baiosss Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ξέρετε πότε θα πάρουμε την 10; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως μπερδεύτηκες με το νήμα του Pixel; Η 9αρα είναι η τελευταία στα 3/3T. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Χιούμορ έκανα, επειδή μας καλόμαθε η 1+ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Προφανώς έκανες χιούμορ... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Και μάλιστα καλό! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosKom Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Λογικά τέλος με το προβλήμα ,το έχω 5 μέρες και όλα κομπλέ χωρίς να κάνω downgrade ,ίσως ήταν κάποιο bug μετά το update. Ευχαριστώ:happy: Παράθεση CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Με την αναβάθμιση, έχασα στην κάμερα την επιλογή να βγάζει φωτογραφία με το χαμόγελο. Την αφαίρεσαν; Η δεν την βλέπω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Και εγώ δε μπορώ να το βρω... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Κι εγώ μόλις την πέρασα επιτυχώς χωρίς factory reset (βαριέμαι απίστευτα το σετάρισμα). Σε μια πρώτη επαφή δείχνει ένα τσικ πιο "δυσκίνητο" αλλά μπορεί να είναι κι η ιδέα μου. Θα έχω καλύτερη εικόνα τις επόμενες ημέρες μετά από κανονική χρήση. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς για login με fingerprint? Με την εγκατάσταση τoυ Anroid 9.0 απενεργοποιήθηκε το fingerprint στο συγκεκριμένο app και δεν μπορεί να ξαναενεργοποιηθεί (μου βγάζει error). To ίδιο έγινε και στο app της Alpha Bank αλλά εκεί μπόρεσα να το ενεργοποιήσω κανονικά. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς για login με fingerprint? Με την εγκατάσταση τoυ Anroid 9.0 απενεργοποιήθηκε το fingerprint στο συγκεκριμένο app και δεν μπορεί να ξαναενεργοποιηθεί (μου βγάζει error). To ίδιο έγινε και στο app της Alpha Bank αλλά εκεί μπόρεσα να το ενεργοποιήσω κανονικά. Δοκίμασες τα κλασικά απεγκατασταση κ επανεγκατάσταση; Διαγραφή cache κλπ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Εμένα δουλεύει μια χαρά... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Τελικά έκανα όντως uninstall και εκ νέου install κι έπαιξε... Σε οσες εφαρμογές πάντως είχα σεταρισμενο fingerprint, έπρεπε να το ξανακάνω από την αρχή μετά την εγκατάσταση της 9.0 Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Πάντως το κινητό πάει σφαίρα και με την 9 ... Ίσως να καίει λίγο μπαταρία παραπάνω ... Εντυπώσεις οι υπόλοιποι? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Ναι, αν και στην αρχή έδειχνε να είναι ένα κλικ πιο αργό, τώρα πηγαίνει μια χαρά όπως πριν (ή μήπως απλώς το συνήθισα? :lol:) Από μπαταρία δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι, το ίδιο με πριν. Πάντως από θέμα UI -αν και δεν το περίμενα- μου αρέσει περισσότερο απ ότι η προηγούμενη version. All in all, κινητάρα :D Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Προχτες ηρθε και μια ενημερωση security pach και εγινε oxygen 9.0.4. Παντως η μπαταρια με το pie κραταει πολυ περισσοτερο δεν το περιμενα. Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Και μένα έστρωσε.Αν και το χρησιμοποιώ περισσότερο μετά το update... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Καλημέρα σε όλους, Έψαχνα να βρω πως μπορώ να τραβήξω timelapse video αλλά δεν βρήκα κάτι.. Δεν υπάρχει σαν δυνατότητα? Νόμιζα ότι υπήρχε παλιότερα. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλημέρα σε όλους, Έψαχνα να βρω πως μπορώ να τραβήξω timelapse video αλλά δεν βρήκα κάτι.. Δεν υπάρχει σαν δυνατότητα? Νόμιζα ότι υπήρχε παλιότερα. Πας στην κάμερα και τραβάς προς τα πάνω. Εκεί εμφανίζεται το timelapse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Σ' ευχαριστώ, έτσι το βρήκα. Παρατήρησα και το βελάκι που έχει (δεν είναι και τόσο εμφανές δυστυχώς...) Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Αν βάλω ακουστικά στην θύρα type c θα ακούω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Αν βάλω ακουστικά στην θύρα type c θα ακούω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Όχι. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eυχαριστώ πολύ, αν και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα άκουγα, ευτυχώς που ρώτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Eυχαριστώ πολύ, αν και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα άκουγα, ευτυχώς που ρώτησαΕφόσον έχει audio jack η συσκευή, δεν υποστηρίζεται ήχος από την type c. Θα έπαιρνες τζάμπα ακουστικά αν ήταν αυτός ο σκοπός σου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Παιδες υπαρχει καποιος να εχει μπαταρια εστω και αλλαγμενη να μου δανεισει για δοκιμη αθηνα/πειραια και περιξ; Δεν βρισκω την παλια μου, και το κινητο δεν ανοιγει με τιποτα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Παιδες υπαρχει καποιος να εχει μπαταρια εστω και αλλαγμενη να μου δανεισει για δοκιμη αθηνα/πειραια και περιξ; Δεν βρισκω την παλια μου, και το κινητο δεν ανοιγει με τιποτα Έχω εγώ μπαταρία και δεν την χρειάζομαι στην χαρίζω, αλλά είμαι από μακριά αν την θες στην στέλνω και πληρώνεις τα μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts