nikl67 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 μολις εβαλα [PSP]Asterix.And.Obelix.XXL.2.EUR.MULTI6 σε 2.71-se-b"! παω να το φορτωσω κ μου πεταει μπλε οθονη που γραφει: panic... the disc could not be read! κανεισ κατι που δεν κανω?? πως το τρεχεισ εσυ?μηπωσ να το ξανακατεβασω?? καποιοσ.....?! Eχω το ιδιο cso (ΕU MULTI 6),τρεχει χωρις προβλημα.:cool: Χρησιμοποιω devhook 0.44>2.71>222Mhz.(χωρις se-b) (Tρεχει και με 0.45,0.46) Πιθανον το συγκεκριμενο iso δεν παιζει με 2.71-se-b:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikl67 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 S.O.S. !!!!!! Στο site που αναφέρεις λέει πως δεν χρειάζεται π.χ. εγώ που έχω την 2.0.1 να κάνω downgrade στην 1.0 και μετά να πάω στην 1.5, αλλά πρέπει να κάνω update στην 2.71 και μετά downgrade στην 1.5...... Γίνεται αυτό???? Διαβάζοντας αρκετά προηγούμενα posts, λέτε πως μην κάνουμε αναβάθμιση σε τελευταία έκδοση γιατί δεν υπάρχει γυρισμός και αυτοί υποστηρίζουν πως υπάρχει....Τι ισχύει τελικά???Μήπως το λένε ώστε να κάνουμε update και μετά να μην υπάρχει γυρισμός και άρα να είμαστε νόμιμοι (να κρύβεται δηλαδή πίσω κανένας από την Sony Hellas???? ):blink: :worry: :mad: :X Φιλε Catantona καλησπερα. Το συγκεκριμενο site το παρακολουθω περιπου 1 χρονο. Ακολουθω πιστα τις συμβουλες τους και πιστεψε με ειναι κορυφη:D Τελεια ενημερωμενο,πολλες φορες πιο αμεσο απο τα ξενα top psp sites:p Για το θεμα του update προτεινουν μεχρι 2.71(μεχρι στιγμης),και οχι για το last fw,ωστε να υπαρχει γυρισμος:shifty: Τωρα για το αν ειναι πρακτορες της SONY ...:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Ρε παιδιά,όπως λέει εδώ,για να παίξει το PSP Vice City Stories,πρέπει να έχει firmware 2.81...:confused: Εγώ το PSP,το πήρα το Σαββάτο,δεν είχα ελεύθερο χρόνο και δεν το έχω ακόμη ανοίξει...:( Αν δεν έχει αυτό το firmware,απο που μπορώ να το κατεβάσω και πως γίνεται να το εγκαταστήσω για να παίξω το παιχνιδάκι...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Ρε παιδιά,όπως λέει εδώ,για να παίξει το PSP Vice City Stories,πρέπει να έχει firmware 2.81... Νομιζω το update που εχει το GTA:LCS ειναι 2.81 αλλα το παιχνιδι παιζει και σε 2.71 (emulated και μη). Μην αναβαθμισεις πανω απο 2.71, δεν υπαρχει επιστροφη ;) Για να παιξεις οτι θες απο games χωρις να αναβαθμισεις πρεπει να βαλεις τον devhook. Οτι αρχεια χρειαστεις για το psp βρισκονται εδω και εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Παιδια οταν κατεβαζω το update απο το net,που το μεταφερω στο psp για να το δει? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Εγώ πάλι που δοκίμασα το GTA:VCS (ISO) σε 2.71 firmware μέσω Devhook έπαιζε κανονικά. Και μια απορία από μέρους μου: Στο PSP του αδερφού μου το κουμπί HOME το αισθάνομαι διαφορετικά από τα SELECT και START που είναι το ίδιο σχήμα. Η διαδρομή του κουμπιού είναι το 1/3 σε σχέση με τα άλλα και συχνά κολλάει. Έτσι πρέπει να είναι ή είναι ελαττωματικό; Αν το πάρω για να το φτιάξουν μπορούν να μου αρνηθούν την εγγύηση επειδή έκανα downgrade σε 1.5 από 2.01; Μπορούν να μου το κάνουν upgrade με το ζόρι, έχουν καμιά εντολή από τη Sony; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Το Vice City Stories παιζει και σε εμενα κανονικα με τον devhook, κουμπί HOME πραγματι "χανει" το 1/3 της διαδρομης των υπολοιπων κουμπιων αλλα οχι (σε εμενα τουλαχιστον αλλα και σε φιλης μου) δεν κολλαει. ΕΑΝ ΤΟ πας για επισκευη θα στο αναβαθμισουν απο μονοι τους στην 3.01, ειναι πολιτικη της SONY αυτη. Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου :) Ε αφού το αναβαθμίζουν με το ζόρι στη τελευταία έκδοση εννοείται πως δεν θα το πάρω :p Αφού και σε άλλους είναι μικρότερης διαδρομής το κουμπί και ξέρω πως να το πατήσω για να μην κολλήσει, άστο εκεί που 'ναι καλύτερα. Ελαφρώς ελαττωματικό HOME και 1.5 με Devhook > HOME που δουλεύει σωστά και 3.01 :p Edit: Και μια άλλη ερώτηση: Πήρε ποτέ κανείς MS Duo Pro 4GB από το eBay; Ξέρω ότι κυκλοφορούν πολλές ψεύτικες. Έχει κανένας υπόψην του κανένα αξιόπιστο seller; Οι τιμές του eBay είναι μισή τιμή από το Amazon, και να δούμε πόσα έχει εδώ η 4GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Φιλε Catantona καλησπερα. Το συγκεκριμενο site το παρακολουθω περιπου 1 χρονο. Ακολουθω πιστα τις συμβουλες τους και πιστεψε με ειναι κορυφη:D Τελεια ενημερωμενο,πολλες φορες πιο αμεσο απο τα ξενα top psp sites:p Για το θεμα του update προτεινουν μεχρι 2.71(μεχρι στιγμης),και οχι για το last fw,ωστε να υπαρχει γυρισμος:shifty: Τωρα για το αν ειναι πρακτορες της SONY ...:lol: :lol: :lol: Thanks, για την απάντηση και προς θεού δεν ήθελα να θίξω κανένα site...:) Δύο γρήγορες ερωτήσεις, πρώτον, εφόσον ξεκινήσω να κάνω το downgrade (όχι σε 2,71 και μετά σε 1,5, αλλά σε 1.0 και μετά 1,5) , για ποιο λόγο είναι πιθανότερο να "κολλήσει" το psp (κάπου πιο πάνω διάβασα εάν έχεις μαιμού κάρτα μνήμης ή κάτι τέτοιο... ) και δεύτερον το devhook χρειάζεται οπωσδήποτε για να παίζει τα κατεβασμένα παιχνίδια ή μόνο όσα καινούργια θέλουν αναβάθμιση; Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 η 3.01 ειναι φοβερη!!! εχει αλλαγες στον τροπο που παιζει τα τραγουδια, στις φωτο μενου για την καμερα, αλλα εκεινο στο game που λεει certificate utility τι ειναι??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 ρε παιδια σημερα το αγορασα και γω απο τοπλαισιο πρεπει να κανω κατι για να παιζω τα παιχνιδια που κυκλοφορουν στα καταστηματα 'ή ολα αυτα που λετε για ανβαθμιση αφορουν σπασμενα παιχνιδια? ευχαριστω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 τα σπασμενα θελουν 1.50 εκδοση, τα κανονικα αναλογα ποτε βγηκαν. ενα καινουργιο εχει την 3.01 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 δηλαδη παιζονται ολα τα εργοστασιακα παιχνιδια? που μπορω να αναβαθμισω μεσω ιντερνετ? ευχαριστω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδια οταν κατεβαζω το update απο το net,που το μεταφερω στο psp για να το δει? η 3.01 ειναι φοβερη!!! εχει αλλαγες στον τροπο που παιζει τα τραγουδια, στις φωτο μενου για την καμερα, αλλα εκεινο στο game που λεει certificate utility τι ειναι??? Φιλε μου πως την περασες εσυ την 3.01?Καμια βοηθεια για μας που δεν εχουμε wifi ρε παιδια....:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Eγώ που δεν ενδιαφέρομαι για "χακιές" και το έχω αγοράσει κανονικά το Vice City Stories...Που και πως θα βρω την 2.81 να του την βάλω αν δεν την έχει το PSP μου...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Eγώ που δεν ενδιαφέρομαι για "χακιές" και το έχω αγοράσει κανονικά το Vice City Stories...Που και πως θα βρω την 2.81 να του την βάλω αν δεν την έχει το PSP μου...;;; Την έχει μέσα το UMD του παιχνιδιού, μη σε απασχολεί. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε παιχνίδι που απαιτεί κάποια σχετικά νέα έκδοση που μπορεί να μην έχουν περάσει οι χρήστες. Τσεκάρει την πρώτη φορά που θα το βάλεις να φορτώσει και αν δει ότι έχεις κάποια χαμηλότερη σου ζητάει να την εγκαταστήσει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Την έχει μέσα το UMD του παιχνιδιού, μη σε απασχολεί. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε παιχνίδι που απαιτεί κάποια σχετικά νέα έκδοση που μπορεί να μην έχουν περάσει οι χρήστες. Τσεκάρει την πρώτη φορά που θα το βάλεις να φορτώσει και αν δει ότι έχεις κάποια χαμηλότερη σου ζητάει να την εγκαταστήσει. ΟΚ,όλα καλά...:happy: Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...:) Παιδιά,ποιο απο τα δύο μου προτείνετε να πάρω για να είμαι "κομπλέ"...;;;:worry: Αυτό -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=31587939&product=801054 Ή αυτό -> http://www.egermanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=7196010941F6CB73DBDBE4D3A83591D0?product=30592&category=193 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Φιλε μου πως την περασες εσυ την 3.01?Καμια βοηθεια για μας που δεν εχουμε wifi ρε παιδια....:O Ειναι πολυ απλο την κατεβαζεις απο το yourpsp.com την περνας με εναν card reader στο MS και εκει στον φακελο games και το psp αναλαμβανει τα υπολοιπα..... Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 μια ερωτηση,πως ξερω πια rom εχει αυτο που θα παρω αφου δεν το ανοιγουν να το δεις τα καταστηματα? και αν εχει 2,81 η 3.01 και δε μπορω να το φορτωσω με παιχνιδακια τι κανω μετα παει για πουλημα? sos μια απαντηση Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosm1 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 πως μπορουμε να παιξουμε τα iso στο 2,71 se-c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 πως μπορουμε να παιξουμε τα iso στο 2,71 se-c? 2,71 se-c has succesfully been installed to my psp!τωρα μολις περασα το f/w!δεν ξερω φιλε μου για τα iso αλλα τα cso μια χαρα τα παιζει!υποθετω τα πετας μεσα στον ιδιο φακελο your iso and cso games go here!αν αυτο εννοεισ!βεβαια δεν βλεπω καμια διαφορα απο την προηγουμενη 22,71 σε-β" που ειχα μιασ κ παλι τα atv δεν παιζουν,το ιδιο φανταζομαι κ για αλλα,οπωσ επισησ κ το dev hook δεν κανει παλι τπτ!κατα τα αλλα μια χαρα!θα δειξει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ginetai na paixoun ta iso se 2,71?! Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Παιδιά,το Pro Evolution Soccer 6,έχει βγει για το PSP...;;;:worry: Ή μόνο το 5 υπάρχει...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εχει βγει!:w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εχει βγει!:w00t: Και τα μαγαζιά,γιατί έχουν μόνο το 5...;;;:worry: Multirama,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,Πλαίσιο...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts