mger Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 για το θεμα της φωτεινότητας ξανα γύρισα σε open 7 που δουλευει κανονικα εδω. τι προτείνετε απο τις 2 ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calibra4x4 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η αναβάθμιση σε 3.2.8;;Δεν μου την βγάζει εμένα. Μου γράφει ότι το σύστημά μου έχει την τελευταία αναβάθμιση.. Αλλά εγώ έχω 3.2.7.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η αναβάθμιση σε 3.2.8;;Δεν μου την βγάζει εμένα. Μου γράφει ότι το σύστημά μου έχει την τελευταία αναβάθμιση.. Αλλά εγώ έχω 3.2.7.... Πέρασε στο κινητό σου μία vpn εφαρμογή από το Google Play (πχ. Opera VPN), όρισε μέσα από την εφαρμογή Καναδά ή Γερμανία και θα σου έρθει το update. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calibra4x4 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Σε ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μόλις μου ήρθε η προστασία για την κάμερα... https://postimg.org/image/5qfz2wx71/ https://postimg.org/image/qbuquterx/ δίνεις αν θες κάποιο λινκ της θήκης που έχεις καθώς και για το προστατευτικό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Πέρασε στο κινητό σου μία vpn εφαρμογή από το Google Play (πχ. Opera VPN), όρισε μέσα από την εφαρμογή Καναδά ή Γερμανία και θα σου έρθει το update. Αυτο κανω και εγω με αυτες αλλα και αλλες χωρες, αλλα δεν... :( Update: οκ, με τον Opera VPN δουλεψε απο Καναδα, με το Snap VPN ειχα το προβλημα! :wacko: Edited November 28, 2016 by black_hawk Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Θήκη Orzly Grip-Pro Case for OnePlus 3 https://www.skroutz.gr/s/9601597/Orzly-Grip-Pro-Case-for-OnePlus-3-Grey.html Τζαμάκι OnePlus 3/3T 2.5D Pro-Fit Tempered Glass Screen Protector - Black http://orzly.com/orzlyr-3d-pro-fit-glass-screen-protector-for-oneplus-3.html Τζαμάκι για την κάμερα http://www.ebay.com/itm/232044573062?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT https://www.youtube.com/watch?v=uZG1ObzZg-w δίνεις αν θες κάποιο λινκ της θήκης που έχεις καθώς και για το προστατευτικό ? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 θελω να βρω θηκη (ιδανικα διαφανη) με πολυ μαλακο υλικο ωστε να απορροφα τους κραδασμους σε πτωσεις. επισης θελω στο πλαι να εξεχει πανω απ την οθονη για να την προστατευει. η εμφανιση ειναι δευτερευουσα. με ενδιαφερει 100% η προστασια της συσκευης. εχω δει καποιες που προτεινετε αλλα δεν αναφερεται κανεις νομιζω στο αν ειναι απο μαλακο υλικο. καποιος που να εχει δοκιμασει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 θελω να βρω θηκη (ιδανικα διαφανη) με πολυ μαλακο υλικο ωστε να απορροφα τους κραδασμους σε πτωσεις. επισης θελω στο πλαι να εξεχει πανω απ την οθονη για να την προστατευει. η εμφανιση ειναι δευτερευουσα. με ενδιαφερει 100% η προστασια της συσκευης. εχω δει καποιες που προτεινετε αλλα δεν αναφερεται κανεις νομιζω στο αν ειναι απο μαλακο υλικο. καποιος που να εχει δοκιμασει κατι? εγώ πήρα αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/152139809551?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=451336098055&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και περιμένω να παραλάβω την επόμενη εβδομάδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μια ερωτηση βρηκα ενα μεταχειρισμενο OP3 ειναι αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα λαγικα θα ειναι το Α3000? αυτο δεν εχει την 800αρα γιατι εχω wind θα εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 εγώ πήρα αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/152139809551?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=451336098055&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και περιμένω να παραλάβω την επόμενη εβδομάδα ωραια. μεχρι να ερθει το δικο μου (30 δεκ) θα την εχεις δοκιμασει και θα εχω ολοκληρωμενη εικονα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μια ερωτηση βρηκα ενα μεταχειρισμενο OP3 ειναι αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα λαγικα θα ειναι το Α3000? αυτο δεν εχει την 800αρα γιατι εχω wind θα εχω προβλημα? Ειδικά η wind θα βασίζει μεγάλο μέρος του LTE της στην 800. Εγώ δε θα το έπαιρνα. Να σου πω την αλήθεια, ακόμα και για 2ο κινητό που κοιτάζω για backup phone, επέλεξα κάποιο με την 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ερώτηση : Σας lagarei καμια φορα το touch της οθόνης? Αργεί λίγο να αποκριθεί? Έχω παρατηρήσει να μου το κάνει κάποιες φορές από την αριστερή μεριά της κυρίως αλλά μετά στρώνει..αλλά η πιστεύω δεν την πατάω καλά ή οτι φταίει το τζαμάκι της orzly που εχω βάλει... εχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγώ το έχω χωρίς προστασία οθόνης και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ερώτηση : Σας lagarei καμια φορα το touch της οθόνης? Αργεί λίγο να αποκριθεί? Έχω παρατηρήσει να μου το κάνει κάποιες φορές από την αριστερή μεριά της κυρίως αλλά μετά στρώνει..αλλά η πιστεύω δεν την πατάω καλά ή οτι φταίει το τζαμάκι της orzly που εχω βάλει... εχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο? https://mobile.twitter.com/getpeid/status/803803066369646592 Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Σήμερα πρώτη φορά πάγωσε δύο φορές κιόλας και μόνο με επανεκκίνηση επανήλθε. Just for the record Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 @skatzivas ...Ήρθε το ψυχος του χιονιά ;) :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Τελικά υπάρχει!! Οπότε θα το διορθώσουν!! https://mobile.twitter.com/getpeid/status/803803066369646592 Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ρώτησα και στο άλλο θέμα αλλά θα ρωτήσω και εδώ, γίνεται στην μια κάρτα να είναι στο 4g η άλλη χωρίς δεδομένα ή στο 3g? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ρώτησα και στο άλλο θέμα αλλά θα ρωτήσω και εδώ, γίνεται στην μια κάρτα να είναι στο 4g η άλλη χωρίς δεδομένα ή στο 3g? Δεν βρίσκεις μενού στην συσκευή που να σ' αφήνει να το κάνεις, ή υπάρχει αλλά δεν λειτουργεί; Εγώ που είμαι με CM13 Nightly μπορώ να το κάνω. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 το ποια θα έχει ιντερνετ το βρήκα οκ αν και δεν γίνεται να έχουν και οι 2 μαζί.το να παίζει η μια σε 4g και η άλλη σε 2g δεν γίνεται.βασικά πως να γίνει αφού δεν γίνεται να έχουν και οι 2 μαζί. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 το ποια θα έχει ιντερνετ το βρήκα οκ αν και δεν γίνεται να έχουν και οι 2 μαζί.το να παίζει η μια σε 4g και η άλλη σε 2g δεν γίνεται.βασικά πως να γίνει αφού δεν γίνεται να έχουν και οι 2 μαζί. Για ποιο λόγο να έχουν ίντερνετ και οι 2 ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 έλα ντε, τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει νόημα. υπάρχει περίπτωση κάρτα σιμ από άλλη χώρα να ενεργοποιηθεί εδώ? ξέχασαν να την ενεργοποιησουν πριν την στείλουν. την έβαλα αλλά δεν πιάνει καν σήμα, να φταίει το κινητό? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 υπαεχουν καπου οι ρυθμισεις της βοντα για ιντερνετ? στο σιτε τους δεν εχει τη συσκευη για να τις στειλουν. ενω σε ολα τα τηλεφωνα μολις τα ανοιγα μου τις εστελναν αυτοματα εδω τπτ. το θεμα ειναι οτι δεν πιανω 4g+ παρα μονο 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Αρχιστε το κατέβασμα οι beta testers !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts