alex_gate_7 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Έχεις ενεργοποιήσει το SmartLock... Όταν συνδέεται με το watch καταλαβαίνει ότι είσαι εσύ και αυτόματα η συσκευή μένει ξεκλείδωτη... Κάθε φορά που προσθέτεις μια συσκευή σε ρωτάει αν θες την προσθέσεις στο SmartLock κτλ και λογικά πάτησες ναι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Έχεις ενεργοποιήσει το SmartLock... Όταν συνδέεται με το watch καταλαβαίνει ότι είσαι εσύ και αυτόματα η συσκευή μένει ξεκλείδωτη... Κάθε φορά που προσθέτεις μια συσκευή σε ρωτάει αν θες την προσθέσεις στο SmartLock κτλ και λογικά πάτησες ναι... Οπως τα λες ειναι λογικα :) Τωρα τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Settings -> Security -> Smartlock -> Trusted Devices και σβήσε το ρολόι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Settings -> Security -> Smartlock -> Trusted Devices και σβήσε το ρολόι... Ευχαριστώ πολυ ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Και εγώ με 3.2.7 είμαι καμιά εβδομάδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Και εγώ με 3.2.7 είμαι καμιά εβδομάδα.... Πως σου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Εμένα πάντα αργεί λίγο να μου εμφανιστεί κάθε νέο update. Σε 3.2.6 έχω καθηλωθεί αλλά no problem πιστεύω είναι άριστο το κινητό τελευταία, οπότε από εδώ κ πέρα με καίει να δω nougat νωρίς :-) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Δεν είδα κάποια διαφορά να σου πω ίσως λίγο καλύτερη μπαταρία που τώρα βγάζω 3.5 ώρες οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Δεν είδα κάποια διαφορά να σου πω ίσως λίγο καλύτερη μπαταρία που τώρα βγάζω 3.5 ώρες οθόνης... Μονο 3.5 ωρες οθονης βγαζει το one plus 3???Με τι χρηση βγαζεις τοσο γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ λιγη ωρα πρεπει να εισαι συνεχεια με ενα φορτιστη... Ισως κατι χανω γιατι δεν εχω στα χερια μου την συσκευη,αλλα θεωρω 3.5 ωρες οθονης ειναι πολυ λιγες,ισως εχει να κανει οτι ειναι και dual sim.... Edited October 8, 2016 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Αναλογα τη χρήση αγορινα..Αν εισαι με 2 sim τερμα φωτεινότητα ολη μερα, 4G,gps,σ συγχρονισμούς ανοιχτούς κλπ πως να παει παραπανω..Αν εισαι σε wifi με χαμηλή φωτεινότητα κλπ κλπ θα πας 6-7. Ετσι πανε αυτά. Εγω παιζω στις 4 συνήθως με τη χρηση που πάνω,φιλαρακι με δουλεία γραφείου 6 μέσον ορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Δεν νομίζω ότι είναι λίγες....και με το s7 edge που είναι ο πρωταθλητής σε αυτό το θέμα έβγαζα λίγο παραπάνω...στην χωρητικότητα που έχει η μπαταρία μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Πως σου φαίνεται; Δεν μπορώ να βρω διαφορές από 3.2.6.. Ψυχολογικό περισσότερο, ότι κάνουμε update και καλά. Αν και ένας φίλος πιο πριν το είχε αναφέρει ότι η 3.2.7 είναι πολύ μικρό update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Δουλεύει κάνεις το Google photos; Δουλεύει σωστά; Εγώ μόλις διαπίστωσα ότι δεν κάνει backup τις φωτογραφίες. Είμαι με 3.5.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Εμένα δουλεύει... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κανε μου μια χάρη και δες … Στις ρυθμίσεις – λογαριασμοί – Google , έχει το Google photos σαν επιλογή ;Εμένα δεν το έχει… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 και μένα δουλεύει μια χαρά το Google photos Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Περίεργο θέμα. Είμαι με Wi-Fi και μου γράφει αναμονή για Wi-Fi :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 3.2.7 δουλεύει κανονικά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ξεκόλλησε κάνοντας αυτό. https://www.mihneadb.net/unblocking-google-photos-autobackup/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Δουλεύει κάνεις το Google photos; Δουλεύει σωστά; Εγώ μόλις διαπίστωσα ότι δεν κάνει backup τις φωτογραφίες. Είμαι με 3.5.3. Εγω το δουλευω...βαλτο να μην κανει βελτιστοποίηση μπαταρίας γιατι αλλιως το μπλοκαρει κ δεν συγχρονίζει Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Επειδή μετα από τόσες αναβαθμισεις είχε αρχίσει να μου κάνει νερά ή αυτονομια,έκατσα εχτές και εκανα ενα hard reset και στήσιμο απο την αρχή ....Μου έφαγε καμία ώρα περίπου άλλα αξιζε...Η αυτονομία επανήλθε στα σωστά στάνταρ της πάλι... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 κολλάνε εφαρμογές στην ραμ χωρίς να τις κλείσει για αυτό και καταπινει μπαταρία πολλές φορές Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ενα άρθρο εδώ, εικάζει οτι υπάρχει έλλειψη σε οθόνες AMOLED, γι' αυτό και δεν μπορεί να πιάσει η OnePlus την επιθυμητή παραγωγη και να καλύψει την (εξαιρετικά μεγάλη) ζήτηση...! Συμφωνα με το άρθρο λοιπόν, μπορεί να βγει μοντέλο "3S" με LCD οθόνη και για να "πατσίσει" την αλλαγή, να βάλουν και τον 821... Προς το παρόν, είναι εικασίες - τίποτα επίσημο.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Δεν είδα κάποια διαφορά να σου πω ίσως λίγο καλύτερη μπαταρία που τώρα βγάζω 3.5 ώρες οθόνης... Και πριν από μία περίπου ώρα έγινε η αναβάθμιση, έλαβα την ειδοποίηση και θα δω αποτελέσματα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pera Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το τηλεφωνο,3 μηνες που το εχω εκτος απο το gps που μου εκανε "νερα",δεν εχω πια προβλημα εφτιαξε απο μονο του δεν ξερω.Τελος παντων ειναι εξαιρετικο και δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αυτα τα χρηματα.Εφαγα και το πρωτο σοκ το καλοκαιρι που μου επεσε απο το αμαξι στο εδαφος,γιατι το ειχα στα ποδια ξεχασμενο και...τελικα εκτος απο μια αμυχη στο αλουμινιο δεν επαθε το παραμικρο.Χτες τυχαια ομως ανακαλυψα μια λειτουργεια της φωτογραφικης που την βρισκω πολυ χρησιμη.Πατωντας κατα τυχη το πληκτρο του ηχου οταν ειναι ανοικτη η καμερα πανω η κατω,η ακομα και το κουμπι της καμερας,τραβα φωτο την μια μετα την αλλη σε ρυθμους πολυβουλου στην κυριολεξια,πρεπει να ειναι πανω απο 10 φωτο το δευτερολεπτο,ακους το κλειστρο να δουλευει τρελα,το εχει δουλεψει καποιος ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts