν μπορει με pandora να χακαριστει

ανεξαρτητα απο motherboard και firmware (ακομα και το τελευταιο)

αυτο θελω πολυ να επιβεβαιωσω

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καλημερα βρηκα slim το ερωτημα ειναι αν μπορει με pandora να χακαριστει

ανεξαρτητα απο motherboard και firmware (ακομα και το τελευταιο)

αυτο θελω πολυ να επιβεβαιωσω

Ανεξάρτητα Firmware ναι μπορείς αλλα όχι και ανεξαρτήτου mobo..οι τελευταίες motherboard στα 2000 δεν δέχονται μόνιμο CF παρα μόνο HEN CF (Custom firmware enabler) οπως και τα 3000

λοιπον φιλε gesamfunai πρεπει να δεις στο κουτι στο πλαι εχει ενα αυτοκολλητο με το barcode

εκει θα λεει

psp2004

220-240V

SSκατι και ενα γραμμα μονο του αν ειναι Α - F παιρνει μονιμο αν ειναι G ή NP 50/50%

Για το PSP fat ε;

Και κάτι τελευταίο, οι κάρτες μνήμης memory stick duo είναι συμβατές με όλα τα μοντέλα PSP (fat, slim, 3000) η θα πρέπει να αγοράσω ειδική κάρτα μνήμης που να είναι συμβατή με το fat;

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου.

Ναι είναι συμβατές με όλα τα PSP. Ολα τα psp παίρνουν memory stick duo pro μέχρι 16 gb και μόνο αυτές

λοιπον φιλε gesamfunai πρεπει να δεις στο κουτι στο πλαι εχει ενα αυτοκολλητο με το barcode

εκει θα λεει

psp2004

220-240V

SSκατι και ενα γραμμα μονο του αν ειναι Α - F παιρνει μονιμο αν ειναι G ή NP 50/50%

ευχαριστω πολυ φιλε obillias αυτο θα κοιταω τωρα....

δεν καταλαβα το G ή NP που αναφερεις και το 50-50 που παει? στο αν θα δεχτει Pandora

ή custom ή τιποτα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

οσα δεχονται μονιμο χακαρισμα δεχονται και την πανδωρα και επειδη τοτε αλλαξαν την μητρικη (υπαρχουν και G - NP με την παλια μητρικη) μπορει να σου κατσει G με νεα μητρικη που δεν δεχεται μονιμο χακαρισμα οποτε ουτε πανδωρα αρα εισαι 50-50

που το βρηκες το slim που λες? σε τι καταστημα?

οσα δεχονται μονιμο χακαρισμα δεχονται και την πανδωρα και επειδη τοτε αλλαξαν την μητρικη (υπαρχουν και G - NP με την παλια μητρικη) μπορει να σου κατσει G με νεα μητρικη που δεν δεχεται μονιμο χακαρισμα οποτε ουτε πανδωρα αρα εισαι 50-50

που το βρηκες το slim που λες? σε τι καταστημα?

επομενως φιλε για να ειμαστε σιγουροι 100% οτι θα χακαρουμε ψαχνουμε για

motherboard με γραμμα μεχρι και F σωστα?

ακυρο δεν βρηκα ψαχνω τελικα και παλι ..απο ebay , εδω κλπ.

μηπως ξερεις καμια "πηγη" ?

για αυτο σου ειπα εδω δεν εχω δει σε καποιο καταστημα οτι υπηρχε μολις βγηκε η TA-88v3 επεσε συρμα απο στομα σε στομα και οπου υπηρχε παλιο σλιμ το πηρανε

για αυτο σου ειπα εδω δεν εχω δει σε καποιο καταστημα οτι υπηρχε μολις βγηκε η TA-88v3 επεσε συρμα απο στομα σε στομα και οπου υπηρχε παλιο σλιμ το πηρανε

ετσι ακριβως .....δεν υπαρχει πουθενα :(

τωρα τι εναλλακτικες επιλογες εχουμε?

το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι το 3000 και το 3004 ο τελευταίος αριθμός υποδηλώνει το region της συσκευής(ιαπωνία,ευρώπη,αμερική, κτλ.) το 4 ειναι το ευρωπαικό το 1 το ιαπωνικό κ.ο.κ

Ναι μπορείς να το χακάρεις

Εχω το 3004 με firmware 4.21. Μπορεί να μου πει κάποιος πως το ξεκλειδώνω για να παιζω iso?

ετσι ακριβως .....δεν υπαρχει πουθενα :(

τωρα τι εναλλακτικες επιλογες εχουμε?

ψαχνεις να βρεις μεταχειρισμενο psp 1000 που παιρνει σιγουρα CFW ή 2000 που να ξερεις οτι μπορει να δεχτει CFW

Εχω το 3004 με firmware 4.21. Μπορεί να μου πει κάποιος πως το ξεκλειδώνω για να παιζω iso?

ψαχνεις να βρεις μεταχειρισμενο psp 1000 που παιρνει σιγουρα CFW ή 2000 που να ξερεις οτι μπορει να δεχτει CFW

δείτε αυτό με αυτο τον τρόπο μπορείς να βάλεις CF σε PSP που δεν παίρνουν μόνιμο. Βέβαια καθε φορα που θα σβηνετε το PSP τελείως θα πρέπει να το ξανακάνετε αλλα είναι οτι καλύτερο έχετε

παππου να εισαι καλα γνωριζω οτι μπορεις να περασεις CFW αλλα απαντησα στο παληκαρι γιατι εψαχνε για μονιμο CFW απο οσα καταλαβα

και μια ερωτηση εισαι ο γνωστος παππους που ασχολιοταν με xbox σε καποιο αλλο φορουμ?

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο firmware;

Σύνδεσα μέσω usb το psp με το pc, έφτιαξα τους φακέλους PSP -> GAME -> UPDATE, έβαλα το το αρχείο ΕΒΟΟΤ.PBP μέσα στον φάκελο UPDATE και μόλις έβγαλα το usb καλώδιο τίποτα. Πηγαίνω στο PSP και στο μενού Game-> Memory stick και είναι άδειο.

Και αυτό συμβάινει με όλα τα αρχεία (φωτογραφίες π.χ) που προσπαθώ να περάσω στο PSP.

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Έκανα πρώτα format στο Ε στο pc και format στο memory stick στο psp, κατέβασα το

αρχείο από την σελίδα της sony και εν συνεχεία έκανα όλα όσα περιέγραψα παραπάνω.

To psp δέν το έχω πειράξει, έχει την έκδοση 2.00 firmware.

===================================================

Τελικά έκανα αναβάθμιση μέσω wi-fi την τελευταία 5.51 και όλα δουλεύουνε μια χαρά.

Επίσης σήμερα πήρα το 2 σε 1 usb data/φορτιστής και δουλεύει κανονικά στο fat

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

παππου να εισαι καλα γνωριζω οτι μπορεις να περασεις CFW αλλα απαντησα στο παληκαρι γιατι εψαχνε για μονιμο CFW απο οσα καταλαβα

και μια ερωτηση εισαι ο γνωστος παππους που ασχολιοταν με xbox σε καποιο αλλο φορουμ?

Α sorry εγώ κατάλαβα λάθος. Οχι φίλε μου δεν είμαι ο ίδιος. Xbox δεν είχα ποτε:P

παιδια ολα ΟΚ και ευχαριστω

πηρα psp-3000 το χακεψα (chicken και 5.03 Gen-A) και ολα καλα

σας ευχαριστω

μια ερωτηση αναβαθμιση firmware τωρα τι παιζει? (οχι για επισημο που ξερω οτι ειναι το 5.50)

αλλα για νεωτερες εκδοσεις των ¨αλλων¨ ..υπαρχουν?

παιδια ολα ΟΚ και ευχαριστω

πηρα psp-3000 το χακεψα (chicken και 5.03 Gen-A) και ολα καλα

σας ευχαριστω

μια ερωτηση αναβαθμιση firmware τωρα τι παιζει? (οχι για επισημο που ξερω οτι ειναι το 5.50)

αλλα για νεωτερες εκδοσεις των ¨αλλων¨ ..υπαρχουν?

Η Gen-A για Hen ειναι η νεότερη που μπορείς να βάλεις για την ώρα. και προς θεού μην κάνεις update την official πάνω απο 5.03 γιατι ξέχνα το ChickHEN

Η Gen-A για Hen ειναι η νεότερη που μπορείς να βάλεις για την ώρα. και προς θεού μην κάνεις update την official πάνω απο 5.03 γιατι ξέχνα το ChickHEN

ναι ναι το ξερω...σε ευχαριστω πολυ

τιποτα πιο μονιμο ακουγεται σαν λυση?

αμαν πια αυτη η sony τοσα χρονια περασαν που πουλαει το psp και η εμμονη να "βουλωνει"

τις τρυπες ειναι πια εξωφρενικη...ασε που καθε φορα ρεζιλευονται αφου συνεχως τους...

τίποτα πιο μόνιμο δεν υπάρχει και μάλλον δυσκολα θα υπάρξει λόγω συγκεκριμένων δυσκολιών. Ε εντάξει και η Sony τα κέρδη της προσπαθεί να διασφαλίσει..

Καλησπερα παιδια. μολις εχθες ο αδερφος μ εκανε μια μεγαλη βλακεια με το πσπ μου! εχω το slim το προηγουμενο αγορασμενο απο κυπρο. του εκανε update version 5.51. .εγω ηθελα να το τσιπαρω.γινεται τωρα? μπορω να βαλω παλιo Update? κατεβασα ενα το εβαλα στο update αλλα μ ελεγε οτι εχει ηδη πιο προσφατο και δεν χρειαζεται να μπει αυτο!! τι κανουμ!! θα εχω προβλημα στο τσιπαρισμα? ευχαριστω προκαταβολικα!