Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα,

τις τελευταίες μέρες με έχουν ζαλίσει οι εταιρίες για προσφορά συμβολαίου, σχεδόν κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε μια λίστα ανεπιθύμητων αριθμών; στο Lenovo που είχα την έλεγε μαύρη λίστα

Ειναι δυνατότητα του Dialer

πχ TrueCaller

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

καλησπέρα,

τις τελευταίες μέρες με έχουν ζαλίσει οι εταιρίες για προσφορά συμβολαίου, σχεδόν κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε μια λίστα ανεπιθύμητων αριθμών; στο Lenovo που είχα την έλεγε μαύρη λίστα

Βέβαια υπάρχουν και εφαρμογές που κάνουν αυτήν την δουλειά μια που εχω δοκιμάσει είναι αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist

Η Winbank δουλεύει, η άλλη η winbank Wallet μετά από λίγο καιρό κρασάρει...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ζήτημα είναι αν έχει πέσει μια-δύο φορές το τηλέφωνο και η θήκη carbon έχει ένα μικρό σπασιματάκι στη γωνία από τη μεριά της οθόνης. Προφανώς από την οθόνη καλύτερα η θήκη, αλλά μου φάνηκε κάπως εύκολο και γρήγορο.

Καλή θήκη σιλικόνης που να μη μειώνει το τηλέφωνο παρέλαβε κάνεις;

Καλύτερη επιλογη για tpu πιστευω ειναι αυτη εδω η orzly. Καλη τιμη και ebay uk να ναι σε μια βδομαδα στην πόρτα σου http://m.ebay.co.uk/itm/162105008226?_mwBanner=1

καλησπέρα,

Εδώ είσαι..

https://play.google.com/store/apps/details?id=bank.magma

Καλύτερη επιλογη για tpu πιστευω ειναι αυτη εδω η orzly. Καλη τιμη και ebay uk να ναι σε μια βδομαδα στην πόρτα σου http://m.ebay.co.uk/itm/162105008226?_mwBanner=1

Πραγματικά φαίνεται πολύ καλή. Αλλά παρατηρώ στις φωτό ότι δεν έχει καλά κοψίματα σε USB και ακουστικά. Πολύ μικρά κενά.

Εχω παραγγείλει παιδιά τη Nillkin Nature,λεπτή σε οτι τηλέφωνο ειχα και διαφανη,θα σας πω σε λιγες μερες. http://nillkin.org/smartphones-accessories/oneplus-accessories/oneplus-3-a3000/nillkin-oneplus-3-a3000-a3003-a3005-nature

Δεν ξέρω αν σας αρέσουν τα bumper, αλλά δείτε και της rhinoshield. Εγώ θα πάρω το 5χ μου από βδομάδα.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

:D

παιδια καλησπερα θα παραγγειλει κανεις το λευκο?λεω αυριο να κανω την κινηση.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

από αυτά που διαβάζω υποθέτω ότι δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

άλλο η ποιότητα κατασκευής και άλλο η αντοχή στις πτώσεις...

Έχουν σπάσει κάτι Edge τον 700+ ευρώ

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

από αυτά που διαβάζω υποθέτω ότι δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Έχεις δίκιο έχουν γραφτεί πολλά δεν αξίζει για αγορά

Υπάρχουν και κάτι ωραία κινητά της CAT αν χρειάζεται κάποιος κινητό για πτώσεις.Τωρα απο 20 εκατοστά και να μην δουλεύει η αφή το θεωρώ απίθανο.
Mi 9 128gb :shoot:

παιδια καλησπερα θα παραγγειλει κανεις το λευκο?λεω αυριο να κανω την κινηση.

Εγώ πούλησα το μαύρο για να πάρω το λευκό !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για ultimate shield, να το προτιμήσει! Μόλις τοποθέτησα στην οθόνη το δικό μου και είναι φοβερό! Καλύπτει όλη την οθόνη, σε αντίθεση με τη μεμβράνη που είχε από το εργοστάσιο, έχει φοβερή υφή και η τοποθέτηση είναι εύκολη διαδικασία!

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για ultimate shield, να το προτιμήσει! Μόλις τοποθέτησα στην οθόνη το δικό μου και είναι φοβερό! Καλύπτει όλη την οθόνη, σε αντίθεση με τη μεμβράνη που είχε από το εργοστάσιο, έχει φοβερή υφή και η τοποθέτηση είναι εύκολη διαδικασία!

Link μπορείς να δώσεις?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Του εχει έρθει κανενός με PL POST τίποτα?Περιμενω μια παραγγελία.Οι χρόνοι που δίνουν ισχύουν?

Παρατήρηση προς τους παραπάνω :!:

Δεν χρειάζεται να ειρωνευεστε κάθε μέλος που κάνει μια ερώτηση ή εκφράζει τη γνώμη του...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παρατήρηση προς τους παραπάνω :!:

Δεν χρειάζεται να ειρωνευεστε κάθε μέλος που κάνει μια ερώτηση ή εκφράζει τη γνώμη του...

Αυτό σίγουρα πάει και για μένα και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη.Απλως τα 20 εκατοστά που αναφέρθηκαν εχθες και χάλασε το κινητό το θεωρώ τεράστια υπερβολή. Συγγνώμη και πάλι.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τότε δικαστές όμως...

Στο θέμα μας όμως. Εκτός από την απόσταση όμως παίζουν πολλά ρόλο στην ζημιά που θα πάθει ή όχι μια συσκευή από πτώση... Πχ η γωνία πτώσης, το έδαφος στο οποίο θα πέσει (άλλο σε κόκα και από σε χαλίκι)...

Τελος εκτός από τα εξωτερικά χτυπήματα, μπορεί να προκληθεί ζημιά στο εσωτερικό κάτι στο οποίο παίζει ρόλο εκτός από τα παραπάνω και ο τρόπος κατασκευής και συγκολλησης των εξαρτημάτων...

Όπως και να έχει πρέπει να περάσουν μήνες από την κυκλοφορία της κάθε συσκευής για να βγει ένα συμπέρασμα ανάλογα με τις αναφορές χρηστών και πότε δεν θα είναι σίγουρο...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα έχει κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με το gps? Στην Αθήνα λόγο μικρών διαδρομών δεν είδα πρόβλημα αλλά χτες μετά από ένα ταξίδι έχανε το σήμα του περίπου ανά ώρα και είτε του έκανα restart είτε ανοιγοκλείνα το gps.Η ταχύτητα που κλειδώνει είναι απίστευτα γρήγορη αλλά....

Είμαι με ρουτ Στην 3.2.2.

DESIRE S 2.3.3 :p