Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις ενεργοποιήσει το SmartLock... Όταν συνδέεται με το watch καταλαβαίνει ότι είσαι εσύ και αυτόματα η συσκευή μένει ξεκλείδωτη...

Κάθε φορά που προσθέτεις μια συσκευή σε ρωτάει αν θες την προσθέσεις στο SmartLock κτλ και λογικά πάτησες ναι...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχεις ενεργοποιήσει το SmartLock... Όταν συνδέεται με το watch καταλαβαίνει ότι είσαι εσύ και αυτόματα η συσκευή μένει ξεκλείδωτη...

Κάθε φορά που προσθέτεις μια συσκευή σε ρωτάει αν θες την προσθέσεις στο SmartLock κτλ και λογικά πάτησες ναι...

Οπως τα λες ειναι λογικα :)

Τωρα τι μπορώ να κάνω;

Εμένα πάντα αργεί λίγο να μου εμφανιστεί κάθε νέο update. Σε 3.2.6 έχω καθηλωθεί αλλά no problem πιστεύω είναι άριστο το κινητό τελευταία, οπότε από εδώ κ πέρα με καίει να δω nougat νωρίς :-)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δεν είδα κάποια διαφορά να σου πω ίσως λίγο καλύτερη μπαταρία που τώρα βγάζω 3.5 ώρες οθόνης...

Μονο 3.5 ωρες οθονης βγαζει το one plus 3???Με τι χρηση βγαζεις τοσο γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ λιγη ωρα πρεπει να εισαι συνεχεια με ενα φορτιστη...

Ισως κατι χανω γιατι δεν εχω στα χερια μου την συσκευη,αλλα θεωρω 3.5 ωρες οθονης ειναι πολυ λιγες,ισως εχει να κανει οτι ειναι και dual sim....

Edited by jimlost

Αναλογα τη χρήση αγορινα..Αν εισαι με 2 sim τερμα φωτεινότητα ολη μερα, 4G,gps,σ συγχρονισμούς ανοιχτούς κλπ πως να παει παραπανω..Αν εισαι σε wifi με χαμηλή φωτεινότητα κλπ κλπ θα πας 6-7.

Ετσι πανε αυτά.

Εγω παιζω στις 4 συνήθως με τη χρηση που πάνω,φιλαρακι με δουλεία γραφείου 6 μέσον ορο.

Δεν νομίζω ότι είναι λίγες....και με το s7 edge που είναι ο πρωταθλητής σε αυτό το θέμα έβγαζα λίγο παραπάνω...στην χωρητικότητα που έχει η μπαταρία μια χαρά είναι.

Πως σου φαίνεται;

Δεν μπορώ να βρω διαφορές από 3.2.6.. Ψυχολογικό περισσότερο, ότι κάνουμε update και καλά. Αν και ένας φίλος πιο πριν το είχε αναφέρει ότι η 3.2.7 είναι πολύ μικρό update.

Δουλεύει κάνεις το Google photos; Δουλεύει σωστά;

Εγώ μόλις διαπίστωσα ότι δεν κάνει backup τις φωτογραφίες.

Είμαι με 3.5.3.

Κανε μου μια χάρη και δες … Στις ρυθμίσεις – λογαριασμοί – Google , έχει το Google photos σαν επιλογή ;Εμένα δεν το έχει…

Δουλεύει κάνεις το Google photos; Δουλεύει σωστά;

Εγώ μόλις διαπίστωσα ότι δεν κάνει backup τις φωτογραφίες.

Είμαι με 3.5.3.

Εγω το δουλευω...βαλτο να μην κανει βελτιστοποίηση μπαταρίας γιατι αλλιως το μπλοκαρει κ δεν συγχρονίζει

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή μετα από τόσες αναβαθμισεις είχε αρχίσει να μου κάνει νερά ή αυτονομια,έκατσα εχτές και εκανα ενα hard reset και στήσιμο απο την αρχή ....Μου έφαγε καμία ώρα περίπου άλλα αξιζε...Η αυτονομία επανήλθε στα σωστά στάνταρ της πάλι...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

κολλάνε εφαρμογές στην ραμ χωρίς να τις κλείσει για αυτό και καταπινει μπαταρία πολλές φορές

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Ενα άρθρο εδώ, εικάζει οτι υπάρχει έλλειψη σε οθόνες AMOLED, γι' αυτό και δεν μπορεί να πιάσει η OnePlus την επιθυμητή παραγωγη και να καλύψει την (εξαιρετικά μεγάλη) ζήτηση...!

Συμφωνα με το άρθρο λοιπόν, μπορεί να βγει μοντέλο "3S" με LCD οθόνη και για να "πατσίσει" την αλλαγή, να βάλουν και τον 821...

Προς το παρόν, είναι εικασίες - τίποτα επίσημο.-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δεν είδα κάποια διαφορά να σου πω ίσως λίγο καλύτερη μπαταρία που τώρα βγάζω 3.5 ώρες οθόνης...

Και πριν από μία περίπου ώρα έγινε η αναβάθμιση, έλαβα την ειδοποίηση και θα δω αποτελέσματα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το τηλεφωνο,3 μηνες που το εχω εκτος απο το gps που μου εκανε "νερα",δεν εχω πια προβλημα εφτιαξε απο μονο του δεν ξερω.Τελος παντων ειναι εξαιρετικο και δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αυτα τα χρηματα.Εφαγα και το πρωτο σοκ το καλοκαιρι που μου επεσε απο το αμαξι στο εδαφος,γιατι το ειχα στα ποδια ξεχασμενο και...τελικα εκτος απο μια αμυχη στο αλουμινιο δεν επαθε το παραμικρο.Χτες τυχαια ομως ανακαλυψα μια λειτουργεια της φωτογραφικης που την βρισκω πολυ χρησιμη.Πατωντας κατα τυχη το πληκτρο του ηχου οταν ειναι ανοικτη η καμερα πανω η κατω,η ακομα και το κουμπι της καμερας,τραβα φωτο την μια μετα την αλλη σε ρυθμους πολυβουλου στην κυριολεξια,πρεπει να ειναι πανω απο 10 φωτο το δευτερολεπτο,ακους το κλειστρο να δουλευει τρελα,το εχει δουλεψει καποιος ετσι;