Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή να το παραγγειλουμε σε δύο τρείς μήνες που θα έχουν δώσει και τα 138 fix που χρειάζονται για να λειτουργήσει αξιοπρεπώς ή συσκευή

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Να μαι και γω...οχι απλά θα περιμένεις το NOTE 7.... :p

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Κάτσε εκεί που καθεσε @tsiglas καλά είμαστε το καλύτερο έχουμε ;)

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Με αφορμή τα 2 ποστ πιο πάνω σχετικά με την παραγγελία και την κάρτα που δε δέχτηκε, μήπως να έφτιαχνε ένας mod ένα "OnePlus 3 : Παραγγελίες - Αγορά - Αξεσουάρ" όπως είναι και στα υπόλοιπα γιατί προβλέπεται να γίνει χαμός αν συνεχίσουν να γράφουν όλοι εδώ; Όπως επίσης και "OnePlus 3 : Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks";

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

το έχει παρει κανείς στα χέρια του με κανονική αποστολή και όχι express ώστε να έχουμε μια πραγματική εικόνα χρόνου αποστολής?

χρειάζονται όντως 3 εβδομάδες για να έρθει?

Το παράγγειλα 17 Ιουνίου και μου λέει πιθανή ημερομηνία 7/7/2016.

Οι ημερομηνίες που δίνουν είναι κατά πολύ ξεχειλωμενες για να μην υπάρχει γκρίνια.

Όταν γίνει shipped (συνήθως από 2-4 μέρες από την παραγγελία, αλλά αυτό είναι τυχαίο και εξαρτάται από το real stock τους) χρειάζεται μια μέρα για Αθήνα (αεροπορικώς) και 5-6 εργάσιμες οδικώς (με τη standard παράδοση).

@venividivinci

Για την ώρα άνοιξε το ticket, όταν παραλάβει η dhl θα το δεις να κινείται. Για να ξέρεις ακριβώς ποτέ θα φτάσει, υπολογιζε 2 εργάσιμες από τη στιγμή που θα το δεις Βουδαπέστη

Οι ημερομηνίες που δίνουν είναι κατά πολύ ξεχειλωμενες για να μην υπάρχει γκρίνια.

Όταν γίνει shipped (συνήθως από 2-4 μέρες από την παραγγελία, αλλά αυτό είναι τυχαίο και εξαρτάται από το real stock τους) χρειάζεται μια μέρα για Αθήνα (αεροπορικώς) και 5-6 εργάσιμες οδικώς (με τη standard παράδοση).

@venividivinci

Για την ώρα άνοιξε το ticket, όταν παραλάβει η dhl θα το δεις να κινείται. Για να ξέρεις ακριβώς ποτέ θα φτάσει, υπολογιζε 2 εργάσιμες από τη στιγμή που θα το δεις Βουδαπέστη

εχω ανοιξει ticket μερες τωρα-χτες εδειξε "Shipment information received SZCZECIN - POLAND "

Μια αλλη ερωτηση εχει χρησιμοποιησει κανεις orzly fusion bumper?καλη θηκη?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

εχω ανοιξει ticket μερες τωρα-χτες εδειξε "Shipment information received SZCZECIN - POLAND "

Μια αλλη ερωτηση εχει χρησιμοποιησει κανεις orzly fusion bumper?καλη θηκη?

αν ξεκινησε χθες απο πολωνια λογικα θελει καμια βδομαδα για να παραλαβεις.

Που δεν ξεκίνησε το shipment information σημαίνει ότι ή μεταφορική ειδοποιήθηκε να πάει να το πάρει

Που δεν ξεκίνησε το shipment information σημαίνει ότι ή μεταφορική ειδοποιήθηκε να πάει να το πάρει

οντως ειδοποιηση ειναι δεν εχει ξεκινησει...

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Όσον αφορά το θέμα της οθόνης πως γίνεται να είναι ελαττωματικη παρτίδα όταν η ίδια η εταιρεία αναγνωρίζει το πρόβλημα και λέει ότι θα δώσει διόρθωση μέσω ΟΤΑ.

Ο reviewer μάλιστα λέει ότι είναι θέμα χρωματικού φάσματος και ότι δεν χρησιμοποιείται το sRGB όπως θα έπρεπε.

Για να μην παρεξηγηθώ εγώ εύχομαι να είναι όντως θέμα παρτίδας και να έχει οθοναρα το τηλ γιατί θα το πάρω ανεξαρτήτως αυτού, αλλά χλωμό το βλέπω

Όσον αφορά το θέμα της οθόνης πως γίνεται να είναι ελαττωματικη παρτίδα όταν η ίδια η εταιρεία αναγνωρίζει το πρόβλημα και λέει ότι θα δώσει διόρθωση μέσω ΟΤΑ.

Ο reviewer μάλιστα λέει ότι είναι θέμα χρωματικού φάσματος και ότι δεν χρησιμοποιείται το sRGB όπως θα έπρεπε.

Για να μην παρεξηγηθώ εγώ εύχομαι να είναι όντως θέμα παρτίδας και να έχει οθοναρα το τηλ γιατί θα το πάρω ανεξαρτήτως αυτού, αλλά χλωμό το βλέπω

Οθοναρα δεν εχει, εχει μια αξιοπρεπεστατη οθονη, ξεκαθαρα ανωτερη απο τον προκατοχο του. Αν δεν εχεις high expectations (τυπου s7, s7 edge κλπ), τοτε θα μεινεις σιγουρα ευχαριστημενος. Σκουπιδι δεν ειναι φυσικα, καθε αλλο...

@venividivinci

Ticket εννοουσα την καταχωρηση της oneplus για να παραλαβει η oneplus. Αν εχουν πραγματικα αποθεμα (υπαρχει παντα μια μικρη πιθανοτητα να μην εχουν και να περιμενουν απλα να στοκαρουν απο Κινα) σημερα θα το δεις να κινεται. Την αλλη Τεταρτη θα το εχεις στα χερια σου, υπο αυτες τις συνθηκες.

Πάντως μιας και ή συσκευή είναι developer friendly όλα αυτά τα ζητήματα μπορούν να λυθούν και χωρίς fix από την εταιρεία το χρωματικό φάσμα πχ με ένα κερνελ το κάνεις όπως θες εσύ ακόμα και βελτίωση της μπαταρίας (όχι θεαματική) το θέμα είναι για αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο τους out of the box εκεί την καταλαβαίνω την γκρίνια

Ακομα ενα τεστ για την καμερα...τριετιας

http://www.tuttoandroid.net/focus/oneplus-3-focus-fotocamera-387980/

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η διορθωση του sRGB θα δοθει μεσω δυνατοτητας ενεργοποιησης, εχει να κανει δηλαδη με το γουστο του καθενος. Κατα συνεπεια η oneplus , δε διεγνωσε προβλημα, αλλα αφουγκραστηκε την παρατηρηση ενος σοβαρου site και θα δωσει αυτη την επιλογη για να καλυψει και τα γουστα μιας μεγαλης μεριδας ανθρωπων (αντιστοιχη επιλογη εχουν πολλα συγχρονα smartphones, βλεπε HTC 10).

Ακομα ενα τεστ για την καμερα...τριετιας

http://www.tuttoandroid.net/focus/oneplus-3-focus-fotocamera-387980/

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η διορθωση του sRGB θα δοθει μεσω δυνατοτητας ενεργοποιησης, εχει να κανει δηλαδη με το γουστο του καθενος. Κατα συνεπεια η oneplus , δε διεγνωσε προβλημα, αλλα αφουγκραστηκε την παρατηρηση ενος σοβαρου site και θα δωσει αυτη την επιλογη για να καλυψει και τα γουστα μιας μεγαλης μεριδας ανθρωπων (αντιστοιχη επιλογη εχουν πολλα συγχρονα smartphones, βλεπε HTC 10).

Εδώ τα πράγματα για την κάμερα όντως φαίνονται πολύ καλά μακάρι να είναι και ετσι. Όποιος το έχει ας πει μέχρι πόσα δευτερόλεπτα πάει σε manual η ταχύτητα κλειστρου... Τις καλήμέρες μου

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ τα πράγματα για την κάμερα όντως φαίνονται πολύ καλά μακάρι να είναι και ετσι. Όποιος το έχει ας πει μέχρι πόσα δευτερόλεπτα πάει σε manual η ταχύτητα κλειστρου... Τις καλήμέρες μου

Ακη την καμερα που ξερεις απο g5, s7 edge κλπ να την ξεχασεις, αυτο ειναι σιγουρο (και μαζι κι εγω, κατοχος s7 edge). Αλλα φαινεται αξιοπρεπεστατη και στο επιπεδο των nexus 6p κλπ, με μικρες υποχωρησεις στις low light (που κι εδω, αν ξερεις τι κανεις μαζευεις τη διαφορα).

Στο manual ειναι το ζουμι και το κλειδι για να δουμε αν ειναι απλα μια μετρια καμερα η κατι παραπανω (κλεινω προς το δευτερο, μετα τα μπολικα reviews που διαβασα).

Edited by v@gelis

Από 30'' έως 1/8000..

Γεια σας παιδια! Ειμαι μεταξυ αυτου και του g5. Μπορειτε να μου πειτε τα προτερηματα του σε σχεση με το g5. Επισης απο καμερα,ηχο τι παιζει; Γενικα εχει τιποτα προβληματα το op3;

Εγω εχω τωρα ενα g2 με custom rom. Η αληθεια οτι μ αρεσει να πειραζω τα κινητα. :)

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Lineage os 15.1

Νίκος...

Γεια σας παιδια! Ειμαι μεταξυ αυτου και του g5. Μπορειτε να μου πειτε τα προτερηματα του σε σχεση με το g5. Επισης απο καμερα,ηχο τι παιζει; Γενικα εχει τιποτα προβληματα το op3;

Εγω εχω τωρα ενα g2 με custom rom. Η αληθεια οτι μ αρεσει να πειραζω τα κινητα. :)

ρώτησε εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

το g5 έχει καλύτερη κάμερα και ίσως οθόνη, από την στιγμή όμως που σου αρέσει να το πειράζεις δεν βλέπω λόγο να επιλέξεις g5

ρώτησε εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

το g5 έχει καλύτερη κάμερα και ίσως οθόνη, από την στιγμή όμως που σου αρέσει να το πειράζεις δεν βλέπω λόγο να επιλέξεις g5

Οκ φίλε μου. Θα γράψω εκεί.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Έχω παραγγείλει από 15 του μήνα και σήμερα άλλαξε το status σε processing. Από εσάς που παραλάβετε όταν βγει το processing το στέλνουν σύντομα;

Έχω παραγγείλει από 15 του μήνα και σήμερα άλλαξε το status σε processing. Από εσάς που παραλάβετε όταν βγει το processing το στέλνουν σύντομα;

ασε τι λεει το status κι εμενα processing λεει δοκιμασε το ψαξεις στην dhl-εμενα πριν λιγο ξεκινησε-εγινε pick up απο πολωνια και το site γραφει processing-pending

παρελαβα 2 κομματια σημερα (το ένα μπηκε για πωληση), τι να πω. Πανεμορφο, καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης, κόσμημα κατ'εμε.

Αν ειχε ετικετα από μεγαλο brand (Samsung, apple κλπ) θα κοστιζε από 700 και πανω.

Η οθονη καμια σχεση με αυτά που διαβαζω. Μια amoled με πολύ καλο λευκο και παρα πολύ καλο κορεσμο χρωματων (μια amoled που θυμιζει τοσο πολύ lcd, αλλα με εξαιρετικο μαυρο φυσικα)