hsigma Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 OnePlus 3 Plus, this year??? http://www.xiaomitoday.com/oneplus-3-plus-coming-year/ :worry::worry: A μην μας τα αρχίσει αυτά τώρα... Ένας από τους λόγους που είμαι fan τoυ brand είναι ότι κρατάει τη γραμμή των μοντέλων απλή και δίνει έμφαση σε ένα μοντέλο κάθε φορά. Αν αρχίσει τα "Plus", "Extra" κλπ κλπ φοβάμαι ότι θα χάσει αυτό που την διαχωρίζει και της δίνει το κάτιτις παραπάνω (και που στη δική μου συνείδηση τουλάχιστον το θεωρώ σαν premium) Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 αυτό το σελφ το είχα δει από το ριβιου σου ότι θα μου έλυνε απίστευτα τα χέρια βάζοντας όλα τα widget και αφήνοντας την αρχική κενή με λίγα εικονίδια.Τελικά είναι όντως απίστευτο εργαλείο, έχεις ένα σωρό widget σε ένα μόνο μέρος.Το καλό θα ήταν να μπορείς να τα ταξινομήσεις κιόλας. Μπορείς! Κρατα το πατημένο και πήγαινε πάνω κάτω. @alex τις σημειώσεις στο shelf μπορείς να τις κάνεις edit? Νομίζω οχι ε; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν έχει notification πάνω στην κάθε εφαρμογή ο launcer της ONEPLUS? Το fingerprint πάντως είναι απίστευτο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μπορείς! Κρατα το πατημένο και πήγαινε πάνω κάτω. @alex τις σημειώσεις στο shelf μπορείς να τις κάνεις edit? Νομίζω οχι ε; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk το ειχα δοκιμάσει και δεν έπιανε αλλά τώρα δούλεψε ;) Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Χαίρομαι φίλε μου! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 A μην μας τα αρχίσει αυτά τώρα... Ένας από τους λόγους που είμαι fan τoυ brand είναι ότι κρατάει τη γραμμή των μοντέλων απλή και δίνει έμφαση σε ένα μοντέλο κάθε φορά. Αν αρχίσει τα "Plus", "Extra" κλπ κλπ φοβάμαι ότι θα χάσει αυτό που την διαχωρίζει και της δίνει το κάτιτις παραπάνω (και που στη δική μου συνείδηση τουλάχιστον το θεωρώ σαν premium) Εγώ τι να πω που περιμένω να έρθει αρχες Νοεμβρίου; :D Άμα είναι όντως 6 ίντσες και έχει τον 821, δεν υπάρχει και κάτι καλύτερο προς το παρόν, δεν με ενδιαφέρει. Άμα όμως είναι στο ίδιο μέγεθος με καλύτερο επεξεργαστή και οθόνη τότε θα ξενερωσω πολύ γιατί το αγόρασα την χειρότερη περίοδο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Είναι λίγο "δύσκολο" να το πιάσεις καλά και να το μετακινήσεις... Όσο για το Edit το είχα πει και στο review.. Πρέπει να προστεθεί και το Edit αλλά οπωσδήποτε και η αντιγραφή του κειμένου... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 δεν ξέρω τι παθαίνει η στοκ αλλά το duo τρώει φλασιές.ενώ είναι whitelist, ενώ είναι ανοιχτό, ενώ έχω σκαλίσει το buildprop πάλι δεν χτυπάει.Στην RR χτυπούσε και κλειστό να το είχα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Εγώ τι να πω που περιμένω να έρθει αρχες Νοεμβρίου; :D Άμα είναι όντως 6 ίντσες και έχει τον 821, δεν υπάρχει και κάτι καλύτερο προς το παρόν, δεν με ενδιαφέρει. Άμα όμως είναι στο ίδιο μέγεθος με καλύτερο επεξεργαστή και οθόνη τότε θα ξενερωσω πολύ γιατί το αγόρασα την χειρότερη περίοδο. Αυτό με την παραγγελία ας μην το θίξουμε εδώ :) Κι εγώ 31/10 έχω εκτιμώμενη ημ/νία παραλαβής.. Σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν είναι επίσημο. Και με την τεχνολογία ποτέ δεν υπάρχει ιδανική περίοδος αγοράς. Τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα.. Οπότε με το καλό να παραλάβουμε και να το χαρούμε κι εμείς. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Στην αρχή βγήκε σαν φήμη ότι επειδή υπάρχει καθυστέρηση στις Amoled οθόνες ή One Plus σκέφτεται να φτιάξει και ένα.1+ 3 με άλλη οθόνη και γι να ισοφαρίσει να το πούμε απλά την αλλαγή να βάλει τον Snapdragon 821...Θα το ονόμαζε 1+3S...Τώρα αν ισχύει για plus μιλάμε για τέλειος νέα συσκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Είναι γελοιωδως γρήγορο. Έχω χαζεψει, εξαιρετική δουλειά! Ελπιζω σε επίπεδο software να το στηρίξουν όπως πρέπει σε βάθος χρόνου. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Από σήμερα γύρισα στον stock launcer και όντως όπως είπατε είναι αισθητά πιο γρήγορο και ομαλό από το nova... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παρατηρώ ότι η βελτιστοποίηση εφαρμογών δε λειτουργεί σωστά. Οι εφαρμογές δε κλείνουν μετά την απενεργοποίηση της οθόνης, έστω κι αν περάσει κάποια ώρα. Ανοίγοντας τις "υπηρεσίες που εκτελούνται" στις "επιλογές για προγραμματιστές" βλέπω αρκετές εφαρμογές και υπηρεσίες να εκτελούνται ενώ τις έχω σε βελτιστοποίηση μπαταρίας. Είμαι stock. Κάνω κάτι λάθος; *SM-G930F* Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Πρώτο bug με την 3.2.7 Μετά από κάθε επανακινηση είναι η φωνή στο μηδέν και πρέπει χειροκίνητα να το ανεβαζω. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πρώτο bug με την 3.2.7 Μετά από κάθε επανακινηση είναι η φωνή στο μηδέν και πρέπει χειροκίνητα να το ανεβαζω. Λογικά δεν είναι bug γιατί εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την 3.2.7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παρατηρώ ότι η βελτιστοποίηση εφαρμογών δε λειτουργεί σωστά. Οι εφαρμογές δε κλείνουν μετά την απενεργοποίηση της οθόνης, έστω κι αν περάσει κάποια ώρα. Ανοίγοντας τις "υπηρεσίες που εκτελούνται" στις "επιλογές για προγραμματιστές" βλέπω αρκετές εφαρμογές και υπηρεσίες να εκτελούνται ενώ τις έχω σε βελτιστοποίηση μπαταρίας. Είμαι stock. Κάνω κάτι λάθος; *SM-G930F* Δεν νομίζω ότι η βελτιστοποίηση εφαρμογών (Android 6 doze mode) λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, τερματίζοντας δηλαδή εφαρμογές που είναι στο background. Οι εφαρμογές παραμένουν στην μνήμη (γι' αυτό φαίνονται ενεργές στους task managers), αλλά το Android αναστέλλει διάφορες λειτουργίες τους που προκαλούν battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πέταξα ήδη 1 τζαμάκι και το 2ο έσπασε και αυτό μετά από σουτιά που έφαγε.ultimate shield, orzly ή nilkin?όλα είναι full screen και ας τα σιχαίνομαι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν νομίζω ότι η βελτιστοποίηση εφαρμογών (Android 6 doze mode) λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, τερματίζοντας δηλαδή εφαρμογές που είναι στο background. Οι εφαρμογές παραμένουν στην μνήμη (γι' αυτό φαίνονται ενεργές στους task managers), αλλά το Android αναστέλλει διάφορες λειτουργίες τους που προκαλούν battery drain. Στο s7 edge τουλάχιστον τις έκλεινε εντελώς. Εδώ μου τρέχει παρασκήνιο ακόμα (έστω και κάποια διεργασία) και τo here maps που δε το έχω ανοίξει καθόλου πέρα της εγκατάστασης. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 το s7 τις έκλεινε λόγο και μικρότερης ραμ, εδώ δεν έχει λόγο να τις κλείσει.βασικά γιατί να τις κλείσεις τι πειράζει? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πέταξα ήδη 1 τζαμάκι και το 2ο έσπασε και αυτό μετά από σουτιά που έφαγε.ultimate shield, orzly ή nilkin?όλα είναι full screen και ας τα σιχαίνομαι. Nillkin . Έχει σε πολύ μικρό βαθμό τα προβλήματα των άλλων, rainbow effect , αισθητική , αλλά καλύτερη ποιότητα ας αφή και όραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 το s7 τις έκλεινε λόγο και μικρότερης ραμ, εδώ δεν έχει λόγο να τις κλείσει.βασικά γιατί να τις κλείσεις τι πειράζει? Δε με απασχολεί ποτε η ram. Αλλά αυτό που συμβαίνει πολλές φορές στο Android είναι να "κολλάει" κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο και να κρατάει ψηλά τον επεξεργαστή με αποτέλεσμα κατανάλωση μπαταρίας. Οκ, Ναι, μπορώ να το κάνω με τρίτες εφαρμογές αυτό, αλλά θα θελα να μάθω αν το doze mode λειτουργεί διαφορετικά εδώ ή δε λειτουργεί όπως πρέπει. Anyway, κουβέντα να κάνουμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα. Μετά απο αρκετό καιρό (για μένα) με το s7 edge, είπα να δοκιμάσω και το op3, έτσι για την αλλαγή. Ο μοναδικός λόγος που θα μείνω stock, αν και δε το θέλω καθόλου σε αυτή τη συσκευή, είναι το Nova Go που χρησιμοποιώ πολύ...:/ Με το op1 είχα ''παίξει'' αρκετά, το op2 το κράτησα γύρω στις 15 ώρες (μαζί με τη νύχτα) μιας και με απογοήτευσε. Κρατάει άραγε κάποιον χρήστη απαιτητικό το op3 σε stock κατάσταση ή θα με απογοητεύσει; Είμαι προετοιμασμένος για τη μπαταρία σε σχέση με τα ''θέλω'' μου και θεωρώ θα μπορώ να ανεχτώ την, λίγο ή πολύ, υποδεέστερη οθόνη όπως και τη κάμερα σε νυχτερινές λήψεις. Ηλια, το μελετουσες καιρο αυτο το σεναριο (να πας σε op3)... Τελικα το ενεργοποιησες ;) Καλοριζικο (αν και σε βλεπω να γυριζεις αρον αρον στο κορεατικο μαντρι) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μου αρέσει πολύ το τηλέφωνο σαν αίσθηση στο χέρι και δεν θέλω να βάλω θήκη, το έχω 3 βδομάδες και δεν εχω σκουπίσει καμία φορά το τζάμι γιατί δεν πιάνει δαχτυλιές. Το μόνο που με χαλούσε ήταν να το αφήνω πάνω στο τραπέζι γυμνό με το αλουμίνιο,γιαυτό πήρα με 2€ την πιο κάτω θήκη. Με βολεύει γιατί κυκλοφορώ πάντα με τσαντάκι. https://www.aliexpress.com/item/New-Red-border-Top-grade-Universal-Holster-skin-Waist-Leather-Pouch-Cover-Case-For-Oneplus-3/32711111867.html?spm=2114.13010608.0.0.iVkoYm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Nillkin . Έχει σε πολύ μικρό βαθμό τα προβλήματα των άλλων, rainbow effect , αισθητική , αλλά καλύτερη ποιότητα ας αφή και όραση λένε για orzly v2 αλλά είναι out of stock.μάλλον την νιλκιν θα δοκιμάσω, αλλά ποια απ΄όλες, αυτή που είχα είχε halo effect και την πέταξα. Δε με απασχολεί ποτε η ram. Αλλά αυτό που συμβαίνει πολλές φορές στο Android είναι να "κολλάει" κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο και να κρατάει ψηλά τον επεξεργαστή με αποτέλεσμα κατανάλωση μπαταρίας. Οκ, Ναι, μπορώ να το κάνω με τρίτες εφαρμογές αυτό, αλλά θα θελα να μάθω αν το doze mode λειτουργεί διαφορετικά εδώ ή δε λειτουργεί όπως πρέπει. Anyway, κουβέντα να κάνουμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το doze δεν δουλεύει σωστά ούτε στα nexus (ipixel :lol::p) για αυτό όλοι έχουν powernap.Αν και btw το doze δεν κλείνει τις εφαρμογές αλλά δεν αφήνει τα wakelocks, όταν σβήσει η οθόνη δεν αφήνει τίποτα να ξυπνήσει το κινητό παρα μόνο τις whitelist εφαρμογές.Για αυτό σου ειπα μην το κοιτας αυτό. εσένα μπορεί να μην σε απασχολεί η ραμ αλλά το android κάθε φορά θελει να έχει ram ελεύθερη για να ανοίξεις την επόμενη εφαρμογή, αν δεν έχει αρχίζει και κλείνει.εδώ τι να κλείσει, αφού δεν θα πιάσεις ποτέ το όριο. Edited October 12, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 λένε για orzly v2 αλλά είναι out of stock.μάλλον την νιλκιν θα δοκιμάσω, αλλά ποια απ΄όλες, αυτή που είχα είχε halo effect και την πέταξα. το doze δεν δουλεύει σωστά ούτε στα nexus (ipixel :lol::p) για αυτό όλοι έχουν powernap.Αν και btw το doze δεν κλείνει τις εφαρμογές αλλά δεν αφήνει τα wakelocks, όταν σβήσει η οθόνη δεν αφήνει τίποτα να ξυπνήσει το κινητό παρα μόνο τις whitelist εφαρμογές.Για αυτό σου ειπα μην το κοιτας αυτό. εσένα μπορεί να μην σε απασχολεί η ραμ αλλά το android κάθε φορά θελει να έχει ram ελεύθερη για να ανοίξεις την επόμενη εφαρμογή, αν δεν έχει αρχίζει και κλείνει.εδώ τι να κλείσει, αφού δεν θα πιάσεις ποτέ το όριο. Επέτρεψε μου να πιστεύω ότι δε φταίει η ποσότητα της ram αλλά η διαχείριση της από το Android σαν λειτουργικό, και σε stock, και πολύ περισσότερο από τις πιο πολλές εταιρίες. Και επειδή το ίδιο φταίνε και οι πολλές κακογραμμενες εφαρμογές που υπάρχουν, προτιμώ να βλέπω να κοιμούνται εντελώς. Ηλια, το μελετουσες καιρο αυτο το σεναριο (να πας σε op3)... Τελικα το ενεργοποιησες ;) Καλοριζικο (αν και σε βλεπω να γυριζεις αρον αρον στο κορεατικο μαντρι) :lol: Έτσι όπως τα λες Βαγγέλη, αν και το op3 είναι απο τις λίγες καλές συσκευές του 2016. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts