venividivici Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Ρε παιδια μιας και την παρασκευη θα το εχω στα χερια μου κι εγω το psp για πειτε κανα καλο παιχνιδι να κατεβασω κι αν ξερετε κανα site. η τελευταια εκδοση νομιζω πως ειναι η 3.02 αλλα αν το αναβαθμισεις δεν μπορεις να το αξιοποιησεις πληρως μετα.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 mporei kapoios na mou pei pws doulebei to devhook 0.51? to katebasa alla pou bazw ta arxeia pou exei to zip arxeio? exei ena ms_root fakelo kai ena original docs fakelo.mporw twra na paizw games pou theloun 3.00 ekdosh sto psp? kai einai pseftikh? einai dhladh plasmatikh? tha exw thn 1.50? mhn ginei kapoio atixima kai den mporw na kanw downgrade meta! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 http://www.pspgr.uni.cc/ φιλε μου,ψαξε λιγο στο forum!Το DEVHOOK κανει εξομοιωση της 3.00 δεν υπαρχει ουτε 1 στο 1.000.000 να του κανεις κατα λαθος οριστικη αναβαθμιση Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 http://www.pspgr.uni.cc/ φιλε μου,ψαξε λιγο στο forum!Το DEVHOOK κανει εξομοιωση της 3.00 δεν υπαρχει ουτε 1 στο 1.000.000 να του κανεις κατα λαθος οριστικη αναβαθμιση to ekana download to programa apla den kserw pou na balw tous fakelous! kai tha prepei na katebasw thn ekdosh 3.00 gia na kanei emulate? h san programa to kanei ayto? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Κοιτα εδω φιλε... : http://forums.qj.net/f-psp-homebrew-and-hacks-help-21/t-devhook-50-setup-guide-faq-and-help-thread-v20-81061.html Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spichrigr Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 εγω με 3.01 μου συνισταται να περασω πρωτα τη 3.02 και μετα devhook 0.51 ή να περασω τωρα το devhook οπως ειμαι? θα παιζω με iso οποτε bootαρω με devhook ή θα παιζω μονο homebrew εφαρμογες? μπορω να επιλεγω δηλαδη ποτε να ξεκινησω με devhook ή μονιμα θα γινει η -ας τη πουμε ετσι- εγκατασταση του; Συγνωμη που κανω ισως αστειες ερωτησεις αλλα δεν εχω ξανακανει και εχω το psp απο τοτε που πρωτοβγηκε :wacko: Παράθεση :shoot: Μην πυροβολείτε τις σκέψεις κανενός. Κάθε σκέψη είναι μια αχτίδα φωτός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παιδιά πως βάζουμε το last davehood τελικά? Έχω το hybrid ακόμα εγώ με την 2.71SE-C στο psp μου! Μπορεί κάποιος να μας πει αναλυτικά? Ευχαριστώ! Έχω κατεβάσει από εδώ ---> http://www.psp-hacks.com/file/945 αυτό ---> DevHook v0.51.0100 Package for 1.50-2.71 SE αλλα με το bump δεν τα παw και τόσο καλά! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 http://forums.qj.net/f-psp-homebrew-and-hacks-help-21/t-guide-ultimate-devhook-guide-updated-30th-july-63037.html exw ena problhma.afou balw to firmware installer kai balw thn 3.01 h thn 3.02 anoigw to devhook,dialegw thn 3.01(an authn exw balei prin me to programa firmware installer),meta paw ekei pou leei start,kanei restart,kai mou bgazei mia mple othonh me kati diafores glwsses.ekei mou bgazei ena menu kai leei kapou to firmware not supported! ti kanw lathos? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 @ spichrigr : Αν εχεις version 3.01 δεν μπορεις ακομα να παιξεις homebrew ή backup umd... @ eon : Κανε τα παρακατω... Τι χρειαζεσαι : Requirements * A PSP with one of the following firmwares: o 1.50 - Confirmed o 2.71 SE-A - Unconfirmed o 2.71 SE-B - Unconfirmed o 2.71 SE-B' - Confirmed o 2.71 SE-B'' - Confirmed o 2.71 SE-C - Confirmed * A USB Cable or other means to transfer files to the PSP * These downloads: o WinRAR o DevHook .51 o 3.01 Update Eboot OR 3.02 Update Eboot (JP) o DH .51 3.02 Menu (only if you're installing 3.02) o 3.01 Devhook Firmware Installer OR 3.02 Devhook Firmware Installer (choose the one that corresponds to the update you downloaded) Τι κανεις : Installation 1. Connect your PSP to your computer using a USB cable. 2. Copy the 3.01/3.02 Eboot to the root of your memory stick. Make sure it is named EBOOT.PBP (If you used the QJ one from this guide it needs to be re-named.) 3. Open DH0510000.rar, double click DH0510000, double click MS_ROOT. Extract all of the files to the root of your memory stick. When prompted, click "Yes to all". Note: If you have custom firmware, and you 1.50 kernel homebrew folder is GAME150, you'll have to move the devhook launcher from the GAME folder to the GAME150 folder. 4. If you're installing 3.02, open DH0510000-302_screen.rar. Open the folder DH0510000, open the folder MS_ROOT. Extract the contents to the root of your memory stick, saying yes to overwrite files. 5. Open the 301_DH-FW-INSTALLER.rar/DH FW 302 Installer .rar file. Open the 301_DH-FW-INSTALLER folder (3.01 installer only) 6. Copy the contents to X:\PSP\GAME (or the GAME150 folder if you have a custom firmware configured like that, read the CF readme for details 7. Exit USB mode. Navigate to the Game tab, and launch "3.01 DH FW Installer"/"3.02 DH FW Installer" 8. Press 'X' when prompted. Your PSP will restart when it's done. 9. Navigate to the Game tab, launch "DEVHOOK0.51 launcher BETA" 10. Scroll to Firmware, press 'O', and ensure that 3.01/3.02 is selected, and press 'O'. 11. If all goes well, your PSP should boot into 3.01/3.02! @ hackfree : Ακολουθησε τα παραπανω κατα γραμμα και λογικα ολα θα πανε καλα... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Μετά που έπαιξα λίγο με το PSP του αδερφού μου (το έκανα downdate και του έβαλα το Devhook 0.46) αποφάσισα να πάρω κι εγώ ένα. Τι πρέπει να προσέξω όταν θα το αγοράσω (εκτός από f/w μέχρι 2.71 και να μην είναι ΤΑ-082); Στα καταστήματα ανοίγουν τα κουτιά αν τους πω ότι θέλω να ελέγξω τη συσκευή πριν την αγοράσω; Θα τους πω ότι θέλω να δω για καμένα pixel, όχι αν γίνεται downdate :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Αναλογως με το τι γραμμα γραφει απο εξω το κουτι του PSP αναγνωριζεις και την version του... Ψαξε στο http://www.pspgr.uni.cc ... Εχει ενα θεμα αντιστοιχο εκει... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 φιλοι εχω κανει το update σε SEB'' και λεω νε περασω την se c διαβασα ομως οτι το συγκεκριμενο installer pack προοριζεται για update απο 1.50 και οχι απο seb σε sec .εσεις τι κανατε να ξανακατεβω ,η flash αμεσως ? Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Κατεβα σε 1.50 και μετα κανε install την 2.71 SE-C ... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Αναλογως με το τι γραμμα γραφει απο εξω το κουτι του PSP αναγνωριζεις και την version του... Ψαξε στο http://www.pspgr.uni.cc ... Εχει ενα θεμα αντιστοιχο εκει... To έχω υπόψη μου αυτό με τα γράμματα. Αυτό που με ανησυχεί είναι το motherboard version. 'Εχω υπόψη μου ένα guide που λέει πως αν είναι SS259 αντί WS259 θα είναι το καταραμένο motherboard, αλλά διάβασα στο psp-hacks ότι αυτό το guide ήταν μλκία τελικά και την πάτησαν πολλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Φιλε μου δεν ξερω τι να σου πω... Εμενα παντως εγραφε WS259 και ηταν οκ... Αμα ειναι ανοιξε το κουτι και δες το πορτακι του umd τι θα γραφει... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 ρε παιδια παιζει κανεις Metal.Gear.Solid.Portable.Ops σε 2.71-c?παιζει η θελει 3.01? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Φιλε μου δεν ξερω τι να σου πω... Εμενα παντως εγραφε WS259 και ηταν οκ... Αμα ειναι ανοιξε το κουτι και δες το πορτακι του umd τι θα γραφει... Θα πάω αύριο σε ένα μεγάλο κατάστημα εδώ. Αν μου ανοίξουν το κουτί να το ελέγξω καλώς, αν όχι άντε γεια. Δεν θα το διακινδυνεύσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 δεν το ανοιγουν το κουτι αν ειναι κλειστο με ζελατινα γιατι σου λεει αν δε το παρεις μετα ποιος θα το παρει με ανοιχτο κουτι? πηγαινε σε κανα πλαισιο και ρωτα εγω ετσι εκανα και μου τα ειπε ολα το παιδι ισως ειμαι τυχερος. σε ολα τα αλλα μαγαζια δε μου ελεγαν τιποτα. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Wirelessly posted (Nokia6230i/2.0 (03.23) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) δεν το ανοιγουν το κουτι αν ειναι κλειστο με ζελατινα γιατι σου λεει αν δε το παρεις μετα ποιος θα το παρει με ανοιχτο κουτι? πηγαινε σε κανα πλαισιο και ρωτα εγω ετσι εκανα και μου τα ειπε ολα το παιδι ισως ειμαι τυχερος. σε ολα τα αλλα μαγαζια δε μου ελεγαν τιποτα. Paidia kalimera to metal gear solid,to pes6 kai to tekken dark mporw na ta paixw mesw iso?poio software prepei na xrhsimopoihsw poio devhook? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Παιδιά δεν είναι ανάγκη να ανοίξετε σφραγισμένο κουτί κ να ξεβιδώνετε psp για να δείτε ποια version m/b έχει μέσα! Πάνω στο κουτί γράφει εναν κωδικό, κατι σα serial number, απο το οποίο μπορείτε να καταλάβετε τι είναι. Στο www.pspgr.uni.cc υπάρχει αφιερωμένο thread σε αυτό το θέμα με φωτογραφίες κ επεξηγήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Λοιπόν πήγα PSP hunting σήμερα και θέλω τη συμβουλή σας. Βρήκα ένα leftover από πέρσι 2.01 με το παλιό motherboard ΑΛΛΑ έχει ένα καμένο pixel. Ξέροντας ότι τα καμένα pixels είναι πάντα ρίσκο όταν παίρνεις κάτι σφραγισμένο και ξέροντας ότι είναι δύσκολο να βρω το παλιό motherboard πλέον τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να ψάξω για άλλο 2.01 σφραγισμένο και να πάρω το ρίσκο ή να το πάρω αυτό; Ήταν ανοικτή η συσκευασία επειδή ήταν στη βιτρίνα σε ένα άλλο κατάστημα της αλυσίδας απ' ότι μου είπε ο γνωστός μου. Edit: @actorius: Σ' αυτό με το SS και το WS αναφέρθηκα πιο πάνω. Όπως διάβασα σε international forums δεν ισχύει 100% αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 S.O.S. Μόλις έκανα downgrade στην 1.0 και upgrade στην 1.5.... Όλα πήγαν καλά... Βάζω το devhook όμως έκδοση 0.44 κάνω τις ρυθμίσεις, αλλά δεν παίζει το iso...:( :( και με το 0.51 που δίνεται τέσσερις σελίδες πιο πάνω, όταν πατάω στο devhook ''start'', μου σβήνει το psp... λέτε να κράσαρε??? τι κάνω λάθος???? Α και κάτι επιπλέον...Πλέον δεν μπορώ να βάλω εικόνες ως wallpapers....Είναι σωστό?Δηλαδή στην 1.5 δεν υπήρχε αυτή η επιλογή όταν έβλεπες μια εικόνα??? Και όταν του κάνω reboot και το ξανανοίγω μου βγάζει το μήνυμα ''to start,you must update the system software'', είναι νορμάλ αυτό???? Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 παιδια για το τελευταιο devhook μπειτε εδω κ κατεβαστε να ξεμπλεξετε με τους φακελους!ειναι installer μεσω usb! http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=45529 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 EISAI 8eos!!!!! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Kατάφερα με τα πολλά και αφού κατέβασα ολόκληρη έκδοση του devhook και όχι μισές που δίνονται στα περισσότερα links, να τρέξω τα παιχνίδια. Wallpapers μπορώ να αλλάξω όταν είμαι στην εικονική 2.71 μέσω του devhook, αλλά όχι στην αρχική 1.5....:confused: Όπως συνεχίζει να μου εμφανίζει μετά το restart ότι πρέπει να κάνω update που αναφέρω 3 posts παραπάνω... Ένα ερώτημα καινούργιο είναι ότι πως μπορώ να επιλέξω άλλο iso που έχω φορτώσει στην κάρτα μνήμης.Επιλέγω ένα iso και παίζω, βγαίνω από το παιχνίδι στο κεντρικό μενού και πάω ξανά να τρέξω το devhook, το οποίο μου λέει "this game cannot be started.The data is corrupted"....Έαν κάνω restart στο psp και τρέξω το devhook, τότε ναι μπορώ να επιλέξω νέο game.Δεν υπάρχει τρόπος για να μην ανοιγοκλείνω το psp???Μήπως φταίει που στο eloader επέλεξα μόνο το TIFF???Κάπου διάβασα πως αλλάζεις iso πατώντας το select και το R, κάτι που όμως δεν πιάνει... Any ideas????:O Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts