Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου δεν ξερω τι να σου πω...

Εμενα παντως εγραφε WS259 και ηταν οκ...

Αμα ειναι ανοιξε το κουτι και δες το πορτακι του umd τι θα γραφει...

Θα πάω αύριο σε ένα μεγάλο κατάστημα εδώ. Αν μου ανοίξουν το κουτί να το ελέγξω καλώς, αν όχι άντε γεια. Δεν θα το διακινδυνεύσω.

δεν το ανοιγουν το κουτι αν ειναι κλειστο με ζελατινα γιατι σου λεει αν δε το παρεις μετα ποιος θα το παρει με ανοιχτο κουτι? πηγαινε σε κανα πλαισιο και ρωτα εγω ετσι εκανα και μου τα ειπε ολα το παιδι ισως ειμαι τυχερος. σε ολα τα αλλα μαγαζια δε μου ελεγαν τιποτα.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.23) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

δεν το ανοιγουν το κουτι αν ειναι κλειστο με ζελατινα γιατι σου λεει αν δε το παρεις μετα ποιος θα το παρει με ανοιχτο κουτι? πηγαινε σε κανα πλαισιο και ρωτα εγω ετσι εκανα και μου τα ειπε ολα το παιδι ισως ειμαι τυχερος. σε ολα τα αλλα μαγαζια δε μου ελεγαν τιποτα.

Paidia kalimera to metal gear solid,to pes6 kai to tekken dark mporw na ta paixw mesw iso?poio software prepei na xrhsimopoihsw poio devhook?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Παιδιά δεν είναι ανάγκη να ανοίξετε σφραγισμένο κουτί κ να ξεβιδώνετε psp για να δείτε ποια version m/b έχει μέσα!

Πάνω στο κουτί γράφει εναν κωδικό, κατι σα serial number, απο το οποίο μπορείτε να καταλάβετε τι είναι.

Στο www.pspgr.uni.cc υπάρχει αφιερωμένο thread σε αυτό το θέμα με φωτογραφίες κ επεξηγήσεις...

Λοιπόν πήγα PSP hunting σήμερα και θέλω τη συμβουλή σας. Βρήκα ένα leftover από πέρσι 2.01 με το παλιό motherboard ΑΛΛΑ έχει ένα καμένο pixel. Ξέροντας ότι τα καμένα pixels είναι πάντα ρίσκο όταν παίρνεις κάτι σφραγισμένο και ξέροντας ότι είναι δύσκολο να βρω το παλιό motherboard πλέον τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να ψάξω για άλλο 2.01 σφραγισμένο και να πάρω το ρίσκο ή να το πάρω αυτό; Ήταν ανοικτή η συσκευασία επειδή ήταν στη βιτρίνα σε ένα άλλο κατάστημα της αλυσίδας απ' ότι μου είπε ο γνωστός μου.

Edit:

@actorius:

Σ' αυτό με το SS και το WS αναφέρθηκα πιο πάνω. Όπως διάβασα σε international forums δεν ισχύει 100% αυτό.

S.O.S.

Μόλις έκανα downgrade στην 1.0 και upgrade στην 1.5....

Όλα πήγαν καλά...

Βάζω το devhook όμως έκδοση 0.44 κάνω τις ρυθμίσεις, αλλά δεν παίζει το iso...:( :(

και με το 0.51 που δίνεται τέσσερις σελίδες πιο πάνω, όταν πατάω στο devhook ''start'', μου σβήνει το psp...

λέτε να κράσαρε???

τι κάνω λάθος????

Α και κάτι επιπλέον...Πλέον δεν μπορώ να βάλω εικόνες ως wallpapers....Είναι σωστό?Δηλαδή στην 1.5 δεν υπήρχε αυτή η επιλογή όταν έβλεπες μια εικόνα???

Και όταν του κάνω reboot και το ξανανοίγω μου βγάζει το μήνυμα ''to start,you must update the system software'', είναι νορμάλ αυτό????

Ο επιμένων νικά...

παιδια για το τελευταιο devhook μπειτε εδω κ κατεβαστε να ξεμπλεξετε με τους φακελους!ειναι installer μεσω usb!

http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=45529

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kατάφερα με τα πολλά και αφού κατέβασα ολόκληρη έκδοση του devhook και όχι μισές που δίνονται στα περισσότερα links, να τρέξω τα παιχνίδια.

Wallpapers μπορώ να αλλάξω όταν είμαι στην εικονική 2.71 μέσω του devhook, αλλά όχι στην αρχική 1.5....:confused:

Όπως συνεχίζει να μου εμφανίζει μετά το restart ότι πρέπει να κάνω update που αναφέρω 3 posts παραπάνω...

Ένα ερώτημα καινούργιο είναι ότι πως μπορώ να επιλέξω άλλο iso που έχω φορτώσει στην κάρτα μνήμης.Επιλέγω ένα iso και παίζω, βγαίνω από το παιχνίδι στο κεντρικό μενού και πάω ξανά να τρέξω το devhook, το οποίο μου λέει "this game cannot be started.The data is corrupted"....Έαν κάνω restart στο psp και τρέξω το devhook, τότε ναι μπορώ να επιλέξω νέο game.Δεν υπάρχει τρόπος για να μην ανοιγοκλείνω το psp???Μήπως φταίει που στο eloader επέλεξα μόνο το TIFF???Κάπου διάβασα πως αλλάζεις iso πατώντας το select και το R, κάτι που όμως δεν πιάνει...

Any ideas????:O

Ο επιμένων νικά...

Αφιερώνω το 200στο μου ποστ στο 2.01 PSP που πήρα :D

Edit:

Αυτό με το update σου το βγάζει επειδή έχεις μέσα στο UMD drive UMD που θέλει πιο πάνω firmware για να τρέξει. Και μένα μου το βγάζει, μην ανησυχείς.

Δεν μπορείς να ξανατρέξεις το Devhook ενώ είσαι μέσα στο emulated 2.71 αν κατάλαβα καλά. Για να αλλάξεις iso ενώ είσαι μέσα στο 2.71 πάτα μαζι HOME + L ή HOME + R. Έτσι θα φορτώσει το προηγούμενο ή επόμενο iso που έχεις πάνω στην MS Duo.

παιδια για το τελευταιο devhook μπειτε εδω κ κατεβαστε να ξεμπλεξετε με τους φακελους!ειναι installer μεσω usb!

http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=45529

Και αυτό το devhook θέλει psp με 2.71v?

Καλησπέρα παιδια ρε λυστε μου κι εμενα μια απορια πηρα το psp και θελω τωρα να παρω και ενα memory stick.Τι να παρω 4GB απλο η 2GB HIGH SPEED?Αν παρω το απλο θα εχω προβλημα στο loading του παιχνιδιου?παιδια αν ειναι δυνατον απαντηστε μου το δυνατον ταχυτερα γιατι βιαζομαι να παιξω κανα game.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

poso brikes tin 4ara file mou ?

episeis, 8a i8ela na mou peite pio einai to kalytero programma simpiesis ISOs gia to PSP gia na xwrane se 1 giga mem stick

So this is how liberty dies, with thunderous applause

ρε παιδια τελικα εχω μπερδευτει,εχω το auto installer (φωτο) και το psp με seb'', αν το φλασαρω με το παρακατω θα εχω προβλημα? πρεπει να κανω την διαδικασια d/g 1.50 και ξανα τα ιδια .αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει!!:)
Ν80power

Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.23) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

ρε παιδια τελικα εχω μπερδευτει,εχω το auto installer (φωτο) και το psp με seb'', αν το φλασαρω με το παρακατω θα εχω προβλημα? πρεπει να κανω την διαδικασια d/g 1.50 και ξανα τα ιδια .αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει!!:)

Tin 4ara 100eurw,kai tin 2ara high speed 50eurw peite m t gnwmi sas.

Παιδιά οποιος έχει PSP με την καινούργια motherboard ΤΑ-082 η απλά δε θέλει να κάνει downgrade στο psp του (όπως εγώ) , ας ρίξει μια ματια στο παρακάτω link

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/399310

Είναι ο,τι πιο αναλυτικό έχω βρει στο net και ο τύπος ανανεώνει συχνότατα τον οδηγό του με τις νέες εκδόσεις προγραμμάτων.

καλημερα παιδια θελω να ρωτησω το εχης αν εχω το tekken στο psp μου. κ θελω να παιζω μ ενα φιλο που δ εχει το παιχνιδι μπορουμε να κανουμε game sharing κ να παιχουμε;;;;

Αυτο που ειδες δεν ειναι τα "vista" ειναι "cell theme" (αν μπορω να το περιγραψω ετσι) για το psp (κατι σαν το αντιστοιχο που ειχαν βγαλει και εκανες το psp pdα). Απλα τωρα το εβγαλαν και σε μορφη vista, βασικα δεν ειμαι σπιτι για να σου γραψω ακριβως πιο ειναι το προγραμμα, αλλα εαν θες οταν γυρισω το βραδυ το ψαχνω.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

μα δεν καταλαβαινεις???κ το πρωτο ειναι ρε!σου λεω αναλογα τι f/w εχεις 1.50 η' 2.71se-β'' η διαφορα ειναι,οπως σου εξηγει κ το συγκεκριμενο προγραμμα αν πατησεις ενα κομα next,οτι μετα μεσα απο το game menou του psp τρεχεις με διαφορετικη προτεραιοτητα το 2.71se-c install και μετα το 2.71se-c update η αναποδα!οταν τελειωσει ο installer σου λεει ουτως η αλλως τι να κανεισ μεσα στο psp!η χιλια επιτυχια!

Και αυτό το devhook θέλει psp με 2.71v?

φιλε αν μπεις στο link που εδωσα θα δεις οτι εχει διαφορετικα αρχεια να κατεβασεις,διαφορετικο installer δλδ,αναλογα τι f/w εχεις!παιζει κ σε 1.50!

Καλησπέρα παιδια ρε λυστε μου κι εμενα μια απορια πηρα το psp και θελω τωρα να παρω και ενα memory stick.Τι να παρω 4GB απλο η 2GB HIGH SPEED?Αν παρω το απλο θα εχω προβλημα στο loading του παιχνιδιου?παιδια αν ειναι δυνατον απαντηστε μου το δυνατον ταχυτερα γιατι βιαζομαι να παιξω κανα game.

επειδη ψαχνω απεγνωσμενα κ γω μια 4αρα σε καλη τιμη,που τη βρηκες αυτη?αν βρεις sandisk 4gb gaming ειναι πολυ καλη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

pedia, exo vali to devhook 0.51 pou pezi mexri 2.81 games

to romb raider legent omos den to paizei.

pios kseri pos tha to kano na peksi to iso tomb raider legent?

akoma kseri kaneis an mporei na peksi kai to tekken?

iparxi kamia enimeromeni lista me ta paixnidia pou pezi to neo devhook 0.51?

pedia, exo vali to devhook 0.51 pou pezi mexri 2.81 games

to romb raider legent omos den to paizei.

pios kseri pos tha to kano na peksi to iso tomb raider legent?

akoma kseri kaneis an mporei na peksi kai to tekken?

iparxi kamia enimeromeni lista me ta paixnidia pou pezi to neo devhook 0.51?

Paidia kalimera peite mou ki emena an me devhook 0.51paizei tombraider legends ,tekken dark resurection kai to pes6.euxaristw.

μα δεν καταλαβαινεις???κ το πρωτο ειναι ρε!σου λεω αναλογα τι f/w εχεις 1.50 η' 2.71se-β'' η διαφορα ειναι,οπως σου εξηγει κ το συγκεκριμενο προγραμμα αν πατησεις ενα κομα next,οτι μετα μεσα απο το game menou του psp τρεχεις με διαφορετικη προτεραιοτητα το 2.71se-c install και μετα το 2.71se-c update η αναποδα!οταν τελειωσει ο installer σου λεει ουτως η αλλως τι να κανεισ μεσα στο psp!η χιλια επιτυχια!

φιλε αν μπεις στο link που εδωσα θα δεις οτι εχει διαφορετικα αρχεια να κατεβασεις,διαφορετικο installer δλδ,αναλογα τι f/w εχεις!παιζει κ σε 1.50!

επειδη ψαχνω απεγνωσμενα κ γω μια 4αρα σε καλη τιμη,που τη βρηκες αυτη?αν βρεις sandisk 4gb gaming ειναι πολυ καλη!

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εγώ έχω ένα psp με 2.60 f/w και δεν λέει πουθενά κάτι κγια αυτό οπότε υποθέτω ότι δεν κάνει. :)

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εγώ έχω ένα psp με 2.60 f/w και δεν λέει πουθενά κάτι κγια αυτό οπότε υποθέτω ότι δεν κάνει. :)

Kalispera apo to emarket tis vrika.alla dn einai i gaming i apli einai.