asot Δημ. July 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες με έχουν ζαλίσει οι εταιρίες για προσφορά συμβολαίου, σχεδόν κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε μια λίστα ανεπιθύμητων αριθμών; στο Lenovo που είχα την έλεγε μαύρη λίστα Ειναι δυνατότητα του Dialer πχ TrueCaller Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες με έχουν ζαλίσει οι εταιρίες για προσφορά συμβολαίου, σχεδόν κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε μια λίστα ανεπιθύμητων αριθμών; στο Lenovo που είχα την έλεγε μαύρη λίστα Βέβαια υπάρχουν και εφαρμογές που κάνουν αυτήν την δουλειά μια που εχω δοκιμάσει είναι αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Η Winbank δουλεύει, η άλλη η winbank Wallet μετά από λίγο καιρό κρασάρει... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ζήτημα είναι αν έχει πέσει μια-δύο φορές το τηλέφωνο και η θήκη carbon έχει ένα μικρό σπασιματάκι στη γωνία από τη μεριά της οθόνης. Προφανώς από την οθόνη καλύτερα η θήκη, αλλά μου φάνηκε κάπως εύκολο και γρήγορο. Καλή θήκη σιλικόνης που να μη μειώνει το τηλέφωνο παρέλαβε κάνεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλύτερη επιλογη για tpu πιστευω ειναι αυτη εδω η orzly. Καλη τιμη και ebay uk να ναι σε μια βδομαδα στην πόρτα σου http://m.ebay.co.uk/itm/162105008226?_mwBanner=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες με έχουν ζαλίσει οι εταιρίες για προσφορά συμβολαίου, σχεδόν κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε μια λίστα ανεπιθύμητων αριθμών; στο Lenovo που είχα την έλεγε μαύρη λίστα Εδώ είσαι.. https://play.google.com/store/apps/details?id=bank.magma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλύτερη επιλογη για tpu πιστευω ειναι αυτη εδω η orzly. Καλη τιμη και ebay uk να ναι σε μια βδομαδα στην πόρτα σου http://m.ebay.co.uk/itm/162105008226?_mwBanner=1 Πραγματικά φαίνεται πολύ καλή. Αλλά παρατηρώ στις φωτό ότι δεν έχει καλά κοψίματα σε USB και ακουστικά. Πολύ μικρά κενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Εχω παραγγείλει παιδιά τη Nillkin Nature,λεπτή σε οτι τηλέφωνο ειχα και διαφανη,θα σας πω σε λιγες μερες. http://nillkin.org/smartphones-accessories/oneplus-accessories/oneplus-3-a3000/nillkin-oneplus-3-a3000-a3003-a3005-nature Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Δεν ξέρω αν σας αρέσουν τα bumper, αλλά δείτε και της rhinoshield. Εγώ θα πάρω το 5χ μου από βδομάδα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 από αυτά που διαβάζω υποθέτω ότι δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 παιδια καλησπερα θα παραγγειλει κανεις το λευκο?λεω αυριο να κανω την κινηση. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 από αυτά που διαβάζω υποθέτω ότι δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Λαθος διαβαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 από αυτά που διαβάζω υποθέτω ότι δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα κατασκευής. άλλο η ποιότητα κατασκευής και άλλο η αντοχή στις πτώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Έχουν σπάσει κάτι Edge τον 700+ ευρώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 από αυτά που διαβάζω υποθέτω ότι δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Έχεις δίκιο έχουν γραφτεί πολλά δεν αξίζει για αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Υπάρχουν και κάτι ωραία κινητά της CAT αν χρειάζεται κάποιος κινητό για πτώσεις.Τωρα απο 20 εκατοστά και να μην δουλεύει η αφή το θεωρώ απίθανο. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 παιδια καλησπερα θα παραγγειλει κανεις το λευκο?λεω αυριο να κανω την κινηση. Εγώ πούλησα το μαύρο για να πάρω το λευκό ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για ultimate shield, να το προτιμήσει! Μόλις τοποθέτησα στην οθόνη το δικό μου και είναι φοβερό! Καλύπτει όλη την οθόνη, σε αντίθεση με τη μεμβράνη που είχε από το εργοστάσιο, έχει φοβερή υφή και η τοποθέτηση είναι εύκολη διαδικασία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για ultimate shield, να το προτιμήσει! Μόλις τοποθέτησα στην οθόνη το δικό μου και είναι φοβερό! Καλύπτει όλη την οθόνη, σε αντίθεση με τη μεμβράνη που είχε από το εργοστάσιο, έχει φοβερή υφή και η τοποθέτηση είναι εύκολη διαδικασία! Link μπορείς να δώσεις? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Του εχει έρθει κανενός με PL POST τίποτα?Περιμενω μια παραγγελία.Οι χρόνοι που δίνουν ισχύουν? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Link μπορείς να δώσεις? http://www.ultimateshield.co.uk/oneplus-3-screen-protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Εβγαλε και η spigen θηκουλες. http://www.spigen.com/collections/oneplus/products/oneplus-3-case-rugged-armor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παρατήρηση προς τους παραπάνω :!: Δεν χρειάζεται να ειρωνευεστε κάθε μέλος που κάνει μια ερώτηση ή εκφράζει τη γνώμη του... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παρατήρηση προς τους παραπάνω :!: Δεν χρειάζεται να ειρωνευεστε κάθε μέλος που κάνει μια ερώτηση ή εκφράζει τη γνώμη του... Αυτό σίγουρα πάει και για μένα και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη.Απλως τα 20 εκατοστά που αναφέρθηκαν εχθες και χάλασε το κινητό το θεωρώ τεράστια υπερβολή. Συγγνώμη και πάλι. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Δεν μπορούμε να κάνουμε τότε δικαστές όμως... Στο θέμα μας όμως. Εκτός από την απόσταση όμως παίζουν πολλά ρόλο στην ζημιά που θα πάθει ή όχι μια συσκευή από πτώση... Πχ η γωνία πτώσης, το έδαφος στο οποίο θα πέσει (άλλο σε κόκα και από σε χαλίκι)... Τελος εκτός από τα εξωτερικά χτυπήματα, μπορεί να προκληθεί ζημιά στο εσωτερικό κάτι στο οποίο παίζει ρόλο εκτός από τα παραπάνω και ο τρόπος κατασκευής και συγκολλησης των εξαρτημάτων... Όπως και να έχει πρέπει να περάσουν μήνες από την κυκλοφορία της κάθε συσκευής για να βγει ένα συμπέρασμα ανάλογα με τις αναφορές χρηστών και πότε δεν θα είναι σίγουρο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλησπέρα έχει κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με το gps? Στην Αθήνα λόγο μικρών διαδρομών δεν είδα πρόβλημα αλλά χτες μετά από ένα ταξίδι έχανε το σήμα του περίπου ανά ώρα και είτε του έκανα restart είτε ανοιγοκλείνα το gps.Η ταχύτητα που κλειδώνει είναι απίστευτα γρήγορη αλλά.... Είμαι με ρουτ Στην 3.2.2. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts