Fetzisjr Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Εγω εχω εναν χαρακτηρα στον Dragonmaw! Name:Fearmaker LvL: 45 Class:Hunter Race:Orc Proffessions: Skinning(300), Tribal Leatherworking(275)! Παντως στο exp νομιζω θα εχουν και fling mounts!!!! Awesome! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Gias, enas filos mou exi to world of warcraft original, ego thelo na agoraso online cd-key kai miniea i kai gia 2 mines supcription, den zxero omos apo pou, xeri kanis??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Gias, enas filos mou exi to world of warcraft original, ego thelo na agoraso online cd-key kai miniea i kai gia 2 mines supcription, den zxero omos apo pou, xeri kanis??? Καρτες ανανεωσης εχει το Πλαισιο ... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Καρτες ανανεωσης εχει το Πλαισιο ...nai kartes ananeoisis alla kai cd-key gia na to kano install, alla thelo agora online ke na mou stali sto e-mail ta shetika, oxi agora tou idiou tou pexnidiou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_daemon_ Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Μόλις τέλειωσε το 1.9 at last! Flatline Human Mage @ Genjuros :D Παράθεση http://img88.imageshack.us/img88/2360/banner2og1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Egw paizw sto Burning Legion (50 level dwarf hunter) alla an anoi3ei to migration se allo server tin kanw ...;) Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carbonaro Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Hello paidia,na rwtisw. Leme me ena filo mou na to paroume mazi kai na paizoume taftohrona me to idio omws account(reg. key) k fysika o kathenas me ton harakthra tou. Ginetai h tha mas leei oti den boroume na boume taftohrona? Ypospin,o filos mou ehei machintosh.An den kanw lathos to paketo ehei k tis dyo ekdoseis(mac k pc). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Hello paidia,na rwtisw. Leme me ena filo mou na to paroume mazi kai na paizoume taftohrona me to idion omws account(reg. key) k fysika o kathenas me ton harakthra tou. Ginetai h tha mas leei oti den boroume na boume taftohrona? Ypospin,o filos mou ehei macintosh.An den kanw lathos to paketo ehei k tis dyo ekdoseis(mac k pc). Το account είναι για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 και να επειχειρησεις να το κανεις ο ενας θα βγαινει και ο αλλος θα μπαινει.και οι δυο μαζι αποκλειεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Λεω να το ξεκινήσω κι'εγω το παιχνίδι. Μου το έδωσε ενας φίλος και το μόνο που χρειάζομαι είναι μια καρτούλα. Μου πρότειναν να ξεκινήσω στον server Genjuros, καλός είναι? Αν ξεκινήσω σε αυτόν, θα μπορώ μετά να μπω σε άλλον server ή οχι? Οι περισσότεροι Ελληνες σε ποιον server είναι? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 σκέφτομαι να αφήσω το l2 και να δω πως είναι το wow, περισευέι σε κανέναν κανέας trial account????O_o?:O Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 τελικά μάλλον θα το αγοράσω το gam :) . όσο αναφορα τώρα τον κάθε χαρακτήρα? είδα οτι υπάρχουν αρκετοί κ δεν ξέρω τι να φτιάξω.. :( μπορείτε να με help..?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Φιλε μπορεις να πας στο http://www.wow-europe.com και να βρεις απειρες πληροφοριες... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghalas Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Λεω να το ξεκινήσω κι'εγω το παιχνίδι. Μου το έδωσε ενας φίλος και το μόνο που χρειάζομαι είναι μια καρτούλα. Μου πρότειναν να ξεκινήσω στον server Genjuros, καλός είναι? Αν ξεκινήσω σε αυτόν, θα μπορώ μετά να μπω σε άλλον server ή οχι? Οι περισσότεροι Ελληνες σε ποιον server είναι? na ksekiniseis ston Genjuros oposdipote, einai o server me tous perissoterous ellines. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_Ts Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Εγώ θα έλεγα ότι ο Vashj είναι ο server με τους περισσότερους Έλληνες... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjEnsar Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΟΩΡΟ ΑΠΟ ΦΟΡΘΝΕΤ......ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ OFFICIAL SERVER ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ???ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΑ LEVELΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΕ FREE SERVER Η ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ???ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ GENJURO K ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟΥΣ SERVER ///////ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ???ΠΟΥ Θ ΑΤΟΝ ΒΡΩ ???Κ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ REGISTER ΣΕ FREE SERVER ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ WOW Η ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ PATCH? ΝΙΚΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 πως το πηρες δωρο?για πες μας το μυστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 πως το πηρες δωρο?για πες μας το μυστικο Νομιζω στο πλαισιο ειχα δει κατι παρομοιο, με τα πακετα συνδεσης φορθνετ εδινε και το WOW δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Egw to "tsipmisa" to paketaki!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Το αγόρασα και εγώ και μέσα σε δύο μέρες το βαρέθηκα :( ,απορώ τι του βρίσκεται βρε παιδιά...δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο επαναλήψιμο μέχρι αηδίας είναι. Τσάμπα τα 86 ευρώ που έδωσα.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Το αγόρασα και εγώ και μέσα σε δύο μέρες το βαρέθηκα :( ,απορώ τι του βρίσκεται βρε παιδιά...δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο επαναλήψιμο μέχρι αηδίας είναι. Τσάμπα τα 86 ευρώ που έδωσα.:cry: Πρέπει να σου αρέσουν τα MMORPG. Τα τόσα άτομα που κλείνουν 24ωρα μπροστά στον υπολογιστή και ξεχνάνε να φάνε δε μπορεί να κάνουν λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Πρέπει να σου αρέσουν τα MMORPG. Τα τόσα άτομα που κλείνουν 24ωρα μπροστά στον υπολογιστή και ξεχνάνε να φάνε δε μπορεί να κάνουν λάθος. Μου αρέσουν τα RPG στύλ FF και αυτό το πήρα για το λόγο ακριβώς "τόσος κόσμος τρωει 24ωρα" αλλά όπως είπα αν ένα παιχνίδι είναι τόσο μα τόσο επαναλαμβανόμενο τότε για μένα είναι κουραστικό και πατάτα,δεν σε κάνει να θές να προχωρήσεις παρακάτω να δείς τι παίζει,εντάξει καλή φάση να παίζεις με άλλους live τύπους αλλά ώς εκεί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Μου αρέσουν τα RPG στύλ FF και αυτό το πήρα για το λόγο ακριβώς "τόσος κόσμος τρωει 24ωρα" αλλά όπως είπα αν ένα παιχνίδι είναι τόσο μα τόσο επαναλαμβανόμενο τότε για μένα είναι κουραστικό και πατάτα,δεν σε κάνει να θές να προχωρήσεις παρακάτω να δείς τι παίζει,εντάξει καλή φάση να παίζεις με άλλους live τύπους αλλά ώς εκεί.:) Είναι καθαρά θέμα γούστου...άλλοι "πορώνονται" σε σημείο αρρώστιας, άλλοι τα βαριούνται από το πρώτο 2ωρο. Προσωπικά είμαι κάπου στην μέση :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Πρέπει να σου αρέσουν τα MMORPG. Τα τόσα άτομα που κλείνουν 24ωρα μπροστά στον υπολογιστή και ξεχνάνε να φάνε δε μπορεί να κάνουν λάθος. Ακριβώς. Και αυτό το thread δεν έχει πολλά μηνύματα γιατί όσοι παίζουν δεν έχουν χρόνο ούτε να post-αρουν. shodanjr_gr δυστηχώς εγώ είμαι η ακραία περίπτωση. Δεν κόβεται το άτιμο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghalas Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 ti den kovetai, se ligo 8a mas xwrisoun oi gynaikes mas.... arrwstia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts