dLazaros Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Βοήθα με λίγο γιατι δεν σε κατάλαβα... Προτιμάς την 1Κ ανάλυση (και παρακάτω) του ΟΡ3 λόγο ποιότητας ή οτι δεν βλέπεις διαφορά απο το G3? Η ποιότητα με ενδιαφέρει μόνο στο μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 η 2κ ανάλυση σε τόσο μικρές ίντσες είναι κοροιδια. σαφώς η 1080 του 1+3 είναι ανώτερη σε ποιότητα και λιγότερο ενεργοβορα από την 2κ του g3 που με ανοιχτή οθόνη δεν βγάζαμε μέρα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Βοήθα με λίγο γιατι δεν σε κατάλαβα... Προτιμάς την 1Κ ανάλυση (και παρακάτω) του ΟΡ3 λόγο ποιότητας ή οτι δεν βλέπεις διαφορά απο το G3? Η ποιότητα με ενδιαφέρει μόνο στο μάτι. Επειδή "αυτοσχεδιάζεις" (το 1Κ δεν είναι "δόκιμο"), να θυμίσω οτι 4Κ = 4000x3000 2K = 2048x1080 Συνεπώς, το 1920x1080 είναι "σχεδόν" 2Κ...! (η διαφορά είναι 128 pixels στην μια διάσταση μόνο...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Λοιπόν δε μπορώ να καταφέρω με τίποτα να δουλέψει το fingerprint sensor. Θυμίζω ότι έχω nova louncer. Αυτός της οne plus δε μου αρέσει... Μετά την αναβάθμιση έχει βελτιωθεί και άλλο η μπαταρία https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160922/61a9ed770a3a41402d7d06a6e9de5218.jpg Το WiFi δε ξέρω. Παραμένει ενοχλητική η μη προεπιλογή sim για κάθε αριθμό. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Επειδή "αυτοσχεδιάζεις" (το 1Κ δεν είναι "δόκιμο"), να θυμίσω οτι 4Κ = 4000x3000 2K = 2048x1080 Συνεπώς, το 1920x1080 είναι "σχεδόν" 2Κ...! (η διαφορά είναι 128 pixels στην μια διάσταση μόνο...) Δεν θα διαφώνησω, για ευκολία το είπα.. Απλά όταν μία οθόνη είναι 1080 LCD rgb στις 5.5 ίντσες είναι σαφώς καθαρότερη σαν εικόνα από μία ίδια AMOLED pentile 1080 καθώς τα pixels είναι μισά. Για αυτο ρωτάω άμα είναι καθαρή ή εικόνα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 πεντακάθαρη είναι, δεν έχει θέμα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Τέλεια. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Τι σημαίνει AMOLED pentile? Πάντως οσον αφορά την οθόνη φίλος μου που έχει το one plus one με 1080 LCD του one plus 3 δεν συγκρίνεται μπροστά του είναι πολύ πιο φωτεινή και με πολύ καλύτερα χρώματα και αντιθεση.. Εγώ ήθελα να ρωτησω με το ακουστικό ου κινητού είστε ευχαριστημένοι; Εγώ προερχομενος από s6 θεωρώ πως είχε πολύ πιο δυνατό ακουστικό στις κλήσεις Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ερώτηση παιδιά. Δεν έχω δουλέψει καθόλου το dark Mode. Αν το κάνω θα δω μεγάλη διαφορά στη μπαταρία; ΔΕ το έχω κάνει γιατί μου αρέσει πολύ περισσότερο στο μάτι το λευκό. Αλλά αν είναι να δω αρκετή διαφορά ίσως αξίζει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ερώτηση παιδιά. Δεν έχω δουλέψει καθόλου το dark Mode. Αν το κάνω θα δω μεγάλη διαφορά στη μπαταρία; ΔΕ το έχω κάνει γιατί μου αρέσει πολύ περισσότερο στο μάτι το λευκό. Αλλά αν είναι να δω αρκετή διαφορά ίσως αξίζει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου ανάλογα με τη χρήση που κάνεις.. μένεις πολύ ώρα στα μενού; Προσωπικά θεωρώ πως ένα σκοτεινό wallpaper βοηθά πιο πολύ, μα από την άλλη, έχω και το dark mode μια και μου αρέσουν τα πιο σκοτεινά χρώματα. Βάλε ένα κ δοκίμασέ το. Δε νομίζω να δεις τρελή διαφορά. Διαφορά στη μπαταρία θα δεις με μια καλή rom ή με ένα καλό στήσιμο, π.χ. μετά από hard reset. Με την 3.5.2, έχω δει και 6:30 ώρες SOT χωρίς να το τσιγκουνεύομαι σε χρήση. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 εγώ προτιμώ τα σκοτεινά θέματα από τα ενοχλητικά λευκά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 εγώ προτιμώ τα σκοτεινά θέματα από τα ενοχλητικά λευκά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Και εγώ το προτιμώ "κάθεται" καλύτερα στο μάτι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 απλά δεν έχω καταφέρει να κάνω τα layers να δουλέψουν για να κάνω και τις εφαρμογές σε σκούρο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano23 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αλλάξω το nexus 5 μου με το OP3. To μόνο που με έχει σταματήσει είναι η pentile amoled οθόνη του. Όλες οι amoled πλέον είναι pentile (μισή χρήση των πίξελς) οπότε οι περοσσ'οτεροι κατασκευαστές έχουν ανάλυση 2κ. Το OP3 έχει 1080 που σημαίνει οτι έχει χαμηλότερη ανάλυση (περίπου 300 ppi πραγματικά). Εσείς πόσο ευχαριστημένοι είστε απο την οθόνη όσον αναφορά την ποιότητα? Καποιο λαθος κανεις στην μεταφραση, κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα.. δεν υπαρχει μιση αναλυση, στην pentile διαταξη επαναλαμβανεται το green sub-pixel 2 φορες στην στοιχιση... Καμια σχεση... Παντως περνωντας απο ολα τα Samsung σε διαβεβαιω οτι θα μεινεις υπερικανοποιημενος με την οθονη... Αλλωστε απο την Samsung ειναι κι αυτη και το οτι ειναι 1080p δεν θα σε ενοχλησει καθολου http://www.oled-info.com/pentile Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τα πακετακια που έχει στο σαιτ και τα λέει go big or go home τι είναι?? Sent from mTalk Είναι το πακέτο που έστειλαν στους reviewers... Εκτός από το κινητό έχει τις 5 θήκες μέσα, το dash car charge και το VR της OnePlus... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τα πακετακια που έχει στο σαιτ και τα λέει go big or go home τι είναι?? Sent from mTalk Είναι το πακέτο που έστειλαν στους reviewers... Εκτός από το κινητό έχει τις 5 θήκες μέσα, το dash car charge και το VR της OnePlus... Όχι, δεν είναι αυτό. Αυτό το πακέτο στο βίντεο είναι το πακέτο που έπαιρνες δωρεάν εάν έκανες την εγγραφή σου ως reviewer. Τα go big or go home είναι πακέτα με διάφορα αξεσουάρ για το κινητό τα οποία επειδή τα δίνουν όλα μαζί τα δίνουν σε κάπως χαμηλότερη τιμή. Αναλύει μέσα τι περιλαμβάνει το κάθε πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ναι, το Go Big or Go Home έδιναν στους reviewers... Το ίδιο είναι από όσο ξέρω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ναι, το Go Big or Go Home έδιναν στους reviewers... Το ίδιο είναι από όσο ξέρω... Αυτά που ρωτάει είναι τα παρακάτω. https://oneplus.net/gr/store/bundles Καμία σχέση με τα δέματα που έλαβαν οι reviewers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Α τις προσφορές λέει... Οκ δεν το κατάλαβα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σε dark mode, μού είναι δύσκολο στις επαφές να διακρίνω τις μικρές γραμματοσειρές. Ίσως θα πρέπει να αλλαχτεί το default grey. Σε εξωτερικούς χώρους με δυνατό φωτισμό πάντοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μία ερώτηση ρε παιδιά ή γνήσια sandstone θήκη καλύπτει τον φακό της κάμερας; Ή εξεχει έστω κ λίγο το ασήμι του φακού; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 την καλύπτει την κάμερα όπως και όλες που έχει η 1+ αν και προτιμώ τις θήκες σιλικόνης, είναι πολύ καλύτερες Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλημέρα. Φίλος έχει φάει σκαλωμα με το κινητό αλλά δεν ξέρει πως θα το παραγγείλει και εγώ δεν ξέρω τι παίζει μιας και ποτέ.δεν έχω ασχοληθεί με.το συγκεκριμένο κινητό. Κάποια βοήθεια;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Καλημέρα. Φίλος έχει φάει σκαλωμα με το κινητό αλλά δεν ξέρει πως θα το παραγγείλει και εγώ δεν ξέρω τι παίζει μιας και ποτέ.δεν έχω ασχοληθεί με.το συγκεκριμένο κινητό. Κάποια βοήθεια;;; Ευχαριστώ Στο 1ο ποστ, το Λινκ για να το παραγγείλει από εξωτερικό (PayPal), ευρωπαϊκό, έρχεται - αν είναι σε στοκ- σε 10 μέρες. Υπάρχει και νήμα περί Παραγγελιων. https://oneplus.net/gr/ Edited September 24, 2016 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 υπάρχει άλλο θέμα με τις παραγγελίες, με PayPal γίνεται η παραγγελία. έβαλα το απλό nilkin, κορυφαία ποιότητα χωρίς δαχτυλιες, χωρίς τις τελιτσες να φαίνονται αλλά έχει hallo effect, κρίμα γιατί είναι εξαιρετικό κατά τα άλλα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts