marvin Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Eγώ που δεν ενδιαφέρομαι για "χακιές" και το έχω αγοράσει κανονικά το Vice City Stories...Που και πως θα βρω την 2.81 να του την βάλω αν δεν την έχει το PSP μου...;;; Την έχει μέσα το UMD του παιχνιδιού, μη σε απασχολεί. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε παιχνίδι που απαιτεί κάποια σχετικά νέα έκδοση που μπορεί να μην έχουν περάσει οι χρήστες. Τσεκάρει την πρώτη φορά που θα το βάλεις να φορτώσει και αν δει ότι έχεις κάποια χαμηλότερη σου ζητάει να την εγκαταστήσει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Την έχει μέσα το UMD του παιχνιδιού, μη σε απασχολεί. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε παιχνίδι που απαιτεί κάποια σχετικά νέα έκδοση που μπορεί να μην έχουν περάσει οι χρήστες. Τσεκάρει την πρώτη φορά που θα το βάλεις να φορτώσει και αν δει ότι έχεις κάποια χαμηλότερη σου ζητάει να την εγκαταστήσει. ΟΚ,όλα καλά...:happy: Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...:) Παιδιά,ποιο απο τα δύο μου προτείνετε να πάρω για να είμαι "κομπλέ"...;;;:worry: Αυτό -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=31587939&product=801054 Ή αυτό -> http://www.egermanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=7196010941F6CB73DBDBE4D3A83591D0?product=30592&category=193 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Φιλε μου πως την περασες εσυ την 3.01?Καμια βοηθεια για μας που δεν εχουμε wifi ρε παιδια....:O Ειναι πολυ απλο την κατεβαζεις απο το yourpsp.com την περνας με εναν card reader στο MS και εκει στον φακελο games και το psp αναλαμβανει τα υπολοιπα..... Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 μια ερωτηση,πως ξερω πια rom εχει αυτο που θα παρω αφου δεν το ανοιγουν να το δεις τα καταστηματα? και αν εχει 2,81 η 3.01 και δε μπορω να το φορτωσω με παιχνιδακια τι κανω μετα παει για πουλημα? sos μια απαντηση Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosm1 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 πως μπορουμε να παιξουμε τα iso στο 2,71 se-c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 πως μπορουμε να παιξουμε τα iso στο 2,71 se-c? 2,71 se-c has succesfully been installed to my psp!τωρα μολις περασα το f/w!δεν ξερω φιλε μου για τα iso αλλα τα cso μια χαρα τα παιζει!υποθετω τα πετας μεσα στον ιδιο φακελο your iso and cso games go here!αν αυτο εννοεισ!βεβαια δεν βλεπω καμια διαφορα απο την προηγουμενη 22,71 σε-β" που ειχα μιασ κ παλι τα atv δεν παιζουν,το ιδιο φανταζομαι κ για αλλα,οπωσ επισησ κ το dev hook δεν κανει παλι τπτ!κατα τα αλλα μια χαρα!θα δειξει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ginetai na paixoun ta iso se 2,71?! Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Παιδιά,το Pro Evolution Soccer 6,έχει βγει για το PSP...;;;:worry: Ή μόνο το 5 υπάρχει...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εχει βγει!:w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εχει βγει!:w00t: Και τα μαγαζιά,γιατί έχουν μόνο το 5...;;;:worry: Multirama,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,Πλαίσιο...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 pedia eiparxoun spasmena games gia to ps? h oxi?? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ξέρει κανείς,γιατί στον ΓΕΡΜΑΝΟ,στο Πλαίσιο,στα Multirama,δεν έχουν το Pro Evo 6 για το PSP και έχουν μόνο το 5...;;;:( Επίσης,έχει κανένας απο εσάς αυτό...;;; -> http://www.egermanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=7196010941F6CB73DBDBE4D3A83591D0?product=30592&category=193 Είναι καλό να το πάρω ή όχι...;;;:worry: Κοιτάξτε τι λέει εδώ στα Παπασωτηρίου -> http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1554823&prid=809098 Έρχεται 9 Δεκέμβρη δηλαδή έτσι...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ερώτηση κρίσεως ρε συ tasos... Αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει κανένα μαγαζί το Pro Evo 6 για PSP και από κάτω δίνεις link που ΣΟΥ ΛΕΕΙ οτι κυκλοφορεί από 9/12;;; Κάποιος χρειάζεται ξεκούραση και λιγότερο κάψιμο με το PSP του :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Το PES 6 δεν παίζει με την 2.71Σε-C ούτε με το last dave-hook... ’Aρα μην κάνουμε όνειρα ακόμα... Μιλάω από προσωπική πήρα με το game :) Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ξέρει κανείς,γιατί στον ΓΕΡΜΑΝΟ,στο Πλαίσιο,στα Multirama,δεν έχουν το Pro Evo 6 για το PSP και έχουν μόνο το 5...;;;:( Επίσης,έχει κανένας απο εσάς αυτό...;;; -> http://www.egermanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=7196010941F6CB73DBDBE4D3A83591D0?product=30592&category=193 Είναι καλό να το πάρω ή όχι...;;;:worry: Κοιτάξτε τι λέει εδώ στα Παπασωτηρίου -> http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1554823&prid=809098 Έρχεται 9 Δεκέμβρη δηλαδή έτσι...;;;:worry: Εγω το εχω παρει το kit της Logitech και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του.Γενικα πηγα ο κολλημενος και πηρα ο,τι βγαζει η logitech για το PSP.Πραγματικη επενδυση ειναι τα ηχειακια!!Στο θεμα μας!Η σκληρη θηκη ειναι ο,τι πρεπει για να ριχνεις το psp σε τσαντα και να βγαζεις τα ακουστικα σου απ'εξω.Τα ακουστικα που εχει ειναι καλουτσικα αλλα οχι τελεια.Εχει 2 ζευγαρια απο αυτα κι εναν ανταπτορα για να παιζουν και τα 2 ζευγαρια μαζι.Α!Και προς θεου μην το παρεις απο Γερμανο!Το Πλαισιο το εχει 10 ευρω πιο φτηνα! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ginetai na paixoun ta iso se 2,71?! Φυσικά και γίνετε!Τσέκαρε το pm σου! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Σύμφωνα με το Play.com βγαίνει σήμερα Παρασκευή το Pro Evolution 6. Πάντως ήδη κυκλοφόρησε στα γνωστά "μαγαζιά" (Pro Evolution Soccer 6 PROPER EUR MULTI5 PSP-LIGHTFORCE) :) Ήδη βγήκαν και 1-2 ripkits για εμάς που δεν έχουμε κάρτα 2GB+, που μικραίνουν το ISO στα 695ΜΒ από τα 1.16GB (αφαιρούν την περιγραφή αγώνα, το boot.bin, όλες τις γλώσσες εκτός της αγγλικής, τα UPDATE files κλπ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά εδώ και 2 μέρες τσιπάρησα το PSP μου και έχει ένα πρόγραμμα μόλις το τσιπαρεις και γραφεί παχνίδια έχω και κάρτα 3,50GB και το έχω ξεπατώσει στα γραψίματα παίρνω από φίλους και από VIDEO CLUB.Θα βάλω και GPS με 40-50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Παιδιά εδώ και 2 μέρες τσιπάρησα το PSP μου και έχει ένα πρόγραμμα μόλις το τσιπαρεις και γραφεί παχνίδια έχω και κάρτα 3,50GB και το έχω ξεπατώσει στα γραψίματα παίρνω από φίλους και από VIDEO CLUB.Θα βάλω και GPS με 40-50 ευρώ. Πως ακριβώς γίνονται όλα αυτά...:blink: :blink: Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Πήγαινε στο GAME BUSTER και ζήτα τσιπάρησμα μετά από 2 μέρες θα σου πουν να το πάρεις και θα δεις ότι θα έχει ένα μαύρο πραγματάκι στην γωνία ε και μετά θα σου εξηγήσουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Καμια φωτο να μας δειξεις αυτο το πραγματακι?Απο λεφτα?:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Απο λεφτα 50€.Α λάθος για το πραγματακι ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι για το GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkonta Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Το PES 6 δεν παίζει με την 2.71Σε-C ούτε με το last dave-hook... ’Aρα μην κάνουμε όνειρα ακόμα... Μιλάω από προσωπική πήρα με το game :) Έχει βγει η καινούρια έκδοση του DevHook :p :lol: και εξομοιώνει τα 2,8x Firmwares. Ίσως να παίζει με αυτή την έκδοση (Δε το έχω δοκιμάσει αλλά αν κάποιος το δοκίμασε μπορεί να το μοιραστεί μαζί μας!) Τη τελευταία έκδοση θα τη βρείτε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexiosc75 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 το PRO 6 θελει την 2.71 το εχω κατεβασει και παιζει τελεια εχει και MASTER LEAGUE επιτελους ειναι περιπου 600mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 mehri pio version mporo na kano downgrade sto 1.5?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts